משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,שמי רום וחבר שלי מפתח משחק FPS ישראלי.אני יפרסם בשבילו כי הוא לא יכול לפרסם בגלל "רווח אישי" אתר ביתבבניה יעלה לשרת איחסון חינמי) להורדת הדמו (1.0):בהעלאה... תאריך יציאה משוער:1-1-2012 מידע על המשחק: זוהי חבילה של 3 משחקי אינדי שהמחיר שלה היה מאוד נמוך. כל המשחקים יתמכו בDX11 באופן מלא. יתכן שיתווסף מנוע הרס על חלק מהמשחק (בתהליכי בדיקה). תמונות:
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, איזה משחק מחשב הייתם ממליצים לקנות לילד בן 12? הילד אוהב מחשבים, אבל בעיקר משחק משחקי פלאש ומשחקים בפייסוק (חלקם כוללים גם אסטרטגיה). כמו כן, יש לו רק ידע בסיסי באנגלית, לא יותר. תודה רבה, יואב
-
- 17 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אהלן. הרכבתי לאחיין שלי מחשב גיימינג ואני מחפש משחקים שיאתגרו אותו (כרגע הוא מחשק באחד ממשחקי האינטרנט הפשוטים שאתה קונה חיות וכלי רכב בכסף אמיתי ולא באמת עושה עם זה משהו) אני מעולם לא הייתי גיימר רציני מדי (בן 34 כיום) אבל אני כן הייתי רוצה להראות לו משהו יותר מרשים ומורכב. לא חייב להיות חינוכי (בכלל), אבל כן צריך להיות מעניין, פשוט מספיק לילד בן 10 עם אחלה ראש ויכולת טכנית גבוהה ועם גרפיקה שתביא ליידי ביטוי את היכולת של המערכת עדיף לא אלים מדי. תודה. (מעולם לא הרגשתי יותר בומר בחיי מאשר בכתיבת פוסט זה)
-
- 4 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
תשמעו,אני בן 41 ,ופתאום קפץ לי ג'וק לראש ,בא לי לשחק משחק מחשב,תמיד ראיתי את הגרפיקות ואת ... קיצר בא לי לנסות... אז כמו בכותרת,בא לי משחק עם מטוסי קרב,משהו יפה מושקע איכותי, ואם אפשר הסבר על משחק רשת אשמח.
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה סימולטור מטוסים טוב וחדש של מטוסי קרב (כמו USAF IAF וכו) יש?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני אנסח זאת בצורה אחרת. יש משחק מכוניות מומלץ? תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנדרגראונד 2 כבר עבר..מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מכוניות יצא בקרוב?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה המשחק המכוניות הכי טוב שיש לדעתכם? {חוץ מ vice city colllin mcraely 3 downtown run mercedess benz world racing nfs hp2 cabelas off road 4x4 3}
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי הגה די ישן G25 ומחשב חזק מחפש משחק מכוניות שאוכל להשתמש בהגה אפשר מציאותי ומציאותי פחות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
תקשיבו. נזכרתי במשחק ממש ישן שהיה אפשר לשחק באינטרנט. אני נולדתי ב-2005 ושיחקתי בו בגיל 5, 6, 7 (בערך). אז הטווח הוא 2005 עד 2010 (בערך). לפי מה שאני זוכר: אתה מתחיל בתור ארנב שהוא המלך. מסביבך יש פשוט שטח ירוק, אולי נהרות וקצת מבנים מיוחדים. אבל בעיקרון יש שטח. אתה מקבל מלונה קטנה שממנה אתה מוציא ארנבים קטנים. אתה בונה מבנים קטנים כאלה. לא זוכר מה הם. דמויות משנה: מתישהו באמצע המשחק, אתה מתחתן עם ארנבה. עכשיו יש גם מלכה. יש ארנב/ת פיראט/ית. לא זוכר למה. הוא/היא היה/הייתה מרושע/ת בטוח. הדמות היחידה במשחק שהיא לא ארנב זה חיה כלשהי בצבע חרדל, אם אני לא טועה, והיא הורסת לך מבנים. היה צריך לתת לה משהו כדי שהיא תלך. יש עוד דמויות כנראה. זה הכי הרבה שאני יכול לפ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
"תוכנת השחמט הישראלית הפתיעה במהלך יוצא דופן וכפתה שוויון על רב האמן. שוויון גם בהתמודדות, כאשר משחק אחד בלבד נותר לסיום." (ynet) לכתבה לצפייה ב-5 המשחקים הקודמים ובשידור חי במשחק ה-6
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי. יש לאחי ג'ויסטיק חדש והוא מחפש משחקי מסוקים (אחרי שחרש על Flight Simulator) טובים. Helicopter Strike Force לא ממש להיט... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
http://www.plaync.com/us/games/aion/ MMORPG מדהים אותו פיתחה NCSOFT, בעל מנוע ה...CRYTEK !!! טרם נראה מנוע כזה על משחק MMO. נראה מעולה, הולך לעלות 15 דולר לחודש, וצפוי לצאת בתחילת 2008. סתכלו תמונות ותקראו קצת, בהחלט יש למה לצפות, רק שלא יאכזבו.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום שלום חבר שלי הביא לי מלא משחקים ישנים. משום מה כולם בפורמט *.D64 ..... מישהו מכיר איך פותחים/משתמשים בהם ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, משהו מאוד מאוד מוזר. בהתחלה הייתי עם משחק פרוץ ושיחקתי והיה לי ממש אחלה עד שהחלטתי להשקיע וקניתי את המשחק המקורי בחבילת הDeluxe Edition. מחקתי כל זכר אפשרי למשחק הפרוץ הכל כולל הכל ! התקנתי את המשחק המקורי ונרשמתי לOrigin, לחצתי על האייקון שנוצר לי על שולחן העבודה והוא העלה לי את הדפדפן בעצם עם ההגדרות שאני רוצה. אני לוחץ על כניסה למשחק הוא נותן לי טעינה ולבסוף רושם שהמשחק לא מצליח לפעול. אני בטוח שזה לא בגלל הנתונים שיש לי מ2 סיבות: 1. המשחק הפרוץ עבד לי חלק. 2. מחשב עם i7 ו3.2 ג'יגה הרץ, זכרון 16 ג'יגה וכרטיס מסך 4 ג'יגה. מה הבעיה? זה משגע אותי כי השקעתי הרבה כסף על משחק מקורי שבסוף לא עובד :\
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כחלק מהאהבה שלי למכוניות אני אוהב גם משחקי מרוצים. לאחרונה גיליתי משחק חדש שעומד לצאת, קוראים לו LIVE FOR SPEED. בנתיים אפשר להוריד את הדמו מהלינק הזה : http://lfs.racesimcentral.com/ וכדי לקבל חדשות על המשחק ועוד על משחקי מרוצים : http://www.bhmotorsports.com/ המשחק הנ"ל הוא כל-כך מקצועי (אפשר לכוון המון כגון : בולמים, זוויות היגוי, הנמכות ועוד..) בגרסת הדמו ניתן להתחרות לבד וגם באינטרנט עם שחקנים אחרים (והם מעולים). המשחק הוא כל-כך מקצועי שאתה מרגיש את כל חוקי הפיזיקה שחלים על האוטו (וזה ברצינות) רק חסר שנהיה ברכב. חשבתי לעצמי, למה שלא תורידו את הדמו(אני כבר הורדתי), תשחקו תתאמנו, לבנתיים נקים מועדון שבו יהיו רשומים מתחרי המשחק , נעשה תחרויות ,נרשום שיאים ועוד.…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כבר שיחקתם בכותר הפלטפורמה המסוגנן והאיכותי Outland? אם תמהרו תוכלו לעשות זאת מעתה ואילך ללא כל עלות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
ההלצה של חברת Sega מתחילת החודש מסתיימת בהשקה חגיגית של משחק הפעולה המשובח בפלטפורמת ה-Steam לכתבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
אנימ מחפש משחק רשת טוב שלא נמאס לשחק אבל משחק פעולה לא תפקידים או משהו משהו סיגנון קונטרסטרייק שיחקתי את זה פעם ועכשיו אני רוצה משהו דומה אבל יותר טוב תודה על העזרה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל כך חיפשתי את המשחק הזה עד שלבסוף מצאתי אותו:
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
המשחק שמשלב בין רוק כבד, פעולה, הומור ואסטרטגיה מוצע חינם למשך היומיים הקרובים בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.rpgwatch.com/show/article?articleid=191&ref=0&id=496
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-