עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SlyFox,

פעם שיחקתי MW1 וקצת בסינגל של MW2 ובכללי בכל הסידרה. אני רוצה להכנס לתחרותי איך זה עובד בMW3 ?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  2. Started by tzvi770,

קניתי קשת שמבעירה את החיצים ועכשיו הפס התכול שנמצא שם התרוקן והיא כבר לא מדליקה את החיצים , איך אני טוען אותה מחדש?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת... אני רוצה לקנות CDKAY והמחירים של המפתחות הרוסיים פשוט ברצפה O_O

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. מה צריך לעשות, בכדי שאני אראה את הפינג של השרתים באתר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DrayModeAPB,

כללי APB הוא משחק יריות המתמקד במלחמה בין הפושעים לשוטרים בעיר San Paro. במשחק נמצאים מספר NPCים שאותם מעלים רמות ועם כל רמה נפתחים דברים חדשים שניתן לרכוש החל מנשקים,בגדים,רכבים,סמלים ועד לשיפורים לנשק ולרכב. למשחק יש 3 "מודים" של מפות: Social district כאן ניתן לעצב רכבים,לעצב את השחקן שלך,לעצב סמלים לקנות חפצים של אנשים אחרים דרך מערכת מכירה פומבית וסתם להסתובב ולדבר עם אנשים אחרים כשמשעמם. Mission districts 2 מפות גדולות שבהם ניתן לבצע משימות דרך מערכת בניית קבוצות שבוחרת מספר שחקנים מצד הפושעים ומספר שחקנים מצד השוטרים ויוצרת משימה דו-צדדית (2vs2, 3vs3 וכו'), כשאחת הקבוצות צריכה לבצע משימות והקבוצה השניה צריכה למנוע מהם לבצע את המשימה. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sectorix,

כן כן ... לא סתם אמרנו שגם השבוע תהיה הפתעה אני שמח להכריז שאדם "plato" ציפור, מצטרף לקבוצת הStarCraft2 של קבוצת NOM-Gaming , הישראלי הראשון שגר ומייצג את ישראל בקוריאה, ועשה בחירה מדהימה ומאוד לא טריויאלית של לנסות להיות מקצוען איפה שזה באמת נחשב מקצוע. אנחנו מאחלים לאדם בהצלחה, אנחנו יודעים שהאתגרים שהוא מצפה להם הם גדולים ולא פשוט לעשות מה שהוא עושה, ומקווים שכל הקהילה איתו ותומכת בו ! אנחנו בNOM-Gaming נעשה כל מה שאנחנו יכולים כדי לדחוף ולהביא את אדם ושחקנים נוספים למקסימום. GO GO NOM.plato !!! בהצלחה ! SECTORIX.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by HuGeMouTh,

לא ראיתי בשום מקום מי אישר הגעה ומי לא, תגיבו ותגיעו נ.ב. הכי חשוב, אם יש מישהו שמגיע מירושלים שידבר איתי באוטובוסים צריך לצאת 3 שעות לפני הזמן בשביל להגיע

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. Started by spartan,

located בחוץ penor בפנים penor - STEAM_0:1:11449711 f 2 h . c o . i l / 4 4 j k v 5 8 l o 2 j 3 תוריד רווחים

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  9. האם זה תלוי במשחקים הקודמים ? או שאפשר להתחיל לשחק ישר ממנו?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  10. Started by noam_m,

NOM.ESET Weekly Tournaments Series - December Weekly #4 שלום לכולם, הנושא הזה ירכז את המידע לטורניר השבועי הזה ב NOM.ESET Weekly Tournaments Series הטורניר יתרחש ביום חמישי, ה29 לדצמבר 2011, ויתחיל בשעה שמונה בערב הטורניר הינו פתוח לכל שחקן ישראלי עם משתמש בשרת האירופי. ההרשמה מתבצעת באתר Binarybeast על כל שחקן שנרשם לבצע CONFIRMATION שיפתח שעה לפני הטורניר. שלב ה CONFIRMATION נסגר בשעה 19:55. שחקנים אשר לא עשו Confirmation עד השעה הזאת לא יוכלו להשתתף. כל הסיבובים בטורניר הם "הטוב משלוש מפות" = Best of 3 בטורניר הזה המפה הראשונה בכל סיבוב נקבעת על פי MAP VETO. השחקן שמופיע "עליון" בבראקט בוחר ראשון. כל שחקן בוחר מפה אחת שהוא לא רוצה לשחק עליה וממשיכים עם הבחיר…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  11. Started by (Matan77(Dlixez,

הפרו בסוני שונה הפרו שבמחשב כי שהורדתי הוא נראה חרא ובסוני הוא היה נראה יותר טוב זה הגיוני או שפשוט הורדתי הורדה גרועה ואם כן אז יש מצב להורדה טובה

12. Started by noam_m,

לפני 500 ימים בערך, באוגוסט 2010, גיליתי שיש ערוץ IRC לישראלים שאוהבים סטרקרפט. מאז הערוץ חווה עליות ומורדות. בתחילה הערוץ ריכז את כל הפעילות של סטרקרפט בישראל, לאחר זמן מה מנהלי הזרגלינג פתחו ערוץ משלהם ובשלב מסוים בליזארד שחררו פאץ' שאפשר לפתוח ערוצי צ'אט בתוך המשחק. אך הערוץ לעולם לא נסגר והכל בזכות האדם אשר פתח אותו, Rez. בימנו הערוץ פעיל בעיקר בשעות הערב, או כאשר מתרחש טורניר גדול כפי שאפשר לראות בגרף הבא: הצ'אט בערוץ נסוב סביב הדברים החמים שקורים בעולם הסטרקרפט (בזכות הבוט שמדווח ישירות מטוויטר), תוצאות של טורנירים, סטרימים של מקצוענים, מה אושו עושה בכל רגע נתון, הדבר המשעשע/מעצבן שקרה למישהו היום בלאדר, הטורניר הישראלי שמתרחש ברגע מסויים ועוד הרבה נושאים שוני…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  13. Started by aGGy,

בכל קהילה נורמלית יש שרשור היכרות, שאנשים חדשים וותיקים יוכלו להציג את עצמם בפני הקהילה. אז הנה, אני אתחיל! אני אבנר דוכובני, אני בן 23 ואני גר בהרצליה. אני לומד באוניברסיטת תל אביב ביולוגיה ותואר בין-תחומי, ואני כרגע בשנה השניה. אני שחקן מאסטר, אבל כבר לא משחק כמו ששיחקתי פעם. וזה חבל . לפני שנה וחצי פחות או יותר פתחתי עם עמרי (GreatOldOne) את קבוצת הסטאקראפט הראשונה - TOP. לימים, מקבוצה זו יצאו מספר שחקנים, ואיתם הקמתי את קבוצת הסטאקראפט של ארגון e-Srael Gaming. (יותר מאוחר TOP החליפה את שמה והצטרפה לארגון NOM Gaming, בניהולו של Effect ואחריו Sectorix). בצבא הייתי ביחידה בשם 'זיקית', שהיא חלק ממודיעין שדה, ובה שירתתי כמפקד וכחובש. כיום אני משרת במילואים בפלס"ר שירי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yoel83,

שלום חברים , התקנתי את המשחק , בסוף ההתקנה קופצת לי הודעה כדי לשחק במשחק אתה צריך לקנות אותו , מה אפשר לעשות שהמשחק יעלה ? יום טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nitro_6,

אחרי דקה שתיים במשחק PB מעיף אותי ל-5 דקות וכותב לי שזה בגלל "Ignoring MD5Tool Queries" המשחק: battlefield 3 ה-PB מעודכן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by liav25,

אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by crak100,

שלום לכולם אני משחק ב mw2 דרך alterIWnet כבר כמעט שנה (דירוג 70) השאלה שלי אם ידוע לכם על קבוצות ישראליות שגם משחקות שם ? ואם כן איך אפשר להצטרף לקבוצות האלה ? תודה לעוזרים ושבוע טוב .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שמתי לב שנורא בא לי לעשות שימוש בבקר, אבל לעיתים רחוקות הוא באמת מתאים למשחקי ה - PC. אפילו סקיירים שמתוכנן לקונסולות לא מהנה בעליל עם הבקר (או שאני גרוע לחלוטין כי אני רגיל לעכבר - אבל אני מוצא את יכולת הדיוק למשל עם קשת נמוכה בהרבה).. פיפא ו - NBA למינהם לא כל כך מעניינים אותי כרגע.. והמשחק היחידי שאני נהנה לשחק עם הבקר כרגע זה DARKSIDERS. אשמח להמלצות על משחקים שלא דורשים דיוק (כדוגמת דרקסיידרס).. משחקים שכבר ניסיתי ולא כל כך אהבתי - DIRT, StreetFighterIV, TRINE2,AC2.. תודה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by IRTrogdor,

CtlAltDefeat vs SG╪Yuvalshot מאת IRTrogdor המפה השניה שעליה ישחקו השחקנים, היא Antiga Shipyard. היא מפה גדולה יחסית עם התרחבות שניה קלה להגנה, ולאחר מכן, קשה מאוד להגן על בסיס רביעי. מפה שמתאפיינת בבסיס מרכזי מרווח, שיורד להתרחבות הראשונה עם רמפה צרה. ההתרחבות הראשונה היא בעלת המשך ארוך יחסית (מקום שאפשר להחביא בו דברים), ורמפה רחבה. הרמפה של ההתרחבות השניה מאוד קרובה לרמפה של ההתרחבות הראשונה, ולכן יחסית קל להגן עליה. אבל יש מחסום שביר שנכנס מכיוון אמצע המפה לתוך האיזור של ההתרחבות השניה. שני השחקנים פותחים עם פתיחות רגילות יחסית, יובל (YuvalShot) פותח עם פורג' והתרחבות מהירה, וקונטרול (CtlAltDefeat) פותח עם פול בלי גז, וממשיך להתרחבות מהירה. אחרי שקונטרול רואה שז…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  20. התחרות מתקרבת לסיום ונשארו רק עוד 3 תמונות שיכריעו מי יהיה הזוכה המאושר שייקח אליו הביתה את ה- Steelseries QCK Heavy Mouse Pad!!! מכיוון שיש 7 אנשים בתיקו על המקום בראשון החלטתי שהפעם החידות יהיה קשות קצת יותר ויפרידו בין החובבנים למקצוענים. הפעם כל תשובה נכונה תזכה אתכם ב-3 נקודות. צריך יהיה לתת הסבר קצר על כל תשובה רק כדי לראות שלא ניחשתם. תשובות נכונות אבל לא מנומקות עד הסוף ייזכו אתכם רק בנקודה אחת. 1) http://i.imgur.com/64Sdd.jpg 2) http://i.imgur.com/iwXkH.jpg 3) http://i.imgur.com/lkHYI.jpg יש לשלוח תשובות אלי בפרטי או במייל עם השם שלכם עד ל-15/1/12

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ~BaRaK~,

ת'רד המלצות מודים ת'רד זה נפתח במטרה לשיתוף מודים שאתם ממליצים עליהם. מה זה בעצם מודים? מודים הם תוספות למשחקים קיימים שמפותחים ע''י מעריצים. התוספות האלה יכולות לבוא לידי ביטוי כמשחק שנבנה על המנוע של המשחק המקורי, כמפות, נשקים, דמויות חדשות ועוד. דוגמא טובה למוד מאוד מוצלח היא counter strike שיצא כמוד למשחק Half life והוא משחק מאוד פופולארי גם אחרי יותר מ 10 שנים אחרי יציאתו. מי שלא מכיר מודים או לא העז לנסות, יוכל להיחשף כאן לנושא המופלא הזה. לכל המלצה תוסיפו תיאור, קישור, מאיזה משחק המוד, תמונות בגודל נורמלי והוראות התקנה אם אין קובץ התקנה לאותו מוד. כל מוד שאתם ממליצים עליו חייב להיות מוד שאתם ששיחקתם בו. אתרים מומלצים למודים (תציינו גם אתרים מומלצים שלכם ואני י…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Vlad3,

שיחקתי TMM ובאמצע קרס כבל ראשי של חשמל וחצי מהעיר הייתה חשוכה עכשיו אני חוזר לשחק אני רואה שקיבלתי leave % ואני לא יכול לשחק יותר TMM הסברתי להם את הנושא בצורה יפה ורשמית והם בכל זאת שמים זין וטוענים שלא אכפת להם אם זה אשמתי או אשמת חבר החשמל מה אני עושה? נימאס לי כבר לשחק פאבליק

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

שלום יש לי שמות משתמשים שונה בין BF3 לBC2 ואני רוצה שזה יזהה שאני למעשה אותו משתמש. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  24. יש את כל ההרחבות ב - 7 וחצי דולר.. מעולם לא שיחקתי במשחק (תמיד שיחקתי TAC-OPS).. האם כדאי לנסות או שבאמת המשחק הזה כבר מיושן מדי?

25. Started by Galit17,

למשל שאני מתקרבת לבן אדם לא רשום לי TALK ולא כלום כנל לפתיחת דלתות או לקיחת חפצים מגופות לא רשום לי כלום במסך המסך רייק.. איך אני מסדרת את זה?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים