משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
Not that the PlayStation 2 and PC versions of FIFA 06 actually require $2 from you. No, not at all. You can instead choose to have a well-known soccer Web site "pay the subscription for you" in return for an e-mail address that can be used to contact you about "offers and promotions." Given the cost of purchasing a copy of FIFA 06, the request for an additional subscription fee or e-mail address seems like something of a slap in the face from EA אני חושב שEA עושה טעות גדולה בימיוחד שיש לה מיתחרה חזק
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, לאחרונה ניסיתי לשחק ברשת ב Red alert 2, יחד עם ה Yuri's revenge. אחרי שהתקנתי IPX הצלחתי להכנס לחלק הזה של ה Network. תודה לכל מי שעזר. אבל עדיין, אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. כלומר, מחשב אחד, לא רואה את המחשב השני ברשת. מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב לכבוד B&W 2 שיצא ולכבוד זה שאין לי אותו התקנתי את המשחק הראשון בסדרה הבעיה היא שהמשחק לא עולה ולא עובד למרות שזה מקורי ולמרות שלפני חצי שנה זה כן עבד על המחשב מה אני יכול לעשות תודה נ.ב צום קל למי שצם
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה הורדתי Steam ומה עכשיו להתקין ואיזה שם משתמש לרשום
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חברה אני עומד לקנות PlayStation 2,קודם כל האם כדאי עדיין לקנות? דבר שני יש פה מישהו שמבין קצת בPlayStation 2?כי אני רוצה לקנות ומחפש מישהו שיעזור לי לבחור מהחנויות(כמו WALLA,P1000,סקאל און-ליין).אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד. נ.ב כמובן אני מחפש שיקרא צרובים. תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל עצה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מעלה את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתצלום [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני בקטע ש JAGGER VALANCE אומר לי להשיג פצצה כדי לפוצץ את המקום שממולא גז...התחלתי ללכת חזרה הסתבכתי מעלית בלאגנים בקיצור אני לא יודע מה לעשות ...תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שאני משחק ברשת עם חברים המשחק ממש איטי.. וראיתי איפשהו שאם אני גר במושב אז אי אפשר לשחק..זאת הבעיה? בבקשה עזרהה!!
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
והאם יש דרך כל שהיא להתקין אותו על WIN 2000 ????
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב לשחקני הסורס שבנינו...אני מניח שכולכם טעמתם את ה"פאצ'" עם עדכון ה HDR שVALVE הביאו כ"מכה" לקראת הראש השנה... בכל מקרה הרבה אכלו תקיעות וFPS נמוך... וזה ככה בגלל שאתם משתמשים ב DXLEVEL 8.0 .... בכל אופן גם אם שיניתים את הקונפיג שלכם והורדתם את ה DXLVEL אתם בכל זאת רוצים לשפר FPS לבעלי אינוידיה בלבד, יצא דריבר מיוחד (הוא בטה בשלב זה) שמותאם ומיועד ומיוחד לסורס ! הוא משפר FPS בצורה ניכרת ! וגם המשחק רץ חלק יותר בצורה לא מוסברת, בכל מקרה לי לפחות במקומות עומס כמו השונמית שהיה יורד ל-70FPS עכשיו זה נשאר תמיד יציב על 100FPS... אז בכל מקרה לבעלי אינוידיה... דריבר מספר 78.05 http://download.nvidia.com/Windows/78.05/78.05_winxp2k_english.exe מומלץ להסיר דריבר קודם עם קל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , יש לי רד אלרט2 מקורי התקנתי את המשחק והכול עובד בסדר אבל רק בסקירמיש , בקאמפיין אחרי כל משימה ממש לפני הסוף זה נתקע לי או באמצע משימה לפעמים , אני לא יכול לשחק ככה וניסיתי כמה פעמים להפעיל , יש למישהו רעיון איך לתקן אתזה? תודה וגמר חתימה טובה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
התקנתי ועולה לי הודעה מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה הורדתי Steam
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עליו מותקן משחק הסימס - אני חושב גירסה 2 + אוניברסיטה (אם זה משנה). אני רוצה להעביר את ההתקדמות והשמירה של המידע למחשב אחר ולהמשיך במחשב השני מאותה נקודה. איך ניתן לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר התקנה של כמה וכמה דברים (לא יודע מי האשם) המשחק (הנסיך הפרסי: הלוחם בפנים) מתחיל לקרטע ולקפוץ. יש לציין שאני הגעתי כבר לחצי המחשק בלי הבעיות האלה (הקבר שבו הוא מחליט להשיג את המסיכה המפוצלחת). האוטוראן של הסידי (המקורי) נותן לי בעיה עם EAX.DLL לאחרונה התקנתי את הדרייברי סאונד של אנווידיה - זה יכול להיות קשור? עריכה - לא האוטוראן אלא הקובץ POP2.EXE על הסידי אם לא תהיה ברירה ואני אצטרך להתקין מחדש אז אני צריך לדעת איפה מאוכסנים קצבי השמירה. נ.ב. יש אפשרות להריץ אותו על רזולוציה גבוהה מ- 1280*960? המסך שלי 1280*1024 ופיקסול זה דבר לא נעים לדעת הכלל. נ.ב 2 משחק אחר של אותה חברה (SC:CT) לא עושה שום בעיה. בתודה, הספרשלהשיגעון. מקווה שיש פתרון, זה בלתי אפשרי לשחק עם הקפיצות…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ויש לי את הMDS אבל כשאני מנסה להפעיל את הMDS דרך הדימון טולס או אלכוהול או איסובסטר הוא פותח את הMDS אחרי שאני עושה MOUNT והוא מראה כאילו אין כלום, כאילו הקובץ ריק .. מה לעשות?? בדימון טולס לדוגמא הוא כותב FILE NOT ACSSESABLE... הצריבה לא בסדר...???(דיסק צרוב מחבר..), צריך אולי קראק???, לצרוב מחדש רק את הבין?? אני תקוע כבר מעל שבוע ואין לי מושג מה לעשות.. aldema_@walla.com
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב זבל.... פנטיום 3 800 256 ראם אבל כרטיס מסך שיכול להפעיל....ג'יפורס 4 4800 אבל המשחק פשוט לא פועל....אם מישו שמע על איזה פיקס לג'יפורס (לא הפאטצ' ולא הדרייבר שהוציאו נוידיה בשביל המשחק) אז שבבקשה יגיד לי אני פשוט מת לשחק בזה... תודה בכל מקרה נ.ב. אל תגידו לי לקנות מחשב חדש או שום חלק כי אין לי כסף לזה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני לא משחק כ"כ הרבה במשחקים סיימתי את דיאבלו 1 וגם את 2 ותהייתי מתי יצא דיאבלו 3 או משהו בסיגנון(אני לא מתכוון לחבילת ההרחבה של דיאבלו 2) כבר יצא משהו כזה אולי בשם אחר? או שכבר רשום מתי החברה שהוציאה את דיאבלו מתכנת להוציא את דיאבלו הבא?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שמעתי על המשחק Maple Story... נכנסתי לאתר הרשמי וניסיתי להוריד אותו אבל הוא יורד בקצב של בערך 2 Kbps! יש אתר אחר שאני יכול להוריד ממנו את המשחק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה נכללת כבר בנושא, הייתי רוצה לדעת האם המשחק Call Of Duty הראשון תומך בסראונד או לא. זכור לי שכן, אבל אני רוצה לאמת, שכן אני צריך לדעת בוודאות בהקדם, והגרסא שאצלי החליתה פתאום שהיא לא רוצה לעבוד . Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך SAVE GAME למפה הרבעית [רק התחלתי אותה] זה במפה של הסינים האלה... אקיצר אני שלב אחד אחרי זה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לכל מי שמשחק בGLOBAL: אני צריך LEG SET+3+12 אני מציע 1C עבור כל אחד. השם שלי שם זה WizardHunt.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
טוב ככה אני כבר לאדע מה לשחק אפשר המלצות למשקים נורמליים? בעיקר ירייות,הרפתקאות מלחמה אבל לא תפקידים ואסטרטגיה תודה מראש ד"א משחק שיעבוד על 6600GT 1024 RAM
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-