משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
איך אני מסיים את השלב הזה ? שמתי ראיית AOURA (מקש 2) ואין לי סימון או משהו אז מה צריך לעשות? השד הענק הזה זורק עלי שהידים מתאבדים אז אני עד עכשיו תפסתי אותם עוד שהם באוויר וזרקתי אותם עליו בחזרה אבל המניאק לא מת... איך מסיימים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לום כולם רציתי לדעת איפה אני ב hl2 הגעתי לשלב שאני עובר גשר ענקי ואז אני מגיע לעוד מקום של המחתרת ואומרים לי להכניס את הבאגי למוסך כי עוקבים אחרי בגללה ואני נלחם מול הקומבינים שתוקפים תמקום ואז אני מחסל אותם והאיש הזה פותח לי פתח סודי במגדל אור שמוביל לשביל צדדי כזה ואני ממשיך לשם ברגל איפה אני ? באמצע המחשק ? בסוף ? יש עוד הרבה ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני רוצה לפתוח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעה של : " קובץ המערכת אינו תואם להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows . זה לא קרה לי כשהתקנתי את המשחק אצלי במחשב. מה לעזאזל עושים?
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה הולך פה ? יש איזה אופציה במשחק להוסיף דם כשמישהו נהרג או שהורידו את זה בגלל פגיעה בנפשם של ילדים רכים ?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם מישהו כבר שיחק בו? ואם כן.....אז מה שונה בו מהגרסאות הקודמות...?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
נניח שאני יורה אז אחרי 5-4 שניות אני רואה את היריות אותו דבר בהליכה ובתזוזה הכל קורה אחרי כמה שניות
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק ענק ביותר מומלץ לכולםםםםםםםםםם יש עוד משהו שמשחק במשחק הפצצתי הזה? http://beyondgoodevil.com/uk/intro.php
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני משחק בCOD באינטרנט ומשום מה הקצב רענון (של המסך) הוא 60MHZ במקום 85. מישהו יודע איך אני מעלה את זה?
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש משחק כזה מהפשוטים ל2 שחקנים ברשת.. כמו הטאקי והמונופול .. כמו הששבש.. משחקים בסגנון הזה להעביר את הזמן מידי פעם.. לשחקן אחד זאת לא בעיה אני מחפש ל2 שחקנים דרך IP
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי :hi: :hi: יש במקרה גירסת CD למשחק הזה? ולא DVD???????? אם כן בבקשה תלנקו לי אני מת לקנות אותו.................... :jump: :jump: :jump:
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מישהו זוכר או מכיר משחק רשת של גמדים אני חייב לדעת תשם או תאתר של זה כאילו משחק רשת שאתה משחק בתור גמד עם חץ וקשת אני חושב... בבקשה מי שיודע או זוכר תשם או תאתר בבקשה שיומר!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש משחקים חדשים של אקשן \יריות\צבא....(לא אסטרטגיה.. משחק כמו Black Hawk Down אבל משהו חדש...משהו של 3 דיסקים ככה... אני לא אוהב משחקים של מלחמת העולם הראשונה \ השנייה.. אני רוצה משהו כמוו בלאק הווק דאון.. בבקשה תעזרו לי למצוא ותביאו לי שם..
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך זה יכל להיות קיבלתי את המשחק באריזה של הכרטיס מסך אז יענו זה הכרטיס של המשחק
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה נוספת, הדרך היחידה במשחק להתקדם היא עם הכמה ח'ברה שמסתובבים איתי בהתחלה? (כן אני די בשלבים ראשונים של המשחק ואין לי כוח לקרוא חוברת באנגלית-יותר נכון ספר )
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אין לי כוח לשרתים אני סתם משחק
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הביאו לי משחק צרוב ואני צריך בשבילו קראק המשחק זה house of dead 3 חיפשתי ולא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברזולוציה, יש לי בעיה מדובר NFSU2 יש לי כרטיס מסך גי'פורס 6 6600 GT ורואים פשוט ריבועים, כמה שאני לא משנה את הרזלוציה הריבועים לא נעלמים למישהו יש מושג מה הבעיה? הנה תמונה שימו לב לריבועים במיוחד על הכביש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה איזורים מסתובבת מכונית שנקראת STAFFORD ? בבקשה אני מתחנן מי שיודע שיענה..
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק Need for speed underground 2, ושההתקנה מגיעה ל-91% בערך יוצאת הודעה שאומרת שיש בעיה להעתיק את הקובץ SDAT.VIV... יש לי אפשרות לבטל את ההתקנה או לנסות להעביר את הקובץ (retry)... אם אני לוחץ retry אז ההתקנה ממשיכה עד 100% ואז זה כותב את זה כל שנייה לא משנה כמה אני לוחץ retry. אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני ישמח לשמוע! תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק ברשת GTA 2......... יש לי מודם אלקטל שפרצתי והפכתי ל PRO..... אז כדי לשחק ברשת GTA 2 אני צריך לדעת את הפורט שאני צריך לפתוח........ ואת זה אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי לא מזמן התקנתי עוד פעם את Yuri's Revenge על המחשב שלי )Athlon 64 3000+( והטעינות מאד ארוכות.. זה לא ממש מפריע לי סתם ככה, הקטע הוא שאני מתקין גם על המחשב השני שלי שהוא פחות טוב ושם הטעינות מהירות, ובגלל ההפרשים אני לא יכול לשחק ברשת... כשאני מנסה לשחק המחשב הפחות טוב מסיים את הטעינה הרבה לפני ומתחיל את המשחק ללא השחקן השני לא נראה לי שיש לי וירוסים המחשב פועל בסדר סך הכל... מה יכול לגרום לבעיה כזו ניסיתי לסגור את כל התוכנות האחרות על המחשב בדקתי ספייוור ומחקתי הכל אין לי אנטיוירוס אבל אין לי בעיות אחרות במחשב אז אין לי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את הכתובת של אתר המנג'ר הישראלי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן בהתחלת המשחק, אחרי כמה שניות עד דקה או שתיים של משחק בלבד, המשחק עושה פריז עצבני למחשב או שבכלל דופק אותו לריסט... ניסיתי הכל, בדקתי DX, כיביתי אנטיוירוס, שיחקתי עם ההגדרות, כלום... בבקשה תעזרו לי... הנה כמה פרטים: מחשב פנטיום 4A כרטיס מסך ג'יפורס 4 64 מגה ALICE מקורי כמובן... תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצות למשחקי תפקידים טובים אבל שיהיו חדשים לא ישנים מימי קום המדינה אני מחפש משחקים בסגנון שאתה גיבור שעולה רמות ושאתה יכול לבחור דמות בין קוסם לוחם וכדומה.. אבל לא חייב.. תודה מראש!