עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Bam65,

לא הבנתי אם הוא מת או חיי בסוף? חשבתי שדיאנה הרגה אותו, אבל בכתוביות שומעים דפיקות לב :-X יכול להיות שדיאנה הזריקה לו את החומר הזה, שהוא הזריק לסוכן בבית משוגעים? :s05:

2. Started by gn,

http://www.siz.co.il/my.php?i=qy2zmhmfji2g.png בבקשה תעזרו לי אני רוצה לדעת מה לעשות!!!

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  3. תמונה אחת שווה אלף מילים.... (שלושת אלפים מתאים שמוני ותשע )כפול 200 חחח שנון שכמותי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by UnderZiC,

סוף סוף CooLi Zombies חוזרים לפעולה! כרגע אין לוח זמנים אז זה יעלה די ברנדומליות כמובן שאם יאהבו את הסדרה הזאת יותר מאחרות היא תעלה הרבה מקווה שתהנו! SUB & LIKE & COMMENT ! :DDD

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

חיפשתי חיפשתי ומצאתי רק טרינרים והשמועות אמרו לי שיש צ'יטים למשחק. אז למי שיש צ'יטים למשחק המבדר הזה, אני מודה מראש.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by composite,

אני רוצה לשחק Halo, בקרוב אני הולך לקנות אותו, אז הורדתי את הדמו. זה מה שאני מקבל, וגם במחשב של אח שלי: " A problem occured initializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled, may run DXDIAG " מערכת: 6800GT Forceware 71.24 DX9.0C

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by asaf16,

רוצה לראות אם יש פה קהילה של משתמשים למשחק הזה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Need for Speed Most Wanted יצא גם בגירסה של DVD ולא 4 דיסקים???

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by pC gUy,

איזו גרפיקה יותר טובה? ב-CSCZ או על D3D אבל לי TEXTURE DETAIL או על OPENGL אבל אם TEXTURE DETAIL ;D

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  10. Started by MasterGal,

היי, לאחרונה שיחקתי שוב במשחק Alice והגעתי לשלב בוא אליס נהפכת לאביר על לוח של שח מט. הכללים של האביר זה שתי צעדיים קדימה ואחד שמאלה או ימינה או שני צעדים ימינה או שמאלה ואחד קדימה או אחורה. ובכל זאת אני תקוע, חשוב לי להדגיש שיש שני שלבים בהם אליס הופכת לכלי שח מט אני תקוע בשלב השני אשמח עם מישהו יביא לי את הקומבינציה הנכונה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

איזה מערכת צריך בשביל להריץ את המשחק?? אני חייב להחליף כ.מ לפני שהמשחק יוצא...

12. משחקי האינדי עושים קאמבק למיזם המשחקים המוזל עם חבילת ה-Humble Indie Bundle 16 התגעגעתם? אחרי תקופה של כמה חודשים שבהם הוא שיווק בעיקר משחקים מוכרים מבית מפתחות ומפיצות מבוססות, מיזם ה-Humble Bundle חוזר אל המקורות שלו עם חבילת משחקי אינדי חדשה, מספר 16 – וכמו תמיד מדובר בדיל קורץ מאוד שתתקשו למצוא דומה לו במקום אחר. חבילת המשחקים הבסיסית, שאותה יקבלו כל מי שיבחרו לשלם דולר בודד או יותר, כוללת את משחק הפעולה הארקיידי Retro City Rampage DX (שהוא מעין פרודיה על מגוון משחקים קלאסיים), משחק האימה Outlast אשר הושק בשנת 2013 וזכה לביקורות חיוביות מאוד, ומשחק ההרפתקאות הייחודי Never Alone, כולל חבילת DLC שלו. כשעוברים הלאה, אלא שיבחרו לשלם סכום גבוה מהממוצע …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  13. אני מת על המשחק

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. כל כך מעצבן להתקע בשלב כל כך מוקדם במשחק... איך אני מגיע לצד השני??? כל הזמן אני נופל למים!

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by Anas-Nanas,

אני מעניין ל"ארח" משחק אונליין אצלי במחשב. הבעיה היא שיש לי רשת ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח... אם מישהו יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לארח משחק רשת זה יוכל מאוד לעזור לי! בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by xlSnaK,

איך שומרים בFLAT OUT ULTIMATE CARNGAE ? בהתחלה לא עשיתי תמשתמש LIVE או משו כזה..והמשכתי לשחק..ולא הייתה בשום מקום אפשרות שמירה אז כשיצאתי מהמשחק זה לא שמר כלום =\

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  17. Started by q1234,

מתי הוא צפוי לצאת ?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שלום לכולם, בעוד כשעתיים (לחצו כאן לטיימר) מתחיל לייב סטרים חדש של BF4 שאנשים משחקים בו בלייב! אני מאמין שנראה המון ונדע אם זה באמת כמו שזה נראה לנו ב-E3, מבחינת הרס וכו'. קישור לליב סטרים פה ופה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by zoloboy,

לעזאזל יש אפשרות left right steering אני לא מצליח לזוז שמאלה איך מכוונים את הדבר הזה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. ואיפה אפשר לדעת את זה

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by Meir787,

האם יומר HALO 2 למחשב ? אם כן, יש תאריך/שמועות ? תודה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by koby058,

אין לי כוונת במשחק כ.מסך:ג'יפה 4 mx4000

23. Started by soldier,

שלום יש לי שאלה לגבי משחק GHOST RECON החדש לPC multiplayer שלו פופולארי ? כמה סרברים במולטי יש למשחק הזה? כדי לקנות את המשחק רק בשביל המולטי?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. מה זה הפריט הזה? Spearman http://img329.imageshack.us/img329/7604/screen032121350000ww0.jpg

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Alex89,

?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים