משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין משחק אסטרטגיה בזמן אמת ואסטרטגיה שמבוססת על תורות?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי שגיאה. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 OC משחק על פרטים הכי גבוהים. אני מאמין שמשהו מגביל את המערכת.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הי אני נורא לא מעודכן כי אני כבר לא ממש משחק, אבל אחד המשחקים מתחרות הקומיקס משך את עיני. מישהו יכול לגלות לי מאיזה משחק לקחו 666 ו solidus snake את התמונות שלהם? רואים בהן חייל בשחור עם אמר"ל ואקדח מושתק. מישהו? זו בטח שאלה ממש קלה לאנשים שבסצנה... סליחה על הבורות צירפתי את אחת התמונות שלא תצטרכו ללכת לחפש:
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המלצתי על איזה tweak שמשפר את הטקסטורות הרחוקות (LOD tweak). מסתבר שבעקבות תיקון זה יש ירידה משמעותית בביצועים ותוספת באגים על המים פה ושם. עכשיו, אני שמח להציג בפניכם את הדבר הבא !!! הבחורים שהרימו את זה פשוט גאונים. אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייהם ישנם 2 מודים שבהחלט משפרים את הגראפיקה ("הרחוקה") ואין ירידה בביצועים. בנוסף, 2 המודים מחמיאים אחד לשני ושימוש בשניהם יחד מומלץ. בסך הכל מדובר בקבצי טקסטורות נוספים שהוכנו במיוחד. הגדילו את הרזולוציה שלהם ובכך הם נראים טוב יותר מרחוק. אין ירידה בביצועים, אולם טעינת השלב יכולה להתארך \ שימוש גדול יותר בזיכרון - הקבצים הוגדלו משמעותית - 80mb ו-20mb - ביחד 100mb תוספת. מידע ותמונות על המוד של sahaja: http://…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי את ARMA אבל הכל בגרמנית.כלומר הדיבור באנגלית אבל כל ה-OPTIONS בגרמנית.. יש מצב לשנות לאנגלית?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איפה בדיוק נמצאת התיקיה של השמירות במשחק אני מחפש ולא מוצא צריך תגובות תודה!!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שמעתי זה חומר טובב וגם מכירים את זה שאתם מרגישים שדוקא אתם תצליחו להצליח ? למשל בפתיחת פקק או משהו כזה.. אז אני חושב שדוקא אני אצליח לתפוס ת'דרקון !!!!! איפה משיגים את זה חחח
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אם יש לי BF2 צרוב אני יכול לשחק בשרתי ראנק ? ואם אני יכול לשחק בשרתי של EA?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך אני משנה רובים בסינגל ? הוא לא נותן לי, יש שם מן מנעול כזה... ניסיתי לרשום בהגרות של המשתמש שלי, ( ... C:\Users\moshe\Documents\Battlefield 2\Profiles\0002 < server ) GameServerSettings.setallowglobalunlocks 1 אבל זה עדיין לא נתן...
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי את טקן 4 והנורית האדומה של הבקר דולקת כל הזמן אבל אין רטט ואני לא מצליח ליסגור את המצב למצב רגיל זה אמור להיות ככה?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה משחק פעולה/הרפתקה אבל לא רגיל. זה כזה משחק שלוחצים על משהו אז הוא הולך לשם ואז נפתח חלון עם סרטון שמראה מה קורה שהוא מגיע לשם (אם זה דלת נגיד אז רואים אותו פותח אותה בסרטון כזה בתוך חלון קטן) המשחק הוא עתידני ובשלב הראשון נלחמים נגד איזו פלוגה והכל רובים עתידניים בידיוק כמו ב3DMARK05. בשלב השני אני זוכר שנמצאים בתוך איזה מקום מוזר שצריך לצאת ממנו. לקראת סוף השלב יש כזה קוף שצריך לחסל. כדיי לחסל אותו אני זוכר שצריך למצוא נשק וגם תחמושת. אני זוכר שהיו בס"כ 3 שלבים אבל אני חושב שזה היה דמו. המשחק משנת 1997-1999 משהו כזה... אם מישהו יודע את השם של המשחק,אשמח לדעת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ממצב אנשים כאן דני ואני שחקן של משחקי FPS כמו המשחק Battlefield וCOD כדי לעקוב אחרי לחצו כאן http://www.youtube.com/user/WeGrandFilms
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם the witcher 2 למרות שהורדתי את ההגדרות להכי נמוכות ואת הרזולוציה לממש ממש נמוכה, המשחק בלתי שחיק ועם קצב פריימים ממש ממש נמוך. וזה קורה רק כשמתחילים לשחק בתפריט עצמו אין בעיה. ניסיתי לעדכן ודיריברים הכי חדשים של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר. לפי can you run it אני אמור להריץ את המשחק בצורה די טובה מאוד אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות אי אפשר לשחק כי הFPS נמוך מדי, ועובר הרבה זמן מאז שאני מזיז את העכבר עד שהמשחק מגיב לתזוזה. המפרט: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz RAM: 2.1 GB GeForce GT 520 עם 2.7 GB זכרון RAM מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש! אלון
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק הסרטים האלה בהתחלה רצים מעולה הכל טוב ויפה המשחק מתחיל ורואים הכל מוזר כזה עם מלא אור ,ובקושי רואים משהו ..די קשה להסביר {העיניים כואבות ושורפות אחרי 5 דקות } אני לא יודע אם ככה תכננו את המשחק או שזה פשוט בעייה אצלי את המפרט אתם יכולים לראות בצד..אני בטוח שזו לא הבעייה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תגידו אי אפשר לשחק עם 2 שחקנים בליגות השונות? ניסיתי לשחק עם חבר אבל שיחקנו רק במצב של ניבחרות. כשניסיתי להיכנס למסך זה נותן לשחק רק עם מצב away .
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי חברה אני טענתי את המשחק לנקודה מסוימת, התחלתי לשחק אבל האויבים תקועים במקום (כל הNPCs). זה מוזר כי זה לא קרה לי עד הנקודה המסוימת שאני נמצא בה. אם אני לא טועה, היו כמה תלונות בעבר על הבעיה הזאת, אבל חיפשתי ולא מצאתי. אם למישהו יש פתרון\ יכול להפנות אותי לת'רד עם הפתרון אני אודה לו מאוד עריכה: בדר''כ כשאני טוען יש הערה שאומרת Node: Graph (something) is out of date. Rebuilding אם זה עוזר
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חבר'ה אתם חייבים לעזור לי ,אני על סף יאוש: קניתי מחשב חדש דנדש והתקנתי את המשחק F.E.A.R . כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה היו צלילים במסך הראשי ובסרט פתיחה היו את כל הצלילים למעט הצלילי דיבור של השחקנים או הצוות, זא"מ ראיתי אותם מזיזים את השפתיים אבל לא שומעים אותם מדברים אצלי. מאז שהתקנתי את WMFADist.exe זה עולה לי בלי קול בכלל!!!ואני לא מצליח להסיר את ההתקנה . ניסיתי לפתוח את התיקיה בנפרד ולראות איזה קבצי DLL יש שם ולאן הוא מעתיק וגיליתי שבכל פעם שאני מוחק אותם הם מתווספים מחדש... חשוב לציין שיש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב וכרטיס קול של MSI וזה המשחק היחיד שעושה בעיות.(HL2 EPISODE 1 NFSMW עובדים חלק עם דיבוב והכל ושומעים הכל ..) אין לי כבר מושג מה עושים ,אודה לעזרת…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה משגע אותי כ"כ הרבה זמן עבר ועדיין לא יצא פאץ' נורמאלי שיסדר את זה. המשחק עלה לי 200 שקל כואב בכיס שאני לא יכול לשחק רבע שעה מבלי לתת מכות לשלוחן בגלל הקריסות. עובדים על זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר שרתים של MU שעולים בהם רמות מהר אני לא מדבר על האקים אלא פשוט שמקבלים XP גבוה כמוש היהי ב MUISRAEL למי שמכיר.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תקציר: הובא מאתר WWW.NFO.CO.IL סימולציה של חיי פיראט/קברניט עצמאי בתקופת הזוהר של ספינות המפרש. גרסה משודרגת של Pirates of the Carribean, שהחל פיתוח כ-Sea Dogs 2 והפך למבוסס על מותג הסרט של דיסני לאחר שהמפתחת נקלעה לקשיים כלכליים. המשחק נקרא בעבר Sea Dogs 2 לאות הזדהות עם מקורותיו, אך שמו שונה ל-Age of Pirates. אני שיחקתי במשחק הקודם של הסידרה הזאת ואני חייב לציין שזה אחד המשחקים הכי טובים ששחיקתי בחיים שלי ! (ושיחקתי הרבה !) ... זה עולם שאתה יכול לעשות בו הכול בתור פיראט , לשדוד , להילחם, לבנות ספינות , לחפש אוצרות וכו' וכו' ... כל כך הרבה דברים לעשות , כל כך הרבה סיפורים ומשימות ,כל כך כיף !! תתארו לכם עולם שלהם וחיי שאתה בתור פיראט יכול לעשות מה שאתה רוצה ואיך שאתה ר…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.destructoid.com/new-ghostbusters-game--29260.phtml
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-