עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by רוני1,

חיפשתי איפה אפשר להוריד מספר משחקים קלאסיים כמו אלאדין וגולדןאקס וכדומה ולא הצלחתי להוריד.. אני אודה לכם אם מישהו יתן איזה לינק או קישור או כל דבר אחר ששיעזור לי להוריד אותם ... תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. טכנולוגיית ה-Asynchronous Spacewarp הופכת לחלק מובנה בתוך תוכנת משקפי המציאות המדומה, ותאפשר להפעיל אותם גם עם מחשבים הרבה יותר צנועים לכתבה

3. מוכנים למהפכה? ה-Oculus Rift של פייסבוק יגיע אל מדפי החנויות בתחילת שנת 2016, בשיתוף פעולה עם מיקרוסופט ועם כותרים חדשים וייעודיים מכמה שמות גדולים בעסק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94/

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  4. הפתרון המעשי ביותר לחוויית מציאות מדומה איכותית שבה אין כבלים שמגבילים אתכם הופך למעשי קצת יותר לכתבה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by GameGems,

טכנולוגיות של מציאות מדומה נמצאות כבר ממש מעבר לפינה וצפויות להתחיל להמכר החל מהשנה. אז לפני שזה קורה, סקרתי עבורכם את המוצרים הפופולאריים בתחום כרגע

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אחת מסדרות הפעולה האהודות והמטורפות ביותר בסביבה תנסה לזרוח במציאות מדומה על גבי ה-Oculus Rift וה-HTC Vive, החל ממחר לכתבה

7. Started by Street-Fighter,

האם כדי לשחק אמריקס ארמי (america's army) במולטיפלייר צריך להפעיל כל פעם פאנק באסטר (punk buster) כמו שהיו עושים עם הצ'יטינג דיט' (cheating death) כדי לשחק cs 1.5? ואם כן, חיפשתי פאנק באסט מתאים לאמריקס ארמי ולא מצאתי את ההורדה!! אני לא מוצא מאיפה להוריד, ונכנסתי ל-www.punkbuster.com לא מצאתי. תודה רבה למי שעוזר ומנסה לעזור. נ.ב: האם לכל משחק יש פאנק באסטר משלו? כלומר למשחק אמריקס ארמי אני צריך להוריד פאנק באסטר מותאם לאמריקס ארמי בלבד? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  8. Started by darkdude,

זוכרים שהיה פעם משחק משטרה ממכר כזה... שהשחקן שלט רק בכוונת והרג הרבה פושעים... התנועה של השחקן התבצעה באופן אוטומטי והשחקן רק כיוון את הכוונת והרג... אני זוכר שהבוס הראשון היה אחד שזרק עלי חביות אדומות כאלה...השלב הראשון היה בחנות תכשיטים כזאת והתפתח למרדף מכוניות...(אם זה עוזר למישהו...) מישהו זוכר מה השם של המשחק... אני מחפש אותו המון זמן ולא מוצא...=\תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by id3232,

שלום אני מחפש משחק סימולטור טיסה שעובד עם ג'ויסטיק מיוחד לטיסה (המוט הזה) שיעבוד על מחשב דול קור עם זכרון גיגה אבל כ"מ מובנה דיי חלש. אני מדבר על משחק בסגנון Microsoft Flight Simulator X. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא תחליף לMicrosoft Flight Simulator X שיעבוד על המחשב החלש יחסית או אולי לדעתכם הMicrosoft Flight Simulator X כן עובד על מחשבים חלשים?! תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by EG,

חבר שלי (MAFISTO) פירמט את המחשב שלו כמובן ומחק את כל השמירות בNFSU אני רוצה להעתיק את השמירות שלי ולהעביר לו - אבל אני לא מוצא את הקבצים. מי שיש לו מושג איפה הקבצים אז בבקשה תיעצו לי תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by BrolySaiyan,

אסור לעביר סתם ככה שחקן לחדר אחר זתומרת: צריך להגיד לבנאדם קודם שהאדמין רוצה לעביר אותו לשניה או לבקש מימנו לעבור. היום העבירו פעמיים סתם לחדר השני כי הוא רצה להגיד משהו לאדמין אפילו לא ביקש וגם פתחתי חדר היום בשביל להיות שם יענו ב Temporary Rooms כי למדתי לספרות וR3djoker העביר אותי ל AFK room מקווה שתאשרו אות החוק בר.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  12. לכל מי שיכול להבטיח שהוא ישחק לפחות 15-20 שעות הסופ"ש. בבקשה רק אנשים שלא הייתה להם הזדמנות לשחק עדיין (: עריכה: נמסרו (:

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  13. משחק מקורי כמובן. רשום לי שיש לי בעיה בחיבור,ברשת. 1 יש לי ראוטר - האם עלי לפתוח פורטים ? ואם כן אז איזה כי יש מלא שרתים ואני לא אפתח מלא מלא פורטים. 2 שמעתי שיש שרת ישראלי טוב,איזה הוא ואיזה פורט לפתוח (אם צריך כמובן) ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שני משחקי הפעולה הצבאיים הגדולים לשנת 2018 נחשפו רשמית - והם ממש לא מה שציפינו לראות לכתבה

15. המפיצה האמריקאית מעדכנת את תוכניותיה לתקופה הקרובה, עם שני להיטי פעולה שיגיעו במהלך 2016 וגם דחייה רשמית למשחק הבא בסדרת משחקי התפקידים המפורסמת שנת 2016 כבר הספיקה לספק לנו מספר לא קטן של משחקים מעניינים ואיכותיים, עם רשימה מכובדת של כותרים נוספים שעוד יגיעו בעשרת החודשים הבאים – וכעת, יתכן שניתן להוסיף לחבורה הזו גם את Titanfall 2 ו-Battlefield 5. נציגיה של המפיצה EA הצהירו כי צמד משחקי הפעולה המדובר, שטרם הוכרזו באופן רשמי, יושקו במהלך הרבעון השלישי של שנת הכספים 2017 עבור החברה – שהוא למעשה הרבעון הקלנדרי האחרון של שנת 2016. בנוסף, אותם נציגים גם העניקו מסגרת זמן של הרבעון האחרון לשנת הכספים 2017 עבור ההשקה של משחק התפקידים Mass Effect: Andromeda – מה שלכאור…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אז איך נראית השנה הנוכחית בשוק הגיימינג עד עתה? עם לא מעט הפתעות, לחיוב אבל גם לשלילה לכתבה

17. משחקי העולם הפתוח שנתפסו פעם בתור יריבים משמעותיים עבור Grand Theft Auto יזכו לקצת עדנה מודרנית? לכתבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  18. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=//1072721 אני לא יודע איך מאריו עבר את זלדה לעזזל אבל הסרטון נחמד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

עוד מישהו מצפה ליציאת המשחק הזה או רק אני? לא שיחקתי אף פעם בראשון אבל המשחק הזה נראה דיי מדהים ... עם יעשו אותו איכותי מבחינת gameplay בסגנון שרק בליזרד יודעים לעשות אז זה הולך להיות משחק חזק! http://www.gamespot.com/pc/rpg/everquest2/media.html?gcst=eq2_lucanint_1013.asx&push=1

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. פלטפורמת המציאות המדומה המבטיחה מכולן מתקרבת להשקה עם מערכות סופיות שהחלו להישלח למפתחים, אבל במקביל ישנן דחיות לבקרי השליטה החדשניים שלה ורמזים לתמחור בעייתי שנת 2016 אמורה להיות שנת הפריצה של טכנולוגיית המציאות המדומה, מעבר למה שמלווה אותנו כבר שנתיים בשוק הנייד בדמות משקפי ה-Cardboard של גוגל וה-Gear VR של סמסונג. מי שאמורה להוביל את הפריצה היא חברת Oculus, אשר מתכוננת לרגע הגדול שלה כבר קרוב לארבע שנים, אך מתי בדיוק ואיך בדיוק זה יקרה? בינתיים יש לנו עוד לא מעט סימני שאלה. ב-Oculus הודיעו לאחרונה באופן רשמי על כך שערכות צרכניות רשמיות, אשר קיבלו את הכינוי CV1 (ר"ת Consumer Version) ומציעות עיצוב וחומרה משודרגים, החלו להישלח למפתחים בולטים בתחום המציאות המדומ…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, האם יש משחק מרוצים למחשב המקביל ל-Forza Motorsport 4 / GT5 מבחינת המבחר של המכוניות, הפיסיקה והגרפיקה? בנתיים: Dirt 3 - נראה טוב, רק חבל שהוא כולל מרוצי ראלי. F1 2011 - טרם ניסיתי, אך תכף אתנסה בו. SHIFT 1 - משחק טוב לדעתי, גרפיקה טובה ומשחקיות מהנה. חבל שהמבחר של המכוניות כל כך קטן (בהשוואה ל-600 של מוטורספורט) SHIFT 2 - היה יכול להיות משחק טוב אם לא פשוט היו מעתיקים מהגרסה שהוציאו לXBOX והיו משפרים את הגרפיקה באופן ניכר. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. החלפתי את הראם שלי כי הייתי צריך יותר , בפעם הראשונה שנכנסתי לbf3 מאז קיבלתי kick תוך פחות מדקה. ההודעה אומרת משהו על תמונת זיכרון לא זמינה (אני מצרף תמונה). מישהו יודע מה רוצים ממני? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by __MIKO__,

לא מזמן שדרגתי מ1.33 ל1.4 . בזמן המשחק כשאני לוקח את המשגר טילים, משום מה לא מופיע כוונת אצלי ואז אני נזרק מהמשחק . יש לימשו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה תישמעו בקטע אחד במישחק כול פעם שאני מגיע עליו המסך מיתכבה ולא מגיב,וצריך לעשות ריסט,בפעם השניה שזה קרה לי זה נתן VPU ERROR פתחתי את המארז וניקיתי את הכרטיס מסך אחרי זה זה נתן ארור יצא לשולחן העבודה העלתי תמישחק וזה המשיך לשחק,אחרי זה זה פשוט ניקע פתחתי תמחשב וראיתי שהמאוור שבא עם הלוח [המאוור הקטן הזה] לא עבד נתתי לו דחיפה קטנה עם האצבע והוא פעל, אחרי זה זה נתן לי VPU ארור שוב, והמסך ניתקע כזה כול פעם ומעלות של מעבד זה 65 גג ושל כרטיס המסך זה 60 [בזמן הארור]. מה אפשר לעשות כדאי ליפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בדיוק כהAUTORUN רץ זה עושה את הארור הבא [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים