משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם :- קניתי היום את HALF LIFE 2 בדיסק DVD התקנתי והכל הלך סבבה ואז הפעלתי תSTEAM ונכנסתי והכל אז שם אין CSS ואין שום משחק רק HALF LIFE 2 DEMO וזהו מה אני יכול לעשות ?? להחזיר ת'משחק לחנות(OFFICE DEPOT) או יש משהו שאני יכול לעשות ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני יצאתי מהחלון הזה (זה ממש בהתחלה איפה שנכנסבים למיון לאחר הגעת הרכבת) עכשיו אני בחצר כזאתי ויש עמוד ודלת שאי אפשר לעבור בה חחחח אז מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי אן בי אי הקובץ שלו ניראה ככה NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION-CD1.tar NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION-CD2.tar עכשיו אנ ילא יודע איך להפעיל את זה ניסיתי לשנות את זה לקיבצי בין זה לא עזר ניסיתי ליפתוח דרך הדיימון טולס וזה לא עזר.. וניסיתי ליפתוח דרך winrar וזה גם לא עזר זה רק פתח לי בער 50 פריטים שכל אחד מהם שוקל 15 מגה וניסיתי ליפוח כל אחד בדיימון טולס וזה לא עשה כלום (גם לא עזר) אז מישהו יודע איך אפשר ליפתוח קיבצי tar ?? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן אהלן לכולם.......1!!!!!!!!!!!!1 יש לי מחשב חזק שבניתי לעשות קצת מוזיקה יש לי טוב וחזק : AMD ATHLON 2600 512 זיכרון אבל יש לי כרטיס מסך מינימלי ביותר 128של MSI אני רוצה להתחיל לשחק קצת מישחקים ורוצה לשדרג (אם צריך) את המחשב בהתאם אשמח לעזרה תודה........מראששששששששש!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם... טוב אז זה הולך ככה...אחרי שסיימתי להתקין את המשחק ולעדכן אותו הפעלתי את המשחק(ע"פ הAUTODETECT) והמשחק לא נראה טוב... ז"א יש ארטיפקים על המסך.... הדרייברים שלי מעודכנים ואין לי את הבעיה הזו במשחקים אחרים... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כזה שלב שמורידים אותך עם מגנט ענקי ואתה בתוך האוטו (באגי), אז בדרך יש מין עמודים כאלה שצריך לכבות ואז מגיעים למחנה כזה שנותנים לך בזוקה ואתה צריך להרוס מסוק, אז הרסתי אותו וכיביתי את כל העמודים ואין לי מושג מה לעשות עכשיו. ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי, עוד מהדמו אפילו (מה שכנרה אומר שזה בעיה במחשב ולא בנשחק) מישהוא יודע מה הפיתרון? הפורומים של המשחק עכשיו לא עובדים (לי לפחות), וגם כשהם עבדו לא ממש מצאתי שם משהו חדש (תעדכן דריברים, תבטל HW SOUND...)
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש קובץ הזה London Racer Destruction Madness[EN-FR-DE][www.pctorrent.com].cue תודה זה כולי בסביבות 150 קיי ;D בבקשה עזרה תודה אחים (: :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום! ה-PS3 עומד לצאת (עוד חצי שנה) ובינתיים יש כמה וכמה דברים לראות... הנה הטופ שבטופ (לבינתיים): KILLZONE 2. המשחק שהימם את כולם בתערוכת E3... בהתחלה לא האמינו שזה הגרפיקה של המשחק עצמו, אבל זה כן. http://www.ps3land.com/previews/Killzone2.php כאן יש preview של המשחק, עם כמה תמונות מהסרטון שהוצג בתערוכה (שמציג את הכוח של המנוע הגרפי של המשחק עצמו). http://www.ps3portal.com/?view=video_gallery&game=33 כאן יש את הסרטון שהוצג בתערוכה (לא באיכות הכי טובה, אבל סבבה+). ויש עוד משחקים שהוצגו בתערוכה כן. בתערוכה. אז שימו לב מה מצפה לנו - שינוי טוטאלי בחווית המשחק... אני רק מקווה שלא יגזימו במחיר של הפלייסטיישן בארץ... (יש למישהו 3000 ש"ח?) תראו ותהנו.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1) אם אני מתנתק מהמשחק ליפני הסוף של הסיבוב (למשל:5/7 ). האם הנקודות שלי ישמרו? 2) מישהו יודע כמה נקודות צריך ל1 הונור ? כל פעם אני שומע מספרים אחרים מאנשים אחרים. :-\ 3) יש לי את 1.9 וגם לי יש את הבעיה של הטיימד אוט. האם ההונור שאני מקבל נשמר בפרופיל שלי אפילו שיש לי טיימד אוט? זאת הפעם השלישית שאני מוריד את המשחק כל פעם אני מתעצבן בגלל שאין שרתים ויש מלא בגים, הפעם אני חושב שאני לא ימחוק אותו. :lsvader:
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן אהלן חברים..........אני חדש בקטע של המישחקים.........יש לי מחשב דיי חזק של AMD 2600 אבל כרטיס מסך מינימלי ביותר. 1-אני מעונין להיכנס לתחום המישחקים ולקנות כרטיס מסך או משהו בסגנון שאוכל לשחק קצת בחורף ואשמח לקבל הדרכה ראשונית כמתחיל בתחום המישחקים.......(מה לקנות ולשדרג או בכלל ללכת על PS2 ....חחחח) 2-כמו שאמרתי בכותרת ניתקלתי בבעיה במישחק SWAT4 כאשר אני בשלב 3 ממש בהתחלה כמו שמתחיל הבלאגן ישר המחשב קורס ויש את ההודעה הבאה אשמח לעזרה בתודה רבה סער!!!! Crash Time: 10/10/05 21:20:50 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1145 MHz with 511MB RAM Video: MSI MS-StarForce GeForce4 MX 4000 (NVIDIA GeForce4 MX 4000) (567…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא עבד טוב למרות שהמחשב הוא מתחת לדרישות מינימום היום התקנתי את הpatch 1.03 וכשאני מפעיל את המשחק הוא מעלה מסך שחור וחוזר לחלון הראשי של המחשב ויוצא מהמשחק למישהו יש פיתרון?
-
איך מחליפים את השם של הקבוצה ? לדוגמא :blackhawk תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגע ,אבל הפינג בשמיים ימיול לא עובד ברקע השאלה ,איך אני יכול לשנות את זה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי את שני המשחקים האחרונים של gta ובשניהם יש את אותה הבעיה, שאני מריץ את המשחק המכוניות וחלק מהרקעים "נמרחים" ואני לא יכול לראות כלום, וזה מחמיר כל זמן שאני משחק יותר למישהוא יש פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר במולטיפלייר לשרת בבאטלפיד הוא מגיע לאמצע הטעינה ואז יוצא.. מה אני אמור לעשות ואיך אני יכול לתקן את זה??? ד"א למישהו יש קוד שהחייל ירוץ בלי הפסקות??
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני תקוע כאן ולא יודע מה לעשות....אני רק יודע שמתוך האש אמור לצאת לי מפלצת אש אבל היא לא יוצאת למה? http://planet.nana.co.il/moshe_ha/riddik.JPG
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק gunz שאני נכנס לשחק 1 מול 1 בחדר עם סיסמה אז למשל שאני הורג אותו אני מקבל exp ובתורות הבאים שאני הורג אותו אני לא מקבל בכלל בכלל EXP רק הוא מצליח לקבל .. שאני הורג אותו ניהיה מעליו את העיגול הזה ( שאומר לאגים) ואז אני לא מקבל EXP ולא נראלי שזה קשור אליו כי זה קרה לי עם כמה ילדים .. מה אני אמור לעשות .. ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני לא מוצא את כל 7 הפסלים הסמוראים האלה![מצאתי רק 4.. 2 כחולים, כתום וורוד איפה לעזזל נמצאים כל הפסלים? חיפשתי בכל חור במפה ולא מצאתי ( כשהם מסודרים, אלו ה 3 משמאל והשני מימין עזרה..
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
PRONCE OF PARSIA SANDS OF TIME יעבוד על GEFORCE 4 64MB WITH AGPX8
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם GENERALS - ZERO HOUR ברשת, אחד על אחד. אגב, גם אנשים שיש להם גרסה מושאלת (לא מקורית) יכולים לשחק, במידה וזה ZH , יש אפשרות להתחבר אחד על אחד, לפי כתובת IP. אם מישהו מעוניין אני אשמח אם תפנו אלי למסנג'ר (גם עכשיו)
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-