עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בדקתי בסטים ובD2D, אבל לא ראיתי שם את המשחק. איזה עוד אתרים דומים יש?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by amit_flame,

שלום האם משהוא יודע אם יהיו דיסקים צרובים ל Gamecube ? ואם כן אז מתי? תודה, עמית

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Meir787,

האם יומר HALO 2 למחשב ? אם כן, יש תאריך/שמועות ? תודה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by fitch,

אהלן ! טוב הורדתי את הדמו של המישחק ואני בא להיכנס והוא לא ניכנס לי למישחק הוא רושם לי בעיה לא ידוע (unknown error) וזהו יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?? תודה מראש....

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by triple_maxim188,

מישו יכול להימליץ לי על משהו טוב

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by meiriko,

מחפש מדריף/מדריכה (בתשלום) למודינג או machinima על גבי Sims2, HL 2 או UT. meir.shahar.at.gmail.com

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by isp2008,

שלום. מאז שהתקנתי את ווינדוז 7-המשחקים של orange box לא עובדים בצורה תקינה-כל 10 דקות משחק המחשב נתקע באמצע המשחק או שמופיע מסך BSD . עדכנתי את כל הדריוורים וכל המשחקים האחרים עובדים תקין,הבעיה רק בorange box ,מישהו מכיר פיתרון לבעיה?. המפרט שלי: e6750 2.4@3100 2GB 800MHZ DDR II ABIT P35E 8800GT 512 MB windows 7 rca1

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by IlanF,

בזמן האחרון התחילו לי זמני טעינה (loading) ארוכים מאוד (של חצי שעה-שעה למשימה) בפעם שעברה שהתקנתי את המשחק (call of duty 2) - בערך לפני חצי שנה, הטעינה לקחה בקושי 5 דקות. עכשיו התקנתי שוב את המשחק ועד שהוא טוען משימה אפשר להשתגע (במחשב לא שונה כלום ואתמול ניקיתי אותו מאבק, אז זה לא בגלל שאני צריך להוסיף RAM או להחליף כרטיס מסך. התוכנות היחידות שפועלות ברקע הם avast ו- zone alarm ) יש משהו אחר שמשפיע על המחשב?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מושג כמה לוקח המישחק Enter the matrix וכמה דיסקים במדויק. וכמה הוא לוקח אחרי התקנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. ענקקקקקקק! חשבתי שהמשחק יהיה ענק,אבל לא ציפיתי לציון כזה מפחיד על המכה הראשונה עכשיו אני בטוח שהמשחק מעולה המגזין OFFICAL XBOX MAGAZINE נתן למשחק [בגירסאת הXBOX360 שלו] ציון של 95 מתוך 100 עכשיו רק צריך למצוא סריקות של המגזין כדי לקרוא ת'כתבה עידכון: המגזין UK PC GAMING נתן ציון 93 מתוך 100 למשחק חשוב לציין שבזמנו,כש-MORROWIND יצא [הכותר הקודם בסדרה],המגזין UK PC GAMING נתן לו ציון של 82...ככה שיש שיפור משמעותי מאוד.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  11. כאשר אני מפעיל את המשחק Tomb Raider - Legend תוך 10 דקות כבר נראים ארטיפקטים על המסך הורדתי את הרזולוציה עד ל-600X800 והגדרות בינוניות וזה עדיין ממשיך. כרטיס מסך - 6600GT Extreme פעם ראשונה שאני נתקל בארטיפקטים במשחק...

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by naoriko,

מאיפה אני יכול להשיג את המשחק הישן עם השועל הקטן FOX?? זה ממש נוסטלגיה בשבילי.. תודה לכל המגיבים!

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by dorish,

שלום אני מחפש כבר כמה ימים מקום להורדה של המשחק מי שלא מכיר זה משחק משנת 96 97 וזה משחק כדורגל כול מידע בקשר לעתכונים למשחק ומקום הורדה יעזור מאוד תודה ולא באמיול כי שם לא ממש מצאתי משהוא טוב ומועיל ממש תודה משחק נוסטלגיה ממש מומלץ

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. Started by בלוני,

שלום, לאחר התקנת משחק לילדים (משחק מהאינטרנט) , כשניסינו להפעיל - הוא מעלה את ההודעה הבאה: unable to creat 3d scene מה זה אומר ומה לעשות????

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם... אח שלי קנה לפני כמה ימים את המשחק ובימים באחרונים הוא לא מצליח להיתחבר לשרת של המשחק... מישהו יודע על איזה בעיה שקיימת בימים האחרונים ? יש מישהו שקנה את המשחק ומצליח להיתחבר ?

16. שלום לכולם. אני משחק במשחק PRO STREET ונתקלתי בבעיה מוזרה מאוד, במחשק עצמו, למכונית יש נטייה ליסוע שמאלה.... כאילו יש איזה פנצ'ר או משהו כזה... למכונית פשוט יש נטייה שמאלה! שאני נוסע ישר המכונית פשוט נוטה קצת שמאלה ולא הבנתי ממה ואיך זה נובע! אין כפתור לחוץ או משהו כזה.. וניסתי כם לבדוק בהגדרות של המשחק אך ללא הצלחה.... תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by Avivo,

יש לי כמה שאולות לגבי הpsp: 1) אם אפשר פרטים כלליים על הנגן 2) האם יש הבדל בין הגרסה האמריקאית לאירופאית, ובמה ההבדל הזה מתבטא? 3) איזה פורמטים של סרטים הוא קורא? (divx;avi;xvid וכו') 4) שמעתי שפרצו את הגרסאות היותר ישנות של המכשיר (גרסה 1.5 ומטה), מה זה בעצם אומר? 5) אם יש אפשרות להוריד לזה משחקים (לכרטיס זיכרון נלווה או לצרוב איכשהו?) 6) איך הוא בתור נגן? (סרטים ווידאו) (: תודה מראש לכל העוזרים

18. Started by tamir2,

אהלן.... טוב ככה..שיחקתי קצת במשחק..כילאו הרבה...ועכשיו אני צריך לפרמט את המחשב שלי..מכל מיני סיבות..אז מישהו יכול להגיד לי איפה נמצאות השמירות..באיזה תיקיה כי אני לא מוצא...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  19. הקונסולה הסלונית של סוני אמורה להימכר כמו לחמניות חמות במסגרת המבצע הנוכחי באמאזון גרמניה לכתבה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by dannygnh,

p4 2.4 gh 512 mb לאחר התקנת המשחק כאשר אני מכניס את דיסק plaY המסך נהיה שחור ולא רואים או שומעים כלום.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by constantine16,

ma aaevdel bein unreal engine 3.0 build 3706 le unreal engine 3.0 build 4604

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by Vissor,

התקנתי counter strike source ו כשאני מנסה להתחבר ל סרבר הוא כותב שהגרסה לא מתאימה לסרבר...איך אני יכול לעדכן אותו...??

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by RoD,

מישהו יכול לתת קצת רקע כללי על העלילה של המשחק? הוא כבר השתחרר לרשת[יש לי אותו על המחשב בעקרון.. הוא אמור לצאת באוגוסט] הוא מן משחק המשך של משהו? הוא אמור להיות קצת דומה לפיינל פאנטאזי[לא שיחקתי בזה ><]? בכל מקרה, SS מחר..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by The Dom,

בזמן האחרון אני רואה מלא צ'יטרים ואין לי מושג איך לקחת את הSTEAMID ולדווח לVALVE. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.