עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה במשחק אני מתחבר אבל אני לא מצליח להירשם ולפתוח חשבון חדש... ותגידו מאיפה אפשר להוריד את המשחק מו שמעתי הוא דומה לדיאבלו ושמעתי שהוא חינם

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by moshe_ha,

ואיי אני מת שיצא המשחק הראשון היה מזה נוסטלגיה...השני היה גרוע? האם ID מתכוונים להוציא משחק שלישי עם בגרפיקה כמו של DOOM3?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by elad the master,

אני משחק בקונטר נכנס לסרבר ואז פתאום מתחילים משחק חדש ואין לי כוונת . המשחק זה סורס css . זה מאוד דחוף אי אפשר לשחק ככה! אני ממש צריך עזרה מכולם !!!

4. Started by evman007,

:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by tania131,

היי אני שיחקתי במשחק COD ונהניתי מאוד, עכשיו אני רוצה עוד משחק מלחמה טוב, לא בא לי להתחיל COD מחדש בכל זאת זה כבר משעמם, אז בא לי משהו שונה, אבל שגם יהיה מוצלח לא פחות, אז רציתי לדעת מה אתם מעדיפים מבין שני המשחקים האלה, ואיך בכלליות MOHAA?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טיילתי להנאתי ברחבי האינטרנת ופיתאום ניתקלתי בתמונה הזאת אשר לקוחה כ WALLPAPER ממשחק ישן ששכחתי את שמו של שמשחק ניראה לי משו כמו ABUSE \ ODDאני לא בטוח בכל אופן למי שיודע ויכול לעזור תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. איפה אפשר לקנות משחקים מקוריים בזיל הזול ? אני מעוניין לקנות את המשחקים הבאים בכדי לשחק בהם ברשת בלי הרבה בעיות.. - half life 2 + cs:source - BF2 - warcraft המשחק החדש שלהם שכחתי את שמו.. אפשר כתובות לאתרים ומחירים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. קצת נמאס לי ממשחקי רשת, ופשוט הייתי רוצה להנות מסינגל טוב, מולטי לא חשוב, רק סינגל. משחקים שכבר שיחקתי ונא לא להזכיר אותם GTA SA NFSU COD MOHAA -בקרוב HL2 SECOND SIGHT PES4 שיחקתי עוד הרבה אבל אני אכתוב את אלה שיכולים להיות מוזכרים... תחשבו אנשים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by hagay21,

יש לי מעבד פנטיום 3 גיגה + גיגה זיכרון + x800 xt pe והמשחק זוחל לי ברשת בהגדרות הכי הכי נמוכות בלי פילטרים דרייברים ודיירקט איקס מעודכנים כולל הפאטץ החדש מה ניסגר עם המחשחק?!!?!?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קודם כול מישחק גדול ממליץ לכול מי שאהב אתDungeon Siege 1. ממ אז ככה אני בתחילת המישחק והזאת שמנהלת תכלא אמרה לי למצוא SHRINE ולישתות ממנו כי אני חולה,אה ולהביא את המיים חזרה. מצאתי תמקום אבל צריך ליראות בזה עם חץ וקשת ירית וזה אומר שאני חלש מידי, איזה סקילים אני אמור לשפר??

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://fifa-il.com/ הולך להיות משחק ענקקקקק ;D ;D ;D ;D התאריך הרישמי הוא 13 באוקטובר(מניסיון שלי זה יצא כשבוע לפני התאריך הרישמי ל#$%$

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by liav12,

אני משתמש בברברי, אני ברמה 42 והכוח שלו לא ממש חזק משהו כמו300-450 ראיתי אנשים שהשחקן שלהם עם כוח כמו של 3000 וזה נראה לי מוזר שברמה כזאת הכוח של השחקן שלי דיי נמוכה... איך אפשר להשיג כלים ונשקים חדשים? מה מציעים בשביל לחזק את השחקן ואיזה מפלצות בכלל צריך להרוג כדי לקבל כלים מיוחדים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז המפרט שלי בחתימה.. ולאחרונה הורדתי את המשחק בלודריין וכשאני מנסה לשחק המשחק פתאום נתקע.. נתקע לאיזה דקה והצלילים עצמם נתקעים ואז אחרי דקה ככה המשחק ממשיך... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by Y.R,

חבר הביא לי את black and white 1 המקורי (דיסק מקורי וסיראל שהוא קיבל מהחברה). לא היתה לי בעיה עם ההתקנה אבל משום מה המשחק לא עולה לי, אני לוחץ play, הוא מראה לי את הלוגו של המשחק, ואז הלוגו נעלם והמחשב מתנהג כאלו לא בקשתי שהוא יעלה את המשחק, כשאני לוחץ ctrl+alt+del הוא לא מראה שהוא מריץ את המשחק (יעני הוא יוצא ממנו עוד לפני שהוא נכנס) מה אני יכול לעשות? *יש לי windows xp pro אם זה חשוב וכמובן שהמחשב עומד בדרישות של המשחק

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  16. במשחק GTA האם יש אפשרות להשיג בגדים של שוטר כמו שהיה בוויס סיטי

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Gosha,

חשבתי שהיום הזה לא יגיע לעולם! Brigade E5: New Jagged Union אמנם לא המשך ישיר או עלילתי ל-Jagged Alliance 2, אך נכתב ע"י מפתח המשחקים הקודמים שון לינג. הממשק התקדם לגרפיקה תלת מימדית ומרשימה ופירוט רב. המשחק מפותח ע"י חברת Apeiron ומופצת ע"י ענקית התוכנה הרוסית 1C שבשנתיים האחרונות פשוט מציפה את כל העולם במשחקים המפותחים ע"י חברות מזרח אירופאיות. לעוד מידע ותמונות: http://www.gamespot.com/pc/strategy/brigadee5nju/news_6130388.html http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=88038

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  18. למי שעבר את ה 5 דקות הראשונות במישחק אני תקוע פה: זה מן שירותים מיקלחת עם אמבטיה מלאה בדם אחרי שהורגים את אלו עם האקדחים ב5 דקות הראשונות של המשחק... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by redti,

מישהו זוכר אולי איך קוראים למשחק הזה שיש טנקים קטנים בצבע אחיד שיושבים כזה על הר ואתה צריך כל פעם בתור שלך לכוון זווית וכח יריה בשביל לפגוע בטנק היריב זה משחק ממש ישן..ואני מת להוריד אותו אני מאמין שזה חינם כי זה מלפני הרבה שנים זה משחק שנראה כאילו עשו אותו בצייר אבל הוא בין הממכרים ששיחקתי עד היום

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by GW,

יש לי steam ויש רשימת שרתים אבל לאלה שאני יכול להיכנס, ואין הרבה ,מעיפים אותי הרבה בגלל הפינג, מישהו יכול לתת לי שרתים ישראלים או אחרים שמקבלים פינג שראלי, צריך להחליף ת steam או שזה לא קשור? דרך הגב source

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by shimon23,

כשאני מנסה להתחבר למישהו עם ה IP שלו, החיבור נוצר, אנחנו בוחרים קבוצות וכאשר מתחיל המשחק מתקבלת השגיאה: "connection lost" והקשר מתנתק. יש לי ראוטר של edimax br 6104k, אבל גם כשניתקתי אותו נתקלתי באותה בעיה. הגדרתי ב firewall של Mcafee שיהיה למשחק גישה מלאה לאינטרנט ואין לי פיירוול אחר. מישהו פתר בעבר בעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by mathan,

התקנתי והפעלית את act of war direct action וכשנכנסתי למשחק הוא לא היה על מסך מלא... חשבתי שזה יעבור לו, אבל גם במזמן משחק, הוא לא על מסך מלא, ובהגדרות לא מצאתי כלום בקשר לגודל של המסך כמו שכתוב לי בחתימה, יש לי 6200 משודרג, וזה עובד חלק בהגדרות הגבוהות, אבל אני לא בטוח שזה שינה את ההגדרות, למרות שאמרתי לו-כי הוא לא על מסך מלא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? או שאולי הכרטיס שלי לא מספיק? כי הבנתי שזה משחק כבד.. או שבכלל המשחק הזה מוזר..והוא אמור לעבוד לא במסך מלא.. תודה מראש לעונים!

23. Started by ExploiT,

אוקי כולם לא מזמן עברתי תשלב עם dog הכלב הרובוט הזה שאני מקבל איתו תgg עכשיו אחרי ששיחקתי עם dog מגיעים רובטים ואני נכנס לאמוק ורץ עם הבחורה לבית ואז יש הפסקת חשמל וככה והיא הולכת לעזור לאבא שלה וכ'ו והכלב בא איתי ופותח לי את הפתח למנהרות חפירה של הcity 17 עכשיו אני נכנס עולה ויש שלב עם מלא זומבים וככה אני מחסל אותם ומגיע לגג שיש שם מעלית שמורידה אותי לבית קברות כזה שיש שם בחור עם שוטגאן שעוזר לי לחסל אותם וככה ואז הוא פותח לי תשאר ואני מגיע למנהרה עמוסה עכבישים ומפלצות קטנות כאלה אבל מלא!!!! אני יורה בחביות ומופצץ אותם גמרתי עליהם את כול הרובים shotgun smg רימונים king cobra פיסטול מה לא ? איך אני עובר את זה ? איך שאני יורד מהמהרגות מברזל לקרקע אני חטוף לינץ תודה

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  24. שלום יש לי דיסק מקורי של המשחק ולאחר ההתקנה הוא מראה לי כול פעם הודעה על קבצי סאונד חסרים כול פעם מס' אחר פעם 23 פעם רק 3 ופעם 2 אני לא מבין על איזה קבצים מדובר בכלל מישהו יכול לעזור [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים