עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sheik Yerbouti,

בקוראי את השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243047.msg2140731#msg2140731 נזכרתי, אל תצחקו, בהמלצה על משחק קווסט רב מימדי ישן מאוד באחד הגליונות הראשונים של קפטן אינטרנט. מישהו זוכר או מכיר משחק כזה. אני חושב שהשם הכיל מילה כמו "פרודו" או משהו דומה. או יכול גם להמליץ על משחק דומה או קשור לחשיבה רב מימדית. תודה מראש לעוזרים. מה קרה? הזכרתי את המוקצה קפטן אינ..... ? בגלל זה כולם מתרחקים מהפוסט? הנה מצאתי פאזל רב מימדי לדוגמא: http://nklein.com/products/54321/

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  2. עריכה: עקב הגילויים בת'רד - מחפשת שמירה של סוף המשחק המקורי או של תחילתו של Immortal Throne. בוקר טוב התקנתי את חבילת ההרחבה של המשחק הנקראת Titan Quest - Immortal Throne. נכנסתי למשחק ואכן רשום את שם ההרחבה בתפריט המשחק, אך כשאני מנסה להתחיל משחק חדש הוא מתחיל את המשחק המקורי ולא את חבילת ההרחבה. מה אני עושה לא נכון?

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום ! לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש CATALYST 3.8 יש לי....אני לא מעדכן ל-3.9 בגלל שהוא מוריד ביצועים.... בכל מקרה אני ב-OC מ-275 ל-301 (גם ליבה גם זכרונות) עם הקירור המקורי רדאון 9000 פרו 64MB.....GIGABYTE. המשחק תמיד עבד לי מצוין עכשיו הכל עובד אחלה רק בג'נרלס אני רוצה עצמים כאלו "נעלמים" על המסך.... למישהו זה קרה ? ניסיתי להוריד את ה-OC וזה לא עוזר.......לכבות להפעיל AA AF וכל מיני כאלו....לא עוזר. אני מיואש...:-\ אשמח לעזרה ,תודה !

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. וואלב החליטו ליהיות שוב נדיבים והפילו עלי עוד ערמה של הזמנות לדוטה 2 אז... יש מישהו שעוד לא קיבל הזמנה?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  5. האם רזולוציה של 1920 על 1080 למסכים גדולים אמורה להראות יותר טוב מרזולוציות אחרות ? כלומר האם מפתחי המשחקים יעדיפו את הרזולוציה הזו על פני האחרות ? בשל הקשר ל-HD כמובן

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by Kenny,

היי , ראיתי בכמה מקומות שקיים המוד למשחק באינטרנט . רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? או יכול לתת לי מידע עליו ואיך להוריד את המוד הזה. נשמע ממש כיף לשחק את GTA3 נגד אנשים אחרים. נ.ב : האתר הזה יכול לעזור http://www.gta3mta.tk

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by j-cool,

אני מחפש בכל הרשת את המשחק הזה הוא משחר ישן מאוד שיצא בערך ב 1995 אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסא המלאה אני ממש אודה לו תודה

8. Started by asaf16,

רוצה לראות אם יש פה קהילה של משתמשים למשחק הזה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by id3232,

1)אני רוצה לדעת בבקשה איך אני ממלא חיים באמצע משימה בGRAW 2-??? 2)ומדוע לפעמים יש לי לוחמים שהם בצד שלי שאני לא מצליח להזיז אותם?? בבקשה עזרה דחופה תודה

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by HuGeMouTh,

http://www.kickstarter.com/projects/newworldinteractive/insurgency-2?ref=live למי שלא זוכר מדובר במוד דיי טוב ל HL2, הם עובדים עכשיו על משחק חדש שאמור להיות טיפה מהיר יותר אבל לשמור על כל שאר הדברים מהמשחק המקורי. נראה לא רע, יש שם צילומים מגירסת ALPHA וחוץ מהכלי נשק שנראים מצויירים מידי הכל נראה יחסית טוב. נשאר להם עוד 28 יום ועד עכשיו נתנו להם 46K שזה לא רע בכלל, כנראה שהם יעברו את ה 180K שהם מבקשים.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. תראו בדקתי באתר הזה אם אני עובר את הדירשות המומלצות ואני רואה שלא במעבד האם זה הגיוני?

12. Started by 2Fluffy4U,

היי.. ראיתי שיצאה גרסת פורט למשחק האדיר הזה לאייפד.. היא עולה 80 שקלים.. אני מתלבט אם לקנות או לא אז אשמח לשמוע לדעתכם.. אם יש מישהו שיצא לו לשחק בגירסה הזו..

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. ב-Steam, ב-Humble Store וגם בחנות ה-GOG נטולת הגנות הקבצים מחכים לכם מחירי משחקים שקשה לסרב להם - ממש עכשיו לכתבה

14. אני משחק בסינגל מידי פעם והיום ניסיתי תמולטי הבעיה שראיתי רק שרת אחד של "תפוס תדגל" וזה מעצבן מאוד אני רוצה כולם נגד כולם -רוצים לשחק ליפעמים?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c%d7%92%d7%99-pillars-eternity-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by Paradise,

יש איזושהיא קהילה רצינית בארץ של DOTA 2?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. חבר הביא לי על דיסק Marine Sharpshooter בקובץ WinRAR לחצתי עליו הוא מבקש ממני קוד ניסיתי את כל הקודים שרשום שם ואף אחד מהם לא טוב מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הקוד או שיש דרך לעבור את זה זה השם של הקובץ (אם זה יעזור) marine.sharpshooter.german_for_www.goldesel.to אני לא יודע אם זה מקורי אבל יש עטיפה והכל יש מצב שהוא פגום

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by MODI,

זה משגע אותי כ"כ הרבה זמן עבר ועדיין לא יצא פאץ' נורמאלי שיסדר את זה. המשחק עלה לי 200 שקל כואב בכיס שאני לא יכול לשחק רבע שעה מבלי לתת מכות לשלוחן בגלל הקריסות. עובדים על זה בכלל?

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by ezx,

אנשים נופלים דרך הריצפה ואז מתים באג בדריברים ??? אם כן מה לעשות תודה לכול העונים והתקנתי כבר מחדש ויש לי את הכי חדש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by netanel38121,

שלום רב לכל הקהילה. אני מחפש שחקנים מישראל. שמשחקים את המשחק HL2 ברשת.. מי רוצה לשחק מוזמן ליצור איתי קשר. אני מקווה שזה המקום המתאים לפרסום מודעה זו.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by danield51,

עד כמה דמויות אפשר לשחק בו זמנית בdungeon siege2 לי יש 4 דמויות אבל ראיתי ביוטיוב שיש 6 דמויות... מישהו יכול להסביר לי את העניין?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by igal_nazar,

תנו לי תוכנה שיתופית טובה .כלומר שאפשר להוריד ממנה משחקים רבים . (אימיול ,אקזה אני כבר מכיר) משהו אחר

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. אני מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ! אני מנסה להיכנס לשרת הוא מתחבר מגיע עד retrieving server info... ואז נתקע ואחרי כמה זמן הוא אומר לי את ההודעה הזאת...

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by carbon1,

מה דעתכם על המשחק flat out2?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  25. הורדתי Screen Fix Patch שמאפשר לשנות resolution איפה אני אמור לשים אותו 1. Unpack & Intall. 2. Select your screen resolution repertory. 3. Copy "user.ltx" in game repertory. 4. Run Game.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.