עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום יש לי בעיה קשה במשימה של הריקודים במסיבת החוף אני מגיע ל DJ לוחץ לה Y ואין לי את העיגול והחצים היא פשוט סתם עומדת מולי מה הבעיה? למה לא נותנים לי לרקוד? מה הקטע שלהם? איזה קישורים חסרים לי? הצילו מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by b-m-w,

למישהו יש IP של סרברים פרוצים בCS:S ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by FatherBoard,

איך שמים לטוני הוק 3 וי-סינק לעזאזל? המשחק נחתך לגמרי כאשר עושם איזה תנועה חדה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by H.I.V,

הבעייה היא כשאני משחק על 1024 המשחק ממש טס מהר מידי כשאני משחק על 1280 המשחק רץ לאט מדי (לא תקיעות אלא כמו הילוך איטי) וגם על 1152 ומטה המשחק רץ מהר מדי ד''א המשחק הזה נראה ממש אדיר מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  5. ענקקקקקקק! חשבתי שהמשחק יהיה ענק,אבל לא ציפיתי לציון כזה מפחיד על המכה הראשונה עכשיו אני בטוח שהמשחק מעולה המגזין OFFICAL XBOX MAGAZINE נתן למשחק [בגירסאת הXBOX360 שלו] ציון של 95 מתוך 100 עכשיו רק צריך למצוא סריקות של המגזין כדי לקרוא ת'כתבה עידכון: המגזין UK PC GAMING נתן ציון 93 מתוך 100 למשחק חשוב לציין שבזמנו,כש-MORROWIND יצא [הכותר הקודם בסדרה],המגזין UK PC GAMING נתן לו ציון של 82...ככה שיש שיפור משמעותי מאוד.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by elad-r,

יש לי את המשחק flight simulator 2004 ב-4 דיסקים אבל על המחשב (לא על דיסקים) כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא מתחיל להתקין (את דיסק 1) ואז הוא מבקש ממני להכניס את דיסק 2 אבל זה נמצא על המחשב... הצורב שלי התקלקל אז אני לא יכול צרוב את הדיסקים... יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? ???

7. Started by taz-man,

אנשים אני חייב עזרה!!! התקנתי פיפא 2006 והוא לא עולה לי הוא רושם לי את ההודעה הזאת please insert the correct cd-rom, select ok and restart application ולמה רשום אישור אחרי שלוחצים אישור הוא יוצא מהמשחק..

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  8. אין ספק שהמשחקים של ימיינו מתחילים לראות מדי יום יותר אמיתיים, אם מסתכלים 15 שנה אחורה, רואים איזה התקדמות עבר עולם המשחקים אין ספק שהמשחק הכי יפה היום הוא CRYSIS הוא נראה פשוט מדהים, וזה גורם לחשוב איפה עולם המשחקים יהיה בעוד 15 שנה, אז הנה תמונה ליד תמונה, מצד ימין תמונה מהמשחק, ומצד שמאל תמונה אמיתית

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. איך אני משנה רובים בסינגל ? הוא לא נותן לי, יש שם מן מנעול כזה... ניסיתי לרשום בהגרות של המשתמש שלי, ( ... C:\Users\moshe\Documents\Battlefield 2\Profiles\0002 < server ) GameServerSettings.setallowglobalunlocks 1 אבל זה עדיין לא נתן...

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by hardware maniac,

אז ככה במשחק AoE3 נתינת האפשרות לעשות ZOOM עם המצלמה לכיוון קדימה( + ) ולאחור ( - ). האם ניתנת האפשרות לסובב את המצלמה 360 מעלות?סיבוב מלא ולא רק זום לעומק ? {שמתי לב שב- Option ישנה אפשרות Camera Rotaition שזה בעברית סיבוב מצלמה אך לא נתונים שום מקשים לפעולה זאת}

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by hapoel,

אחרי שגמרתי להתקין אז מי שמכיר את המשחק צריך לדעת זה מגיע לשמן הזה שצריך לטעון את המשחק ויוצא מהמשחק בלי הודעה בלי כלום סתם ככה יוצא מישהו יכול לשער מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by מאור247,

הורדתי את המשחק medal of honor airborne וניסיתי להתקין אותו אבל זה יוצא מהמשחק כאילו לא ניסיתי בכלל להתקין... אז אמרו לי למחוק את התוכנה PhysX_7.07.24_SystemSoftware.exe..... אז הלכתי ל"הוספה/הסרה של תוכנית" וחיפשתי ולא מצאתי!! אני בטוח ב 100% שהתקנתי אותה אבל אני לא יודע איך למחוק אותה!!....איך אני מוצא אותה כדי למחוק אותה?? (גם כשאני מנסה להתקין גרסא ישנה יותר של ה PhysX הוא אומר לי שמותקנת גרסא חדשה יותר)

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by Falcon4g3,

הגעתי לקטע של הקפיצות..... מע להמים הירוקים. סיימתי הכל והגעתי לאיזה מקום עם חץ ירוק גדול שמצביע לכיוון מטה, לרצפה. ויש 2 כניסות - מימינו ומשמאלו, שמובילות סתם לחדר ארוך מה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by constantine16,

ma aaevdel bein unreal engine 3.0 build 3706 le unreal engine 3.0 build 4604

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by deannahum,

אהלן יש לי ג'יפורס 4 אם איקס (לצערי) וכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק (שעומד בדרישות שלי !) מופיעה לי ההודעה הבאה והמשחק יוצא חזרה לויינדווס : http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2RZWF869I4NKI221MAMFCFP672 עזרה ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. במשחק ספיידרמן 3 בשלב הראשון שעוד מלמדים איך משחקים אז צריך "להתחמק" (auto doge) אני לא מצליח לעשות את זה... איך עושים את התרגיל הזה??

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  17. Started by ben_amitai,

הגיע לידי המשחק לא מזמן קודם כל אני רוצא להגיד שהמשחק מצוין בניגוד למה שראיתי בGAMESPOT שנתנו לו 6.7 הבעיה היא שכל LOAD זה איזה 5-6 דק' זה כל כך מעצבן וזה הרוס את הרצף של המשחק מה גם שמדי פעם המשחק קורס לווינדוס השאלה שלי היא מה גורם לטעינות הערוכות אני עובד על ההגדרות הכי גבוהות מסך רחב חוץ מANTI ALIASING מה אני יכול להוריד בהגדרות על מנת שיקח פחות זמן או מה אני צריך לשדרג עוד במחשב על מנת להריץ הכל גבוה עם טעינות יותר קצרות

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by shefi,

מישהו יודעה Battlefield 2 עובד אם Windows® XP 64-Bit Edition

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. Started by kill_b7,

למה רוב הזמן השירות של steam "עסוק" ועמוס מדי בשביל לתת שירות לי(אני מניח שלרבים אחרים גם)? יש דרך כלשהי לשפר את המצב?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by xlSnaK,

איך שומרים בFLAT OUT ULTIMATE CARNGAE ? בהתחלה לא עשיתי תמשתמש LIVE או משו כזה..והמשכתי לשחק..ולא הייתה בשום מקום אפשרות שמירה אז כשיצאתי מהמשחק זה לא שמר כלום =\

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by hagay,

במשחק יש אפשרות לצרף שני מחלקות אם נושאי דגלים למחלקה אחת גדולה... לדוגמא :מחלקה של אלפים עם נושא דגל אפשר לצרף לעוד מחלקה מאותו סוג ואז מקבלים מחלקה גדולה.. עכשיו הבעיה היא שאחרי שאיחדתי את המחלקות איך אני מפריד אותם בחזרה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. Started by HaEsrimVeArba,

הנה מה ששיחקתי\סיימתי חייב רעיון במה לשחק. המסומנים ככה זה משחקים שממש אהבתי והמסומנים ככה אהבתי אבל לא יותר מדי HL1 HL2 RedFaction 1+2 all C&C games Fable TLC Halo Stronghold Oblivion Dark Messiah M&M Doom 1+2 FreeLancer Age of Empires 1+2 Age Of Legends BUGSSSSSSacred שלוש שנים Diablo 1+2 Titans Quest Spiderman 2 Perimiter Anno 1602 קשה מדיS.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Crashday Caesar III Dungen Siege Civilization The newst Black & White Sims simcity Prey Commandos 1+2 Tony Hawk 2+3 Masters Of Orion III Prince of Persia: The Two Thrones Worms 2+3 WarCraft 3 Heroes 3 Heroes 4 Heroes 5 Darwinia GTA:SA GTA:VC…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  23. תקוע בשלב הראשון של S.T.A.L.K.E.R מה עושים? עם האיש השמן http://www.gamespot.com/features/6167656/p-2.html Money And Supplies

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by the_reaper123,

יש לי בעיית שליטה במשחק אחרי כמה זמן שלדוגמא אני הולך ישר ויורה... אני מנסה ללחוץ גם על חץ ימינה והוא לא מגיב, הוא מגיב רק אחרי כמה זמן (שנייה בערך) וגם העכבר מפסיק להגיב לפעמים... לעוד מישהו זה קורה??? יש איזשהו פאטץ' שאני צריך להוריד??? בתודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.