משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
בהתאם לרמזים וההערכות, Vanquish ינחת בשוק ה-PC בעוד עשרה ימים, ובאיחור של כשבע שנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז קנינו סרבר לבאטלפילד 1, כרגע יש באג בחיפוש של הסרבר ב-SERVER BROWSERאז מי שעוניין הנה השרת דיסקורד שלנו:https://discord.gg/4U7xJEhתכנסו ובואו לשחק איתנו, תקראו גם לחברים מחוץ לפורום, נגדיל את הקהילה שיהיה סרבר באטלפילד עם הרבה ישראלים, כרגע בדיסקורד אנחנו בערך 20 אנשים שפעילים על בסיס יומיומי.כמה דברים שחשוב לציין:*כולם מוזמנים (כל הגילאים וכל הרמות), אבל לשמור על הסדר, לא לקלל או לרשום ספאם בצאט או כל דבר כזה שיפריע לאנשים אחרים שבאו להנות ולשחק, אין אזהרות או דברים כאלה.*הסרבר שלנו כרגע בסוג של תקופת ניסיון, קנינו את הסרבר לשבוע ימים, אם יכנסו אנשים והוא יהיה פעיל אפילו ב50 אחוז ממנו אז נגדיל את התקופה ונמשיך להפעיל את הסרבר, אבל אם לא הוא יסגר, תמיד תוכלו להמשיך לשח…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק האקשן-תפקידים מבית Guerrilla Games הוא אחד מאותם משחקים מיוחדים שכבר מהרגע הראשון בהם אתם מבינים כי מצפה לכם חוויה יוצאת דופן שתזכרו לעוד הרבה זמן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מה16 ביולי עד ה30 ביולי יש ארוע משחקי אונליין נושא פרסים מEVGA המשחקים שנכללים בתחרות הם: Team Fortress 2, Left 4 Dead 1, Left 4 Dead 2, Battlefield 3 or Counter Strike: Global Offensive (אגב יש עוד הגרלות בפייסבוק ובטוויטר) יותר פירוט: How to Enter: Enter your Steam ID and/or BF3 Soldier Name below Qualifying game play starts 7/16/2013 Play more than 2 hours to qualify for Prize Level 3 Play between 1 and 2 hours to qualify for Prize Level 2 Play any length of time under 1 hour and qualify for Prize Level 1 Requirements to participate: 1. You are at least seventeen (17) years of age or older (and have your parent/legal guardian's perm…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
-
היה לי פעם אתר במועדפים שבודק את מערכת המחשב ואז אפשר לבדוק מתוך רשימה אם משחק X יעבוד אצלי. משהו יודע את שם האתר?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לשכוח בבקשה לייק /סאב תודה לצופים http://www.youtube.com/watch?v=x6FeEqbVX-8
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
לפי שאני יפרסם את הסרטון אני רוצה לאמר משהו בנוגע לסדרה: בכל שבוע בימי שלישי אני יפרסם פרק של "Epic Moment" בסרטון עצמו יופיעו 1-2 קטעי וידאו עם הריגות יפות אתם יודעים שנמחקו לי כל הקטעים אז בשבילכם אני שיחקתי הרבה זמן מזמני כדי להשיג לכם את שתי הקטעים האפיקים האלו עוד משהו תרשמו לי בתגובות ביוטיוב אם ההריגות הם היו Skill \ Luck מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים טוב אני מקווה שתאהבו את הסדרה הזאתי ואם אהבתם אתם מוזמנים להרשם לערוץ לעוד סרטונים בוקר טוב
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שניהם במבצע, אבל אני לא רוצה להתפרע....
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים הפעם כמו תמיד העלאתי מונטאג' , אבל לא רגיל רוב המונטאג'ים שלי ושל השאר הם עם מוסיקה "אפיקית" "מלחיצה" או מוסיקת טריילר, החלטתי לקחת סיכון אני מאמין שרובכם לא יאהבו כי זה מוסיקה יחסית שונה ואני לא הכי טוב בלערוך עם מוסיקה כזאתי אבל אני מקווה בלב שלם שתאהבו וכמובן אם אהבתם אתם מוזמנים לתת לי לייק וסאב אני מאוד יעריך את זה *עריכה- 200SUB אני מוציא עוד מונטאג' המשך צפייה מהנה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
סדרה חדשה בערוץ ! אשמח לסאב לערוץ: https://www.youtube.com/user/AvielGames הסרטון:https://www.youtube.com/watch?v=EuY0VwCO3jo תהנו!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=T_7Gwp0MMxQתיהנו
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שחקנים תהיו מוכנים הגענו לשלב חצי הגמר והגמר של הטורניר נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד …
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
שוטטתי ביו טיוב וראיתי את הדבר הבא, גיים פליי שעוד לא ראיתי יכול להיות שמישהו ראה בעבר ואני לא אבל יש פה סכין נגד סכין, הדבר הבא ב BF4 ועוד, יהיה גם FLASHBANG שיוכל לעוור את השחקן היריב, תהיה גם אפשרות להשתמש בכוונת אקטיבית וכוונת פונדקאית על כלי הנשק בכך להפוך אותו להיברידי, לכל הדברים הבאים יש הסבר בסרטון מקווה שחידשתי
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
צהריים טובים לקהילת HW קצת באיחור אבל הוצאתי את השלישי בסדרת Epic Moment . התעכבתי להוציא את זה כי עבדתי על המונטאג' HAPPINES . הבאתי בשבילכם בונוס קליפ במחווה על האיחור תהנו קישור: נכון שאני מבקש את זה תמיד אבל כמעט כולכם מכירים אותי פה ושיודעים שאני משקיע בשבילכם מונטאג'ים ודברים מגניבים בערוץ שלי לוקח לי הרבה זמן לערוך את זה אז בבקשה אם אהבתם תירשמו לערוץ אתם חושבים שעל לחיצת כפתור קטן לא משנה לי כלום אבל כל פעם שאני רואה באיימל שמישהו נרשם אליי אתם לא מבינים כמה אני שמח , אני משקיע בשבילכם שעות על שעות ולפעמים אני צריך לדחות דברים בשביל הערוץ ואתם רק צריכים לבזבז שנייה מזמנכם ובמידה ואהבתם את הערוץ שלי תירשמו אליי יכול…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה הכנתי סרטון תודה לכם! ורק לכם אני רוצה לומר תודה לכם שנתתם לי סאב וקידמתם אותי ועכשיו אני פארנטר ויש לי עכשיו הרבה שירים שאני יוכל להשתמש בהם למונטאג'ים שלי אז בלי הרבה דיבורים תהנו
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את המשחק NBA 2K13 למחשב דרך טורנט, התקנתי... והכול הלך מעולה - שיחקתי במשחק חלק במשך שבועיים בערך והיום שניסיתי להיכנס אליו זה הראה לי את התקלה הזאת: ואני לא הבנתי מה הוא מבקש.. - ממש כלום. אני אודה למי שיעזור לי. נ.ב - אתמול הורדתי תוכנת אנטי וירוס של חלונות - אני לא יודע אם זה קשור אבל רק שתדעו...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מקווה שתאהבו אם כן פרגנו בלייק ושתהיה לכולנו שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
הורדתי לפני שבועיים בערך, אחלה של משחק כייפי ומעביר את הזמן. הגרפיקה בכללי לא מאכזבת אך יש הרבה מה לשפר במידה ויהיה המשך למשחק. אני נהניתי מהמשחק זרם בכיף ואהבתי את התפקידים המשימות והמטרות שנתנו לשחקן . לא הצלחתי להבין (וגם לא התאמצתי יותר מידי) למה אי אפשר לשחק במשחק כשיש פילטרים בדרייבר של הכרטיס מסך (ATI ) אז שיחקתי בלי פילטרים בדרייבר, אבל הכל על מקס במשחק. ממליץ עליו בחום למי שמעוניין לשחק בעוד אחד ממשחקי ה- FPS (אם אפשר להגדיר אותו ככה, אולי פעולה יהיה נכון להגיד עליו).
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש מה עושים?? בעיה אחרת יש לי גם במקס פיין 3 כפי שציינתי באשכול אחר בפורום
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-