עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Yakim Peled,

הי, הילד שלי הוריד כל מיני משחקים. הוא מנסה להתקין אותם אבל הם לא רצים. מניסיוני אני יודע שרק קבצי EXE הם קבצי הרצה ואלו אכן רצים אבל הוא טוען שאפשר להתקין גם קבצים מסוגים אחרים. האם יש איזו תוכנה מיוחדת שמאפשרת הרצת קבצים שכאלו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by חן מ,

שלום חברים יש לי התלבטות די קשה:לקנות כרטיס מסך חדש HD4850 או לקנות PS3 מה יהיה עדיף בשבילי?איפה אני אצטרך לשים פחות כסף על שידרוגים?מה יחזיק יותר זמן?יעני כמה זמן HD4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?לעומת זאת כמה זמן PS3 עוד יחזיק בשוק כמו שהוא מחזיק היום? תעזרו לי להחליט תודה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by galedri,

הורדתי את המישחק בשבעה חלקים וזה ירד לי בתיקיות של ווינראר עכשיו כשאני פותח אותם יש לי בפנים עוד תיקייה קטנה של ווינראר וכשאני רוצה לפתוח אותה מופיע לי מין מלבן כזה ובצד יש משולש צהוב עם סימן קריאה בצבע שחור ולמטה רשום: ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: You need to start extraction from a previous volume to unpack Need.For.Speed.Pro.Street-RELOADED-www.iDown.tv\rld-nfps.iso ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: No files to extract מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by ניסן פ.,

המשחק לא מגיב, רק אני יכול לזוז. מה עושים?! תודה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by shmel,

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. שלום! אתמול התחילה לי הבעיה המדוברת, אני שם את את הרזולוציה על 1680X1050 (רזולוציה טבעית של המסך) ב-COD4 וגם ב-COD5 ומופיע טשטוש מוזר... זה ממש נראה כאילו הוא בכלל לא ברזולוציה 1680X1050... ניסיתי לעדכן DIRECTX, להחליף ולהחזיר רגולוציות, להתקין מחדש את המשחקים, להתקין מחדש את הדרייבר של הכ.מסך.... כלום!!! הנה תמונה שצילמתי - http://img357.imageshack.us/img357/9396/34447879tp6.jpg בבקשה אני צריך עזרה!! תודה רבה לכל העוזרים!!!! :yelclap: עריכה: למה הנושא שפתחתי מקודם נסגר?.... לא הביאו אפילו סיבה... אני לא מבין... זו תקלה באתר או שמישהו לא היה מתחשב ו\או אוהב לתקשר?...

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Galit17,

אני לא יודעת מה צריך לעשות פה: זה החלק של הדבורים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by navk2,

http://www.gamespot.com/pc/action/unrealtournament2007/media.html?mode=gameplay ניראה מעולה ! וזה עוד מעט צריך לצאת !!!

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

איפה אני מוצא את הכוורת של הכחולים? נתקעתי ואני צריך את הכחולים אבל הם לא יוצאים לי כי אין לי את הכוורת. עריכה: אני מדבר על המשחק הראשון כמובן.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by Rong,

הורדתי את המשחק מסבבה דיסי הכל טוב ויפה... עכישיו שאני לוחץ על STUP הוא פותח חלון וישר סוגר אותו וכותב שם PROGREM CANT FIT IN MAMORIY ופיניתי מקום במחשב למשחק וזה עדין עושה לי את זה מישהו יודע אולי מה בעיה??

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by sd1,

תגידו המשחק GTR2 הוא משחק מירוצים טוב?

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by tal daniel,

טוב אז אחרי שהיה לי בעיה עם ההתקנה של המשחק הצלחתי להתקין ושמתי מספר קראקים של רייזור של רילואדד ושל עוד קבוצת פריצה שזה היה קראק פיקס. אני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז אחרי ששמתי את הקראק אני לוחץ על המשחק וכלום לא עולה, זה מראה שהמחשב טוען אבל לא עולה לי כלום. ניסיתי להחליף קראק, להתקין מחדש הכל ולא עובד. יש לי Windows 7 ולפי מה שהבנתי לא רק לי יש את הבעיות האלו במשחקים (זה קרה לי בעוד כמה משחקים) ואני מת לשחק בזה כבר.. תעזרו לי בבקשה תודה! ד"א: יש לי דרייבר כ.מ מעודכן מה28 ל4. זה המחשב: HD4850 Q8200 4 Giga ram

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by hlv,

לאחרונה כל משחק שאני פותח- הוא פותח חלון עם הסאונד של המשחק ועם פוליגונים מעוותים מקפצצים. המשחקים האלה עבודה רק לפני כמה ימים ובבאת אחת הפסיקו כולם לעבוד. הניחוש הראשוני שלי זה שזה קשור לכרטיס מסך (geforce3 ti200) ורק כדי להיות בטוח עידכנתי את הדרייבר, אבל התצוגת מסך עובדת בסדר גמור, ואני לא יודע מה הבעיה. תודה למגיבים..

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  14. זה מירוצים ? מה בדיוק המטרה פה ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by YoniDahan,

שלום חברים, יש פה שחקני PARAGON? מי שלא מכיר את המשחק (וחבל שכך), מדובר במשחק MOBA. אחד המשחקים הטובים שיצא לי לשחק, האמת משחק ה-MOBA היחיד שאני משחק באופן קבוע. אני אישית משחק במשחק מאז 2016 שהוא הוצע בתשלום ל-BETA מוקדמת. אני יכול לומר שהמשחק עבר המון תהפוכות מאז שיצא והשתפר מקצה לקצה באופן קבוע כמעט כל חודש! היום המשחק ב-BETA פתוחה ככה שכל אחד יכול להוריד ולשחק בו. מי ששיחק במשחק בעבר הרחוק יותר ונטש אותו כי הוא לא היה מאוזן, אני יכול לומר לו שהמשחק מאוזן באופן כמעט מושלם. כמובן שהבעיה היחידה במשחק..למען האמת בכל משחק MOBA, שחייב שיהיה שיתוף פעולה מושלם בין חברי הקבוצה! ולצערי לפעמים אתה "נופל" על כמה חבר'ה שאין להם מ…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. זה משחק פעולה/הרפתקה אבל לא רגיל. זה כזה משחק שלוחצים על משהו אז הוא הולך לשם ואז נפתח חלון עם סרטון שמראה מה קורה שהוא מגיע לשם (אם זה דלת נגיד אז רואים אותו פותח אותה בסרטון כזה בתוך חלון קטן) המשחק הוא עתידני ובשלב הראשון נלחמים נגד איזו פלוגה והכל רובים עתידניים בידיוק כמו ב3DMARK05. בשלב השני אני זוכר שנמצאים בתוך איזה מקום מוזר שצריך לצאת ממנו. לקראת סוף השלב יש כזה קוף שצריך לחסל. כדיי לחסל אותו אני זוכר שצריך למצוא נשק וגם תחמושת. אני זוכר שהיו בס"כ 3 שלבים אבל אני חושב שזה היה דמו. המשחק משנת 1997-1999 משהו כזה... אם מישהו יודע את השם של המשחק,אשמח לדעת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by Dan1919,

אהלן חברה, יש לי דיסק DVD של המשחק פיפא מנגר 08,נכנסתי להתקנה עשיתי מה שצריך ולקראת סוף הההתקנה הוא רושם לי "הכנס דיסק",וזה גרסת DVD וזה דיסק אחד..מישהו יודע מה לעשות? בתודה מראש,דן.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by coorva,

לאחר התקנת HALO 2 על WIN7 64 BIT - כשמנסה לטעון את המישחק מקבל הודעה.... live gaming on windows failed to initialize..... אם מישהו מכיר את הבעיה והצליח להתגבר עליה אשמח לקבל את עזרתו. בחיפוש ב- google ישנם הצעות שונות לפתרון אך שום דבר לא הועיל.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. אירוע ה-Game Awards חזר גדול מאי פעם לסיבוב הרביעי שלו לכתבה

21. Started by goodguy,

השגתי counter strike אבל הצלחתי להשיג את הגירסה אחת הכי ישנות אם מישהו מכיר מקום עם הורדה של counter strike בגרסה יותר חדשה שאפשרי לשחק ברשת שישלח לי לינק בבקשה goodguy. :DJsmile:

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  22. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז ככה אני מכור,אני מודה,אני משחק מאז שהמשחק יצא ובעבר היה לי כל מיני SKINPACKS אבל היום עקב כך שהמשחק כבר לא כל כך פופולארי אין זמינות ברשת לנושא חוץ מבאתר של GAMES-FUSION שגובים תשלום חודשי לאתר שלהם בשביל להוריד את הערכה שלהם. אם למישהו יש איזושהיא ערכת סקינים אני אשמח כי אני חרשתי בגוגל ולא מצאתי משהו חינמי אלא הורדה של כל סקין בנפרד. תודה לעוזרים נועם

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. אהלן הורדתי שני קבצי זיפ הראשון בשביל לעדכן את הקבוצות בFIFA06 והשני עושה שכל הדברים הנעולים נפתחים יצא ששני הזיפים הם אותו דבר שמכילים שלושה קבצים - אחד הוא DATA.BIN השני הוא סתם תמונה של פיפא והשלישי הוא קובץ PARAM.SFO איפה אני תוקע את הקבצים האלה? אין בשום מקום במשחק סוג קובץ SFO וכל הBIN נמצאים באותה תיקיה..... תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. מקורי כמובן שמור היטב כולל החוברות או מה שלא מקבלים איתו (אתם יכולים להבין שלא פתחתי אותו הרבה) בקושי שיחקו בו. אין לי דרישות ספציפיות לגבי המשחק שאני יחליף אותו תמורתו - תגידו, יראה מעניין, ניקח. או לחילפין למכור אותו למרות שהאופציה הראשונה עדיפה מבחינתי.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. http://www.gamespot.com/news/6166339.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1 אני אומנם שיחקתי כבר ברוב המשחקים הטובים באמולטורים אבל אלה באמת בשורות טובות שרות הVC מתחיל להיות מצוין לחובבי משחקים ישנים אם סיפריה מצוינת שכל הזמן גודלת (התמונה לא מה VC )

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים