עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ktulu,

היי, אני יודע שקיימים 2 משחקים דומים לכדורגל וכדורסל שהם בעצם באותו סגנון. זה משחק של כביכול ילדים בשכונה, ובעצם מרכיבים קבוצה מהשחקנים בשכונה. המשחק משוחק במגרש קט רגל או סל בשכונה. חובבני כזה וממש מגניב. אז, לא זוכר איך קוראים לזה. מישהו מכיר את שם המשחקים?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by kabesar,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור המשחק עולה והכל בסדר עד שאני מגיע לחלק של המשחק עצמו כלומר ברגע שהמשחק אמור לטעון משחק כלשהו אחרי ההרכבים ובחירת צדדים וכל זה המשחק עף עם בעיית השלח\אל תשלח על קובץ ה-EXE של המשחק ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך ובדקתי את הדיירקטאקס הכל בסדר אני לא מצליח להבין מה הבעיה... מישהו נתקל בבעיה דומה ופתר? צירפתי קובץ תמונה של מה שקורה... תודה מראש לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Dante_9,

יצאה כבר הודעה רשמית? מישהו יודע?

4. Started by User_Name,

שלום, לפני חודש ומשהו הסרתי את GTA SA, והשבוע התקנתי אותו בשנית. עוד בהתקנה שמתי לב שהצבעים של הדמויות שמופיעות כדי להנעים את זמן ההתקנה קצת מעוותים, כאילו זה ב16bit + כתמים... חוץ מזה גם כמה פרסומות שמופיעות בצידי אתרים שונים היו קצת מעוותות מבחינת הצבעים (אבל אולי זו לא בעיה). גם במשחק עצמו, ניתן לראות כי הבגדים של הדמויות מוכתמים (למשל החליפה הסגולה של הסרסור בעיר השניה הייתה עם כתמים, וגם תמונות שתלויות על קירות וכדומה). כדי להיות בטוח בדקתי גם את Fable, וNWN אבל שם הכל בסדר.. הצילו! תודה וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני במפה הראשונה (הסתדרתי על הבאג הלא נורמלי שהיה לי במשחק..) - ללמוד איך להפעיל את היצור אומרים לי להוציא אותו החוצה , להאכיל אותו, עשיתי אחרי זה אומרים לי לקשור אותו לאבן .. עשיתי ואז מה.. כלום לא קורה.. איך עוברים את המפה ואני מנסה לשחרר את האחיזה של הרצועה מהאבן ולא הולך.. שעה אני מנסה וכלום.. מה אומר לקרות אחרי זה..?? עזרה..

6. Started by Yellow,

יש לי שאלה,האם הכרטיס מסך PowerColor X800GT 256MB 256BIT יוכל להפעיל את כל ההגדרות הכי גבוהות+פילטרים בלי לקטרטע במשחק POP2

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שאני מנסה להיכנס למשחק עולה לי ההודעה הזאת עולה לי

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. אממ אני ממש אוהב את משחקי הPOP וזה נראה ממש טוב הפעם לנסיף יש 2 צורות ובמשחק יש 2 צדדים שתצטרכו לשחק אחד הצד של הנסיף האנושי והשני הוא לא יודע איך קוראים לזה אבל שם הוא כבר לא אנושי אתם כבר תראו בתמונות: http://www.gamershell.com/pc/prince_of_persia_the_two_thrones/screenshots.html המשחק יגיע ב1.12.05!!!

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by KermitShor,

טוב רשמתי כבר באשכול אחר שיש לי בעיה עם המשחק איך שאני לוחץ על המגילה הראשונה הראשונה במשחק הוא עושה לי רסטרט למחשב עדכנתי דרייברים התקנתי מחדש ושום דבר. טוב אז יש לי בקשה... כדי להמנע מללחוץ על המגילה הזו אפשר סייב של המשחק בשלב הכי מוקדם שלו למי שיש ממש תחילת המשחק (אחרי שלוחצים על המגילה הזו.. ) אני מקווה שזה יעבוד icq 107686686 nitzan2222@walla.co.il בבקשה כי כרגע.. אין לי אפשרות לשחק בכלל במשחק הוא כל פעם עף לי ממש בהתחלה(המגילה שאני מדבר עליה- ישר אחרי שמסבירים לי איך לסובב את המצלמה ולזוז מסבירים על המגילות - כסף זהב וברונזה.. ואז אומרים לי ללחוץ על המגילה.. וברגע שזה קרה המחשב עושה ריסטרט

10. Started by cool_boy-PP,

פשוט אכזבה,ה2006 כ"כ זהה ל2005 שזה הורג,המשחקיות לא השתנתה,חוץ מכמה שינויים ויזואליים בתפריט .......הגרפיקה של המשחק צריכה שיפור,המשחקים "חשוכים" יותר במקצת. אני אישית התאכזבתי,חשבתי שיהיה שיפור משמעותי כמו בפיפא,כנראה שטעיתי :-X :

11. Started by KermitShor,

לא יודע אם יש את זה לעוד אנשים אבל זה הבעייה מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ואז מתחילים להסביר איך להסתובב בעולם , לסובב את זווית הראיה וכו מיד אחרי זה מסבירים על המגילות (מממממש בהתחלה של המשחק.. אפילו לפני משימות וכו'..) מזה מגילת זהב כסף וברונזה. מיד אחרי זה אומרים לי ללחוץ על המגילת ברונזה ואיך שאני עושה את זה המחשב עושה לי ריסטרט!!!! מה זה לעזזל? זה באג במשחק בעיה אצלי?? זה קורה רק כשאני לוחץ על המגילה הזו שהם אומרים לי ללחוץ עליה יש לי Asus 6600GT extreme pcx 1024 MB kingstone amd 64 3000 מספיק חזק בשביל להעלות את המשחק... אבל לא יודע מה בעיה בבקשה עזרה

12. Started by ezx,

יש לי כרטיס קול קריאטיב ויש לי בעייה מוזרה אני שומע את כול האפקטים של המישחק אבל לא שומע דיאלוגים של הדמויות הגדרות המישחק או הגדרות בכרטיס תודה לכול העונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ras81,

שלום יש לי את המשחק הזה ואין לי מושג איך מכוונים נשק פה. אין שוב צלב או סימן של לכוונת ובדקתי בהוראות ולא ראיתי שום הסבר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה

14. Started by aldema,

יש לי בעיה בהתקנה של HF 2 תסתכלו רגע: http://www.cya.co.il/up02/05/10/14/696n2untitled.bmp אני לא מצליח לפתור את זה.. תנסו לעזור רגע...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  15. אני לא מצליח לגלות את התשובה לזה.. מישהו יודע? יהיה נחמד לשחק עם קבוצה קטנה כמו בדיאבלו.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  16. סיימתי עכשיו את המשחק נהנתי בטירוף משחק חבל על הזמן!!!! אבל הוא כל כך קצר!!! בבקשה תגידו לי שיש לו המשך או שהוא בדרך....

17. Started by overload,

יש לי בעיה עם הסאונד, הסאונד מתחיל לגמגם אחרי כמה דקות ואז המשחק קורס (בכל סוג משחק) ואז יש הודעת שגיאה. אם אני משחק בלי הסאונד (יש אפשרות להפעיל את המשק בלי סאונד) אז הוא לא קורס. בפורום (המת) של המשחק אין פיתרון, אבל יש עוד כמה אנשים עם הבעיה הזאת. אז אולי מישהו פה הצליח לתקן את זה?... מפרט: R9500 P4 2G ABIT IS7-E 512MB

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by YoShow,

באופן חד פעמי החלטתי לקנות משחק ולא להוריד. החלטתי שblack and white 2 שווה את זה. אבל מתי זה יוצא בישראל? לפי מה שהבנתי זה יצא באירופה לפני שבוע... אבל זה לא עוזר... דרך אגב אם מישהו מכיר חנות שכבר מתחילה למכור שימסור לי את שמה בבקשה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק הורדתי Steam עכשיו להתקין ואז מה לעשות ? איזה סיסמה לרשום

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  20. לדעתי משחק ממש יפה יש קרב של KING KONG נגד TREX בדמו ממש מדהים מה שעשו שם 2 יצורים ענקיים נלחמים מומלץ להוריד!!! הנה תמונה ממה שאמרתי וזה הגיימפללי: http://cerberus.gamershell.com/screenshots/8262/190645_full.jpg ההורדה: http://www.gamershell.com/download_11055.shtml

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. גמרתי את המשחק מלא פעמים כדי שיהיו לי את כל השחקנים אבל עכשיו נשאר "?" אחרון וגם אם אני מסיים את story mod עם עוד שחקן אני לא מקבל אותו

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shlomiaz,

שלום, אני די חדש בתחום הזה (יש לי את האקס בוקס רק חודש..), אז סליחה אם השאלות מטומטמות - פשוט לא מצאתי תשובה בחיפוש. ואני לא מתכוון לשאול פה על דברים לא חוקיים, כי הבנתי שאסור. ככה: הבנתי שיש דרך לחבר בין המחשב לXBOX, באמצעות כבל רשת או משהו כזה, ולא הבנתי בדיוק איך מעבירים ביניהם דברים, ומה זה נותן אפשרות לחיבור לרשת של האקס בוקס. אשמח להסברים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. סתם חפשתי לי רקעים מגניבים ברשת ופיתאום אני רואה באיזה אתר של משחקים שיוצא מתישהו המשך לC&C Tiberian Sun!! בבקשה תגידו לי שאני לא מדמיין http://forums.filefront.com/showthread.php?t=214967

24. Started by a_halachmi,

השאלה כתובה למעלה אשמח אם תוכלו לענות לי כי אני יודע שיש איזושהי דרך.

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  25. שמפעילים דרכו (למשל cs source) למישהו יש מושג למה זה קורה? אני מפחד שזה קורה גם במהלך המשחק ואז זה מעמיס את המחשב בטירוף...אולי בגלל שבmonitor הוא לא סיים להוריד את המשחק 100%?

דיונים חדשים בפורומים