עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by blacknight21,

מעוניין במידע מהיכן ניתן לרכוש את המשחק Descent2 האגדי. ramburda@gmail.com תודה

2. Started by Coca Cola,

מכירים את המשחק? זה FPS בסגנון פיינטבול, אחלה משחק, נשקים נחמדים, יש למישהו שרוצה לשחק?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

המחשב שלי הוא מה שיש במפרט רק הכרטיס מסך זה Ledtekk Gf6600 128 מה אתם אומרים המשחק יעלה? ואם הוא יעלה יש מצב שהוא יעבוד לי נורמלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rrafi,

משו יכול להגיד לי מה הדרישות של F.E.A.R..!!?? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by The Ball,

אחרי שאני עושה save במשחק ומנסה לטעון אותו, הקובץ ששמרתי לא מופיע לי שם. נכנסתי ל- help and tools ומשם ל- recorded games, והשמירה שלי לא מופיעה. יותר מזה אחרי שאני מתחיל משחק חדש ואני עושה save, אני רואה את השמירה הישנה שלי ויש לי אפשרות לשכתב אותה.. מישהו יודע מה הבעיה? או שאולי אני לא פותח את השמירה מהמקום הנכון?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by SHAY951,

הבעיה שלי קצת מוזרה אבל הולכת ככה: שאני טוען שמירה של משחק, השמירה עולה אבל המשחק במצב PAUSE (כתוב על המסך GAME PAUSED) . ניסיתי כל מקש אפשרי במקלדת וגם צירופים ושום דבר לא מבטל את הפאוס הזה ואי אפשר להמשיך במשחק! יש למישהו מושג איזה מקש משחרר את זה (חיפשתי ב README ולא מצאתי שם).

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by רן.ט,

מישהו יודע מתי prince of persia: the two thrones יוצא?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  8. היי יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה במשחק FIFA-06 שהוא לא רץ חלק ? מפרט בחתימה. משחקים כמו HL2 , FAR CRY וכבדים אחרים עובדים אצלי עם פילטרים בצורה יותר טובה מאשר המשחק הזה.. הטמפ' אצלי במעבד בסדר גמור ( עד 57 מעלות במאמץ ) ובמארז עצמו אין יותר מ-35 מעלות. הכבדות מורגשת בעיקר ( למי שמכיר את המשחק יבין על מה אני מדבר) בהתקפות מהירות ובמצבים ליד השער. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by ^alon^,

מישהו יודע מתי יוצא המשחק? לפי מה שאני יודע הוא יוצא ברחבי אירופה ב-24 באוקטובר.... מישהו יודע מתי הוא יוצא בארץ????

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. עלתה גם איזה שגיאה אני יעלה אותה מחר

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. טוב אז ככה.. יש לי את הכרטיס 9600XT ואני לא הצלחתי לשחק בדום 3 על HIGH 1024 ויש כאלה שאמרו לי שאפשר לשחק עם הכרטיס שלי על HIGH בדום 3 התקנתי את הדרייבר הכי חדש ועדיין לא הצלחתי לשפר את הביצועים במשחק כמו דום 3.. אז התקנתי עוד משחק כבד (FAR CRY) וראיתי שגם את המשחק הזה אני לא יכול לשחק עך HIGH זה נורמלי??? ואיך משחק כמו FEAR צריך לרוץ על הכרטיס שלי?? (גם על MED?)

• 60 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by oded6188,

התקנתי את המשחק... אבל כשאני בא להפעיל אותו אז המסך הופך לשחור ואז זה נראה כאילו המשחק הולך לעלות... אבל אז זה יוצא בחזרה לווינדוס :-( אני לא יודע מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by stone cold,

סוני הכריזה שהיא הפיצה 10 מיליון יחידות של הPSP בפועל זה שהיא הפיצה לא אומר שהיא מכרה לפי המכירות מיחברות נטרליות אפילו הDS שמוכר יותר טוב לא הגיע ל10 מיליון מכירות חוץ מיזה הPSP לא רק שלא קרוב ל10 מיליון מכירות הוא גם מוכר כמות קטנה מידי של מישחקים לכל PSP שנימכר ביפן לדוגמה נימכרו עד היום רק 1,427,953 וסוני שלחו לשם משהו כמו 3 מיליון מכשירים זה רק מוכיח שלא צריך לאמין לחברות

14. תשמע אני נראה לי הולך לקנות עוד מעט (היום) פלייסטיישן 2. מה אתם אומרים כדאי יותר? הרגיל או הדגם המוקטן? אני יודע שהוא מגיע עם מתאם רשת מובנה ואין אפשרות לשחק עם המולטי טאפ (במילא אין לי צורך בו)... וגם לאיזה מהם יש אפשרות לחבר הארד דיסק

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב ??? ??? ??? :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by roeeko,

מנסה להריץ doom3 במחשב בעל המפרט הבא : p-4 3ghz 768mb-ram nVidia geforce 6600 256mb ומקבל את ההודעה הבאה : 2992 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & SSE3 & HTT 768 MB System Memory 256 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: Roee IP: 10.0.0.2 doom using MMX & SSE & SSE2 & SSE3 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.p…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by POD,

שלום לכם, התקנתי לא מזמן את המשחק הנ"ל והקטע שאצלי, administrator, המשחק עולה אבל ב- limited user ,מיד עם הפעלת ה-EXE, קופצת הודעה של UNSPECIFIED ERROR. יכול להיות שזו בעיה של הרשאות? זה מוזר כי כל שאר המשחקים עבדו רגיל. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by oded6188,

המשחק מגיע ב 2 דיסקים מה ההבדל בין הדיסק הראשון לשני? התקנתי את הדיסק הראשון וזה אפילו לא ביקש את הדיסק השני גם כשמשחקים זה לא מבקש אותו מה ההבדל? תודה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by sh_idan,

שלום לכולם ! התקנתי אתמול פיפא ויש לי בעיה מעצבנת בטירוווף ! כל פעם שיש תפריטים במשחק, אפילו התפריט בחירת שפה בהתחלה, הם מתחילים לרוץ לי כאילו אני לוחץ ימינה בלי הפסקה. הייתה לי תבעיה הזאת גם בדמו ואני לא יודע מה לעשות עם זה !! למישו יש פיתרון ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by rtr,

אם כן אז איך אני מגיע לתפריט הזה :s05: פשוט חבר שלי הביא לי תמשחק והכל שם בסינית/יפנית.. אולי לו זה לא מפריע אבל לי כן...

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

יש לי תקיעות מעצבנות כאלה בזמן המשחק ... זה באג ידוע או שזה רק אצלי? יש לי P-4 1.6MHZ R9800NP 512 RDR צריך להספיק למשחק כמו פיפה... אבל משום מה יש תקיעת מעצבנות ..

22. אהלן, כשאני מפעיל אותה,קופץ לי ה ERROR שציקפתי למטה. מישהו מכיר מה עושים? הפיפא שהורדתי דפוקה?משהו בהתקנה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by YoShow,

אוקיי המפרט שלי בחתימה. קודם כל, כשאני עושה benchmark באמצעות 3dmark05 אני מקבל 4900 שזה מתאים לכרטיס מסך שלי. אז הבעיה שלי מתעוררת רק במשחקים (וניסיתי כל דריבר אפשרי). לדוגמא: בblack and white 2 הפריימים הם 20 עד 30. בAOE 3 אני גם מרגיש כאלה קפיצות מוזרות (לא בדקתי FPS). המשחק היחיד שאולי פועל לי כמו שצריך זה Battlefield 2 שרץ על FPS שנע בין 50 ל70. כרגע אני משתמש בדריבר 78.01 FORCEWARE של NVIDIA. הטמפרטורות מצוינות ואני לא רואה כל סיבה למקרים אלה.

24. Started by Gosha,

אז...מי כאן באמת noob או 1337?! וד"א, אתם משתמשים ב-F5/F7 הלא הם ה-Quick Save/Load האהובים או שאתם נכנסים באמ-אמא של אויביכם ומצידכם שהקרב יגמר עם 13% Health?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 8 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.