משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
http://www.us.playstation.com/consoles.aspx?id=3# זו הגירסא של הפליי סטיישן שקניתי ורציתי לדעת אם מוכרים ג'וק בשבילו
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מוכרים בחנות וידאו-דן ליד הבית שלי ב 1200 שקל וזה ניראה לי זול =] אבל כמה עולה ג'וק? ויש מקמות שמביאים הכול בחבילה אחת וסכום נירמלי( )? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מוד של במוו ואני לא יודע איך להתקין אותו :s05:
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי תמשחק אבל גם כשאני בוחר את כל הנשקים שיהיו אין לי במשחק את הבננה שמתפצלת לבננות ואחר כך מפוצצות חזק או החמור שהיה נופל מהשמיים והיה עושה חור ??
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כדאי לי לקנות PS2?? מתי יוצא PS3?? ומה יהיה המחיר שלו. אולי זה לא מתאים לפה אבל לא מצאתי בפורום מקום לרשום על קונסולות
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי bf2 ואין לי סי די קי מקורי..הבנתי שאפשר לשחק את זה ברשת בשרתים פרוצים ובלי סי די קי מקורי.. אז מישהו יכול להסביר לי איך משחקים את זה ברשת? אה ועוד משהו אתם יכולים להביא לי כמה שרתים פרוצים שאוכל לשחק? תודה רבה רבה לעוזרים!!!!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תישמעו שמתי לב שיש הרבה אנשים פה שמשחקים BF2 וחשבתי אולי ניפתח קלאן משלנו? [לא חייב סידיקי מקורי]. עכשיו אין לי מקורי כי החזרתי תמישחק לחנות כי הוא לא פעל לי.. AnyWay מי בעד? כול מה שדרוש: את המישחק עצמו. גירסא 1.02. כוח ורצון לשחק רשימת שחקנים: 1.שם:hagaluly איסיקיו: 296-436-671
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי , עדכנתי , לא עובד (משום מה לא הופתעתי : ) קראתי מלא דיונים על הבעיה הזאת אבל לא מצאתי שום פיתרון שעובד...
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.fueledmod.com/ נשמע מבטיח, שילוב של GTA במנוע של HL2, מישהו ניסה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציר: כמה חברה פיתחו תוכנה הנקראת ABR (ALTERNATIVE BATTLEFIELD RANKING) המאפשרת לשחקנים שאין להם עותק מקורי לשחק ולהשיג נקודות. כמו כן לאדמיניםשלא רוצים לשלם בנוסף על שרתים עם ראנקינג. התוכנה היא בטא, לכן צפוייות בעיות. את התכונה ניתן להשיג באתר www.bf2scripts.com קרדיט: http://boards.mgamers.co.il/thread.php?threadid=1362
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הכרטיס מסך x800gt התקנתי דום 3 כדי לראות את הגרפיקה הגרפיקה יפה באמת אבל מסביב לדמויות ולכל הדברים ששם כמו עמודים וכל זה רואים מפוקסל כמו ריבועים כאלה מסביב..וההגדרות על high מה עושים בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, כשהפעלתי הייתה הודעת שגיאה שחסר הקובץ d3dx9_25.dll הורדתי והעתקתי אותו ל system 32 עכשיו הוא לא מראה שחסר הקובץ הזה אבל, בכניסה למשחק עושה צליל ויוצא מהמשחק. מה זה d3dx9_25.dll למהל א היה לי אותו? ומה הבעיה של המשחק הזה?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אוקי כפי שראיתם המנוע unreal 3 גם עוד עמט יצא סוף 2006 יענו עוד שנה עכשיו הנה כמה תמונות תראו איזה גראפיקה מטורפת עכשיו לפי דעתי הדרישות היו מטורפות מה אתם חושבים 9800 pro עם a64 וגיגה ראם יוכל להריץ אז זה בכזותי גראפיקה עם fps נורמלי ? לפי דעתי זה הולך להיות המשחק של כול השנים תראו איזה קפיצת מדרגה מבחינת גראפית לעוד תמונות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=84741&page=1 מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך עזרה באיזשהו קטע ב-Gran Turismo 4 (אגב אני חדש פה ;D) אני רוצה להיות בטוח איך אפשר להשיג מכוניות... דרך ה-Aracade או דרך Gran Turismo Mode? אני דווקא חשבתי ב-GRAN TURISMO MODE ואיך בדיוק אפשר? כי מפה אחת השגתי
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132773,00.html
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מה לדעתכם צריך לעשות בשביל שזה יקרה ? נמאס לשחק בשרתים בחו"ל.. למשל בתור SNIPER אפילו עם LAG של 100-150 ונשק BARRET שעשיתי UNLOCKED, אני בקושי פוגע באנשים... האם צריך לבוא לתלונה להד ארצי ? ל EA עולמי ? האם צריך לעשות עצומה, או מה בדיוק.... אני מצפה מ EA (או הנציגות שלהם, הד ארצי במקרה זה), שישקיעו לפחות בשרת RANKED אחד בארץ... ואני בכלל לא מדבר על GAMER, עלאק מובילים את קהילת המשחקים בארץ... קיצר, מה אתם אמורים..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשלב הראשון אחרי שמשחקים עם גאנדלף, נותנים לי לבחור את ארגורן,גימלי או זה שיורה תחיצים..עכשיו לא משנה מי מהם אני יבחר הוא נותן לי בכלל את סאם, שלא אמור לשחק בכלל בקטע עם השדים (שארגורן מביא את החרב אל שר השדים הזה) זה קרה לעוד מישהו? כי זה נראה ממש מטומטם
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כל שלב יש סרטון מעצבן ובכלל אם אני נפסל זה מתחיל שוב מההתחלה. איך לעזאזל אני מפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למזלייייייייייי הרב שמרתי במחשב של אחי את השמירה שלי בNFSU2 עם האימפרזה המדהימה שלי אבל עשיתי פורמט ועכשיו אין שם כלום איך אני שם את השמירה שלי במשחק?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, תגידו אנשים מישהו אולי בטעות יודע על אימולטור טוב למשחקי DOS בא לי לחזור אחורה עם המשחקים הישנים רק עד שאני מוצא אימולטור הוא לא על כול המסך והוא מריץ לי את המשחק באיטיות נוראית אה וגם אין סאונד... סומך עליכם תותחים. תודה ביי.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את המשחק Quake הישן והטוב? חיפשתי באתר "מסע אל העבר" והוא לא נמצא שם... כמובן אני מדבר על המשחק הישן הישן זה שהיה מקביל ל"דום" ול"טירת הנצים" תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישו יכול להביא לי את כל הפקודות לאדמין שיש או אתר או שישלח לי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כולל העיר של האלמנטים מההרחבות זאת אומרת יש לכל עיר יתרונות ומפלצות שיעילות לאסטרטגיה שלכם אני בינתיים מתנדנד בין הצינוק לסטרונגהולד ולטירה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם אפשר להריץ משחק ישן שמותאם למערכת DOS על מערכת XP ? יש לי משחק ישן שהשגתי ואני מת לשחק בו אבל זה לא ברור לי איך אני עושה את זה כשמערכות ההפעלה השתדרגו והתקדמו... למישו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-