עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by triple_maxim188,

מישו יכול להימליץ לי על משהו טוב

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. לפני כמה זמן המלצתי על איזה tweak שמשפר את הטקסטורות הרחוקות (LOD tweak). מסתבר שבעקבות תיקון זה יש ירידה משמעותית בביצועים ותוספת באגים על המים פה ושם. עכשיו, אני שמח להציג בפניכם את הדבר הבא !!! הבחורים שהרימו את זה פשוט גאונים. אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייהם ישנם 2 מודים שבהחלט משפרים את הגראפיקה ("הרחוקה") ואין ירידה בביצועים. בנוסף, 2 המודים מחמיאים אחד לשני ושימוש בשניהם יחד מומלץ. בסך הכל מדובר בקבצי טקסטורות נוספים שהוכנו במיוחד. הגדילו את הרזולוציה שלהם ובכך הם נראים טוב יותר מרחוק. אין ירידה בביצועים, אולם טעינת השלב יכולה להתארך \ שימוש גדול יותר בזיכרון - הקבצים הוגדלו משמעותית - 80mb ו-20mb - ביחד 100mb תוספת. מידע ותמונות על המוד של sahaja: http://…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by uzixsi,

נגיד הורדתי משחק ב-ntsc ל-ps2 יש אפשרות להמיר את זה איכשהוא שיהיה אפשר לשחק בזה?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by gilloze,

כשאני משחק קאונטר סריק או לף לייפ 2 או סורס css\cs\hl2 יש לי fps מצוין אבל זה כל שתי דקות זה יוצא לי מהמישחק ניראה לכם שזה ווריוס או משו כי אין לי אנטי וורוס מה לעשות לפרמט תמחשב מה אתה אומרים תודה מראש זה יוצא כאילו לשולחן עבודה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by ruff stuff,

יש לי שאלה יש לי את טקן 4 והנורית האדומה של הבקר דולקת כל הזמן אבל אין רטט ואני לא מצליח ליסגור את המצב למצב רגיל זה אמור להיות ככה?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by Dan1919,

אהלן חברה, יש לי דיסק DVD של המשחק פיפא מנגר 08,נכנסתי להתקנה עשיתי מה שצריך ולקראת סוף הההתקנה הוא רושם לי "הכנס דיסק",וזה גרסת DVD וזה דיסק אחד..מישהו יודע מה לעשות? בתודה מראש,דן.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. לא מתחבר למשתמש ב BATTLEFIELD 2 למה זה יכול להיות? מי שיודע ואם הוא יכול עז שיעזור לי בבקשה :-[

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by chenrp,

שלום, האם יש קהילה חוץ מ SATLA ZONE ל TACTICAL OPS? האם יש טורנירים בדרך? טורניר עולמי או ישראלי? התאכזבתי מהקהילה של SATLA ZONE כי כולם שם מקללים ורובם ילדים קטנים. ד.א. הNICK שלי ב TO זה CHENRP או INYOURFACE או BILLABONG - OLD SCHOOL. ולא אני לא CHEATER אני משחק 6 שנים. תאמינו או לא גם חברים שלי לא מאמינים כמה זמן אפשר לשחק באותו משחק.... תגובות ענייניות בבקשה. אני לא בא להתווכח עם אף אחד. רק להתייעץ ולשאול. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. אם אני יכול לתאר אותו בקצרה במשוואה אחת פשוטה זה: (just cause)+(כל מה שהיה חסר ב JUST CAUSE) = white gold http://www.gamershell.com/news/36642.html

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by liran325,

אני התקנתי את המשחק והוא לא פותח תיקייה של ספורט אינטראקטיב במסמכים וזה יוצר מצב שאני לא יכול לשמור משחקים כי שאני נכנס עוד פעם למשחק הוא לא מזהה את השמירות ניסיתי למחוק ולהתקין עוד פעם וזה לא עווזר למישהו יש אולי רעיונות??? אה ואני משחק בלי הפאטצ'ים שמעדכנים את המשחק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by Y.R,

Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation) » is not supported. Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ). Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements. Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements. זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להעלות את המשחק. בדקתי ודרישות המינימום למשחק דורשות מינימום כרטיס מסך Gforce 3 ולי יש 4... עד כמה שאני הבנתי כול הבעיות קשורות לכרטיס מסך שלי ש"לא תומך" במשחק יש למשהו מוסג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by elad-k1,

לאלה שמשחקים במישחק מה אני אמור לעשות בשלב השני שהוא ניקרא ה-כפר אני מגיע לעיר שהכול אש ובסוף לשער כזה שסגור מה אני עושה תודה... ???

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלום, יש לי אמריקז ארמי 2.2 (הגרסה הכי חדשה), אבל משום מה נעלמו לי כמעט כל השרתים. אני מקבל רק רשימה קטנה של שרתים (שניים, שלושה) ואף אחד מהם לא רשמי. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה בכלל?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by xlSnaK,

אני מתקין מתקין והכי בסוף יש לי שגיעה.... מה זה?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by eladcohen100,

חבר'ה אתם חייבים לעזור לי ,אני על סף יאוש: קניתי מחשב חדש דנדש והתקנתי את המשחק F.E.A.R . כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה היו צלילים במסך הראשי ובסרט פתיחה היו את כל הצלילים למעט הצלילי דיבור של השחקנים או הצוות, זא"מ ראיתי אותם מזיזים את השפתיים אבל לא שומעים אותם מדברים אצלי. מאז שהתקנתי את WMFADist.exe זה עולה לי בלי קול בכלל!!!ואני לא מצליח להסיר את ההתקנה . ניסיתי לפתוח את התיקיה בנפרד ולראות איזה קבצי DLL יש שם ולאן הוא מעתיק וגיליתי שבכל פעם שאני מוחק אותם הם מתווספים מחדש... חשוב לציין שיש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב וכרטיס קול של MSI וזה המשחק היחיד שעושה בעיות.(HL2 EPISODE 1 NFSMW עובדים חלק עם דיבוב והכל ושומעים הכל ..) אין לי כבר מושג מה עושים ,אודה לעזרת…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  17. אנשים אני מתחנן לעזרה אני מחפש את המשחק הזה בנרות!!!!! למי שיש אותו שיתן לי ... אני מתכוון לגרסה המיוחדת שיש בה תוספת דמויות - האולטימייט!!! אם למישהו יש את המורטל קומבט 3 הרגיל שגם יתן לי, אבל עם עדיפות לאולטימייט אני ממש מבקש שתעזרו לי עם זה תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. ?! ?! שמעתי שהגרפקיה שלו מדהימה וזה מה שמעניין אותי במשחקים וגם אומרים שהוא מפחיד אז אני רוצה לגוון קצת למשהו יש אותו פהל מחשב ? אך הוא ?!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by ForresT,

אוקי בגלל המלחמה בצפון יש לי מוטיבציה משום מה לאיזה משחק אסטרטגייה יפה מלחמה מודרנית.. אף פעם לא התעמקתי בגאנר,משחק אסטרטגיה מודררני ולא WW2 ..לא כולל קומנד אנד קונקר

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by ofirhadad,

האם משחקים מחו"ל יעבדו בPS2 ? ידוע לי שיש משחקים בפורמט DVD .האם זה שייך .או רק בסרטים? בתודה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  22. Started by StreetRacer,

NEED FOR SPEED חדש?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by eyalo,

האם מישהו יכול לעזור למצוא אותו? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by itamarg11,

תקציר: הובא מאתר WWW.NFO.CO.IL סימולציה של חיי פיראט/קברניט עצמאי בתקופת הזוהר של ספינות המפרש. גרסה משודרגת של Pirates of the Carribean, שהחל פיתוח כ-Sea Dogs 2 והפך למבוסס על מותג הסרט של דיסני לאחר שהמפתחת נקלעה לקשיים כלכליים. המשחק נקרא בעבר Sea Dogs 2 לאות הזדהות עם מקורותיו, אך שמו שונה ל-Age of Pirates. אני שיחקתי במשחק הקודם של הסידרה הזאת ואני חייב לציין שזה אחד המשחקים הכי טובים ששחיקתי בחיים שלי ! (ושיחקתי הרבה !) ... זה עולם שאתה יכול לעשות בו הכול בתור פיראט , לשדוד , להילחם, לבנות ספינות , לחפש אוצרות וכו' וכו' ... כל כך הרבה דברים לעשות , כל כך הרבה סיפורים ומשימות ,כל כך כיף !! תתארו לכם עולם שלהם וחיי שאתה בתור פיראט יכול לעשות מה שאתה רוצה ואיך שאתה ר…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

אתר המשחק - http://campus-game.com/ http://pc.ign.com/objects/951/951328.html http://www.gamespot.com/pc/adventure/campus/index.html התחלתי לשחק וכבר בהתחלה אינני מצליח לפתור קווסט ראשון, כנראה הראש שלי לא מתאים לזה. בכל מקרה, אני לא רוצה לרדת מזה כי המשחק מאוד מעניין, מעניין אותי לדעת אם יש כאלה שגם משחקים בזה, ואם כן אם יוכלו לעזור לי בקווסט הראשון - למצוא את התיק האבוד [או את פדרו :-X]. ולא, אין FAQ בgamefaqs ולא מצאתי פיתרונות בשום מקום אחר. תודה לכל עוזר.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.