משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
משחק טוב עם גרפיקה טובה. התחלתי לשחק בו שבוע שעבר ונתקעתי.... אז בבקשה צ'יטים או קישורים לאתרים ששם אפשר למצוא צ'יטים למשחק. כל העוזרים יבורכו...
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
Hi I'm currently stuck in vice city. I simply don't know what 2 do next... look: I killed Diaz, took over his huge house,finished all the missions with the Old Lady, with the Bikers,with the Taxi company,and after I've finished also the LEmosine mission with the "Love Fist" Rock Band I don't know what to do. there are no missions on the raadar, and the phone doesn't ring or something... What to do next? buy the fucking Malibo,Ice cream factory,the print and the car showroom?,I've already have the boat dock... How 2 continue the main story missions?! Thanks Ahead. ANSWER IN HEBREW PLEASE.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
משחק חדש בגרסת Beta עם גרפיקה סבירה (תלת מימדית כמובן, פי כמה על זאת של Doom II) השוקל 96 KB בלבד!!! המשחק מקובץ בקומפרשיון אדיר!!! כמובן שזה משפיע על זמני הטעינה, על שטיפות המשחק ועל כמות ה- RAM הנמצא בשימוש. אך זאת בהחלט פריצת דרך אדירה! הנה לינק - http://www.theprodukkt.com/ זה דורש כמות Ram מינימלית של 512 Mb
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ברשת GENERALS אבל איך שמתחיל המשחק בשניה הראשונה מתפוצץ לי כל המחנה ומסתיים המשחק מי שיודע איך לפתור את הבעיה שיעזור לי בבקשה מצפה לתגובות
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן כבר התקנתי פיפא 2004 מזמן ושיחקתי משחקים שלמים הייתה לי בעיה והייתי חייב לפרמט את המחשב ועכשיו שאני משחק אחרי 5 דקות זה קופץ לי ל-DESKTOP לשולחן עבודה וזהו התקנתי דיירקט איקס + דרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס 98 SE עם מעבד אטלון 2000 XP וכרטיס מסך גיפורס 2 MX 440 (אני יודע שזה חרא אבל זה עובד אצל כל החברים שלי בלי בעיה ) אם למישהו היתה בעיה דומה ומצא פתרון אז אודה לו מאוד אם יעזור לי פה בתודה מראש TOCHKEL
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
משחק ONLINE קלאסי TRIBES1 ! אין צורך במחשב סופר חזק עבורו. הוצא חינם לקהל בעקבות השחרור הקרוב של המשחק החדש TRIBES VENGANCE ניתן להוריד חינם מ: ftp://ftp.fz.se/pub/spel/starsiege_tribes/tribes_gsi.exe פרטים של השרת הישראלי (תודה VGAMES): www.vgames.co.il TRIBES Server|15ms|213.8.254.37:28001 לפרטים נוספים ועזרה: irc.quakenet.org #TRIBES2IL תספרו לחברים! חינם.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום משחקים! אני צריך עזרה בשלב הרביעי בהיטמן 3 אני צריך להרוג איזה דוכס ואת הבן שלו שגרים בתוך טירה עתיקה ויוקרתית כזאת... ולהציל עוד איזה מישהו שנמצא בתוך מרתף יין ואני יודע איך להגיע אליו יש גדר שחוסמת את הדרך לדלת שלו !!! מישהו יודע מה עושים? ניסיתי הכל!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני התחלתי להוריד לפני יומיים את המשחק UNREAL TOURNAMMENT 2004 ועד עכשיו ירדו לי 400MB. המשחק הוא בגירסת DVD. מרוב טיפשוטתי אני שחכתי שאין לי צורב DVD, כך שהמשחק יתקע לי על הכונן הקשיח או שאני בסוף אצטרך למחוק אותו. רציתי לדעת אם אני יכול איכשהוא בכל זאת לצרוב את המשחק על דיסק רגיל בורב רגיל?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום!! ראשית, אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי פורום אחר... מצאתי לנכון לגשת לפורום שזזה משום שיכול ליהוית שעוד אנשים פה נתקלו בבעיה... אני משחק במשחקי רשת כמו-America's Army ויש לי בעייה,"הפינג" אצלי נורא גבוה. (אוייבו הגדול ביותר של כל גיימר מתחיל). דבר המקשה נורא על המשחק, ומוריד משמעותית את רמת ההנאה. אין שום תוכנות שעובדות באינטרנט חוץ מהפייר וואל שגם כאשר אני מכבה אותה הפינג נשאר גבוה. (גבוה ז"א כאשר לכולם יש בסיבות 100 אצלי יש בסיבובות 300 וכך הלאה) התיעצתי עם ספקית האינטרנט והם לא נתנו לי פתרון. (בטענה שהם לא תומכים בנושא) שאלתי היא, כיצד ניתן להוריד את ה"פינג" ??? אני חייב עזרה! מצב זה בלתי נסבל... *לצורך העניין מדובר במחשב חדש (חודשיים) וחי…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אם יש והיא חוקית אז תגידו לי בבקשה כי התוכנה עושה לי בעיות(לא עם הסיריאל). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קראק לHitman Contracts ,אם מישהוא יודעה איפה אני יכול למצוא אותו שיגיד לי
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב cs מתי שאני ליד הרבה אנשים אז ה fps שלי יורד בסביבות 40-70 וזה משחק בכלל לא חלק אני ניתקה מתי שאני לבד או אם עוד אחד אז אני משחק על 100FPS יש לי כרטיס מסך R9600XT ואני לא יודע למה זה יורד היה לי בעיה לפני כמה זמן שיחקתי על מעל 300 פינג הורדתי חיגן חדש ועכשיו אני משחק על פינג טוב 30 -50 לפני שהיה לי את הבעיה אני שיחקתי טוב מאוד גם אם הלכתי אם כל הקבוצה שיחקתי על 100FPS מתי שיורד לי ה fps אני משחק על פינג טוב 40 בערך אז אני לא יודע מה אני יכול לעשות בשביל לשחק בלי ירידת FPS :'(
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
באחד ה"מדריכים" שיש פה באתר יש תוכנית לבניית מכונת "ארקייד" מכונת משחקים נחמדה כזאת. רשום שם שתוכנה שמריצה את המשחקים היא mame32 איפה אפשר להוריד אתה ? ואם תוכלו להסביר לי איך זה עובד, יהיה ממש נחמד.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
כתוב בREADME שיש בעיה עם DRIVERS מתחת ל4.4(יש לי רדאון 9800 פרו) אבל החדשים דופקים לי את המחשב אז יש מישהו ששיחק בזה עם דרייברים מתחת ל4.4?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
ftp://3dgamers.in-span.net/pub/3dgamers5 /g ames/americasarmy/aao_patch_200to210.exe use flashget )this is a patch ,no full version) enjoy
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה הורדתי את הגרסה של טוקה דרייבר 2 גרסת ה.2.4 ג ההתקנה עברה ללא באגים רשמתי סיריאל הוספתי קראק והחלפתי גם את קובץ הדלל הרצוי ואני משתמש בדמון טולס אך משום מה הוא חוזר על ההודעה כי זה דיסק לא מקורי מה אתם חושבים שעלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני מאד אוהב את המשחק ורציתי מאד לנסות ולשחק גם באינטנרט או ברשת (במשחק עצמו יש אפשרות אבל היא לא פועלת) כל מי שיכול לעזור לי בבקשה שיגיב! ד"א עם מישהו יכול לתת לי קצת טיפים על השחק הגדול הזה אז....145937769 תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ב Soldier of Fortune II אך אני יוצר שרת שכל נשק יש כמות יותר גדולה של כדורים נגיד ב M16 יש 30 יש שרתים שיש להם 90 כדורים אך יוצרים שרת כזה ?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
איך זה שמישהו,נגיד שמוליק,יכול להיכנס לכל סרבר עם אנריל לא מקורי אך רק גיימר הם יודעים שלשמוליק יש סי די קי לא מקורי?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש אתר שיש אפשרות להוריד ממנו צ'טים או טריינרים לאנריל טורנמנט 2003 . חיפשתי אך לא מצאתי ולכן יגעתי ------------ אשמח לכל גלגל הצלה שתזרקו לי
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
תאריך ספציפי לא חודש!!! תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
למישהו יש קודים למשחק "טוני הוק אנדרגראונד"? אם כן תשלחו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=32789 אין לי כח לכתוב ביקורת משלי..
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
החל מה-26 ליולי אם תרצו לשחק ב-Counter Strike תהיו חייבים להשתמש בגירסה 1.6! אם אתם משתמשים בגירסה 1.5 ואין לכם חשבון Steam (המערכת של Valve) אז אכלתם אותה! :-X Valve החליטו לזרוק את רשת Won לפח, גירסה 1.5 רצה על שרתי Won ולכן עקב סגירתם היא תיעלם. גירסה 1.6 רצה על שרתי Steam! כמו כן Valve החליטו שכל אדם שברשותו Half-Life מקורי ולא פתח חשבון ב-Steam לא יוכל יותר לפתוח חשבון ע"י serial של Half-life המקורי (למעשה זה נכון כבר לחודש האחרון ואפילו קצת לפני - לכן הרבה אנשים לא יכלו לפתוח חשבון ב-Steam) ,אלא יהיה חייב לרכוש את half-Life2 או את Condition Zero ורק איתו יוכל לפתוח חשבון ב-steam(כל אלה שכבר יש להם חשבון עם Half-Life המקורי אז סבבה להם, עליהם אין השפעה ;D ) מי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן, אפשר הסבר? כי הבנתי שאפשר רק שזה שרת פרטי כזה שצריך לדעת את האייפי של הסרבר (אני יודע משחק ישן אבל סתם רציתי לנסות)
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-