עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DS,

אני בצ'פטר 2 אחרי שאני פורץ את ה EYE בדירה של החבר שלה. יש שם כזה עכביש שצלה את הקוף ואני לא יודע מה לעשות . איך להתקשר ל אובליביה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by BOTNEK,

אתמול צילמתי סרטון קצר אני אשמח לתגובות! לא שומעים אותי* בכל מקרה תהנו ותראו על HD

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. עדכון חדש עבור גרסת המחשב האישי של משחק הפעולה Quantum Break הביא לביטול המצב בו הסינכרון האנכי התוכנתי היה מופעל באופן תמידי וללא אפשרות לשינוי - כך ששחקנים שיהיו מעוניינים לוותר על מנגנון החלקת התצוגה הזה לטובת תוספת ביצועים יוכלו לבחור לעשות את זה סוף סוף, ואלו שנהנים ממסכים תומכי G-Sync או FreeSync יוכלו להסתמך על הטכנולוגיות האלו בכדי לקבל אפקט דומה ואפילו טוב יותר ללא פגיעה ביכולות. בכך, Quantum Break מצטרף אך המשחקים Gears of War: Ultimate Edition ו-Forza Motorsport 6: Apex שכבר זכו לעדכון דומה לפני כמה שבועות - כחלק מהנסיונות המשמעותיים של מיקרוסופט להפוך את מערכת החלונות 10, את פלטפורמת ה-UWP ואת חנות האפליקציות האישית שלה לרלוונטיות ומתאימות יותר עבו…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by Yoav,

מישהו שמע על המשחק? בקצרה, זהו משחק RTS שבו אתה מגלם את צבאו של ארתור המלך (אתה מתחיל מעט לפני) ומשחזר את מה שהוא עשה (כמובן לא במפות מציאותיות וכו'). בקיצור, בשלב השלישי, שבו אמורים לשחרר את האבן מהצהובים (אתה משחק את האדומים), יש להם שתי חומות. הגעתי לחומה הראשונה, חיבלתי את הקשתים, אבל איך אני פורץ אותה? לא מצאתי שום מבנה שיאפשר לי לבנות קטפולטות והכחות שלי לא מסוגלים לעבור. ANY IDEA?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

אהלן. יש לי סטים עם משחקים של הלף לייף 2 אבל השרתים כל הזמן עמוסים מדי ואי אפשר להוריד אז אני מחפש קישור שמאפשר הורדה של המשחקים רק לא דרך סטים ושה יהיה חוקי. שוקרם

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by DShtraks,

https://www.youtube.com/watch?v=6IZup2sPc7M תגידו מה אתם חושבים ואיך אפשר לשפר אם אפשר לייק וסאב (:

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by LIOR42,

התקנתי את ה-NBA אבל שאני רוצה להפעיל אותו הוא רושם את ההודעה הבאה PLEASE INSERT THE CORRECT CD-ROM SELECT 0K AND RESTART APPLICATION וזה אחרי שהדיסק נמצא בפנים ???

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by aviv_ni,

שלום יש לי משחק וחילצתי את הראר ויצא לי תיקיה והקובץ setup הוא קובץ אצווה .. איך אני מתקין את המישחק ??

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by guycnaan,

שלום לכולם רק רציתי ליידע אותכם שאנחנו רוצים לערוך לאן פארטי באיזור חיפה... מי שמעוניין לקבל פרטים שישאיר כאן הודעות...

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by pc student,

???

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. שלום, מה דעתכם על המשחקים NBA 2005 ו NHL 2005 ..בכללי היה שיפור רציני מהשנים שהיו והעם בכלל אתם אוהבים את המשחקים האלה ועם NHL2005 VS NBA2005 מי ינצח? תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by MasterGal,

היי, לאחרונה שיחקתי שוב במשחק Alice והגעתי לשלב בוא אליס נהפכת לאביר על לוח של שח מט. הכללים של האביר זה שתי צעדיים קדימה ואחד שמאלה או ימינה או שני צעדים ימינה או שמאלה ואחד קדימה או אחורה. ובכל זאת אני תקוע, חשוב לי להדגיש שיש שני שלבים בהם אליס הופכת לכלי שח מט אני תקוע בשלב השני אשמח עם מישהו יביא לי את הקומבינציה הנכונה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק rainbow six vegas הבעיה שלי היא שהשמירות האוטומטיות של המשחק רחוקות מידי רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידני מתי שאני רוצה? תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by nirgilad1,

ברצוני להזמין שלושה עותקים של המשחק, בכל אתרי המכירות האנגלית באינטרנט המשחק אזל וכנראה שיחודש המלאי לקראת אפריל. האם מישהו מכיר אתר אינטרנט מאנגליה שעוד יש ברשותו את המשחק והוא שולח לארץ? האם מישהו ממכם מכיר אנשים אפילו מהארץ שמעוניים למכור את המשחק שמכרו ? במקרה ואתם לא יודעים על אתר אנגלי המוכר את המשחק, האם מישהו יודע אם הגירסה האמריקאית, במידה ואקנה למשל מ AMAZON.COM, מותאמת למשחק בישראל והאם לעביר את המשחק לשרתים אירופאיים איך שהוא ?? תודה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by shimon23,

כשאני מנסה להתחבר למישהו עם ה IP שלו, החיבור נוצר, אנחנו בוחרים קבוצות וכאשר מתחיל המשחק מתקבלת השגיאה: "connection lost" והקשר מתנתק. יש לי ראוטר של edimax br 6104k, אבל גם כשניתקתי אותו נתקלתי באותה בעיה. הגדרתי ב firewall של Mcafee שיהיה למשחק גישה מלאה לאינטרנט ואין לי פיירוול אחר. מישהו פתר בעבר בעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. אני זוכר שלא 8)

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. Started by wooper,

אחלה שיר כבר הגיע לקרוב למליון צפיות

18. למי שלא הספיק לקבל סידיקי לבטא של קרייסיס ,קבלו עוד הזדמנות : http://ve3d.ign.com/articles/news/34858/In-House-Crysis-Multiplayer-Beta-Key-Giveaway חשוב לציין שלא מומלץ לשלוח 2 בקשות או יותר,אחרת תימחקו מהרשימה. בהצלחה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. http://www.gamespot.com/news/6166339.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1 אני אומנם שיחקתי כבר ברוב המשחקים הטובים באמולטורים אבל אלה באמת בשורות טובות שרות הVC מתחיל להיות מצוין לחובבי משחקים ישנים אם סיפריה מצוינת שכל הזמן גודלת (התמונה לא מה VC )

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by Kak,

אני משחק עם חבר בPortl 2 CO-OP והמשחק רץ בסדר. הבעיה היא שמדי כמה שלבים, כשאנחנו מסיימים אחד והמשחק טוען את הבא, המחשב שלי (כולו, לא רק המשחק) נתקע. הוא נתקע ברמה שאני צריך לסגור את המשחק עם CTRL ALT DEL ורק אז אני יכול לחזור להשתמש בו (ALT TAB לדוגמה גם לא עובד). עד עכשיו: 1) מחקתי את הסטים, התקנתי מחדש, עשיתי בדיקת קבצים למשחק. 2)עידכנתי את הדרייבר של הכ.מסך מcatalyst 13 ל beta 13.5 אילו עוד צעדים אפשר לנקוט? המחשב שלי: win 7 64 bit unlimited kingston ddr3/4gb/1333mhz X2 intel i5 2400 sapphire hd 7950

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by Lost Spirit,

הבחור קיבל מיוט [ :lol:] ולכן ביקש ממני לפתוח לו ת'רד עזרה, מה עושים וכיצד עוברים את המקום הזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by TeaTime,

חברה נוספת נסגרה, טרויקה (המפתחת של ומפייר, טמפל אוף אלמנטל איוול וארקנום) המשחקים של החברה לא הוערכו מספיק ולא הסיפקו לה כדי לפתח משחק נוסף

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  23. אהלן אנשים, אני יודע שאני חיי קצת בדיליי, אבל רק לפני כמה ימים התחלתי לשחק ב-COH. בשלב הרביעי כמדומני, כשצריך לחלץ את dog company, יש לי בעיה קטנה. כמובן שהרגתי את כל הנאצים בסביבה, והשתלטתי על האיזור הזה. אבל מסיבה כלשהי עדיין רשום לי בצד שלא השלמתי את המשימה, והם נשארים בתוך המבנים. מה אני צריך לעשות כדי "לחלץ" אותם? תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. יש לי בעיה ב tom clansys end war אני לא יודע איך להעביר את המצלמה מיחידה אחת ליחידה אחרת... יש למישהו מושג איך עושים את זה? (בPC)

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.