עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AliasName555,

הי אני נורא לא מעודכן כי אני כבר לא ממש משחק, אבל אחד המשחקים מתחרות הקומיקס משך את עיני. מישהו יכול לגלות לי מאיזה משחק לקחו 666 ו solidus snake את התמונות שלהם? רואים בהן חייל בשחור עם אמר"ל ואקדח מושתק. מישהו? זו בטח שאלה ממש קלה לאנשים שבסצנה... סליחה על הבורות צירפתי את אחת התמונות שלא תצטרכו ללכת לחפש:

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  2. Started by zmir,

שלום לכולם כרגע קיבלתי מייל שהתקבלתי לבטא של hellgate london ואני מוריד את המשחק עוד מישהוא קיבל הזמנה? אני מקווה שהמחשב שלי יעמוד בזה (לפחות את הדרישות הראשוניות יש לי). אם יש בפורום עוד אנשים שקיבלו הזמנה אז אוליי נוכל לשחק יחד

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. CC רץ דווקא טוב אצלי ב 7800GT כפול ליבה ושני ג'יגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. Started by IlanF,

בזמן האחרון התחילו לי זמני טעינה (loading) ארוכים מאוד (של חצי שעה-שעה למשימה) בפעם שעברה שהתקנתי את המשחק (call of duty 2) - בערך לפני חצי שנה, הטעינה לקחה בקושי 5 דקות. עכשיו התקנתי שוב את המשחק ועד שהוא טוען משימה אפשר להשתגע (במחשב לא שונה כלום ואתמול ניקיתי אותו מאבק, אז זה לא בגלל שאני צריך להוסיף RAM או להחליף כרטיס מסך. התוכנות היחידות שפועלות ברקע הם avast ו- zone alarm ) יש משהו אחר שמשפיע על המחשב?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Rhx,

שלום,דוד שלי ביקש ממני להביא לו משחקי נוסטלגיה ישנים בשביל הבן שלו,כמו אלאדין,דום וכו'. יש אתר שעדיין אפשר להוריד ממנו את המשחקים האלה?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  6. אז ככה חיפשתי קודים במלא אתרים ומצאתי רק ל-XBOX מה שאני צריך זה קודים למחשב (אולי תוכלו לעזור לי ??) הורדתי Trainer ולא הצלחתי להפעיל אותו (מה זה מקש Numpad ?)

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by micahel,

איפה בדיוק נמצאת התיקיה של השמירות במשחק אני מחפש ולא מוצא צריך תגובות תודה!!

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by uzixsi,

נגיד הורדתי משחק ב-ntsc ל-ps2 יש אפשרות להמיר את זה איכשהוא שיהיה אפשר לשחק בזה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by nimni,

??? כשנכנסים לתפריט כל מה שאני רואה זה פסים במקום איפה שאמור להיות רשום התפריט. איכשהו התחלתי משחק ואז איפה שרשום מה שהדמויות אומרת אחת לשניה בתחתית המסך אז גם יש פס... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור ??? תודה...

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by navk2,

כי אני אולי הולך לקנות אותו ואני רוצה לדעת... ד"א חלק זה 35FPS במקום רגיל...

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by naoriko,

מאיפה אני יכול להשיג את המשחק הישן עם השועל הקטן FOX?? זה ממש נוסטלגיה בשבילי.. תודה לכל המגיבים!

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by ארקדי גאיידמק,

אני מצטער שאני פותח תרד על זה. כל מי שרוצה לשחק נגדי און ליין שישלח לי הודעה בפרטי

13. נתקעתי במשחק אני יודע שצריך ללכת לאיזה מרתף ולנטרל שם משהו ואני לא מוצא.מישהו אולי יודע? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  14. היי, אני יודע שהוא חופשי להורדה ולכן זה לא WARZ... אשמח לעזרה, אור.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by id3232,

1)אני רוצה לדעת בבקשה איך אני ממלא חיים באמצע משימה בGRAW 2-??? 2)ומדוע לפעמים יש לי לוחמים שהם בצד שלי שאני לא מצליח להזיז אותם?? בבקשה עזרה דחופה תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by galh_5,

האם המשחק הזה ממש טוב שכדאי לשחק בו?

17. Started by ezx,

עוד מישהו ניתקל בזה יש למישהו מושג מזה?? תודה לכול העונים

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  18. האם יצא איזה קראק חדש ל BF2 או שעדיין חייבים את ה MINIIMAGE הזה קבוע בדמון טולס ? : נ.ב זה לא ווארז והעותק שלי למשחק קנוי וחוקי לגמרי .

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. אם אני יכול לתאר אותו בקצרה במשוואה אחת פשוטה זה: (just cause)+(כל מה שהיה חסר ב JUST CAUSE) = white gold http://www.gamershell.com/news/36642.html

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by gn,

יש לי ויסטה והתקנתי את המשחק ושמתי קראק שעבד לי בXP ובויסטה הוא מראה לי:

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

ייצא פאטץ' חדש, כמה תיקונים קלים, במיוחד לאלה שיש להם בעיית זיכרון במשחק, נוסף לכם מד שימוש ב-COH במאפיינים>גרפיקה. אין לי קישור להורדת הפאטץ' כי כנראה לא מודעים על פאטץ' קטן שכזה או שיודיעו בהמשך, אם מישהו מצא קישור אחלן. אם לא אפשר להוריד דרך הכניסה למולטיפלייר בקלי קלות.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by dannygnh,

p4 2.4 gh 512 mb לאחר התקנת המשחק כאשר אני מכניס את דיסק plaY המסך נהיה שחור ולא רואים או שומעים כלום.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by Wood-Elf,

אחלה משחק, באמת, אחלה דבר. יש לי כמה דברים שאני לא כל כך אוהב לעומת הקודם, אבל עדיין - משחק משובח. ובכל זאת... המשחק הזה פשוט מפגר! המפרט שלי הוא כלהלן: AMD +3000 512 GeiL DDR 400Mhz Radeon 9800p 128mb עוד משהו חשוב יש? אני מדליק תמשחק - בא לשחק, בסבבה... אבל יש לי פאקינג 10FPS!! יש לי ה-כ-ל על low חוץ מהים והאנטיאנלייסינג שהם על high. המחשב שלי אמור להריץ את זה סבבה על הגרפיקה הכי טובה - והוא מריץ את זה על גרפיקה נמוכה עם 10FPS!! עם כל הכבוד לעולמות הענקיים של המשחק הזה, HL2 רץ לי על 90-100FPS, וCSS רץ על 70-80... (בCSS ההגדרות יותר גבוהות) ואל תגידו לי שההשוואה לא נכונה, כי גם B&W2 הוא תומך ATI... יש לי דרייבר של 5.9, יחסית חדש. מה רע? סעמק. >< אשמח אם תעזרו ל…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by Liran -,

אנשים יש לי בעיה ??? קודם כל, אני לא יודע אם זה כל כך קשור לכאן, כי יכול להיות שזאת בעיה טכנית או משהו כזה, אבל בכל זאת, הנה הבעיה : טוב אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק Colin McRae Rally 04 החלטתי להתקין אותו שוב - נוסטלגיה : , התקנתי את המשחק, ההתקנה עברה כרגיל, ללא שום הודעת שגיאה או תקלה באמצע, כאשר זה סיים להתקין יצאתי מהמשחק וניסיתי להכנס אליו כדי לשחק דרך הדיסק הראשון של ההתקנה, בתפריט Autorun כשאני לוחץ על Play הוא בכלל לא מגיב , אז ניסיתי להכנס דרך התיקיה שבה התקנתי את המשחק, כשאני לוחץ על המשחק כדי להכנס ( cmr4.exe ) אני מקבל את ההודעה הבאה : וזה לא נכנס למשחק כמו שרשום בהודעה, 'התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו', אז ככה עשיתי, התקנתי…

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by Parallel,

שלום התקנתי את המשחק הסרטים האלה בהתחלה רצים מעולה הכל טוב ויפה המשחק מתחיל ורואים הכל מוזר כזה עם מלא אור ,ובקושי רואים משהו ..די קשה להסביר {העיניים כואבות ושורפות אחרי 5 דקות } אני לא יודע אם ככה תכננו את המשחק או שזה פשוט בעייה אצלי את המפרט אתם יכולים לראות בצד..אני בטוח שזו לא הבעייה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים