משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation) » is not supported. Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ). Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements. Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements. זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להעלות את המשחק. בדקתי ודרישות המינימום למשחק דורשות מינימום כרטיס מסך Gforce 3 ולי יש 4... עד כמה שאני הבנתי כול הבעיות קשורות לכרטיס מסך שלי ש"לא תומך" במשחק יש למשהו מוסג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
International Superstar Soccer 3 ?! שווה ?! גרוע אני לא מצאתי עליו סקירה או משהו הוא יצא .. למחשב
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה ??? קודם כל, אני לא יודע אם זה כל כך קשור לכאן, כי יכול להיות שזאת בעיה טכנית או משהו כזה, אבל בכל זאת, הנה הבעיה : טוב אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק Colin McRae Rally 04 החלטתי להתקין אותו שוב - נוסטלגיה : , התקנתי את המשחק, ההתקנה עברה כרגיל, ללא שום הודעת שגיאה או תקלה באמצע, כאשר זה סיים להתקין יצאתי מהמשחק וניסיתי להכנס אליו כדי לשחק דרך הדיסק הראשון של ההתקנה, בתפריט Autorun כשאני לוחץ על Play הוא בכלל לא מגיב , אז ניסיתי להכנס דרך התיקיה שבה התקנתי את המשחק, כשאני לוחץ על המשחק כדי להכנס ( cmr4.exe ) אני מקבל את ההודעה הבאה : וזה לא נכנס למשחק כמו שרשום בהודעה, 'התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו', אז ככה עשיתי, התקנתי…
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
זה משגע אותי כ"כ הרבה זמן עבר ועדיין לא יצא פאץ' נורמאלי שיסדר את זה. המשחק עלה לי 200 שקל כואב בכיס שאני לא יכול לשחק רבע שעה מבלי לתת מכות לשלוחן בגלל הקריסות. עובדים על זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל פשוט התגעגעתי אליו אז התקנתי אותו ומשום מה הוא כל כמה זמן סוגר תמשחק, יעני קורס לי. נסיתי כבר להחליף דרייברים לשחק בתצוגה אבלך כלום לא עזר. יש למשהוא פיתרון??? יכול להיות שזה בגלל שהXP שלי הוא SP2 ????
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הגעתי לשלב אחרי הקטע עם הרכב שאני צריך לאגף מכונת יריה. נכנסתי לחדר דרך החלון למעלה ובחדר יש איזה לוח בקרה על המכונת ירייה ואין לי מושג מה אפשר לעשות איתו.. ניסיתי לירות עליו לזרוק רימונים וכו' וכל הדלתות ליציאה חסומות... זה נראה בערך ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ממצב? תראו פתחתי את הדיון הזה כדי שתגידו לי מה המשחקים (חמישה משחקים) שהכי אהבתם כמעט ואין לי משחקים במחשב ואני רוצה להוריד כמה אז בבקשה תגידו לי! :)
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עוד שבוע אני מקבל את המשחק עם סידיקי מקורי ואני רוצה לדעת איך להתקין אותו עם הפטצ' ... אמרו לי פה שצריך להתקין את הפטצ' אחרי ההתקנה של המחשק עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק.. זה ככה אמור להיות? האם זה צריך להיות ככה: מתקינים את המשחק (גרסה 1.0) מתקינים את הפטצ' עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק או שאפשר להתקין את הפטצ' מתי שרוצים?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הציפייה בשיאה: משקפי המציאות המדומה יהיו זמינים לרכישה מקדימה כבר מחר, ואז סוף סוף נדע מה מחירם חולמים להצטרף את טרנד המציאות המדומה השולחנית לפני כולם? במידה וכן, היכונו למחר – ב-Oculus הכריזו כי תיפתחמכירה מוקדמת בינלאומית לדגם ה-CV1, המסחרי הראשון, שלמשקפי ה-Oculus Rift המדוברות והמבטיחות. באופן מוזר למדי, בחברה עדיין לא מגלים כמה יעלה הדגם הרשמי הראשון של משקפי המציאות המדומה – ובכך מחזקים פעם נוספת את החשד והחשש שמחיר זה יהיה גבוה במיוחד. אלא אם כן מדובר במהלך מכוון מתוחכם שבסופו תיחשף עלות נמוכה מהצפוי, ותביא עימה באזז חיובי משמעותי עבור הפלטפורמה. זה סוף סוף מגיע כעשר שעות לאחר פתיחה המכירה המוקדמת, אשר טרם ברור איזה מלאי היא תכלול …
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש שם הרים ומדרגות כאלה ואני לא יודע מה לעשות אני מטפס עד הסוף ואין איך לצאת משם .. תיסתכלו אולי אתם עברתם את זה ..? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם מתוכננת הרחבה למשחק הזה אפילו עם הגדרות די בינוניות ממש ממש נהניתי ממנו הוא היה כל כך קצר =(
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את המשחק ההודעה הזאת עולה לי גם אחרי שהתקנתי את Black Plague http://link-results.com/?lid=aHR0cDovL3d3dy5zaXouY28uaWwvbXkvbmN3ZGp6b3dtamx5LnBuZw-56A-56A מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
על המפרט הבא: 9600xt 256 2600 barton 512 ddr 400 epox 8rda3+ ? ??? על גרפקיה של 1724*768
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
הורדתי את red alert 3 ושאני מנסה לדוגמא בסקרימיש כל המפות בסימן שאלה נגיד ואני בוחר באיזה מפה זה יוצא לי מהמשחק ורושם שגיאה עכשיו מצאתי מפה אחת באינטרנט ועכשיו זה עובד אבל רק מפה אחת אתם יכולים להעלות לי את הקובץ של המפות ולהגיד לי איפה לשים את זה בדיוק אני חושב משהו data ואז office או משהו כזה......
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר את כל משחקי המורטל קומבט ויכול להגיד לי אותם? אני מכיר את מורטל קומבט 1,2,3, ארמגדון, שאולין מונקס, ומורטל קומבט נגד גיבורי קומיקס אני מפספס כמה? (אני דיי בטוח שכן) ואם אפשר גם לפי הסדר בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
עדכון חדש עבור גרסת המחשב האישי של משחק הפעולה Quantum Break הביא לביטול המצב בו הסינכרון האנכי התוכנתי היה מופעל באופן תמידי וללא אפשרות לשינוי - כך ששחקנים שיהיו מעוניינים לוותר על מנגנון החלקת התצוגה הזה לטובת תוספת ביצועים יוכלו לבחור לעשות את זה סוף סוף, ואלו שנהנים ממסכים תומכי G-Sync או FreeSync יוכלו להסתמך על הטכנולוגיות האלו בכדי לקבל אפקט דומה ואפילו טוב יותר ללא פגיעה ביכולות. בכך, Quantum Break מצטרף אך המשחקים Gears of War: Ultimate Edition ו-Forza Motorsport 6: Apex שכבר זכו לעדכון דומה לפני כמה שבועות - כחלק מהנסיונות המשמעותיים של מיקרוסופט להפוך את מערכת החלונות 10, את פלטפורמת ה-UWP ואת חנות האפליקציות האישית שלה לרלוונטיות ומתאימות יותר עבו…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קשה במשימה של הריקודים במסיבת החוף אני מגיע ל DJ לוחץ לה Y ואין לי את העיגול והחצים היא פשוט סתם עומדת מולי מה הבעיה? למה לא נותנים לי לרקוד? מה הקטע שלהם? איזה קישורים חסרים לי? הצילו מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא הבנתי אם הוא מת או חיי בסוף? חשבתי שדיאנה הרגה אותו, אבל בכתוביות שומעים דפיקות לב :-X יכול להיות שדיאנה הזריקה לו את החומר הזה, שהוא הזריק לסוכן בבית משוגעים? :s05:
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-