עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by TheGame,

שלום לכם . אני חייב עזרה .. אני נכנס למשחק סאן אנדרס והוא עושה לי את ההודעה הבאה : http://img83.imageshack.us/my.php?image=43354941og8.jpg אשמח אם משהוא יגיד לי איך לסדר את זה .. תודה ולילה טוב .

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. אני מחפש פתרון להפעלת Israeli Air Force במערכת הפעלה של Windows2000. תודה ...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. http://www.gamespot.com/news/6166339.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1 אני אומנם שיחקתי כבר ברוב המשחקים הטובים באמולטורים אבל אלה באמת בשורות טובות שרות הVC מתחיל להיות מצוין לחובבי משחקים ישנים אם סיפריה מצוינת שכל הזמן גודלת (התמונה לא מה VC )

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  4. אחד המשחקים שאשכרה לא נמאס אף פעם לשחק. מעדיף אותו על NFS בגלל הפשטות. מישהו יודע אם ביולי/אוגוסט השנה החברה תוציא משחק המשך כמנהגה בקודש? רק לא להתבלבל עם המשחק הזה: http://www.freak.org.il/sg_product~1203133~15~70.htm

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by Jeka90,

כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי שגיאה. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  6. יש לי בעיה ב tom clansys end war אני לא יודע איך להעביר את המצלמה מיחידה אחת ליחידה אחרת... יש למישהו מושג איך עושים את זה? (בPC)

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by dj_horse,

אני יודע שיש דיום רשמי לכך,אך לא מגיבים לי לשאלה. רציתי לדעת איך עובדרים את הרי הרוקי,לאחר שסיימתי את שתי המשימות הראשונות,ונותר לי רק לקחת קלטת אשר לקחתי אותה,אך הוא לא מאשר לי את הסיום של המשימה. איך אפשר לעבור את המסך? תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. Started by ניסן פ.,

המשחק לא מגיב, רק אני יכול לזוז. מה עושים?! תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by danield51,

מישהו יכול לתת לי המלצה על משחק בסגנון של דיאבלו (לא טיטאן קווסט)

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by yishai800,

*צונזר*

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by Ewingum,

מישהו מכיר את המשחק CyberJudas? (יצא בשנת 1996) משחק ההמשך לShadow President

12. Started by sherlock1212,

http://www.megagames.com/news/html/pc/ut2007firstdetails.shtml

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

Enjoy.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש את המשחקים של נייד פור ספיד אם מישהו מוכר אשמח לקנות חשוב לציין שאני מחפש רק את המשחקים האורגינלים תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by overload,

אני לא מוצא ציטים למשחק, זה בגלל השיטה המפגרת של "קודמאסטרס" שלכל התקנה יש מספר שונה וקודים שונים. וצריך לשלם בשביל לקבל אותם, או להתקשר אליהם (2$ לדקה!) כדי לקבל. בקיצור- הקוד של המשחק שלי הוא 30651 ואני לא מצליח למצא קודים למשחק. ד"א אני מחפש צ'יטים רק בגלל שכבר היה לי את המשחק פעם אבל הוא נמחק לי ואין לי כוח לשחק מחדש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/461711/battle_field_2_yea_right/ lol!!!!! :lol:

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by mattanl,

היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. אני מחכה שהוא יצאה יש לכם מושג מתי הוא יוצא מאיפו אפשר להוריד אותו תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by torangadojo,

שלום לכולם . אני מריץ את המשחק על VISTA ,מעבד 6600, כרטיס מסך 7800 GTX ו2 ג'יגה זכרון. משום מה המשחק עולה , אבל לפעמים נתקע בזמן העלאה , אם אני מכווץ את המסך וממקסם אותו לפעמים נפתרת הבעיה . יש עיצות ?? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. אני יודע שאין הרבה אבל אני פשוט נואש כבר, תראו, אני 28 יום בפורום אז אתם יכולים לראות את המצב שלי... בתודה slim_shady.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by dante123,

היי חברה אני טענתי את המשחק לנקודה מסוימת, התחלתי לשחק אבל האויבים תקועים במקום (כל הNPCs). זה מוזר כי זה לא קרה לי עד הנקודה המסוימת שאני נמצא בה. אם אני לא טועה, היו כמה תלונות בעבר על הבעיה הזאת, אבל חיפשתי ולא מצאתי. אם למישהו יש פתרון\ יכול להפנות אותי לת'רד עם הפתרון אני אודה לו מאוד עריכה: בדר''כ כשאני טוען יש הערה שאומרת Node: Graph (something) is out of date. Rebuilding אם זה עוזר

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by amisu,

שייצור איתי קשר בפרטי

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, יש לי PES 6 ואני רוצה לעשות עונה עם קבוצות שאני בוחר מכל הליגות. אני לא מוצא את ליברפול וצ'לסי למרות שלפני חודש בערך כשיצרתי עונה שמתי אותם בליגה... יכול להיות שצריך להעביר קבוצות בליגה האנגלית כדי לראות את כל הרשימה...אני לא יודע איך אני עושה את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  24. עזרה...אומרים לי שקיבלתי ROOF SCOP ו SIDE MORRORS ...ואומרים שזה באיזשהי חנות בשם BODY SHOP ואין לי מושג איפה זה .. מישהו יודע???

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  25. אני נתקעתי במשחק כרום בשלב שאני על החללית של הרעים(בהתחלה אסור שיגלו אותי,שלב לפני זה הייתי צריך לגנוב חללית וחליפה מהבסיס של הרעים) אני צריך להוריד מידע מהמחשב. אני הרגתי את כולם במחסן הזה, והורדתי את המידע. היא אומרת לי לברוח לפני שכל הצבא מגיע לשם, ואני לא יודע דרך איפו לברוח!!!! תעזרו לי בבקשה!!! במשימה CODE KEY

• 7 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.