משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אחרי כל משחק שמסיימים מופיעות אותיות צבעוניות ליד השם ואין לי שמץ של מושג מה אותיות אלו אומרות אז עם מישהו יודע או שיש לו אתר שמסביר מהם שיעזור לי... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_21791.shtml
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר את המשחק? אם כן - מה התוצאות שלכם ב survivel?? מי שלא מכיר, אני ממש ממליץ זה משחק פשוט יחסית - באים אוייבים מכל הכיוונים של המסך ויש מלא נשקים שאפשר להרוג איתם... מה שעוד יפה במשחק שיש בונוסים שנופלים מהמפלצות וגם ניסיון שמאפשר לעלות רמות - כל רמה מקבלים אפשרות לבחור יכולת נוספת קשה לי ממש להסביר אני אישית מאוד נהנה ממנו הוא לא כבד בכלל, אבל נראה די יפה בקיצור http://crimsonland.reflexive.com/
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אנשים נופלים דרך הריצפה ואז מתים באג בדריברים ??? אם כן מה לעשות תודה לכול העונים והתקנתי כבר מחדש ויש לי את הכי חדש
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם מתוכננת הרחבה למשחק הזה אפילו עם הגדרות די בינוניות ממש ממש נהניתי ממנו הוא היה כל כך קצר =(
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בבקשה שמירה של 36% ל-most wanted? בבקשה תחזירו תשובה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אחד המשחקים המצופים ביותר...משחק מדהים מהמפתחים של DIABLO שישלב FPS וRPG...
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחפש מדריף/מדריכה (בתשלום) למודינג או machinima על גבי Sims2, HL 2 או UT. meir.shahar.at.gmail.com
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים שלא שיחקתי באתי לשחק ואני רואה שהשרת הישראלי היחיד שהיה נעלם. יש מצב שרק בחיפוש זה לא מצא את זה? יש למשהו את הip למקרה שעדיין יש שרת כזה?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם רזולוציה של 1920 על 1080 למסכים גדולים אמורה להראות יותר טוב מרזולוציות אחרות ? כלומר האם מפתחי המשחקים יעדיפו את הרזולוציה הזו על פני האחרות ? בשל הקשר ל-HD כמובן
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי קודם כל איני מתכוון ל- ZERO HOUR , אלא למשחק הרגיל והמקורי עכשיו לפי מה ששמתי לב יש שתי אופציות האחת : משחק רשת פנימית כשבה מגדירים יחד עם עוד משתתפים על יוצר משחק וכל אחד רושם את האיי פי של היוצר השנייה : משחק גלובלי שאין לי בו כל כך מושג ( אני מניח שזה משחק שמבוסס על שרת של המשחק מהחברה EA ) אני ישמח אם ייצרו איתי קשר ו/או ייתנו הסבר
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חייב עזרה בפרוווווווו 2013 המאמןןןןןןןןןןןןןןןן משנה לי טקטיקה באמצע המישחקקק ושאני רוצה ליבעוד חזק הוא לא מביא ליייי כאילו הסוני משחק לי תמישחקקקקק אי אפשר ככה סעמקקקקקקקקק מה עושים אחים שלייייייי ? אני בועט חזק והוא כזה מרים והמקשים על בעיטה לא על הרמה זה לא הבעיה אני בועט חזק והוא מרים כזה משהו מטומטם כאילו מקשיט לי מעליו ואני רוצה ליבעוט טיל אני מדבר על המאמאן הקטן בתמונה הקטנה למטה הוא משגע לי תמישחק איך אני מבטל אותו מה זה החרא הזה ?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המשחק Tomb Raider - Legend תוך 10 דקות כבר נראים ארטיפקטים על המסך הורדתי את הרזולוציה עד ל-600X800 והגדרות בינוניות וזה עדיין ממשיך. כרטיס מסך - 6600GT Extreme פעם ראשונה שאני נתקל בארטיפקטים במשחק...
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לשחק בהאלף לייף 1 וב1.6 עם חברים ברשת [ברשת הביתית, יש לי 2 מחשבים וחברים באים עם מחשבים ניידים] והמשחק מקטע לי! המפרט בצד. לעומת זאת במפרט הרבה יותר חלש P4 2.6 512MB FX5500 256MB והמשחק פועל חלק לגמרי. איפה ההגיון שבמפרט כמו שלי זה יקרטע אבל במפרט השני זה לא? תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם... אח שלי קנה לפני כמה ימים את המשחק ובימים באחרונים הוא לא מצליח להיתחבר לשרת של המשחק... מישהו יודע על איזה בעיה שקיימת בימים האחרונים ? יש מישהו שקנה את המשחק ומצליח להיתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
איך אני משנה רובים בסינגל ? הוא לא נותן לי, יש שם מן מנעול כזה... ניסיתי לרשום בהגרות של המשתמש שלי, ( ... C:\Users\moshe\Documents\Battlefield 2\Profiles\0002 < server ) GameServerSettings.setallowglobalunlocks 1 אבל זה עדיין לא נתן...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לדע כדאי לשחק ב- Elder Scrolls III: Bloodmoon צריך את חבילת ההרחבה שיצאה לפני זה? או רק את המשחק המקורי הראשון? נ.ב עשו אחלה שידרוג לפורומים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
משחק הפעולה האלמותי ממשיך למצוא פלטפורמות נוספות לפעול עליהן - הפעם כתחליף למשחק אלמותי אחר שעבורו נוצרה המערכת במקורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מוצא ציטים למשחק, זה בגלל השיטה המפגרת של "קודמאסטרס" שלכל התקנה יש מספר שונה וקודים שונים. וצריך לשלם בשביל לקבל אותם, או להתקשר אליהם (2$ לדקה!) כדי לקבל. בקיצור- הקוד של המשחק שלי הוא 30651 ואני לא מצליח למצא קודים למשחק. ד"א אני מחפש צ'יטים רק בגלל שכבר היה לי את המשחק פעם אבל הוא נמחק לי ואין לי כוח לשחק מחדש.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ראיתי תמונות של המשחק והוא נראה קטלני מתי הוא הולך לצאת האתר www.darkwatch.com
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי.. ראיתי שיצאה גרסת פורט למשחק האדיר הזה לאייפד.. היא עולה 80 שקלים.. אני מתלבט אם לקנות או לא אז אשמח לשמוע לדעתכם.. אם יש מישהו שיצא לו לשחק בגירסה הזו..
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אנ נכנס למשחק בפעם הראשונה ומשנה את הרזולוציה הדיפולטית ל-1680X1050 וכשאני עושה Apply זה לא שומר וחוזר בחזרה ואז גם חלק מהכפתורים לא מגיבים אלא אם כן אני יוצא והמשחק ונכנס בחזרה. אני עם ויסטה 64 ביט וכרטיס מסך 4870 עם הדרייבר האחרון והפאצ'ים החדשים ביותר (ומשחק מקורי). יש איזשהי דרך לגרום למשחק להיפתח ברזולוציה של המסך שלי (אני יודע שצריך לרשום משהו בהגדרות של הקיצור דרך). תודה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-