משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי בחודש הבא אמור לצאת המשחק לשוק... עדיין אין DEMO בשום מקום והכל נראה לי רגוע מדי. מישהו יודע מתי יצא הדמו? מתי יצא בדיוק המשחק ? האם יש עיכובים כמו כל שנה או משהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ב CHAOS הזה בידיוק אחרי שאני מסיים את השלב הראשון המחשב שלי כולו פשוט ניתקע ובCONTRACT JACK בידיוק אחרי שאני מסיים לראות את הסרטים שבהתחלה ויש את הקטלוג אז המחשב ניתקע יש למישהו פיתרון? או יש מישהו שזה גם קורה לו?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי את המשחק המלא לפני כמה ימים והוא פשוט חייה לא מפסיק לשחק בו!!! אבל בעשה שאין לי רזולוציה 1024*1280 מה לעשות????
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הורדתי את משחק הסנוקר cue-real pool אבל שאני מתחיל לשחק הוא רושם את ההודעה הבאה ואני ל מצליח ל"ברוח" ממנה.. מזה?!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקנתי את ווינדוז 7-המשחקים של orange box לא עובדים בצורה תקינה-כל 10 דקות משחק המחשב נתקע באמצע המשחק או שמופיע מסך BSD . עדכנתי את כל הדריוורים וכל המשחקים האחרים עובדים תקין,הבעיה רק בorange box ,מישהו מכיר פיתרון לבעיה?. המפרט שלי: e6750 2.4@3100 2GB 800MHZ DDR II ABIT P35E 8800GT 512 MB windows 7 rca1
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו לי זמני טעינה (loading) ארוכים מאוד (של חצי שעה-שעה למשימה) בפעם שעברה שהתקנתי את המשחק (call of duty 2) - בערך לפני חצי שנה, הטעינה לקחה בקושי 5 דקות. עכשיו התקנתי שוב את המשחק ועד שהוא טוען משימה אפשר להשתגע (במחשב לא שונה כלום ואתמול ניקיתי אותו מאבק, אז זה לא בגלל שאני צריך להוסיף RAM או להחליף כרטיס מסך. התוכנות היחידות שפועלות ברקע הם avast ו- zone alarm ) יש משהו אחר שמשפיע על המחשב?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש E8400 עם כרטיס מסך 9800GT. הייתי מעוניין לבדוק את הביצועים שלו. אשמח לקבל המלצות למשחקים כבדים ושואבי גרפיקה לבדיקתו (מרוץ, פעולה וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=qy2zmhmfji2g.png בבקשה תעזרו לי אני רוצה לדעת מה לעשות!!!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה לוקח המישחק Enter the matrix וכמה דיסקים במדויק. וכמה הוא לוקח אחרי התקנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
??? כשנכנסים לתפריט כל מה שאני רואה זה פסים במקום איפה שאמור להיות רשום התפריט. איכשהו התחלתי משחק ואז איפה שרשום מה שהדמויות אומרת אחת לשניה בתחתית המסך אז גם יש פס... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור ??? תודה...
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני מצטער שאני פותח תרד על זה. כל מי שרוצה לשחק נגדי און ליין שישלח לי הודעה בפרטי
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הדמואים של המישחקים הבאים: Splinter Cell: Chaos Theory וGTR החדש..
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם... אח שלי קנה לפני כמה ימים את המשחק ובימים באחרונים הוא לא מצליח להיתחבר לשרת של המשחק... מישהו יודע על איזה בעיה שקיימת בימים האחרונים ? יש מישהו שקנה את המשחק ומצליח להיתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי כמה שאולות לגבי הpsp: 1) אם אפשר פרטים כלליים על הנגן 2) האם יש הבדל בין הגרסה האמריקאית לאירופאית, ובמה ההבדל הזה מתבטא? 3) איזה פורמטים של סרטים הוא קורא? (divx;avi;xvid וכו') 4) שמעתי שפרצו את הגרסאות היותר ישנות של המכשיר (גרסה 1.5 ומטה), מה זה בעצם אומר? 5) אם יש אפשרות להוריד לזה משחקים (לכרטיס זיכרון נלווה או לצרוב איכשהו?) 6) איך הוא בתור נגן? (סרטים ווידאו) (: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חצי יום הכתבה יושבת ב-YNET ואין ת'רד בנושא, אנשים אתם ישנים 8) משחק הפעולה הישראלי ששוחרר בתחילת השנה, ניתן כעת להורדה בחינם. יתבסס בעתיד על פרסומות. ירון דותן, מנכ"ל חברת Invasion Interactive, מסר לנו היום כי גרסה מספר 1.2 של Rising Eagle יצאה לרשת, ובאמתחתה מספר שינויים ושיפורים למשחק. השינוי הבולט ביותר הוא הפיכתו של המשחק לחינמי לגמרי, במקום מחיר של 20$ כפי שהיה עד כה. לדברי דותן, ההכנסות מהמשחק יתבססו בעתיד על פרסומות בתוך עולם המשחק, ושהם עושים מאמצים רבים על מנת שהפרסום לא יפריע לחוויית המשחק. לגבי עתידו של Rising Eagle אמר לנו דותן: "בכוונתנו להוסיף למשחק נשקים חדשים ומפות חדשות, ביניהן גם כמה שלבים שתוכננו במיוחד עבור הקהל הישראלי". הוא לא הסכים לומר למה הכוונה, …
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
משהו בסגנון של ATF - advanced tactical fighter למי שזוכר ואוהב רצוי משחק שבו אתה מתקדם בדרגות
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המשחק הזה עם המסוקים מתקופת האבן שצריך לקחת נוסעים ממקום למקום. אתם 100% מכירים אותו , כולם גדלו על המשחק הזה ... עריכה: יש לי את המשחק אבל אני צריך עזרה בלהפעיל אותו.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
CtlAltDefeat vs SG╪YuvalShot Battle Report שלום וברוכים הבאים לעוד באטל רפורט! הפעם המשחקים הם של הגמר החודשי לחודש נובמבר של NOM. המשחקים הם בין CtlAltDefeat ל- YuvalShot. המפה הראשונה שהם משחקים בה היא MLG Shakuras Plateau המפה הזאת מאופיינת בהתרחבות קלה לפרוטוס עם רמפה מעט רחבה. מה שנותן לזרג בד"כ לקחת התרחבות קלה ושלישי שבד"כ צריך להילחם עליו. במפה הזו יש 2 אפשרויות להתחיל בהם, אווירי קרוב ובאלכסון. במפה הזו יש מספר 2 מקומות מקובלים לבסיס השלישי. האחד, מתחת לבסיס הראשון, שאליו נוטים להתרחב כשיש צבא פחות נייד. והשני, שנמצא בהתרחבות הטבעית השניה באותו צד של המפה. שני השחקנים פותחים בצורה סטנדרטית, יובל (YuvalShot) פותח בהתרחבות מהירה עם פורג'. קונטרול (CtlAltDefe…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, יש לי חשבון בסטים וניתקלתי בבעיה, מאז שיצא הפאטצ' להאלף לייף 2 אני לא מצליח לעדכן אותו, עכשיוו יש גם בעיה עם הפאטצ' החדש של הדאצ' מאטצ', אני לא מצליח להוריד אותו, הדלקתי וכיביתי את סטים עשרות פעמים, לא עזר, אין איזה כפתור של "CHECK FOR UPDATES"??? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
Deathloop, המשחק החדש מבית Arkane Studios ו-Bethesda, מושק רשמית ומקבל מילים חמות רבות - בתוך בלעדיות זמנית עבור קונסולת ה-PlayStation 5, על אף העובדה שבעלת הזכויות החדשה שלו היא בכלל מיקרוסופטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי עותק של המחשק ולאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס למשחק והוא מסרב להיכנס , יש לי מסך שחור וזהו כמו כן נפתחת הודעה כל שהיא אך אני לא יכול לראות אותה בגלל שאי אפשר לעבור מן המסך השחור לשום דבר אחר אלה רק לכבות אותו . בבבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה וזה כבר עותק שני שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק ורשום לי את ההודעה הזאת The system does not meet the minimum processor speed requirements. You will most likely have performance problems running the game, which can be reduced by lowering detail settings in the nwconfig program. אבל לא הגיוני זה משחק ישן מאד ויש לי מפרט מאד טוב (לפחות ביחס לתקופה שזה יצא) למה קיבלתי את ההודעה הזאת??
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-