משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני משחק בסינגל מידי פעם והיום ניסיתי תמולטי הבעיה שראיתי רק שרת אחד של "תפוס תדגל" וזה מעצבן מאוד אני רוצה כולם נגד כולם -רוצים לשחק ליפעמים?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation) » is not supported. Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ). Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements. Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements. זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להעלות את המשחק. בדקתי ודרישות המינימום למשחק דורשות מינימום כרטיס מסך Gforce 3 ולי יש 4... עד כמה שאני הבנתי כול הבעיות קשורות לכרטיס מסך שלי ש"לא תומך" במשחק יש למשהו מוסג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המשחק הזה עם המסוקים מתקופת האבן שצריך לקחת נוסעים ממקום למקום. אתם 100% מכירים אותו , כולם גדלו על המשחק הזה ... עריכה: יש לי את המשחק אבל אני צריך עזרה בלהפעיל אותו.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
CtlAltDefeat vs SG╪YuvalShot Battle Report שלום וברוכים הבאים לעוד באטל רפורט! הפעם המשחקים הם של הגמר החודשי לחודש נובמבר של NOM. המשחקים הם בין CtlAltDefeat ל- YuvalShot. המפה הראשונה שהם משחקים בה היא MLG Shakuras Plateau המפה הזאת מאופיינת בהתרחבות קלה לפרוטוס עם רמפה מעט רחבה. מה שנותן לזרג בד"כ לקחת התרחבות קלה ושלישי שבד"כ צריך להילחם עליו. במפה הזו יש 2 אפשרויות להתחיל בהם, אווירי קרוב ובאלכסון. במפה הזו יש מספר 2 מקומות מקובלים לבסיס השלישי. האחד, מתחת לבסיס הראשון, שאליו נוטים להתרחב כשיש צבא פחות נייד. והשני, שנמצא בהתרחבות הטבעית השניה באותו צד של המפה. שני השחקנים פותחים בצורה סטנדרטית, יובל (YuvalShot) פותח בהתרחבות מהירה עם פורג'. קונטרול (CtlAltDefe…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הגעתי לשלב אחרי הקטע עם הרכב שאני צריך לאגף מכונת יריה. נכנסתי לחדר דרך החלון למעלה ובחדר יש איזה לוח בקרה על המכונת ירייה ואין לי מושג מה אפשר לעשות איתו.. ניסיתי לירות עליו לזרוק רימונים וכו' וכל הדלתות ליציאה חסומות... זה נראה בערך ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תוכלו לתת שמות של משחקים שכבר יצאו ותומכים בכרטיס? תודה לעוזרים...JTF ו COH תומכים?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הוא מתקן את הבעיות סאונד שהיו ב-1.2 ומוסיף עוד כמה טאצ'ים וטיקונים קטנים. http://games.softpedia.com/get/Patch/Call-of-Duty-5-World-at-War-Patch.shtml http://www.gamershell.com/download_40660.shtml http://extreme.planetcallofduty.gamespy.com/codww/full/Patch1.3/CoDWaW-1.2-1.3-PatchSetup.exe http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=3428&id=18087
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
הורדתי את המישחק הוא עולה לי הכול טוהב ויפה אני מתחיל לשחק וכל 5 דק הוא יוצא לי מי המישחק ורושם לי pokapoka79.exe has encountered a problem and needs to cloce...... איך אני יכול ליפתור את הבעיה ???? ??? ??? ??? ???תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחק בשתי שחקנים על אותו מחשב עם אותו מסך - כמו ב-XBOX? - כל אחד על ג'ויוסטק נפרד או מקלדת ועכבר לשחקן אחד וג'ויסטיק לשני? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום רכשתי את העכבר G5 , ואם מישהו שיחק בו משקים כג' Crysis האם הלחצים של + - והצדדי יכולים לשמש פעולות במשחק , כי נסתי ולא הצלחתי . תודה
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. שידרגתי מXP לWIN7 התקנתי את המשחק מחדש והעתקתי את השמירות לאיפה שהן אמורות להיות אבל כאשר המשחק מנסה לטעון את השמירות הוא אומר לי שהם CORRUPTED למרות שב XP הן עובדות ללא בעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
איך שומרים בFLAT OUT ULTIMATE CARNGAE ? בהתחלה לא עשיתי תמשתמש LIVE או משו כזה..והמשכתי לשחק..ולא הייתה בשום מקום אפשרות שמירה אז כשיצאתי מהמשחק זה לא שמר כלום =\
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי את המשחק mafia 2 על המחשב שלי והוא עושה לי ריבועים כאלה.. , זה המפרט שלי בקצרה: מעבד: core to duo e6600 כרטיס מסך: ati radeon x1950 xt זיכרון 2gb וזהו פחות או יותר. הנה תמונה של הבעיה: http://www.*צונזר*/codes.php?i=wgqem2mm3uzm.jpg אם אתם שמים לב הבעיה היא שזה עושה לי צל כזה, ריבועים.. נסיתי להוריד תהגדרות על low ואפילו זה לא עוזר. בבקשה ממכם תעזרו לי, תודה מראש ויום טוב אני לא מבין למה אי אפשר לעלות תמונה כאן באתר? אין אוכל להראות לכם את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
על המפרט הבא: 9600xt 256 2600 barton 512 ddr 400 epox 8rda3+ ? ??? על גרפקיה של 1724*768
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק ורשום לי את ההודעה הזאת The system does not meet the minimum processor speed requirements. You will most likely have performance problems running the game, which can be reduced by lowering detail settings in the nwconfig program. אבל לא הגיוני זה משחק ישן מאד ויש לי מפרט מאד טוב (לפחות ביחס לתקופה שזה יצא) למה קיבלתי את ההודעה הזאת??
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לעזאזל יש אפשרות left right steering אני לא מצליח לזוז שמאלה איך מכוונים את הדבר הזה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחר חיפוש מעמיק בפורומים ראיתי שהיו אחרים ממני שגם נתקלו באותה הבעיה ניתנו להם תשובות כמו להוריד עדכון למשחק או באפשרויות סאונד של DXDIAG להוריד את המד עד הסוף אך שום דבר לא עזר. הבעיה התחילה בשלב של האחוזה (you better watch out) עם מלא בחורות בביקיני. בזמן שאני לוחץ על המקש {G} על מנת להניח/לזרוק חפץ מסוים המשחק פשוט קורס או כשאני מנסה להניח פצצה במקום מסוים. שוב, הבעיה הזאת לא הופיעה בשלבים שלפני כן. מקווה שתעזרו ותודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני לא יכול לבנות בסימס 2 ! מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על הבאג הזה ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ואיפה אפשר לדעת את זה
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר שלי (MAFISTO) פירמט את המחשב שלו כמובן ומחק את כל השמירות בNFSU אני רוצה להעתיק את השמירות שלי ולהעביר לו - אבל אני לא מוצא את הקבצים. מי שיש לו מושג איפה הקבצים אז בבקשה תיעצו לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן ! טוב הורדתי את הדמו של המישחק ואני בא להיכנס והוא לא ניכנס לי למישחק הוא רושם לי בעיה לא ידוע (unknown error) וזהו יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?? תודה מראש....
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
כנראה שיקח לא מעט זמן עד המשחק הבא בסדרה (כמה חודשים לפחות אני מעריך) אז אילו משחקי התגנבות עם שילוב של פעולה אתם מכירים? משהו מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי ומצאתי רק טרינרים והשמועות אמרו לי שיש צ'יטים למשחק. אז למי שיש צ'יטים למשחק המבדר הזה, אני מודה מראש.