משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
עם משהוא רוצה לשחק אז שיצור איתי קשר באיציק 158860650 נ.ב בזמן האחרון אני מנסה ליבנות מפה..... הצלחתי להבין איך פועל בונה המפות... בניתי מפה מיסכנה... אבל הייתי רוצה מאוד לשפר אותה... רק באסה שיש כמה דברים שאני לא מבין בבונה מפות של המשחק... עם מישהוא יודע אז אפשר להיעזר בו???? ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה... 2 חבל שהשרתים שלהם נפלו אז אני לא מצליח להירשם... בכל מיקרה... למישהוא יש דיעה ליפני שאני מתחיל לשחק בזה????.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איך המשחק לדעתכם?? פשוט אני לא רואה שמדברים עליו ודווקא מאד נהנתי לשחק בו. משהו גם מכיר משחק בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה קורה, בשנים האחרונות אני מנסה ללכת בעיקבות החלום שלי לבנות משחקי מחשב, אני לא מקצוען ולא למדתי במוסד שמלמד את הנושא, הכול פה נבנה על ידי ועם הידע שלי שצברתי מלמוד עצמי.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
למיטב זכרוני עד לפני כמה חודשים הייתי מקבל פינגים של 10-20 לשרתים הישראלים. עכשיו הכל בסביבות ה-70 או 80. משהו קרה לאחרונה?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
למי שיש קאונטר סטרייק 1.6 ונמאס לו מהמשחק ,ורוצה קצת להתקדם אז אני מציע בלי תשלום (!) קאונטר סטרייק סורס עם הגרפיקה היותר טובה בעד 1.6 . אז אם אתם חושבים שזה לא משתלם לכם אז תראו . סורס בחנות - 200 ש"ח סורס בסטיים -19.5 $ (85שח)דרך ויזה. אז זה רק עניין של זמן שתעברו לסורס ותצתרכו להוציא כסף על זה,ובטוח למשהו פה יש עוד שם משתמש אז תעשו בשכל מקווה שתגלו עניין . icq - 266564503 לרצינים בלבד .
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
היי ראיתי שהמשחק קיבל בקורות טובות לכן החלטתי לנסות שיחקתי שעתיים והשתעממתי ברמות פשוט עוברים מחדר לחדר בלי אינטרקציה עם כלום חוץ מקריאת מסמכים משהו שיחק במשחק ומבין על מה הציון הגבוה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משהו שיחק ב braid של גרסת המחשב איך המשחק? בגרסת ה xbox הוא קיבל ציון גבוה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חבר שלי אמר לי לא מזמן שהוא ראה על זה פרסומת בטלוויזיה וזה עניין אותנו. למישהו יש מושג מה הרמה שם? ומה יהיה שם? יש לתערוכה הזאתי אולי אתר? ראינו בטלוויזיה שזה הגיע לתל-אביב
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום שיחקתי לי TFC (זה מוד של HL) בשרת ישראלי, והתחלתי להיות ראשון ברשימה, ואז פתאום איזה ניוביי דפוק עשה לי KICK VOTE בגלל שניצחתי , כולם הצביעו נגדי והעיפו אותי. עכשיו אני מנסה להיכנס כדי לעשות לו KICK VOTE, אבל השרת מלא. מוות לניוביי הדפוק הזה!!!!!!1
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שמתם לב שבשניהם (המשח והסרט) לעיר הרדופה קוראים ראקון
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רציתי לשחק במשחק אבל אני פחדן גדול.רציתי לבדוק קודם איך המפלצות נראות.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני משחק בCRYSIS ןהגעתי לשלב עם הספינה והחיזר הגדול סימתי אותו וניגמר המישחק וזה לא ניראה לי הגיוני הקורינים לא היו איתי ולא היה לי אפשרויות של בחירה (או שלא סמתי לב) כל פעם בסיקורים אומרים שיש לך אפשרות לבחור או בנשק מיוחד או לעזור לקוראנים( ולא היה לי דבר כזה ואני בטוח שזה לא דמו ? זה מוזר תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
? מה אתם אומרים עליו? שיחקתי בו כמה דקות די היסתבכתי.....
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
מה אומרים עליו? משחק טוב? איזה סגנון זה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לפניכן שיחקתי במשחק על ויסטה ועבד הכל כמו שצריך ברזולוציה הכי גבוהה -1920x1200 , כיוון שאין בתקופה הנוכחית משחקים טובים לשחק התקנתי את CRY SIS שוב פעם אך על W7 ומסתבר עכשיו שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגדיר זה 1600x1200 ,מה נסגר? מדוע זה לא נותן לי להגדיר לרזולוציה הטבעית של המסך? הערה:מאז המעבר ל W7 הרבה פעמיים יש בעיות במשחקים לעומת זאת כשהיה לי VISTA עבד הכל בלי בעיות.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שלום רב התקנתי את F.E.A.R דרך GOG GALAXY והוא פותח מסך ברזולוציה נמוכה עם עיגול כחול חושב ונתקע שם . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
משחק ענק המשלב אסטרטגיה וחשחבה מלחמתית והכול און ליין! הירשמו דרך כאן= http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=16316 קראו היטב את הוראות המשחק ושחקו להנאתכם במשחק שלדעתי משחק השנה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
באם באמת אתם רוצים לדעת עד לאן האיתיפדה מגיעה מצ"ב כתבה מתוך ה - INQUIRER Become a Palestinan stone-thrower In the Middle East's first 3-D game By Paul Hales, 21/02/2002 23:20:40 BST YOU'LL NEVER FIND a nice Arab in the movies. Likewise, on your PC or console, you'll most likely take on the role of some heroic marine, busting bad-ass Iraqis or annihilating Afghans. So you'll suffer the shock of role-reversal if you pick up a game called Underash from your local PC World. Published by Syrian publishing house Dar al-Fikr, Underash seeks to "counterbalance the poisonous ideas conveyed by American video games," project director Hussan Salem told the French newswire AFP. I…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-