משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
עשור אחרי הפרק האחרון בסדרת משחקי הפעולה העל-טבעית הייחודית - אנחנו אמורים לקבל המשך רשמי שמנסה לשמר את סימני ההיכר העיקריים של המותגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מחיפוש ברשת אני מבין שיש שם איזושהי בעייה עם כיוון הרזולוציה ע"פ בחירתך אני פשוט לא מצליח למצוא פתרון ראי לעניין הזה. האפשרויות היחידות שקיימות ב Disply settings הן 800X600 או 1024X768 וזה קצת הזוי. אני צריך לכוון ל 1366X768. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
Tov az kaha 99% she ani kone CoD4 dereh steam. ha beya sheli im steam she yesh li mehirut mafna pahot me 10 kb/s ani mefahed liknot et cod4 ve lehakot shavua ad she hu yered :'( :-\ az kitser yesh lemishu pitaron la beya Yesh li router ba bait D-Link DI-524 ulay ze ha beya huts mize lo yodea ??? toda le kol ha ozrim tmuna lehamhashat mehirut http://img529.imageshack.us/img529/8599/mafaneu1.jpg
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי 512RAM WINDOWS XP לא מזמן החלפתי את הכונן ל-120 ג'יגה והשארתי גם את ה-40 הישן כ-Slave אני מנסה לשחק בלארי החדש וגם ב-NBA 2005 הוא משחק לכמה שניות ואחרי זה יוצא מהמשחק מה זה יכול להיות?? דרך אגב אני מקווה שרשמתי בפורום הנכון
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לצערי פשטתי רגל ואיבדתי את הקבוצה,בחוקים רשום אחרי שאני מוכרז בתור "פושט רגל" אני אקבל קבוצה חדשה,השאלה שלי היא איך אני אדע מה אני יכול לקבל קבוצה חדשה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש אחד שמגלה קיצורי דרך .ויש אחד שחוסם רכב .יש עוד אחד שאני לא יודע מה הוא עושה מצוייר משולש למעלה ורק שהוא מתמלא לוחצים על ctrl .מי שהבין שיסביר לי מה הוא עושה.אבל זה לא מה שחשוב לי. מה שחשוב לי זה איפה אני משנה עוזרים.למשל עכשיו בחרתי את זה שמגלה קיצורי דרך איך אני מחליף אותו ובוחר את זה שחוסם רכבים?{.יש לי כבר שלושה אנשים איתי שאני יכל לבחור}
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה עושים במשימה הזאותי? השם שלה montebourg למי שמכיר צריך לאבטח אתה הכיביש אבל אני לא מצליח לעבור אותה וגם לא מבין את ההסבר שנותנים ...משהו יכול בטובו להסביר לי שלב שלב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מדובר על 29 מפות חדשות לcounter strike האם מישהו יכול לפרט,או להציג את הידיעה במלואה?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כאשר אני פותח משחקים בחלון ולא במסך מלא המחשב הופך לאיטי בצורה בלתי נסבלת. יש למישהו מושג מה עושים. תודה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי חברים לבסוף מצאתי מקום נחמד לדבר עם אנשים על SC2 התחלתי לשחק לפני מספר שבועיים בערך, ולמרות חוסר הזמן שלי אני מנסה להשקיע כמה שאני יכול אני כרגע מדורג מקום 44 ב Silver Leauge באירופה ואני בטוח שרבים ממכם חושבים שזה לא שווה כלום אבל היי אני שחקן מתחיל ובשבילי זה ממש משמח ^^ למרות שאני מפסיד די הרבה :\ אז אם מישהוא רוצה למצוא אותי ^^ אני Berilia גם בSC2 והקוד של המשתמש 699 ואם למישהוא יש קישורים שימושים או דברים מעניינים לספר אני אשמח לשמוע אה אני משחק בעיקר Protoss
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש משחק שיצא לפני שנת 2000. ממה שאני זוכר משחקים גיבור עם נשק גדול. המשחק הוא בדו מימד והגיבור עובר מסכים משמאל לימין. ונדמה לי שהורגים שם אורקים או יצורים ירוקים כמו כן נתן לפגוע ולהרוג אנשים חפים מפשע הכלואים בשלשלאות. מה שנחמד במשחק שניתן להתחבא אל תוך הצללים ואז האויבים לא רואים אותך ולא יכולים לפגוע. וזה לא דיוק ניוקם מן הסתם מישהו זוכר, מכיר? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
AMD ATHLON 2400+ 9600PRO 256 מגה 768MB זכרון מחשב מעפן של חבר... המלצות למשחקי מכוניות,יריות או בעצם כל מה שנחמד לשחק ושיעבוד טוב... תודה
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :] ***הביאו לי לינק לרשימת סיקורים של כל המשחקים.. WTF זה לא עוזר.. ****
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ניתקעתי במשימה שאני צריך להוציא איזה מישהו מהכלא הויקינגי, איך לכול הרוחות אני אמור להכנס לעיר? [משימה רביעית אם זכור לי נכון]. הכול מסביב גדרות ??? [נכנסתי עם המרגל וגילית איפה הוא נמצא, אבל מה עכשיו?].
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ניסיתי בערך ב100 סרברים וכולם רושמים שהגירסא שלי לא מתאימה למשחק. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה!!! התקנתי פיפא 2006 והוא לא עולה לי הוא רושם לי את ההודעה הזאת please insert the correct cd-rom, select ok and restart application ולמה רשום אישור אחרי שלוחצים אישור הוא יוצא מהמשחק..
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אין ספק שהמשחקים של ימיינו מתחילים לראות מדי יום יותר אמיתיים, אם מסתכלים 15 שנה אחורה, רואים איזה התקדמות עבר עולם המשחקים אין ספק שהמשחק הכי יפה היום הוא CRYSIS הוא נראה פשוט מדהים, וזה גורם לחשוב איפה עולם המשחקים יהיה בעוד 15 שנה, אז הנה תמונה ליד תמונה, מצד ימין תמונה מהמשחק, ומצד שמאל תמונה אמיתית
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב השאלה היא בכותרת איך במטריקס משתמשים ברימון... תודה מראה אור
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כל הזמן אני מקבל שגיאות אל תשלח... למה זה... קרה בפעם האחרונה היום במשחק הזה World in Conflict למה ?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הרקע מחליף צבעים, פה במקרה זה היה אפור. משחק ממכר לאללה! לינק להורדה http://ogl2dsdk.cosoft.org.cn/lumines.html
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ראיתי שפרסמו באיזה אתר שהמשחק הזה יצא למחשב, הוא לא ל-ps2 ??
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שמעתי שmanhunt2 יצא בקיץ 2007. איך אני מחכה כבר למשחק הזה, תוכלו להביא אולי ידיעות או טריילרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-