משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
חבילת ההרחבה של COH לא מחדשת המון, חשבתי בקטע הזה שהם יוסיפו את הצבא הסובייטי, אבל הם לא הוסיפו, הם רק הרחיבו בלבד את הרכבים, טנקים וכו'... http://www.gametrailers.com/player/22539.html קצת מאוכזב
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני משחק במשחק PRO STREET ונתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, במחשק עצמו, למכונית יש נטייה ליסוע שמאלה.... כאילו יש איזה פנצ'ר או משהו כזה... למכונית פשוט יש נטייה שמאלה! שאני נוסע ישר המכונית פשוט נוטה קצת שמאלה ולא הבנתי ממה ואיך זה נובע! אין כפתור לחוץ או משהו כזה.. וניסתי כם לבדוק בהגדרות של המשחק אך ללא הצלחה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%97%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%a1%d7%9e%d7%99-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%a6%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a6%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הארור נקרא והוא: feild to create directory d:\counter-stike-sourse (לפי מה שנקרא לי זה ) שכאשר מריצים את המשחק הוא אמור ליצור איזה תיקיה בכונן D עכשיו אצלי כונן D זה סידירום לכן הוא לא יכול ליצור שם את התיקיה...(רק השארה לא בטוח) יש דרך לבקש ממנו ליצור את התיקיה בכונן אחר? (כאילו זה פשוט רץ אוטומטית איך שאני התחלתי את המשחק לראשונה ). יודעים איך לפתור את הבעיה אולי? תודה אנשים...
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בעלי מינוי לשירות ה-PlayStation Plus מתחילים לקבל משחק חינמיים גם עבור קונסולות הדור החדש של סוני, ואילו בעלי מינוי Xbox Live Gold מקבלים תזכורת לכך שכל הכותרים אותם צברו בדורות הקודמים אמורים לפעול כהלכה גם אם החליטו להשתדרג עם Xbox Series S/Xלכתבה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
אני התקנתי את המשחק והוא לא פותח תיקייה של ספורט אינטראקטיב במסמכים וזה יוצר מצב שאני לא יכול לשמור משחקים כי שאני נכנס עוד פעם למשחק הוא לא מזהה את השמירות ניסיתי למחוק ולהתקין עוד פעם וזה לא עווזר למישהו יש אולי רעיונות??? אה ואני משחק בלי הפאטצ'ים שמעדכנים את המשחק תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה את QUAKE WARS, השאלה אם כדאי לקנות ב STEAM או שהתוכנה שלהם זה מטרד ועדיף לחכות שזה יגיע לארץ. (כמה זמן לוקח למשחק כזה להגיע לארץ בד"כ?) יש מיסים בקניה ב STEAM ? (רשום שלחלק מהארצות יתווסף מס לקניה). תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תגידו אי אפשר לשחק עם 2 שחקנים בליגות השונות? ניסיתי לשחק עם חבר אבל שיחקנו רק במצב של ניבחרות. כשניסיתי להיכנס למסך זה נותן לשחק רק עם מצב away .
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקי בגלל המלחמה בצפון יש לי מוטיבציה משום מה לאיזה משחק אסטרטגייה יפה מלחמה מודרנית.. אף פעם לא התעמקתי בגאנר,משחק אסטרטגיה מודררני ולא WW2 ..לא כולל קומנד אנד קונקר
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם משחקים מחו"ל יעבדו בPS2 ? ידוע לי שיש משחקים בפורמט DVD .האם זה שייך .או רק בסרטים? בתודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום רב לכל הקהילה. אני מחפש שחקנים מישראל. שמשחקים את המשחק HL2 ברשת.. מי רוצה לשחק מוזמן ליצור איתי קשר. אני מקווה שזה המקום המתאים לפרסום מודעה זו.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי את מה שהיתי אמור לעשות עוד ממזמן.... לסיים פעם אחת ולתמיד את המשחק המהולל ומשובח FAR CRY לפני בואו של של ההמשך כמובן.. בכל פעם ופעם שניסיתי לשחק במשחק המחשב שהיה לי לא היה מספיק חזק בשביל להריץ אותו עם כל האופציות והפילטרים ומשחק כזה שווה להנות מכולו ולא לטעום כמה אחוזים ממנו! לאומת זו אחי סיים אותו עוד בזמנו (עוד באותה תקופה שP4 וFX5200/ATI9600 היו להיט ) היום לא חסר לי מפרט חזק... ואפילו גם המחשבים הפחות חזקים יריצו אות בלי שום בעיות.... איזו גרפיקה נכון יש את קריסיס ואת COD4 והם באמת שייכים לליגה אחרת של ימינו (בגרפיקה בכל אופן) אבל!!! זה משחק בן 4 וקצת והוא שם בכיס הקטן משחקים אחרים של היום בלי לדבר בכלל.... ממש יצירת פאר!!! עולם אחר …
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לעזור למצוא אותו? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תנו לי תוכנה שיתופית טובה .כלומר שאפשר להוריד ממנה משחקים רבים . (אימיול ,אקזה אני כבר מכיר) משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תקציר: הובא מאתר WWW.NFO.CO.IL סימולציה של חיי פיראט/קברניט עצמאי בתקופת הזוהר של ספינות המפרש. גרסה משודרגת של Pirates of the Carribean, שהחל פיתוח כ-Sea Dogs 2 והפך למבוסס על מותג הסרט של דיסני לאחר שהמפתחת נקלעה לקשיים כלכליים. המשחק נקרא בעבר Sea Dogs 2 לאות הזדהות עם מקורותיו, אך שמו שונה ל-Age of Pirates. אני שיחקתי במשחק הקודם של הסידרה הזאת ואני חייב לציין שזה אחד המשחקים הכי טובים ששחיקתי בחיים שלי ! (ושיחקתי הרבה !) ... זה עולם שאתה יכול לעשות בו הכול בתור פיראט , לשדוד , להילחם, לבנות ספינות , לחפש אוצרות וכו' וכו' ... כל כך הרבה דברים לעשות , כל כך הרבה סיפורים ומשימות ,כל כך כיף !! תתארו לכם עולם שלהם וחיי שאתה בתור פיראט יכול לעשות מה שאתה רוצה ואיך שאתה ר…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אתר המשחק - http://campus-game.com/ http://pc.ign.com/objects/951/951328.html http://www.gamespot.com/pc/adventure/campus/index.html התחלתי לשחק וכבר בהתחלה אינני מצליח לפתור קווסט ראשון, כנראה הראש שלי לא מתאים לזה. בכל מקרה, אני לא רוצה לרדת מזה כי המשחק מאוד מעניין, מעניין אותי לדעת אם יש כאלה שגם משחקים בזה, ואם כן אם יוכלו לעזור לי בקווסט הראשון - למצוא את התיק האבוד [או את פדרו :-X]. ולא, אין FAQ בgamefaqs ולא מצאתי פיתרונות בשום מקום אחר. תודה לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הורדתי כל מני טלאים של NBA LIVE 07 מהאתר מה שקורה זה שהוא פתאום הפך לי את ה משחק לעברית אבל אני לא מוצא שום קבוצה ישראלית ולא את ליגת הווינר לא התקנתי אותם בתוך התיקיות של המשחק במחשב מה עושים כדי לשחק עם קבוצות ישראליות? יש לי את אותה הבעיה בפיפא 07 הורדתי טלאים של הליגה הישראלית ואני לא מוצא אותם הם אמורים להופיע במקום הליגה הדנית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
v1.2 טוב שהם נזכרו... עובד סבבה, סתם חשבתי אולי זה מעניין מישהו...
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
משחק מדהים!!! גרפיקה פצצה אחת הטובות שראיתי בייחוד במשחקי ספורט, שליטה מצויינת, תזוזה טבעית יחסית(לא רובוטית) משחק מאוד קליל,מהנה.. מומלץ בחום! http://www.gamespot.com/pc/sports/virtuatennis3/index.html
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות בוקס עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. 1.מה עדיף מאמריקה או אירופה? 2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ? 3.איזה צ'יפ הכי טוב היום? מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES) אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זה אם יש מישהו שמוכר אני מעוניין לקנות כל מי שיכול לעזור או שמוכר בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פה תודה מראש על התשובות
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר את השאלה ולא קיבלתי מענה. האם מישהו יודע למה במשחק הספציפי הזה גיים פד לא עובד? (רק בזה, גיים פד של לוג'יטק) מישהו ניסה לשחק במשחק הזה עם בקר שהוא לא מקלדת? ועוד שאלה, אחרי שמגיעים למקום 1 בעולם.. זהו :-[ ? כי הטורנירים הכי קשים זה של 16 הראשונים וזה כבר קל..)
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ב CHAOS הזה בידיוק אחרי שאני מסיים את השלב הראשון המחשב שלי כולו פשוט ניתקע ובCONTRACT JACK בידיוק אחרי שאני מסיים לראות את הסרטים שבהתחלה ויש את הקטלוג אז המחשב ניתקע יש למישהו פיתרון? או יש מישהו שזה גם קורה לו?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חבר הביא לי אותו, לא יודע מה הולך שם, ניסיתי להתקין עם סידיקי והכל. המשחק פשוט לא עולה, פשוט שלוחצים על קיצור הדרך יש מעין מסך פלאש לבן לרבע שנייה וזהו, וזה חוזר על עצמו הלוך ושוב. ניסיתי להוריד קראק לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עם פאץ' לא עזר. אפילו הלכתי לרגיסטרי ומחקתי את כל הקשור ל timeshift שזה אגב הפתרון למשחקים אחרים רבים שלא עובדים. כלום לא עוזר, נואש!.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-