עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ofirhadad,

האם משחקים מחו"ל יעבדו בPS2 ? ידוע לי שיש משחקים בפורמט DVD .האם זה שייך .או רק בסרטים? בתודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. Started by danield51,

עד כמה דמויות אפשר לשחק בו זמנית בdungeon siege2 לי יש 4 דמויות אבל ראיתי ביוטיוב שיש 6 דמויות... מישהו יכול להסביר לי את העניין?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by itamarg11,

תקציר: הובא מאתר WWW.NFO.CO.IL סימולציה של חיי פיראט/קברניט עצמאי בתקופת הזוהר של ספינות המפרש. גרסה משודרגת של Pirates of the Carribean, שהחל פיתוח כ-Sea Dogs 2 והפך למבוסס על מותג הסרט של דיסני לאחר שהמפתחת נקלעה לקשיים כלכליים. המשחק נקרא בעבר Sea Dogs 2 לאות הזדהות עם מקורותיו, אך שמו שונה ל-Age of Pirates. אני שיחקתי במשחק הקודם של הסידרה הזאת ואני חייב לציין שזה אחד המשחקים הכי טובים ששחיקתי בחיים שלי ! (ושיחקתי הרבה !) ... זה עולם שאתה יכול לעשות בו הכול בתור פיראט , לשדוד , להילחם, לבנות ספינות , לחפש אוצרות וכו' וכו' ... כל כך הרבה דברים לעשות , כל כך הרבה סיפורים ומשימות ,כל כך כיף !! תתארו לכם עולם שלהם וחיי שאתה בתור פיראט יכול לעשות מה שאתה רוצה ואיך שאתה ר…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by Lost Spirit,

אתר המשחק - http://campus-game.com/ http://pc.ign.com/objects/951/951328.html http://www.gamespot.com/pc/adventure/campus/index.html התחלתי לשחק וכבר בהתחלה אינני מצליח לפתור קווסט ראשון, כנראה הראש שלי לא מתאים לזה. בכל מקרה, אני לא רוצה לרדת מזה כי המשחק מאוד מעניין, מעניין אותי לדעת אם יש כאלה שגם משחקים בזה, ואם כן אם יוכלו לעזור לי בקווסט הראשון - למצוא את התיק האבוד [או את פדרו :-X]. ולא, אין FAQ בgamefaqs ולא מצאתי פיתרונות בשום מקום אחר. תודה לכל עוזר.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…

6. Started by zoloboy,

לעזאזל יש אפשרות left right steering אני לא מצליח לזוז שמאלה איך מכוונים את הדבר הזה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. בדקתי בסטים ובD2D, אבל לא ראיתי שם את המשחק. איזה עוד אתרים דומים יש?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by :nba:,

מי רוצה משחק רשת בnba מי שרוצה שיביא לי את הip שלו

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by ParanoidLoneWolf,

אני בשלבים התחלתיים/בינוניים במשחק (כבר נתקלתי בKohr-Ah במערכת של הסימביוטים), ומקריאות על המשחק ברשת הבנתי שגרסת הFreeWare שברשותי (The Ur-Quan Masters) אינה מכילה את קטע הסיום. אז השאלה שלי היא כזאת, אם יש פה מישהו ששיחק בגרסת הFreeWar: *האם היא מכילה את קטעי הסיום? וכמובן שאשמח לקבל קישור לגרסת AbandonWare/FreeWare זמינה להורדה ש*כן* מכילה את קטעי-הסיום, כי יהיה חבל לי לסיים את המשחק ולא לזכות לצפות בסיום. נ.ב. אם עוד לא שיחקתם במשחק הזה, שחקו בו. הוא מתגלה להיות אחד מהטובים בכל-הזמנים.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  10. חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  11. Started by omerha,

שלום יש לי את המשחק ( המקורי ) והא מקרטע לי . אני מריץ אותו על P4 2.6@3.2C ABIT IC7-E 512 DUAL DDR ו GE FORCE 3 TI 200@250 450@500 של GAINWORD CREATIVE AUDIOGY 2 ZS השאלה עם הכרטיס מסך עד כדי כך עוצר אותי ואם יש מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by amit123,

תגידו מישהו יודע מה הדרישות שלו ומתי הוא יוצא? תודה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by Galit17,

אני לא יודעת מה צריך לעשות פה: זה החלק של הדבורים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by achiya1,

שמעתי זה חומר טובב וגם מכירים את זה שאתם מרגישים שדוקא אתם תצליחו להצליח ? למשל בפתיחת פקק או משהו כזה.. אז אני חושב שדוקא אני אצליח לתפוס ת'דרקון !!!!! איפה משיגים את זה חחח

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. טוב שמעו מי שרוצה לשחק היום ברשת תמישחק הזה שישאיר איסיקיו,דואר או מסנג'ר!!! תודה. age of empires 3

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Need for Speed Most Wanted יצא גם בגירסה של DVD ולא 4 דיסקים???

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. הארור נקרא והוא: feild to create directory d:\counter-stike-sourse (לפי מה שנקרא לי זה ) שכאשר מריצים את המשחק הוא אמור ליצור איזה תיקיה בכונן D עכשיו אצלי כונן D זה סידירום לכן הוא לא יכול ליצור שם את התיקיה...(רק השארה לא בטוח) יש דרך לבקש ממנו ליצור את התיקיה בכונן אחר? (כאילו זה פשוט רץ אוטומטית איך שאני התחלתי את המשחק לראשונה ). יודעים איך לפתור את הבעיה אולי? תודה אנשים...

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by roie13,

היי אני צריך עזרה בחיפוש של משחקים בחינם ברשת ככה שכולם יכולים לשחק בהם, לא משנה לי הסגנון. וכאלה שלא נמאסים אחרי שבוע... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. Started by redti,

אני בשלב שאני קופץ מהיאכטה ומטפס על קיר לתוך ג'ונגל כזה(פעם ראשונה שמופיעים עכבישים*) אני מגיע למצב שאני צריך לבצע chimney jump כדי להתקדם בשלב לא הבנתי מה זאת הקפיצה הזאת ועל מה צריך לקפוץ אני מנסה שעות לקפוץ על קירות ועמודים

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. זה מירוצים ? מה בדיוק המטרה פה ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

יש לי שאלה יש לי את טקן 4 והנורית האדומה של הבקר דולקת כל הזמן אבל אין רטט ואני לא מצליח ליסגור את המצב למצב רגיל זה אמור להיות ככה?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by Dan1919,

אהלן חברה, יש לי דיסק DVD של המשחק פיפא מנגר 08,נכנסתי להתקנה עשיתי מה שצריך ולקראת סוף הההתקנה הוא רושם לי "הכנס דיסק",וזה גרסת DVD וזה דיסק אחד..מישהו יודע מה לעשות? בתודה מראש,דן.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  23. בעלי מינוי לשירות ה-PlayStation Plus מתחילים לקבל משחק חינמיים גם עבור קונסולות הדור החדש של סוני, ואילו בעלי מינוי Xbox Live Gold מקבלים תזכורת לכך שכל הכותרים אותם צברו בדורות הקודמים אמורים לפעול כהלכה גם אם החליטו להשתדרג עם Xbox Series S/Xלכתבה

24. Started by chenrp,

שלום, האם יש קהילה חוץ מ SATLA ZONE ל TACTICAL OPS? האם יש טורנירים בדרך? טורניר עולמי או ישראלי? התאכזבתי מהקהילה של SATLA ZONE כי כולם שם מקללים ורובם ילדים קטנים. ד.א. הNICK שלי ב TO זה CHENRP או INYOURFACE או BILLABONG - OLD SCHOOL. ולא אני לא CHEATER אני משחק 6 שנים. תאמינו או לא גם חברים שלי לא מאמינים כמה זמן אפשר לשחק באותו משחק.... תגובות ענייניות בבקשה. אני לא בא להתווכח עם אף אחד. רק להתייעץ ולשאול. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. אם אני יכול לתאר אותו בקצרה במשוואה אחת פשוטה זה: (just cause)+(כל מה שהיה חסר ב JUST CAUSE) = white gold http://www.gamershell.com/news/36642.html

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.