עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by uzi_sch,

הרקע מחליף צבעים, פה במקרה זה היה אפור. משחק ממכר לאללה! לינק להורדה http://ogl2dsdk.cosoft.org.cn/lumines.html

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. המותחן הפסיכולוגי מבית יוצרי Control ו-Max Payne יושק במהדורה מעודכנת למחשבים אישיים וקונסולות בקרוב - ומצית מחדש את השמועות אודות המשך ישיר שנמצא בתכנוןלכתבה

3. אני תקוע בשלב שיש מין קרן חשמל כזאת ומסיביב הרבה לוחות באוויר שיורים עלי אחרי שאני יורה עליהם ומפיל אותם (אני בחללית ד"א) הקרן חשמל הזאת יורת עלי ובסופו של דבר הורגת אותי מה עושים פה? ואני רחוק מסיום המישחק?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

איזה מערכת צריך בשביל להריץ את המשחק?? אני חייב להחליף כ.מ לפני שהמשחק יוצא...

5. Started by gn,

יש לי ויסטה והתקנתי את המשחק ושמתי קראק שעבד לי בXP ובויסטה הוא מראה לי:

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

ייצא פאטץ' חדש, כמה תיקונים קלים, במיוחד לאלה שיש להם בעיית זיכרון במשחק, נוסף לכם מד שימוש ב-COH במאפיינים>גרפיקה. אין לי קישור להורדת הפאטץ' כי כנראה לא מודעים על פאטץ' קטן שכזה או שיודיעו בהמשך, אם מישהו מצא קישור אחלן. אם לא אפשר להוריד דרך הכניסה למולטיפלייר בקלי קלות.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by AmitDanan,

גמרתי את השלב הראשון עכשיו אני משחק את האינאני לקחתי את הנוצה של הנשר, לאחר מכן אני אמור לקחת מין פרח צהוב כזה ואני לא יודע איך להמשיך הוא מבקש ממני ללחוץ על 2 מקשים משהו כזה באנגלית. איך אני ממשיך משם ניסיתי כמעת הכול ברור שלא הכל.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by dannygnh,

p4 2.4 gh 512 mb לאחר התקנת המשחק כאשר אני מכניס את דיסק plaY המסך נהיה שחור ולא רואים או שומעים כלום.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by matrix66,

הגעתי לשלב אחרי הקטע עם הרכב שאני צריך לאגף מכונת יריה. נכנסתי לחדר דרך החלון למעלה ובחדר יש איזה לוח בקרה על המכונת ירייה ואין לי מושג מה אפשר לעשות איתו.. ניסיתי לירות עליו לזרוק רימונים וכו' וכל הדלתות ליציאה חסומות... זה נראה בערך ככה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה אני לא כל כך אוהב משחקי אסטרטגיה אבל אני ראיתי שהרבה חברים שלי דווקא משחקים במחשקים האלה . המשחק היחידי ששחיקתי זה DUNE2000 אם מישהו מכיר . יש לי אפילו את הדיסק המקורי איפשהו בבית . בתאריך ה10 אמורה להיכנס לי משכורת אז חשבתי לקנות לעצמי משחק אסטרטגיה . עכשיו חשבתי על לעשות חיפוש אבל אני לא יודע מה הרמה של כל המשחקים . אני מחפש משחק שיהיה קל להבנה וגם שיהיה קל לשחק בו והעיקר שאני יהנה ממנו . אמרו לי של המשחק Command & Conquer 3 הוא משחק נחמד שווה לקנות אותו ? יש לכם עוד המלצות על משחקים ?. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. Started by Vissor,

התקנתי counter strike source ו כשאני מנסה להתחבר ל סרבר הוא כותב שהגרסה לא מתאימה לסרבר...איך אני יכול לעדכן אותו...??

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by IPIP,

אני לא מצליח להתקין את המשחק ההודעה הזאת עולה לי גם אחרי שהתקנתי את Black Plague http://link-results.com/?lid=aHR0cDovL3d3dy5zaXouY28uaWwvbXkvbmN3ZGp6b3dtamx5LnBuZw-56A-56A מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by shtr_asaf,

אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!!

14. Started by The Dom,

הורדתי את המשחק (דמו) דרך הסטים המקורי שלי . בשלב הראשון כשאני רוצה לבחור איזה תפקיד אני יהיה - לא משנה איזה כפתור במקלדת אני לוחץ- המשחק יוצא זה כול כך מתסכל זה קרה כאן לעוד אנשים - זה רק אצלי? ואיך אפשר לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום רכשתי את העכבר G5 , ואם מישהו שיחק בו משקים כג' Crysis האם הלחצים של + - והצדדי יכולים לשמש פעולות במשחק , כי נסתי ולא הצלחתי . תודה

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  16. הורדתי כל מני טלאים של NBA LIVE 07 מהאתר מה שקורה זה שהוא פתאום הפך לי את ה משחק לעברית אבל אני לא מוצא שום קבוצה ישראלית ולא את ליגת הווינר לא התקנתי אותם בתוך התיקיות של המשחק במחשב מה עושים כדי לשחק עם קבוצות ישראליות? יש לי את אותה הבעיה בפיפא 07 הורדתי טלאים של הליגה הישראלית ואני לא מוצא אותם הם אמורים להופיע במקום הליגה הדנית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  17. כותר המירוצים החביב של Criterion הבריטית משנת 2010 יזכה לשכבת צבע חדש והיה התוספת החדשה למותג של EA Games לשנת 2020לכתבה

18. Started by levran007,

אני לא יכול לבנות בסימס 2 ! מה אני יכול לעשות כדי להתגבר על הבאג הזה ?

19. הייתי היום בחנות ארקדיה בדיזנגוף, וכל משחקי המחשב והסוני 2 וגם האקס בוקס שלהם הם בחצי מחיר !! אבל צריך לקנות אחד במחיר מלא ... :'( כל מי שחיפש סיבה ועזרה לקנות משחקים מקוריים... אני ועוד חבר קנינו קולין מקריי ראלי 5 + אנריל 2004 (בגירסת אספנים...)

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by QuAKeR_996,

טוב אז ככה. (XOD תכין את עצמך ... ) לפני שבוע בערך XOD פתח תרד על המשחק RICHARD BURNS RALLY. אחרי שקראתי תגובות כמו "למי שאין הגה המשחק הזה לא מומלץ , מפני שהוא גורם לתיסכול וזעם רב בשימוש במקלדת. בכל מקרה יש לי רק תלונה אחת לגבי המשחק וזה המספר הדל יחסית של המכוניות בהן ניתן להתחרות." החלטתי לרשום את זה "איזה שטויות אתם מדברים! אני אוכל את כולכם עם מקלדת! פשוט צריך למתן קצת את המהירות ולשלוט בטכניקות שמלמדים באימונים וזהו! משחק ענק מכל הבחינות. חבל רק שאין הרבה מסלולים כמו CMR" לא התכוונתי להתנשא ב "אני אוכל את כולכם עם מקלדת! " זה יצא ככה... פשוט רציתי להבהיר שגם עם מקלדת אפשר להנות מאוד ממשחק איכותי כזה. אחרי זה XOD רשם לי "מעניין, ניסית את הadvance…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  21. ניד פור ספיד אנד.. 2 וסימס 2 נראה לי שסימס 2 זה במסמכים שלי לא? ואיפה זה ניד פור ספיד?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by solidus,

אם כן אני רוצה לשחק. ואם אתם superfuckin1337motherfuckers אל תטרחו. ניסיתי בICCUP אבל יש מלא לאגים ולמצוא משחק זה סיפור מהתחת וכנל בבטלנט. אז חשבתי שנתחבר דרך האמאצ'י ונשחק. תשאירו פה הודעה אם אתם מעוניינים, אבל אתם יכולים להשיג ישר דרך מירק - על quakenet והניק הוא s0li- (המקף בסוף השם) אייסי - 463833350

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  23. Started by Meir787,

האם יומר HALO 2 למחשב ? אם כן, יש תאריך/שמועות ? תודה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

התקנתי שוב את המשחק הזה ואני נכנס למשחק להלף לייף באינטרנט והוא נכנס למשחק ועושה רסט וגם המשחק עצמו כשאני נכנס זה עושה ריסט מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by AIDEN,

שלום אני כבר סימתי את המשחק אבל יש לי בעיה. כבר מההתחלה של המשחק אני יכול שהיו לי רק 19 אנשים בבסיס כולל שותפים למסע (dogmeat, paiper ,ועוד...) ואני לא מצליח ליפתור את זה, אני רוצה שהיו לי שם יותר. השמח לדעת האם אפשר שהיו לי שם יותר , או שזה מיגבלה של המשחק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.