משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
האם יומר HALO 2 למחשב ? אם כן, יש תאריך/שמועות ? תודה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חבר הביא לי אותו, לא יודע מה הולך שם, ניסיתי להתקין עם סידיקי והכל. המשחק פשוט לא עולה, פשוט שלוחצים על קיצור הדרך יש מעין מסך פלאש לבן לרבע שנייה וזהו, וזה חוזר על עצמו הלוך ושוב. ניסיתי להוריד קראק לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עם פאץ' לא עזר. אפילו הלכתי לרגיסטרי ומחקתי את כל הקשור ל timeshift שזה אגב הפתרון למשחקים אחרים רבים שלא עובדים. כלום לא עוזר, נואש!.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
CC רץ דווקא טוב אצלי ב 7800GT כפול ליבה ושני ג'יגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
לא הבנתי אם הוא מת או חיי בסוף? חשבתי שדיאנה הרגה אותו, אבל בכתוביות שומעים דפיקות לב :-X יכול להיות שדיאנה הזריקה לו את החומר הזה, שהוא הזריק לסוכן בבית משוגעים? :s05:
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בקהילה של ETQW בויגיימס פרסמו מכירה מוזלת של המשחק של כ180 שקל. רציתי ליידע אתכם אם מישהו מעוניין במשחק. לינק: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1053041
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבילת ההרחבה של COH לא מחדשת המון, חשבתי בקטע הזה שהם יוסיפו את הצבא הסובייטי, אבל הם לא הוסיפו, הם רק הרחיבו בלבד את הרכבים, טנקים וכו'... http://www.gametrailers.com/player/22539.html קצת מאוכזב
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
חבר שלי התקין NFS אנדרגרוונד וכשהוא מנסה להפעיל את המשחק זה אומר שהתוכנית צריכה להסגר יש לו כרטיס מסך ATI READON 7200 אז אמרתי לו בטח להוריד דרייברים יותר חדשים. מישהו יכול לתת לי בבקשה קישור לדרייברים האלה לוינדוס XP? ומה דעתכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך שאני מפעיל את המוד יחד עם המשחק זה עושה Loading וברגע שזה מסיים את הטעינה הוא פשוט יוצא החוצה מהמשחק ולא אומר מדוע... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?...שמעתי שזה מוד ממש יפה ואני מת לנסות.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שיש מין קרן חשמל כזאת ומסיביב הרבה לוחות באוויר שיורים עלי אחרי שאני יורה עליהם ומפיל אותם (אני בחללית ד"א) הקרן חשמל הזאת יורת עלי ובסופו של דבר הורגת אותי מה עושים פה? ואני רחוק מסיום המישחק?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בסטים, והתקנתי אותו על כונן ה SSD שלי, עכשיו הכונן מתחיל להתמלאות ויש משחקים שאני לא יכול להתקין עליו, אז חיפשתי ומצאתי את שיטת ה mklink בכדי לחסוך במקום. עשיתי הכל כמו שצריך ונוצרה התיקייה המכוונת, אבל כשאני מתחיל את המשחק דרך סטים הוא נותן את ההערה "the game is currently unavailable please try again later" יש למישהו פתרון? ד"א, Windows 7 ultimate 64bit תודה!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי.. ראיתי שיצאה גרסת פורט למשחק האדיר הזה לאייפד.. היא עולה 80 שקלים.. אני מתלבט אם לקנות או לא אז אשמח לשמוע לדעתכם.. אם יש מישהו שיצא לו לשחק בגירסה הזו..
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני מחפש את המכונית ששמה CODDY מישהו יודע איפה אני מוצא אותה. אני צריך אותה(זאת היחידה שחסרה לי כדי לקבל 9000$ ממרוצי המכונית)
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני לא כל כך אוהב משחקי אסטרטגיה אבל אני ראיתי שהרבה חברים שלי דווקא משחקים במחשקים האלה . המשחק היחידי ששחיקתי זה DUNE2000 אם מישהו מכיר . יש לי אפילו את הדיסק המקורי איפשהו בבית . בתאריך ה10 אמורה להיכנס לי משכורת אז חשבתי לקנות לעצמי משחק אסטרטגיה . עכשיו חשבתי על לעשות חיפוש אבל אני לא יודע מה הרמה של כל המשחקים . אני מחפש משחק שיהיה קל להבנה וגם שיהיה קל לשחק בו והעיקר שאני יהנה ממנו . אמרו לי של המשחק Command & Conquer 3 הוא משחק נחמד שווה לקנות אותו ? יש לכם עוד המלצות על משחקים ?. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
-
למה רוב הזמן השירות של steam "עסוק" ועמוס מדי בשביל לתת שירות לי(אני מניח שלרבים אחרים גם)? יש דרך כלשהי לשפר את המצב?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הורדתי את המישחק הוא עולה לי הכול טוהב ויפה אני מתחיל לשחק וכל 5 דק הוא יוצא לי מי המישחק ורושם לי pokapoka79.exe has encountered a problem and needs to cloce...... איך אני יכול ליפתור את הבעיה ???? ??? ??? ??? ???תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי את מה שהיתי אמור לעשות עוד ממזמן.... לסיים פעם אחת ולתמיד את המשחק המהולל ומשובח FAR CRY לפני בואו של של ההמשך כמובן.. בכל פעם ופעם שניסיתי לשחק במשחק המחשב שהיה לי לא היה מספיק חזק בשביל להריץ אותו עם כל האופציות והפילטרים ומשחק כזה שווה להנות מכולו ולא לטעום כמה אחוזים ממנו! לאומת זו אחי סיים אותו עוד בזמנו (עוד באותה תקופה שP4 וFX5200/ATI9600 היו להיט ) היום לא חסר לי מפרט חזק... ואפילו גם המחשבים הפחות חזקים יריצו אות בלי שום בעיות.... איזו גרפיקה נכון יש את קריסיס ואת COD4 והם באמת שייכים לליגה אחרת של ימינו (בגרפיקה בכל אופן) אבל!!! זה משחק בן 4 וקצת והוא שם בכיס הקטן משחקים אחרים של היום בלי לדבר בכלל.... ממש יצירת פאר!!! עולם אחר …
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי את המשחק mafia 2 על המחשב שלי והוא עושה לי ריבועים כאלה.. , זה המפרט שלי בקצרה: מעבד: core to duo e6600 כרטיס מסך: ati radeon x1950 xt זיכרון 2gb וזהו פחות או יותר. הנה תמונה של הבעיה: http://www.*צונזר*/codes.php?i=wgqem2mm3uzm.jpg אם אתם שמים לב הבעיה היא שזה עושה לי צל כזה, ריבועים.. נסיתי להוריד תהגדרות על low ואפילו זה לא עוזר. בבקשה ממכם תעזרו לי, תודה מראש ויום טוב אני לא מבין למה אי אפשר לעלות תמונה כאן באתר? אין אוכל להראות לכם את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק ואני צריך לגבות את השמירות. מישהוא יודע איפה השמירות צריכות להיות מהיכרות עם המשחק? אין שום קובץ או תיקייה שרשום עליה SAVE או משהו.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לקוח מ-IGN THQ has allegedly acquired the rights to publish videogame based on the HBO mafia TV series, The Sopranos. In a report released Thursday, Banc of America analyst Gary Cooper said THQ will publish the game, expected in the first half of 2006. http://xbox.ign.com/articles/613/613720p1.html אפשר קצת פרטים עליו (אם יש בכלל)
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-