עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Fighter,

כולל העיר של האלמנטים מההרחבות זאת אומרת יש לכל עיר יתרונות ומפלצות שיעילות לאסטרטגיה שלכם אני בינתיים מתנדנד בין הצינוק לסטרונגהולד ולטירה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by yonib5,

האם אפשר להריץ משחק ישן שמותאם למערכת DOS על מערכת XP ? יש לי משחק ישן שהשגתי ואני מת לשחק בו אבל זה לא ברור לי איך אני עושה את זה כשמערכות ההפעלה השתדרגו והתקדמו... למישו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  3. יש לי HALF LIFE 2 ואיתו נמצא גם המשחק Counter Strike הצלחתי להיכנס רק ל-HL2 ולא ל-Counter Strike איך אפשר לשחק ב-CS לא ברשת רק נגד המחשב במצב בוטים או איך שלא קוראים לזה ומה יותר יפה וחדש Counter Strike Counter Strike Condition Zero Counter Strike Source אף פעם לא הצלחתי לשחק (ואני לא מדבר על משחק ברשת שצריך ת'סיסמה המקורית ואת הסטאם וכל השטויות האלה אני רוצה לשחק נגד המחשב מצב בוטים) במשך 3-4 שנים אני מנסה להתקין ולא מצליח שיחקתי פעמיים אצל חבר וזהו

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. מה נסגר עם המשחק הזה איזה מערכת יכולה להריץ אותו חלק ויש את הפא'צ ששוקל 200 MB הוא עוזר ? או שהמשחק דפוק (מוזר כי ל-atari יש משחקים יפים )

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SHAY951,

כמו שניתן לראות כמעט כל התמונות של המשחק מראות את הטנק מזוית חיצונית : http://www.gamespot.com/pc/sim/t72balkansonfire/screenindex.html הבעיה היא שחפרתי בהגדרות המקשים, ולא מצאתי להפתעתי שום מקש שמעביר אותי לנקודת זווית חיצונית על הטנק כמו שרואים בתמונות (המשחק מתחיל מזוית פנימית של הנהג וניתן להחליף אותה לכל זוית פנימית אחרת של חברי הצוות האחרים , אך לא חיצונית-אחורית). גם הנסיונות הנואשים שלי לנסות את רוב מקשי המקלדת לא עזרו.... השאלה שלי כמובן היא איך אני מגיע לזוית החיצונית, (פשוט לא מסוגל לנהוג מהזוית הפנימית), או אולי התמונות מטעות ואין זוית שכזו במשחק? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי, פתחתי על המחשב שלי שרת לBF2 מאחר ויש לי חיבור עם אפלוד גבוהה וגם מחשב חזק, הגרסא של השרת מאפשרת לכל הגרסאות של באטלפילד לשחק (והמבין יבין). אי פי מעודכן: 82.80.146.49 תחוו דעו לגבי לאגים או פינגים אני אראה אם להשאיר אותו או אם זה שווה משהוא בכלל (זה DEDICATED SERVER). המפה היא GULF O MAN וזה ל64 שחקנים. תהנו. עריכה: אוקי, הורדתי אותו עד שאני אוריד מחדש את הסרבר המעודכן.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רציתי לשחק במשחק עם המוד של קאטאנה, אני לוחץ על המשחק הוא מעלה את האייקון שלו, ואז יוצא החוצה בלי שום סיבה. יש למישהו מושג מה הבעיה? שמעתי שזה לא נתמך על ידי אקס פי, אבל זה לא נכון כי כבר שיחקתי בו באקס פי... בתודה!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by arVoitus,

הפתיחה הגדולה של הסרבר ב20.08 (אני פשוט רוצה שאנשים יורידו את הקבצים מראש ויתחילו לשחק ביחד- כך שיש לכם מספיק זמן להזמין חברים). האתר(בעברית ואנגלית): http://l2-il.hopto.org מירק: irc:irc.quakenet.org/l2.il (העתיקו את זה לINTERNET EXPLORER) RATES (השרת ניבנה לפי הRATE הנ"ל על מנת שהשחקן יהנה בצורה מקסימלית מהמשחק ולא ימצא עצמו רובוט של אקספי או שיפספס דברים מעניינים שהם חלק מהמשחק): RateXp = 6 אקספי. RateSp = 7 נקודות שקונים איתם SKILLS חדשים. RateDropAdena = 7 - כמות נפילת כסף. RateDropItems = 7 - כמות נפילת חפצים ממפלצות. RateDropSpoil = 7 - סיכויי הצלחת קללה. RateQuestsReward = 1. - מענק על הצלחה במשימה (אם אנשים יתלוננו - נעלה את הערך). RateDropEquipment = …

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by אביחי,

אני צריך המלצה למשחק מחשב מאחד הסוגים: פעולה,אסטרטגיה ומשחקי תפקידים.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. Started by Grim Reaper,

ראיתי שהמשחק שיצא ל PC נמכר ב 2 סוגי די וי די.... אחד של 5 ומשהו גיגה ואחד של 7 גיגה בערלך מה ההבדל.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by thegodx,

חברים יקרים שיחקתי לפני כמה דקות במישחק והוא פשוט מהמם מישחק הארפדים היפה ביותר שראיתי בג'נר. ממליץ בחום! שיטות ההריגה מדהימות מתמיד הסאונד מעולה מעלה אדרינלין להרוג כמה שיותר. כמובן אני מדבר על גירסת ה PC אשר שוחררה לפני מספר ימים. תגיבו על המישחק תנו טיפים ושיטות מעניינות להריגה

• 66 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. ניסינו שאני יעשה הוסט והוא יתחבר אליי וגם להפף ורושם לנו פיילד תו קונקט! ואם חברים אחרים זה עובד.....ואאין לימ ושג מה עושים!

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. ניסיתי לשנות בהגדרות יש 2 מצבים שהוא לא עובד ומצב אחד שהוא עובד אבל בגרפיקה גרועה ביותר (יותר מאחור אני יעלה תמונה) מה אפשר לעשות בשביל שהמשחק יעבוד בצורה טובה ?

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by omri_ro,

קינינו לאחיין שלי מחשב מתנה ליום הולדתו אבקש את המלצתכם למשחקים מתאימים, תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם יש לי את unreal tournamnet g.o.t.y מקורי לחלוטין הבעיה שלי איתו שלרוב השרתים שאני מנסה להתחבר - גם בארץ וגם בחו"ל - אני מקבל הודעת שגיאה connection failed - rejected by server ישנם רק מעט שרתים שאני כן מצליח להתחבר אליהם למשחק הזה אין CDKEY כמו שיש בהמשכים שלו - מדובר על המשחק המקורי משנת 99 או 2000, רק בגרסה שיצאה לאחר שהוא זכה בתואר משחק השנה. ניסיתי עם גרסה 346 וגם את 351 אבל זה לא עזר חשבתי שאולי מדובר על פורטים חסומים. יכול להיות? (אני יושב מאחורי ראוטר - אין לי מושג על איזה פורטים המשחק עובד) בנוסף, קראתי איפושהו שזה יכול להיות מנגנון נגד צ'יטרים (למרות שאני ממש לא) כמובן שאני מנסה להתחבר לשרתים לא מלאים או לכאלה שלא מקפיצים חלון של סיסמא יש למישהו רעיו…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by tnt studios,

בנושא הזה יהיו לינקים לאתרים שמייבאים מודים למשחק וכל הדבר שמסביב תוכלו גם לשים פה תמונות ולהתגרות באחרים...

• 17 תגובות
    • 10k צפיות
  17. היה פעם משחק כזה עם פינגווין שכשלוצים ל רווח הגוף שלו מתארך ויש שם מכונית מטוס וכול מיני. אני זוכר שהוא היה בצבע כתום-אדום כזה. משחק ישן מאוד משהו למחשב 386. יוו אם מישהו מוצא על זה מידע או לינק הוא תותחחחח!!

18. שלום לכולם, לאחרונה, אחרי כמה לבטים קצרים, החלטתי לקנות XBOX (ולא פלייסטיישן). העניין הוא שאני לא כל כך מבין בזה - ככל הנראה אני קונה את המכשיר בארה"ב, השאלה היא היא לגבי הצ'יפ - מה צריך לשים לו כדי שיוכל לעבוד עם משחקים ו DVD של הארץ (PAL) ושיקרא דיסקים צרובים. אם מישהו מבין בעניין הצ'יפים אשמח לעזרה כי אני ממש לא מבין בזה, ורציתי לדעת אם זה חוסך לי כסף לקנות את זה שם או שכדאי כבר בארץ. תודה מראש, שלומי.

19. Started by DarkTesticle,

אז ככה, התקנתי תמשחק ועליו את Shadows of Amn (אבל נכנסתי לישן כדי לסיים אותו קודם) יצרתי קבוצה בעלת שישה אנשים במולטיפלייר אבל קשה לשחק לבד במולטי כי לוקח המון זמן לעצור את המשחק ולהמשיכו בעזרת SPACE לכן העברתי את הסייבים לתיקיית הסייבים של הסינגל ושיחקתי שם. הבעיה היחידה היא שיש המון אנשים שכשאני מדבר איתם כתוב שהם עסוקים, ולפעמים זה מסתדר אם אני מדבר עם הדמות (נאמר שהיא עסוקה) ואז שומר וטוען את השמירה, מדבר שוב עם אותה הדמות ולפתע היא לא עסוקה. השאלה האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לאלתר, כרגע מעצבן לשחק גם במולטי (בגלל הדיליי) וגם בסינגל (בגלל הדמויות העסוקות) מה לעשות? תודה מראש.

20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה תישמעו בקטע אחד במישחק כול פעם שאני מגיע עליו המסך מיתכבה ולא מגיב,וצריך לעשות ריסט,בפעם השניה שזה קרה לי זה נתן VPU ERROR פתחתי את המארז וניקיתי את הכרטיס מסך אחרי זה זה נתן ארור יצא לשולחן העבודה העלתי תמישחק וזה המשיך לשחק,אחרי זה זה פשוט ניקע פתחתי תמחשב וראיתי שהמאוור שבא עם הלוח [המאוור הקטן הזה] לא עבד נתתי לו דחיפה קטנה עם האצבע והוא פעל, אחרי זה זה נתן לי VPU ארור שוב, והמסך ניתקע כזה כול פעם ומעלות של מעבד זה 65 גג ושל כרטיס המסך זה 60 [בזמן הארור]. מה אפשר לעשות כדאי ליפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. ויוצא למסך הראשי.(כל זה קורה מתי שמסך התעינה נגמר,ושאפשר לבחור מקום להתחיל ואיזה נשק) למשהו זה קרה או מכיר את התקלה ויודע מה לעשת שבבקשה יסביר לי איך לפתור אותה

22. Started by BandiT,

שלום אני מחפש לשחק משחק אסטרטגיה ברשת כמו למשל רד אלרט... משהו יכול להמליץ על משחק? הייתי מסתפק ברד אלרט אבל אני לא מצליח לשחק בו ברשת...

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by Rhx,

שלום אני מתלבט בין האלף לייף 2 לבין באטלפילד 2 , אני שחקן שאוהב גם סינגל וגם מולטי עכשיו מה כדאי לקנות? אם יש משחקים שאתם חושבים שהם שווים קנייה יותר מהם אתם יכולים להגיד.. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by gal_6,

מחר אני מקבל מחשב חדשש..מחשב שיריץ בהגדרות הכי גבוהות כל משחק.. אז אני צריך המלצות למשחקים כי במחשב הישן לא עלו כל המשחקים ושיחקתי כבר far cry half life2 doom 3 mafia חוץ מכל אלה יש עוד המלצותתת?? ושיהיו משחקים טובים תודה רבה לעוזריםםם!!!

• 10 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים