עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Dan4,

מבקש המלצות למשחקי אסטרטגיה מודרנית ומפלצות כמו וורקראפט

2. הסצינות כבר נראו במצגת של E3, השנה, אך כעת יש לכם את ההזדמנות להינות מהסצינות באיכות גבוהה במיוחד. http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-trainstation.exe.html - תחילת המשחק, ככל הנראה, בתחנת הרכבת של "עיר 17". http://www.3dgamers.com/dl/games/halflife2/hl2-intro.exe.html - ה Intro של המשחק, ביחד עם G-Man. תיהנו.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. Started by ORANGEJUICED,

הורדתי תמשחק בגרסת ה CLONE לפי דעתי כי הייתי צריך להשתמש ב DEAMON TOOLS בשביל להתקין אותו ושאני מנסה לשחק בו הוא רושם לי שאני צריך להכניס תדיסק.... ואני ניסתי כבר עם שתי הדיסקים להחליף גם ב DEAMON TOOLS וגם ב CD הרגיל וזה לא עובד.... למישהו יש רעיון???. תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. Started by coorva,

שלום רב שמתי לב שיש כ- 3 טלאים למישחק הזה. למיטב הבנתי, לשחקן יחיד אין צורך בכל הטלאים. האם מישהו יכול להגיד לי איזה מבין הטלאים אני צריך להוריד?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  5. Started by הוגו היד,

הי קודם הCRACK שמצורף עם המשחק (של DEVIANCE) לא עובד מצאתי אחר שדרש את PATCHV1.1 ואז המשחק עובד אבל נתקע כבר בהתחלה כבר במסך של התפריט הראשי הצבעים מאחורה הם לא ברורים (גוונים של ירוק) ואת הסרטון בפתיחה אני לא רואה בבירור בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. מישו משחק מו?!?!?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Started by dani,

טוב אז ככה בעיקרון רציתי לקנות CS:CZ בכדי שאני יוכל להוריד את CS:Source אז בדקתי באתר של באג וראיתי שיש להם את ה Condition Zero... אוקיי אז הלכתי לבאג בקניון הרים בכפר סבא - לא היה להם... סבבה אז אמרתי לעצמי לפחות אני אקנה HL רגיל בשביל הסי די קי... הם הוציאו ממנו את הסידי !!! מה כתוב באתר של באג ציטוט "יש לכם כבר, אבל אין מספר סיריאלי? מתים לשחק קאונטר על האינטרנט". בגללם נסעתי עם האופניים עד לכפר סבא! כתוב על האריזה של האף לייף שהוא לא מיועד למשחק רשת - אז שאלתי את המוכר והוא אומר לי שלא מייצרים יותר סיריאלים. אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! אז ראיתי באמת שלא מייצרים רק אחרי שחזרתי למה לא כתוב באתר שלהם??????????????? באתר של פריק כתוב! אז מה אתם כותבים באתר מה???!!! מ…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. תודה מראש,ניר.

9. Started by Street-Fighter,

האם כדי לשחק אמריקס ארמי (america's army) במולטיפלייר צריך להפעיל כל פעם פאנק באסטר (punk buster) כמו שהיו עושים עם הצ'יטינג דיט' (cheating death) כדי לשחק cs 1.5? ואם כן, חיפשתי פאנק באסט מתאים לאמריקס ארמי ולא מצאתי את ההורדה!! אני לא מוצא מאיפה להוריד, ונכנסתי ל-www.punkbuster.com לא מצאתי. תודה רבה למי שעוזר ומנסה לעזור. נ.ב: האם לכל משחק יש פאנק באסטר משלו? כלומר למשחק אמריקס ארמי אני צריך להוריד פאנק באסטר מותאם לאמריקס ארמי בלבד? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  10. Started by avigdo,

מישהו יודע האם ואיפה ניתן להשכיר את הקונסולה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  11. Started by nim901,

שלום, בזמן האחרון אני משחק די הרבה ב ET ואני נתקל בהרבה בעיות. למשל אם אני מתחבר לסרבר אחרי שהוא טען אז במסך של הבחירה (אם אתה רוצה להיות אמריקאים או גרמנים) ברגע שיש את הקול שאומר מה צריך לעשות המשחק נתקע ולפעמים כשהוא טוען המשחק פתאום יוצא. מה לעשות ? ולמה זה? יש לי P4 2 GHZ R 9200 SE 256 RAM ואני רוצה לציין שבחופש זה עבד מצוין זה התחיל בערך כמה ימים לפני שהחופש נגמר

12. אני וחברי הטוב התחלנו לשחק אחד נגד השני דרך משחקי רשת קטנים, בהתחלה במסנג'ר אחר כך טאקי ועוד. אבל מה, נמאס. בא לנו ללכת על משחקים יותר גדולים שאפשר לשחק איתם אחד נגד השני ברשת (גדולים כמו NBA LIVE, רק שהוא לא אוהב משחקי ספורט). אז אנא המליצו לי בבקשה על משחקים מגניבים שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך הרשת, גדולים וגם קטנים.. אבל לא קטנים מידי

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. המשחק מאוד יפה עכשיו אני משחק בו קרוב לאיזה שעתיםם ואז קופץ לי מסך כחול בלי שרשום בו כלום ואז אני עושה ריסט ואז יש לי הודעת שגיעה בוינדוס הנה זאות הההודעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by nesber,

מה זה בדיוק, והאם אני צריך לקנות ג'ויסטיק מיוחד לזה? אם כן, האם יש ג'ויסטיק נפרד לכל גירסה(...2004, 2005)? היכן אני קונה את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. Started by motir,

שלום, אני מחפש המלצות למשחקי פלטפורמה, סטייל Wonder Boy של ה-286 הישן והזכור לטוב. משחקים כמו Mario, אבל עם גרפיקה מעולה ואקשן טוב, כמובן ל-PC בלבד. אשמח על כל הצעה תודה, מוטי

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך ציטים ל Dope Wars 2.2 תודה

17. חבר'ה, מכיוון שמבחר המשחקים הנורמלים כלא גדול במיוחד, אני מצפה למשחים הבאים אבל אין לי מושג מתי הם יוצאים... אם תוכלו להביא תאריך, זה יהיה סבבה... אז המשחקים הם: DRIVER 3 NFSU2 Colin Mcrae Rally 2005 HF2 (!) NBA 2005 זהו בערך... אם אני אזכר העוד משחק אני אעדכן

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/demos/callofduty/CodUO_SP_Demo.zip לא יודע אם נתנו את זה כבר אבל הינה לכם לינקים להורדה של הדמו של המשחק החדש ההמשך של קול אוף דיוטי אני מוריד עכשיו

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by YinnoN,

זה המשחק של דרגון בול החדש משחק פצצה לפני 10 דקות סיימתי אותו. ד"א למחפשי הגרפיקה זה לא זה, המשחק הוא לgba אב לאחלה משחק ממש כיף אני נהנתי מאוד מי שיחק פה ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. אני מחפש את הדרישות של שני המשחקים האלה כדי לדעת עם הם יעבדו אצלי אז מישהו ממכם יודע אותם , תודה .

21. חיפשתי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by rk666,

אז ככה יש לי פה עכשיו רשת ואני רוצה לשחק במשחקי רשת טובים (רצוי ל עד 2 שחקנים) רצוי ב coperative מוד זאת אומרת אני ועוד מישהו נגד איזה חיילי המחשב אפשר 3dshooter או אסטרטגיה רצוי 3dshoort\first person shooter. יש לכם המלצות ספצפיות אולי גם איזה משחק ספורט טוב ? (שיש אופצייה LAN בדקתי NFSUG וeuro2004 ולא היה בהם אוצפיית לאן EA המסריחים ביטלו :\ ) אז מה ההמצלות שלכם?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. http://www.megagames.com/news/html/pc/shadowops64-bitready.shtml

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by brk2k,

Best graphics, Best sound, great plot, scary, funny... "SUPERB!" -Brk2k הייתי חייב לציין :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים