משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת? בדקתי כבר באינטרנט כמה שיטות ואף אחת לא סידרה את הבעיה. הבנתי שהדרך היחידה היא לעבור ספקית אינטרנט שמשם גם נובעת הבעיה (אני כרגע נמצא בהוט). תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וישראלי חסום )abo rashed) הפטש שלי הוא 1.33 . תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצירה החדשה של חברת BioWare נחשפת בפירוט מורחב - עם מאפיינים שאמורים לקרוץ לקהל הרחב וגם כאלו שקצת פחות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה כסף מוציאים בארץ הקודש על משחקים בשנה, וכיצד סכום זה משתווה אל המדינות הגדולות? רשימה חדשה מגלה לנו את התשובות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
צמד המשחקים המדובר שהושק באותו יום עושה חיל ב-PC עם גרסאות מלוטשות ואיכותיות, ביקורות גולשים נלהבות והצלחה במכירות לכתבה: http://hwzone.co.il/מקס-הזועם-ו-metal-gear-solid-חגיגה-לשחקני-המחשבים-הא/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל התחלתי לשחק בו לא מזמן ונתקעתי. יש איזה אתר שמראה לאן להמשיך או אולי יש כאן איזה מישהו שיכול לעזור???
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן!!! הגעתי לשלב האחרון, שוולד נמצא למעלה על הנברשת ואני למטה, הורדתי אותו מהנברשת (יריתי בפינםי הכתובים) ועכשיו הוא נמצא קצת יותר למטה והוא לא מפסיק לזרוק עליי את הפצצות האלו..... מה עושים בשביל לגמור?? זה נראה שאני יכול להמשיך ולהתחמק מזה שנים!! תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בהפתעה גמורה (ברצינות) התברר לי לאט לאט שזה נכון, מקס פיין 3 ייצא. טעות שלי, זה עדיין בגדר השערות, אני כבר לא יודע על מה להסתמך. אבל זה העלה שאלה מעניינת - שני המשחקים האחרונים בסדרה תענוג מבחינת משחקיות (ומודים, תענוג של מודים!) ועלילה (לפחות למי שאוהב ת'סגנון). אבל מה לעזאזל ניתן לבסס כבר את המשחק השלישי?! בואו נעשה סקירה קלה של כל הדמויות שמתו: ויני גוגניטי. חבל כ"כ אהבתי אותו ולדימיר לן ג'ים ברווארה וינטרסון אלפרד וודן וכמובן... מונה סאקס - למרות שברמה הקשה ביותר בפאנל האחרון היא עוד איכשהו שורדת. ואם אני טועה אז יכול להיות שזה היה במוד או משהו למרות שיש לחלק מהדמויות נטייה לשרוד, במשחק הראשון הייתי בטוח שויני היה גמור אחרי הקרב איתו ובסוף הוא מת במשחק ההמשך.…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בסוף שלב 9 מניף סראנו לעבר מקס סכין, מופיע סימון ללחוץ על RMB ואח"כ LMB, כמה שאני מנסה תמיד מקס נהרג. ניסיתי להוריד ברזולוציה וזה לא עוזר. ראיתי שבאתרים באנגלית מעלים את הבעיה הזאת, אבל האנגלית שלי גרועה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק לעזרה הורדתי את מקס פין 2 אבל הוא לא נותן לי לשחק ניסתי עם הSTYEEM ומה לא זקוק לרעיונות... וצריך קצת ציטים לשר הטבעות הקרב על ארץ תיכונה למי שיש יבורך.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת, המקס פיין פשוט לא עובד לי על המחשב(מפרט בצד) אז חשבתי אולי הבעיה היא במחשב והורדתי את כל ההגדרות למשחק למינימום(בלי כל מיני מסננים) ובכן, אפילו על 640*480 זה לא עובד לי, מה דפוק אצלי במחשב?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי DIRECTX 8.1 במטרה להפעיל את GTA3 אחר כך שבאתי לשחק ב מקס פיין הוא לא פעל וכתב שהוא צריך DIRECTX 8 ומעלה ! אם מישהו יכול לעזור שיכתוב ! ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר החדש בסדרת המפוארת שהיה אמור להגיע אלינו בפברואר הקרוב מתוכנן להיות מושק כעת רק בחודש אוגוסט, במטרה לספק תוצר מלוטש ואיכותי עוד יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מקצה-שיפורים-נוסף-deus-ex-mankind-divided-נדחה-בחצי-שנה/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שינוי ההגדרות של המשחק מבחינת המקשים ומבחינת העכבר לא נשמרים ! אני צריך לאתחל אותם מחדש כול פעם! יש למישהוא פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם למישהו יש אתר שאומר מה המקשים של כל משחק? כי קניתי gamepad למחשב (וניסיתי להעזר בכם קצת בקשר למשחקים אבל רק מישהו 1 שם עליי [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227476.0] - עדיין אפשר לעזור! ) ואני רוצה לראות מה מקשים של משחקים לPS2 כדי שאני ידע מה הדרך הכי נוחה לשחק (כן אני יודע שזה לא תמיד הכי נוח, אבל לי לרוב נוח המקשים שהחברות מביאות... חוץ מNBA:-X) הדבר הכי קרוב שהשגתי זה הFAQים ב gamefaqs.com ששם לפעמים כתוב מה המקשים אבל זה רק אם כתבו את המדריך לגרסת הPS2 של המשחק... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אגדת הכדורגל הארגנטינאית כבר לא מעוניין לתבוע את יוצרי המשחק Pro Evolution Soccer 2017 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק פעולה חדש ושאפתני המפותח בידי צמד יוצרים נכנס אל הישורת האחרונה של פרוייקט הקיקסטארטר שלו, לאחר שכבר הבטיח את הסכום המינימלי הנדרש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז גמרתי בשמחה גדולה את NFS THE RUN, ומהר ומהר רצתי וקניתי את NFS RIVALS, אך התאכזבתי מאוד! המשחק כולו בשטחים פתוחים, בלי שום סדר, עם כל מיני משימות מימין ומשמאל. וזה לא נטו "תחרות"- מרוץ מכוניות. יש לכם המלצה על משחק מרוץ מכוניות נורמלי והגיוני, עם שלבים, (אני משחק רק סינגל, לא מולטיפלייר). תודה
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדוק שכבר מישהו ראה את זה ואולי אפילו פרסמו את זה כאן.. אבל אין לי מושג ולא עולה כסף לפרסם שוב - http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479 מצחיק וחמוד..
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בת דודה שלי הקטנה פה... והיא בוכה לי שעה שהיא רוצה לשחק בסופר מריו... משום מה לא מצאתי ת'משחק להורדה בגוגל.. אז תנו קישור להורדה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
האם הגירסה החדשה של אחד מהמותגים המצליחים ביותר בשוק המשחקים מצליחה להציע מספיק חידושים בכדי להישאר רלוונטית? בואו לגלות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחלתי לשחק ואני רוצה להרכיב Party מהתחלה. כרגע אני ואחי משחקים ואנחנו מחפשים עוד אנשים. השרת הוא Darkmoon Faire, אז אם מישהו מעוניין לשחק ביחד ולהרכיב חבורה מאוזנת הוא מוזמן.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-