עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. נורא מאוכזב מתעשיית ההורדות הפיראטיות. פעם יכולת להוריד משחק ב IRC, שבוע לפני שיצא לחנויות, במהירות מטורפת של 150ק"ב. פעם יכולת להוריד ג'גות של שירים וסרטים מבלי לדאוג שיחסמו את אתר ההורדות. מה קורה לעולם הזה? אנשים צריכים לפקוח עיניים! נחייה בעולם אומלל מאד אם לא נוכל להוריד כל אלבום וכל משחק בכל זמן, בכל מקום. כאות מחאה, אני מבקש מכולם לא להוריד שום שיר או משחק למשך יום שלם ....טוב נו .....למשך שעה.....טוב נו....תורידו מתי שתרצו, אבל אני עדיין מאוכזב.

2. לא מתחבר למשתמש ב BATTLEFIELD 2 למה זה יכול להיות? מי שיודע ואם הוא יכול עז שיעזור לי בבקשה :-[

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by liran325,

אני התקנתי את המשחק והוא לא פותח תיקייה של ספורט אינטראקטיב במסמכים וזה יוצר מצב שאני לא יכול לשמור משחקים כי שאני נכנס עוד פעם למשחק הוא לא מזהה את השמירות ניסיתי למחוק ולהתקין עוד פעם וזה לא עווזר למישהו יש אולי רעיונות??? אה ואני משחק בלי הפאטצ'ים שמעדכנים את המשחק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלום, יש לי אמריקז ארמי 2.2 (הגרסה הכי חדשה), אבל משום מה נעלמו לי כמעט כל השרתים. אני מקבל רק רשימה קטנה של שרתים (שניים, שלושה) ואף אחד מהם לא רשמי. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה בכלל?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by Paradise,

יש איזושהיא קהילה רצינית בארץ של DOTA 2?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. החנות המקוונת הפופולרית פוצחת במבצעי קיץ עם הנחות גדולות, ואפילו בונוסים חינמיים למתמידים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-gog-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a7/

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. עוד שבוע אני מקבל את המשחק עם סידיקי מקורי ואני רוצה לדעת איך להתקין אותו עם הפטצ' ... אמרו לי פה שצריך להתקין את הפטצ' אחרי ההתקנה של המחשק עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק.. זה ככה אמור להיות? האם זה צריך להיות ככה: מתקינים את המשחק (גרסה 1.0) מתקינים את הפטצ' עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק או שאפשר להתקין את הפטצ' מתי שרוצים?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  8. כמה עולה חבילת הפרימיום של RED ALERT 3?

9. Started by 114508534,

יש ברשותי עותק של המחשק ולאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס למשחק והוא מסרב להיכנס , יש לי מסך שחור וזהו כמו כן נפתחת הודעה כל שהיא אך אני לא יכול לראות אותה בגלל שאי אפשר לעבור מן המסך השחור לשום דבר אחר אלה רק לכבות אותו . בבבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה וזה כבר עותק שני שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  10. אני מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ! אני מנסה להיכנס לשרת הוא מתחבר מגיע עד retrieving server info... ואז נתקע ואחרי כמה זמן הוא אומר לי את ההודעה הזאת...

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by gtf,

יש לי בעיה במשחק ואני צריך לגבות את השמירות. מישהוא יודע איפה השמירות צריכות להיות מהיכרות עם המשחק? אין שום קובץ או תיקייה שרשום עליה SAVE או משהו.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by ronen_ca,

אני שחקן COD-CALL OF DUTY ויש לי בעיה אולי תוכלי לעזור לי אני מתחבר תוך 14 שניות בממוצע האם יש דרך לקצר את זמן ההתחברות??

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  13. הורדתי כל מני טלאים של NBA LIVE 07 מהאתר מה שקורה זה שהוא פתאום הפך לי את ה משחק לעברית אבל אני לא מוצא שום קבוצה ישראלית ולא את ליגת הווינר לא התקנתי אותם בתוך התיקיות של המשחק במחשב מה עושים כדי לשחק עם קבוצות ישראליות? יש לי את אותה הבעיה בפיפא 07 הורדתי טלאים של הליגה הישראלית ואני לא מוצא אותם הם אמורים להופיע במקום הליגה הדנית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by Jeka90,

היי אני מחפש אנשים שמשחקים פיפא 07 אונליין כדי לשחק איתם אחד נגד השני. אני כבר דיי ותיק במשחק והרמה הכי גבוהה פשוט לא מאתגרת אותי וזה משעמם. מי שרוצה לשחק איתי אונליין שישאיר בבקשה את האייסי/מסנג'ר שלו או שישלח לי הודעה בפרטי.

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  15. כותר המירוצים החביב של Criterion הבריטית משנת 2010 יזכה לשכבת צבע חדש והיה התוספת החדשה למותג של EA Games לשנת 2020לכתבה

16. Started by artyom,

יש MOTOGP3 משחק ענקקקקקקקק!!! השליטה קשה, המשחק דיי מאתגר וכיף לשחק בו!! יש המון דברים לפתוח... המרוץ מלווה במוזיקת DRUM & BEAT מהירה וזה רק מוסיף לאווירה עם המערכת שלי העלתי את המשחק בלי בעיות. כמה תמונות http://peo76.supereva.it/immagini/foto%20peo/MotoGp3.jpg http://www.deafgamers.com/motogp3pic3.jpg תהנו

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום ! לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש CATALYST 3.8 יש לי....אני לא מעדכן ל-3.9 בגלל שהוא מוריד ביצועים.... בכל מקרה אני ב-OC מ-275 ל-301 (גם ליבה גם זכרונות) עם הקירור המקורי רדאון 9000 פרו 64MB.....GIGABYTE. המשחק תמיד עבד לי מצוין עכשיו הכל עובד אחלה רק בג'נרלס אני רוצה עצמים כאלו "נעלמים" על המסך.... למישהו זה קרה ? ניסיתי להוריד את ה-OC וזה לא עוזר.......לכבות להפעיל AA AF וכל מיני כאלו....לא עוזר. אני מיואש...:-\ אשמח לעזרה ,תודה !

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by חן מ,

שלום חברים יש לי התלבטות די קשה:לקנות כרטיס מסך חדש HD4850 או לקנות PS3 מה יהיה עדיף בשבילי?איפה אני אצטרך לשים פחות כסף על שידרוגים?מה יחזיק יותר זמן?יעני כמה זמן HD4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?לעומת זאת כמה זמן PS3 עוד יחזיק בשוק כמו שהוא מחזיק היום? תעזרו לי להחליט תודה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. וואלב החליטו ליהיות שוב נדיבים והפילו עלי עוד ערמה של הזמנות לדוטה 2 אז... יש מישהו שעוד לא קיבל הזמנה?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by niv251,

היי כולם... קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ג'יגה בייט 8800 GTS אני צריך המלצות למשחקים טובים! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

אך מגיעים לכנסיה להתוודות הכל חסום שם

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Kenny,

היי , ראיתי בכמה מקומות שקיים המוד למשחק באינטרנט . רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? או יכול לתת לי מידע עליו ואיך להוריד את המוד הזה. נשמע ממש כיף לשחק את GTA3 נגד אנשים אחרים. נ.ב : האתר הזה יכול לעזור http://www.gta3mta.tk

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by omerha,

שלום יש לי את המשחק ( המקורי ) והא מקרטע לי . אני מריץ אותו על P4 2.6@3.2C ABIT IC7-E 512 DUAL DDR ו GE FORCE 3 TI 200@250 450@500 של GAINWORD CREATIVE AUDIOGY 2 ZS השאלה עם הכרטיס מסך עד כדי כך עוצר אותי ואם יש מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by alfus73,

שלום רב, קניתי מחשב חדש E8400 עם כרטיס מסך 9800GT. הייתי מעוניין לבדוק את הביצועים שלו. אשמח לקבל המלצות למשחקים כבדים ושואבי גרפיקה לבדיקתו (מרוץ, פעולה וכו') תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

איפה אני מוצא את הכוורת של הכחולים? נתקעתי ואני צריך את הכחולים אבל הם לא יוצאים לי כי אין לי את הכוורת. עריכה: אני מדבר על המשחק הראשון כמובן.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.