עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by OmEr.il,

שלום אני צריך שמישהו ישלך לי את הקובץ SWAT4.EXEבתיקיית סיסטם. אני רוצה לעדכן את המשחק,הבעיה שבטעות דפקתי שם משהו ואין לי ת'דיסק,וכל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון בשביל חבילת ההרחה שרכשתי,הוא אומר לי שחסר לי הקובץ הזה.אז אם מישהו שיש לו SWAT4 יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד... תודה,עומר נ.ב:סליחה עם עברתי על חוק של הפורום :

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. מי שיכול בבקשה שיענה לי מה הסיסמה לניד פור ספיד אנדגרונד 1!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  3. Started by Bug2000,

כנסו לפייסבוק של NVIDIA . http://www.facebook.com/#!/NVIDIAGeForce תורידו למחשב את התוכנה של ORIGIN. ואחרי זה מורידים את המשחק דרך התוכנה .

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  4. Started by chubakon,

שלום לכולם, התקנתי את הדמו ואני לא מצליח להתחבר למשחק בשום מצב, כל הזמן הוא מנסה להתחבר לשרת ואומר לי "server time out" . איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  5. הורדתי פאטצ' 1.2 וגיליתי עכשיו שהוא גורם לבעיות מה כדאי לעשות לעשות התקנה מחודשת או לחכות?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. Started by yirmi,

אני חייב בדחיפות לינק לטירה הנאצית. אם תוכלו להביא תבוא עליכם הברכה....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FresH-MeaT,

לא יודע מה איתכם... אבל כל ההייפ שנוצר סביב המנוע של האנריל החדש ניחרש בצורה כזאת גדולה שהוא כבר איבד את הערך שלו... כשעוד לפני שנה פורסמו תמונות של UT אנשים היו בהלם כמה שהוא יפה.. אבל אז כשיצאו עוד ועוד משחקים שחרשו אותו מכל הכיוונים.. אנשים כבר לא כל כך נירגשים ממנו וכל ההיפ שנוצר סביב המשחק הזה כבר בקושי קיים... כשיצא הלףלייף2 עד שהוא יצא אם אני לא טועה פעל על המנוע שלו רק משחק אחד bloodlines שהוא כן.. אחד המשחקים היותר חזקים... שגרמו לי לשחק בו יותר מ3 פעמים עד היום (ולא היה שום משחק שגרם לי את זה חוץ ממשחק 2D מסויים שכחתי את השם שלו עם איזה alien שם כבר לא זוכר) טוב סתם רציתי לציין דעה שחשבתי עליה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות משלחק למחשב אסטרטגיה טובה ...קצת לבזבז זמן לפני הלימודים ? איפה כדי לקנות?

9. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשיםםםם... אממ יש לי בעיה במשחק COD. כאשר אני רוצה להיכנס למולטיפלייר הWIN רושם לי שהיתה לי בעיה בעבר והוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המשחק במצב בטוח... אני עונה שלא והמשחק לא עולה... במצב הרגיל שלו (לא במולטי פלייר) המשחק עולה. אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש אלדד כהן. נ.ב יש לי מערכת הפעלה Win xp pro sp2.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. נורא מאוכזב מתעשיית ההורדות הפיראטיות. פעם יכולת להוריד משחק ב IRC, שבוע לפני שיצא לחנויות, במהירות מטורפת של 150ק"ב. פעם יכולת להוריד ג'גות של שירים וסרטים מבלי לדאוג שיחסמו את אתר ההורדות. מה קורה לעולם הזה? אנשים צריכים לפקוח עיניים! נחייה בעולם אומלל מאד אם לא נוכל להוריד כל אלבום וכל משחק בכל זמן, בכל מקום. כאות מחאה, אני מבקש מכולם לא להוריד שום שיר או משחק למשך יום שלם ....טוב נו .....למשך שעה.....טוב נו....תורידו מתי שתרצו, אבל אני עדיין מאוכזב.

11. Started by Jeka90,

הגדרתי שהמקש של התרגילים שהשחקנים עושים יהיה רווח. באמצע משחק כשאני לוחץ על רווח לא קורה כלום. ניסיתי להגדיר מקש אחר וזה גם לא עובד. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  12. Started by אושריקו4,

מאז שהורדתי את המשחק ואפילו הספקתי למחוק ולאבד שמירות (באסה אבל הורדתי שמירה 100 אחוז אז אני משלים ככה את המשחק) יש לי בעיה כשאני מסובב את השחקן עם העכבר זה לא מסובב לכיוונים הנכונים וזה פשוט עושה מלא סיבובים , אפשר לשחק נורמלי רק כשמרביצים עם המקשים הרגילים או נוסעים.. אי אפשר לשחק ככה ניסיתי לשחק בהגדרות של המצלמה במשחק אבל שום דבר לא פותר ב100 אחוז , ממש אי אפשר לשחק ככה, לירות .... הגרסה שלי היא 1.3 ולא של SKIDEWO אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...סך הכל מעביר שיעמום במשחק הזה..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. http://img36.echo.cx/img36/9206/10xg.png צילמתי תמונת מסך באמצע התקנה של GTA החדש.. התחלתי להתקין וזה הקפיץ לי את ההודעה:

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. Started by overload,

מישהו שיחק בWRC 3, איך המשחק? היה לי את קולין מקראי האחרון וממש התאכזבתי ממנו, בעיקר בגלל השליטה המעצבנת במכוניות והסאונד שהיה קצת מוזר ולא אמיתי. WRC 3 יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  15. חבילת Humble Bundle חדשה מתמקדת בכותרים אינטרגלקטיים ייחודיים, אך שומרת על מיקומה בתור אחת מההצעות הכי משתלמות שתוכלו למצוא בשוק לכתבה

16. Started by AsD[eyal],

יש 3 דרגות לליגה דרגה 1 דרגה 2 דרגה 3 וקוסטיום מירוץ של עד 8 שהוא נוקאוט ואז 3 מירוצים של 4 לסינון ואז מירוץ של שני אנשים חוקים*** מותר לשחק רק אם הרכבים שהם בירת מיחדל אסור צ'טים תגובות יש לכם מה להוסיף בכיף

17. Started by comablack,

למה שאני מעביר בsettings ל shader 3.0 אוטומטית ה aa הופך ל disabled

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. ראיתי אצל חבר שלי משחק לPS2 בשם FlatOut2. זה משחק מרוצים, בין היתר, אבל בעיקר לרסק מכוניות (AKA להיכנס אחד בשני). מישהו מכיר משחקים כאלה למחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. Started by -AKEL-,

שלום אני תקוע במשימה של Reilly's Rangers, אני הגעתי לבית חולים Lady of hope hospital, גמרתי בטחלס את המשימה אבל כשהגעתי לגג לתקן את המעלית הוא מבקש ממני A Fission Battery, איפה אני מוצא את זה??? אני ישמח אם מישהו יגיב תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. שלום לכולם לפני שבוע בערך התקנתי את הCS1.6 המקורי שלי , על המחשב שלי ( על המערכת וויסטה ) . קורה לי הרבה שהפינג שלי גבוהה מהסטנדרט שהוא 20 + \ - ..הפינג שלי 50 ומעלה - לפעמים 150 .. בשרתים ישראלים מקוריים ! יש איזשהו קשר בין וויסטה למשחק ? שהפינגים שלי נראים ככה ? כי ב- XP PRO SP2 מה שהיה לי קודם לכן לא קרו הדברים .. מדובר בוויסטה X64 תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

כל פעם שאני מפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה : והורדתי את הפאטצ' והתקנתי אותו, אז למה זה מראה לי את הטעות הזאת? מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. רואים את זה בסרטון ב 1:20

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  23. Started by Eli100,

שלום, קניתי את המשחק מאיזה אתר בחול (אני וחבר) הורדתי אותו דרך EADM התקנתי עידכנתי וכל מה שצריך כמובן גם את punk buster עכשיו יש לי בעיות בחיבור... אני נכנס למשחק רושם שם סיסמא נכנס וזה מגיע עד לאיפה שהרשימה של הסרברים ושאני לוחץ "serch" הוא טוען מלא זמן בלי להפסיק שאני עושה cancel ואז שוב serch זה ממשיך כמו מיקודם או שהוא רושם לי "failed to connect to ea online" מה שמוזר פה זה שבלילה תמיד אני מצליח להתחבר (בסביבות 00:00) וגם בבוקר לפעמים - ובצהריים כבר 3 ימים אני לא מצליח יש לי ראוטר חבר שלי נכנס למשתמש שלי ואצלו זה לא כככה בזק חוסמים פורטים?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. אני צריך ללכת למכונת ירייה הראשונה לרסס את כולם ואחרי זה את הבוס מול. ואחרי זה לרוץ למכונת ירייה השניה ולרסס שום את אלה שבאים ואז את הבוס זה התהליך ? או שלא? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. היי. לא עברתי אפילו חצי שלב בבאטל פילד 2 באד קומפני, למרות שניסיתי המון פעמים. כשהגעתי לשני ויאטנמים שעומדים על קשר קטן ממש בתחילת השלב הראשון, וכשאני חמוש רק בסכין, הם תמיד ירו בי לפני שהצלחתי להתקרב אליהם. איך אתם עברתם את הקטע הזה??? אציין ששיחקתי במשחק הזה מזמן וזה, המשחק הראשון והאחרון שיהיה לי. סתם מעניין אותי למה לא הצחתי לעבור את השלב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.