משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
v1.2 טוב שהם נזכרו... עובד סבבה, סתם חשבתי אולי זה מעניין מישהו...
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^BHmaster Vs. Acai סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^HeNili Vs. qTp|TearAx סיבוב Semi Final - המשחק: PwEman Vs. PwBulugulu סיבוב Semi Final - המשחק eSr^BHmaster Vs. eSr^HeNili סיבוב Grand Final - המשחק: eSr^HeNili Vs. PwEman צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש MOTOGP3 משחק ענקקקקקקקק!!! השליטה קשה, המשחק דיי מאתגר וכיף לשחק בו!! יש המון דברים לפתוח... המרוץ מלווה במוזיקת DRUM & BEAT מהירה וזה רק מוסיף לאווירה עם המערכת שלי העלתי את המשחק בלי בעיות. כמה תמונות http://peo76.supereva.it/immagini/foto%20peo/MotoGp3.jpg http://www.deafgamers.com/motogp3pic3.jpg תהנו
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר את כל משחקי המורטל קומבט ויכול להגיד לי אותם? אני מכיר את מורטל קומבט 1,2,3, ארמגדון, שאולין מונקס, ומורטל קומבט נגד גיבורי קומיקס אני מפספס כמה? (אני דיי בטוח שכן) ואם אפשר גם לפי הסדר בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
צירפתי תמונה מישו יודע מזה עושה??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי התלבטות די קשה:לקנות כרטיס מסך חדש HD4850 או לקנות PS3 מה יהיה עדיף בשבילי?איפה אני אצטרך לשים פחות כסף על שידרוגים?מה יחזיק יותר זמן?יעני כמה זמן HD4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?לעומת זאת כמה זמן PS3 עוד יחזיק בשוק כמו שהוא מחזיק היום? תעזרו לי להחליט תודה לילה טוב
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי אני נורא לא מעודכן כי אני כבר לא ממש משחק, אבל אחד המשחקים מתחרות הקומיקס משך את עיני. מישהו יכול לגלות לי מאיזה משחק לקחו 666 ו solidus snake את התמונות שלהם? רואים בהן חייל בשחור עם אמר"ל ואקדח מושתק. מישהו? זו בטח שאלה ממש קלה לאנשים שבסצנה... סליחה על הבורות צירפתי את אחת התמונות שלא תצטרכו ללכת לחפש:
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את המשחק ובסוף ההתקנה הוא מבקש ממני להתקין הגנה מסויימת על הדרייברים. זה הודעה שבאה מהמשחק,מה היא קשורה להורדה? מי אמר שהורדתי את המשחק בכלל? זאת שאלה שבאה עם יצרן המשחק שקשורה למשחק עצמו. המשחק דווקא עובד לא רע בכלל,זה לא ניראה שזה מעורר בעיות גרפיקה או משהו. מישהו יכול להגיד לי מה זה?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני בשלבים התחלתיים/בינוניים במשחק (כבר נתקלתי בKohr-Ah במערכת של הסימביוטים), ומקריאות על המשחק ברשת הבנתי שגרסת הFreeWare שברשותי (The Ur-Quan Masters) אינה מכילה את קטע הסיום. אז השאלה שלי היא כזאת, אם יש פה מישהו ששיחק בגרסת הFreeWar: *האם היא מכילה את קטעי הסיום? וכמובן שאשמח לקבל קישור לגרסת AbandonWare/FreeWare זמינה להורדה ש*כן* מכילה את קטעי-הסיום, כי יהיה חבל לי לסיים את המשחק ולא לזכות לצפות בסיום. נ.ב. אם עוד לא שיחקתם במשחק הזה, שחקו בו. הוא מתגלה להיות אחד מהטובים בכל-הזמנים.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי קודים במלא אתרים ומצאתי רק ל-XBOX מה שאני צריך זה קודים למחשב (אולי תוכלו לעזור לי ??) הורדתי Trainer ולא הצלחתי להפעיל אותו (מה זה מקש Numpad ?)
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי את ARMA אבל הכל בגרמנית.כלומר הדיבור באנגלית אבל כל ה-OPTIONS בגרמנית.. יש מצב לשנות לאנגלית?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז היום נכנסתי לNFSC סתם בשביל לעצב מכונית FORD GT.. אחרי שסיימתי באתי לשחק ופתאום שמתי לב ל"ארטיפקטים" שבתמונה, מתברר שהם מופיעים אך ורק עם הFORG GT(בכל המכוניות האחרות הכל פיקס) וזה ממש לא כתוצאה מהאוברקלוק כי גם ניסיתי את זה בסטוק. למישהו יש מושג מה הבעיה כאן? אני משתמש בדרייברים 97.28 שעד עכשיו לא עשו לי שום בעיות... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי שאלה בנוגע למשחק,האם צריך את המשחק הראשון שיהיה מותקן על המחשב על מנת לשחק ב RED TIDE?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הארור נקרא והוא: feild to create directory d:\counter-stike-sourse (לפי מה שנקרא לי זה ) שכאשר מריצים את המשחק הוא אמור ליצור איזה תיקיה בכונן D עכשיו אצלי כונן D זה סידירום לכן הוא לא יכול ליצור שם את התיקיה...(רק השארה לא בטוח) יש דרך לבקש ממנו ליצור את התיקיה בכונן אחר? (כאילו זה פשוט רץ אוטומטית איך שאני התחלתי את המשחק לראשונה ). יודעים איך לפתור את הבעיה אולי? תודה אנשים...
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
עוד מישהו ניתקל בזה יש למישהו מושג מזה?? תודה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים שני gamepads ואני רוצה לדעת אם יש הרבה משחקי פלייסטיישן שהמירו אותם בשביל מחשב... אני רוצה משחקים שאני יוכל לשחק עם שני הgamepads...מישהו יכול לעזור ולהמליץ על משחקים?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
זה מירוצים ? מה בדיוק המטרה פה ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
נורא מאוכזב מתעשיית ההורדות הפיראטיות. פעם יכולת להוריד משחק ב IRC, שבוע לפני שיצא לחנויות, במהירות מטורפת של 150ק"ב. פעם יכולת להוריד ג'גות של שירים וסרטים מבלי לדאוג שיחסמו את אתר ההורדות. מה קורה לעולם הזה? אנשים צריכים לפקוח עיניים! נחייה בעולם אומלל מאד אם לא נוכל להוריד כל אלבום וכל משחק בכל זמן, בכל מקום. כאות מחאה, אני מבקש מכולם לא להוריד שום שיר או משחק למשך יום שלם ....טוב נו .....למשך שעה.....טוב נו....תורידו מתי שתרצו, אבל אני עדיין מאוכזב.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מתי אמור לצאת COD 3 למחשב?ו BIA ? פשוט בא לי כבר לשחק במשחק מלחמה (עכשיו אני לומד על מלחמת העולם ה2 עושה חשק לשחק!)
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קודם כל,קבוצת iRRational התפרקה אני מבקש למחוק אותה מהתחרות. עכשיו שהקבוצה התפרקה אני מחפש קבוצה רצינית שגם מתכוונת ללכת ללאן.אני שחקן טוב ורציני.משחק כבר מעל 3-4 שנים,לומד מהר וכבר יודע דיי הכל... פרטים: פלאפון:052-6789688 סקייפ:idodo736 סטים:ido157
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
תגידו אי אפשר לשחק עם 2 שחקנים בליגות השונות? ניסיתי לשחק עם חבר אבל שיחקנו רק במצב של ניבחרות. כשניסיתי להיכנס למסך זה נותן לשחק רק עם מצב away .
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה קטנה על STEAM ב tools יש כל מיני דברים כאלה, source sdk, source sdk base..... מה זה הכלים האלה ? כאילו למה הם משמשים ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-