משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
זה בטח יצא בארה"ב אבל רציתי לדעת כשזה יצא כמה זה יעלה בישראל, אולי מישהו מבין בזה ויוכל להגיד לי כמה זה יעלה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
(ea מפוצצים אז אי אפשר בכלל להוריד מהם) (3d gamer המשחק שלהם פגום משום מה)
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
עלתה גם איזה שגיאה אני יעלה אותה מחר
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק ברשת שאני מחפש שרתים אין כלום הכול רק וניסתי הכול מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5259 :o הצלחה שלא ציפית לה ככה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
הי לכולם ראיתי review לטאבלט, וב-review הבן אדם שיחק שם לכמה רגעים במשחק. הנה צילום מסך מהסרטון: מישהו מזהה את המשחק הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להפעיל את המשחק James Bond 007 Nightfire, מופיע לי ההודעה הבא (לא רואים תמונה? תלחצו רענן): מערכת הפעלה: Windows XP Professional Service Pak 2 כרטיס מסך:Geforce FX5200 הערה: לא הבנתי איך להוריד Codec.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אז מה דעתכם ? באילו משחקים אתם משחקים? אני מחפש להגדיל את ספריית המשחקים החברתיים שלי (במיוחד אחרי שחיברתי תשלטים של הסוני למחשב). אני פחות מתעניין בSHOOTERS כי אני ממש לא מבין איך מישהו יכול לשחק עם ג'ויסטיק אחרי שהוא שיחק עם עכבר ומקלדת. בכל מקרה? איזה משחקים אתם מכירים שניתן לשחק עם אנשים נוספים??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה חדשה שבניתי בשם Creeper כרגע מה שיש בה זה מאגר נתונים של כל המרכיבי אלכימיה, ואפשרות חיפוש מאוד נוחה לפי אפקט/ערך/שם/קוד/משקל וכו'. [פרסום לא סמוי] מומלץ לכל חולי הלב, נשים בהריון, וסתם שחקני Morrowind! [/פרסום לא סמוי] הנה Screenshot: תראו איזה מותק! התוכנה בנויה בC#.Net ככה שלמי שאין, יצטרך להתקין את התמיכה בדוטנט, מה שנקרא: Net Framework. ניתן להוריד או מWindows Update או מפה: http://download.microsoft.com/download/.netframesdk/Redist/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetredist.exe בינתיים התוכנה הינה לפני הגרסה הסופית לגמרי שלה, וידוע לי כבר על באג אחד (אבל בתור משתמשי חלונות אני בטוח שזה לא יפריע לכם ;D ) התוכנה משתמשת בתוכנת התקנה מבית מיקרוסופט. אם …
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
הגיבור מקולל והופך כל הזמן ללטאה קטנה שמומחית בקסמים או למפלצת גדולה שלא מסוגלת להשתמש בקסם. האויבים הגדולים היו סוג של עכבישים. חצי אדם/חצי עכביש. היו גם זומבים ואפשר היה לבחור שיריון לגיבור וטבעות קסומות, רובה קשת. אני חושב שהיה יותר ממשחק אחד בסדרה. תודה למזהים. עריכה: מצאתי, זה Lands of Lore 2
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן למיטב המקצוענים פה, יש לי radeon hd4350 512Mb עד כמה טוב לדעתכם הוא יסחוב את MW3 ? לא שיחקתי עדיין שום משחק במחשב אבל הוא מטיס הכל (סרטים וכו) באיכות מעולה. המפרט של המחשב intel i7 860 2.8ghz 4gb memory שני הארד דיסקים ממש חזקים (לא זוכר כרגע פרטים) אחד טרה והשני חצי כרטיס קול אם זה משנה משהו tc electronic desktop konnekt 6 נראה לי שזהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
התקנתי תמשחק ויש כמה בעיות במשחק שרציתי לשאול לגביהם: מה הסיפור עם השמירות ואיך מתקנים את הבעיה? למה שיורים במשיהו הדם נראה לא אמיתי כזה שחור אדום כזה לא ריאליסטי..? מה עושים עם הבאגים שזה יוצא מדי פעם מהמשחק? יש תיקון? תודה לעזורים.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
לילה טוב. יש לי את המשחק Call of Duty רק בגרסה ספרדית. ישנה דרך לשנות את שפת המשחק לאנגלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף...... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
שלום רב. ברשותי WIN VISTA 32 . בנוסף יש לי GTA IV (מקורי) אני מנסה להתקין את המשחק ומקבל את השגיאה הבאה: http://img691.imageshack.us/img691/2406/39560473.jpg לחיצה על הקישור של מייקרוסופט לא מוביל לשום דבר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
המפרט בחתימה.... אני משתמש בכמה פקודות: FPS_MAX 999 FPS_MODEM 999 DEVELOPER1 אני מקבל בסביבות 200-300 FPS אני יודע שזה גבוה.... אבל יש מצב שמישהו פה מכיר איזה משהו שאפשר לעשות כדי לעלות את הFPS למשהו יותר גבוה כי אני מכיר אנשים שיש להם יותר גבוה... יש לי תעידכונים החדשים + הדירקסט 9.0C לא נגעתי בשום דבר בדרייברים של הכרטיס מסך! יש מצב שאם משנים משהו בהגדרות זה מוסיף FPS (כמו בכרטיסים של ג'יפורס)???? תודה וביי
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
נכנסתי למשחק ואז יצאתי ממנו כדי להחליף מצב ב x-fi למצב של משחקים ונכנסתי שוב-אין צליל... מחוץ למשחק יש... איך אני מסדר?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
למחשב ושיהיה אפשר להפעילו במסך מלא! זהה בדיוק למשחק הזה שנמצא פה http://www.webpacman.com/mspacman.htm רק שאני מחפש אחד במסך מלא
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין cs ובשביל זה צריך hl אז התקנתי את hl מדיסק צרוב והוא מראה את ההודעה :AR15: :AR15:Service Pack 3 לפני זה הורדתי מהאינטרנט וזה אותו דבר יש לי windows 2000 pro אם מישהו יכול לעזור לי ואם אני יקנה hl אז יעבוד ???? עזרה ??? ??? ???
-
-
אני כבר שואל את האדמין יותר מ5 פעמים איך שינוי ניק אחרי 15 סיבובים של משחק תקין לגמרי ולאחר שנבחרו השחקנים מפריע למהלך המשחק וככה הוא מגיב לי: וגם נועל לי את הנושא בלי להגיב לשום טענה זה כבר טרולינג לכל דבר מה שהם עושים ואני לא צוחק מנהלי האתר אתם מתכוונים לטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
*לינק צונזר, פרסום קהילה מתחרה יפה מאוד אופיר שאתה פורץ לילדים לסטים וגונב להם.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני לוחץ על סולו ואז על משחק חדש ואח"כ בוחר רמת קושי ואז הוא חוזר לי שוב לבחירה של משחק חדש או משימה..מה עושים? וכשאני עושה לו אונליין הוא נופל ואומר שמהו גרם לו להיסגר..
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אך אני מפעיל את אמולטור של PlayStation 2??? יש לי אמולטור PCSX2 תעזרו לי!!!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-