משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
hitman: contracts לשחק אותו על הפרטים הגרפים הכי גבוהים (ועם רזולוציות גבוהות כמו שאפשר היום) + המשחקיות האדירה שלו. חוויה!
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
סרטון יפה מאוד בן 6 דקות http://video.google.com/videoplay?docid=3880060080821549243&q=crysis
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שמעתי שmanhunt2 יצא בקיץ 2007. איך אני מחכה כבר למשחק הזה, תוכלו להביא אולי ידיעות או טריילרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני משחק ברשת עם אח שלי ב C&C Generals Zero:Hour ואני כל פעם בוחר שלב עם ים והכל ואין לי אפשרות לבנות ספינות או משהו דומה... האם זה הגיוני שבמשחקי ה Genrals אין ספינות...? הרי בכניסה של Zero:Hour רואה סוג של Destoyer |: תודה מראש,עידן.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
Days Gone, שנראה כמו שילוב בין המתים המהלכים לילדי האנרכיה, יגיע רק בחודש אפריל בשנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים בראוטר 1. האם אפשר לשחק בשניהם בו זמנית על אותו חשבון? 2. אם לא האם אפשר לשחק בו זמנית משני חשבונות שונים?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הגעתי לשלב אחרי הקטע עם הרכב שאני צריך לאגף מכונת יריה. נכנסתי לחדר דרך החלון למעלה ובחדר יש איזה לוח בקרה על המכונת ירייה ואין לי מושג מה אפשר לעשות איתו.. ניסיתי לירות עליו לזרוק רימונים וכו' וכל הדלתות ליציאה חסומות... זה נראה בערך ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא בטוח שאני בפורום הנכון. המפרט שלי הוא כזה. Pentium 4 HT 3.4GHz 2x 512 SDRAM DDR GeForce 7600 GT 256mb DDR3 משחקים חדשים (כגון Rainbow Six Vegas או Transformers) מקרטעים ביותר גם באפשרויות הכי נמוכות. ותהיתי, *האם יש בעיה במחשב שלי *או האם הרחבת זכרון ל2 גיגה תעזור. *או שמא פשוט כרטיס המסך שלי מיושן (מה שיהיה מאוד מבאס). תודה מראש, בן אדם שמקווה שהוא לא עשה השקעה גרועה.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני משחק כבר הרבה זמן MW3 במולטיפלייר הבעיה היא שבימים האחרונים יש כמו דיליי במשחקים וזה נראה כאילו כל מי שמשחק בסרבר הרבה הרבה יותר מהיר ממני והתגובות הן איטיות יחסית לשחקנים האחרים לפי מה שהבנתי זה קשור לפינגים וכו' ,דיברתי עם הוט והם קישקשו משהו שהכל בסדר ואני צריך לעבור לחבילת גיימרים (יש לי 12 מגה) איך בודקים את עניין הפינגים ? או לחלופין איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כן כן... אני יודע שזה ישמע אידיוטי. אבל ממש בהתחלה של המשחק, אני לא מצליח לפתוח את הדלת איפה שיש שני חיילים מתים ויש קצת מדורות קטנות ששורפות אותי... מה לעשות ? כשאני עומד מול הדלת ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים, בדקתי גם בכפתורי המשחק, ואין אני לא מצליח לפתוח אותה. ניסיתי לטפס על הקירות.. להילחם נגד הדלת עם הסכין... אני נואש... ככה אני בחיים לא אמצא את הנסיכה.. והיא תמות..... וזה ישב על המצפון לכל החיים שלי עריכה: מצאתי את הפיתרון.. ודרך אגב המשחק הזה ממש מגניב !! מי שרוצה יש מדריך לכל המשחק הזה באנגלית שעוזר לעבור את השלבים: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/prince_of_persia_sot_c.txt
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני חושב אם לקנות GuildWars והשיקול העיקרי הוא אם אני לא אשתגע מבעיות lagging. למישהו יש ניסיון בעניין? כרגע האינטרנט שלי הוא דרך נטויז'ן בכבלים.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני כותב הודעה זו בשם של חבר שלי הוא לא צ'יטר ומעולם לא קיבל באן משום סרבר (אולי קיק פה ושם אבל זהו) הוא לא שיחק המון זמן וכשבא לשחק ......(תמונה) ככה זה כבר יותר מחודש (חשבנו אולי לחכות קצת ..בעיה זמנית או משהו ...) יש למישהו מושג איך ניפתרים מזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי את מה שהיתי אמור לעשות עוד ממזמן.... לסיים פעם אחת ולתמיד את המשחק המהולל ומשובח FAR CRY לפני בואו של של ההמשך כמובן.. בכל פעם ופעם שניסיתי לשחק במשחק המחשב שהיה לי לא היה מספיק חזק בשביל להריץ אותו עם כל האופציות והפילטרים ומשחק כזה שווה להנות מכולו ולא לטעום כמה אחוזים ממנו! לאומת זו אחי סיים אותו עוד בזמנו (עוד באותה תקופה שP4 וFX5200/ATI9600 היו להיט ) היום לא חסר לי מפרט חזק... ואפילו גם המחשבים הפחות חזקים יריצו אות בלי שום בעיות.... איזו גרפיקה נכון יש את קריסיס ואת COD4 והם באמת שייכים לליגה אחרת של ימינו (בגרפיקה בכל אופן) אבל!!! זה משחק בן 4 וקצת והוא שם בכיס הקטן משחקים אחרים של היום בלי לדבר בכלל.... ממש יצירת פאר!!! עולם אחר …
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל את call of duty 2 ואת elder scrols 4 בויסטה. גם לא את farcry. ניסיתי לחפש patch באתרי המשחקים ולא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה!!!! התקנתי כבר 3 גרסאות של NBA 06 ותמיד יש לי אותה תוצאה איך שאני מפעיל את המשחק מופיע הלוגו של המשחק ובמקום שהמשחק יעלה (לסרטון של EA SPORTS) הוא פשוט יוצא ונסגר ללא כל הודעות שגיאה. אם לעוד מישהו זה קורה אז שיגיד כדי שנמצא מה משותף לנו שאולי גורם לבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_halo_2.shtml#Halo%202%20WINXP%20LOADER%20v0.2 מה אמרתי לכם שיצליחו?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי את המשחק mafia 2 על המחשב שלי והוא עושה לי ריבועים כאלה.. , זה המפרט שלי בקצרה: מעבד: core to duo e6600 כרטיס מסך: ati radeon x1950 xt זיכרון 2gb וזהו פחות או יותר. הנה תמונה של הבעיה: http://www.*צונזר*/codes.php?i=wgqem2mm3uzm.jpg אם אתם שמים לב הבעיה היא שזה עושה לי צל כזה, ריבועים.. נסיתי להוריד תהגדרות על low ואפילו זה לא עוזר. בבקשה ממכם תעזרו לי, תודה מראש ויום טוב אני לא מבין למה אי אפשר לעלות תמונה כאן באתר? אין אוכל להראות לכם את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי LOGITECH RUMBLE II CORDLESS ובינתיים אני מנסה אותו על POP3. רציתי לדעת האם עדיף להשתמש בבקר השמאלי הרגיל או ב"כובע" השמאלי? וסתם המלצות לשימוש מהנה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
CALL OF DUTY וההרחבה היו לדעתי המשחקי יריות הכי טובים בתקופה האחרונה. COD2 יפותח ע"י אותה חברה של הראשון, שכמובן מבטיחה הרבה עדכונים... המשחק צפוי לצאת עוד השנה. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83080 כמו כן, הוכרז HALF-LIFE2: AFTERMATH ההרחבה למשחק המצליח HALF-LIFE 2 , ההרחבה תהיה פיתוח פנימי של VALVE (בניגוד להרחבות של הראשון), וצפויה לצאת בקיץ. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=58579
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
ניד פור ספיד אנד.. 2 וסימס 2 נראה לי שסימס 2 זה במסמכים שלי לא? ואיפה זה ניד פור ספיד?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אם אני מוריד\קונה סרט ולא יודע איך הוא אני נכנס ל www.imdb.com. לאן אני נכנס כשאני מוריד\קונה משחק ולא יודע איך הוא ? תודה. FearThis
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, ג'יגה זיכרון ומעבד אטלון 3000 939. כאשני מעלה את המשחק, הגרפיקה נראית ממש מוזר. הצבעים דהוים כאלה והכל 'מרובע' כזה...זה בטוח לא מה שאמור להיות.... יש איזה פתרון?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-