עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Axel Foley,

כאשר אני מנסה להתקין משחק די ישן בחלונות XP אני מקבל הודעת שגיאה: מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by zoman,

האם מישהו יודע כיצד עוברים את השלב הראשון? במשחק הזה- שמגיעים למין מקום ללא מוצא ,שיש שם מין גנרטור שלא עובד וגם מין מעלית גדולה שאין לי מושג כיצד להניע אותה? :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by EladBr,

למה הדשא ב-PES5 אפור??? זה ככה אצל כולם? יש לי כרטיס מסך טוב(6800GT) אז זה לא הסיבה... תמונה: http://img284.imageshack.us/my.php?image=pes6yz.jpg עריכה: לא משנה כנראה היה בעיה האיזה מגרש אחד כל השאר טובים אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by RayZ,

יש משחקי מחשב, שאם אני עושה אותם על מצב ALT + ENTER, אני רואה את התמונה מכאיבה מאד לעיינים.. כאילו נכנסתי להגדרות (בווינדוס), וסימנתי שהכרטיס מסך יעבוד על 60Hertz. אי אפשר לשחק ככה.. מה אני עושה?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by mischa_barton,

שלום, כשהתחלתי את המשחק הוא בדק לי את המערכת וקבע את ההגדרות לפי המחשב כ Medium. הרצתי את המבחן ויצא לי 11 FPS בממוצע, דבר שלא הייתי מרוצה ממנו. המחשב שלי הוא AMD 64 3200 1024mb DDR Kingston Powercolor FX5600XT זה בערך מה שחשוב אני מניח, חרא כרטיס מסך אבל לא כזה עתיק. מישהו יכול לתת לי Custom Settings בשביל מחשב סבבה עם חרא כרטיס מסך, שאני יוכל להנות מFPS סביר וגרפיקה שהרמה שלה בינונית מינוס? תודה לעונים :]]

6. Started by ktulu,

שלום, יש ברשותי משחק שהורדתי באימיול שנקרא Backyard Basketball 2004 המשחק ירד ב 2 קבצים. סיומת CUE ו BIN. הבנתי שאלו קבצי דיסק, מראה או משהו דומה ושאני יכול לטעון אותם דרך כונן וירטואלי. אז דרך ה DAEMON TOOL אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לטעון משום מה. (אני בוחר קובץ אחד מהתיקייה, אותו קובץ שמופיע אוטומטית, נדמה לי שזה ה CUE) הקבצים הם באותה התיקייה ובעלי אותו שם, רק עם סיומת אחרת. הבנתי שככה זה אמור להיות אך עדיין זה לא מצליח. כמו כן, ניסיתי דרך נרו לצרוב IMAGE אבל גם שם אני מקבל שגיאה. אני חייב לציין שזה כבר קרה לי עם משחק פיפא 2005 שהורדתי ומחקתי כי חשבתי שהבעייה היא במה שהורדתי ושזה לא תקין. כנראה שמשהו אחר לא תקין ואני לא מבין מה. מישהו מכיר את הבעיה? ואם כן, …

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by stone cold,

http://www.rascalboy.nzone.it/ideas.html דרך אגב התמונות זה לא מהגירסא שהם הוציאו אז אין טעם להוריד בינתים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dark_zero,

איזה משחקים אתם ממליצים לי להתקין על המחשב הבא:CELERON 700Mhz 256 mb ram tnt 2 model 64 32MB אבל משחקים יפים

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by yotam_10,

אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ מישחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??

10. Started by InFecT[0]r,

יצא משחק אופנועים חדש כי משהו אמר לי שיצא?!!! אם ביכלל משהו מכיר משחק אופנועים מעניין ואייכותי?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  11. אוקיי, שיחקתי לילה שלם במשחק המדהים הזה ופשוט התמכרתי! עד שהגעתי לשלב שטיילר (החוקר השחור) משחק כדורסל עם ג'פרי (אחד מהשוטרים) ובקטע שצריך ללחוץ על הצבעים המשחק פשוט נתקע ועולה הודעה של תקלה במשחק, בקיצור, ניסיתי כל דרך אפשרית, להפסיד במשחקון, ללחוץ על הצבעים בסדר שונה, אפילו חיפשתי קודים לעבור את השלב אבל אין כלום. הלך המשחק. כמו כן, החלטתי שאני פשוט אתקין מחדש את המשחק, אבל עשיתי טעות של מתחילים ושכחתי לגבות את השמירה שלי....בקיצור, אכלתי אותה. ולכן, אני פונה אליכם, חברי הפורום, אם מישהו מכם שיחק או עדיין משחק ועבר את החלק הזה של המשחק, בבקשה שישלח לי את השמירה שלו, אני פשוט חייב להמשיך לשחק. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  12. שלום בניתי אתר על סידרת המשחקים need for speed ויש שם הורדות טרילרים ותמונות מהמשחקים ואני חושב גם לבנות ליגה שבה יתחרו חברי האתר אחד נגד השני רציתי לדעת מה דעתכם על הרעיון ולקבל הצעות לשיפור האתר זותי הכתובת www.needforspeed.coo.co.il נ.ב אני מקווה שזה בסדר שרשמתי פה ולא בפורם כללי פשוט זה נראה לי יותר מתאים לפה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

טוב פה תביא תוצאות שלכם בסוף כול מישחק וביכלל תדברו על המישחק. קבלו איזה תוצאה: תגידו מתי אני מקבל ADVANCED MEDIC? ויש איזה מדריך לכול המדליות וכאלה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MegaStorm18,

יש לי בעיה אממ היום התקנתי אותו והכל הלך חלק ויפה עכשיו הבעיה היא כזאת, אני משחק בו אולי 4 שעות רצוף ועשיתי הרבה משימות, עכשיו שאני בודק את הסטטוס שלי הכל עולה לי למעלה , השרירים הכושר השומן אבל יש לי בעיה, הrispect -הכבוד שלי ורמת כושר בכיוון נשק נשארים על אפס אפילו שאני עושה משימות שנותנות לי כבוד וכל זה זה נשאר על 0. האם זה באג או משהו? [attachment deleted by admin]

15. Started by h-y-d-r-o-6-6-6,

אני מחפש משחקי רשת תפקידים ואסטרטגיה לא כבדים למחשבים די חלשים תמליצו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by ezx,

אני רוצה להיתחבר לחבר שלי אי פי לאי פי איך עושים את זה מישהו יודע מישהו ניסה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2... אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט.. מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. טוב תעשו בדיוק את מה שאני כותב פה וזה יעבוד לכם בדוק לי זה עובד והיתה לי את אותה בעיה . קודם כל תתקינו את המשחק ותעתיקו את הקראק מהדיסק של המשחק, אחרי זה תורידו את הקראק הזה, העלתי לכם אותו בהורדה ישירה צונזר הוא שוקל כמו הקראק שיש בדיסק של המשחק אבל הוא קראק מתקן פשוט תעתיקו אותו על הקראק שיש לכם בתוך התיקיה של המשחק ואז תקישו קוד בתחילת המשחק ממה שיש ביוצר סריאלים (לא לשכוח להקיש את הקוד בלי המקש "-" זה חשוב , תקישו את הקוד רצוף!!!) ואחרי זה הוא ירשום לכם הודעה שהקוד שלכם בלבד ולא לגלות לאף אחד אותו, תלחצו אוקי ותשחקו במשחק ). *דרך אגב לא משנה אם אתם מחוברים לאינטרנט או לא, אבל במידה והמשחק מנג'ס לכם על כניסה לאינטרנט אז תחסמו.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

אני נמצא אצל בן דוד שלי יש לו הלף לייף 2 וקאונטר סטרייק סורס אבל אין לו 1.6 הוא התקין סטים והכול, אני הרבה זמן לא התעסקתי עם זה אז השאלה שלי היא מאיפה אני מוריד את 1.6 ואיך אני מתקין אותו?

20. Started by stone cold,

שלום לכולם אחרי שראיתי סירטונים וקראתי כתבות אני די מאוכזב מהדור הבא ואני יפרט לפי כל קונסולה XBOX360 -הגירסה הנורמלית (זות שבא אים ארד דיסק ומאפשרת הרצה של מישחקי XBOX רגילים ועוד הרבה דברים)מאוד יקרה 400 דולאר בחול חוץ מיזה אין מישחקים קרובים שבאמת מנצלים תכח שלה דבר נוסף זה שלשחק אונלין צריך לעשות מינוי 50 דולאר לשנה בחול וזה די דופק תאנשים בארץ כי אין בינתים כוונה ליבוא רישמי לארץ ודבר אחרון גם במיקרה שיהיה יבוא רישמי חוץ מהמנוי הרבה דברים בXBOX LIVE (הרשת של הXBOX )יהיו בתשלום ואני לא מדבר רק על MMORPG אלה גם על דברים רגילים כמו עוד מסלולים למרוץ מכוניות לדוגמה וגם שככתי עוד דבר זה שיש גירסה אחת אים ארד-דיסק וגירסה בלי וזה יכול לבלבל מאוד תמפתחים וליפגוע בחלק מהמיש…

21. Started by רן.ט,

הורדתי משחק מהאינטרנט וזה ירד שלי בקבצים של mdf ו- mds מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לצרוב אותם?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  22. הורדתי ת'משחק בסיומת ISO הפעלתי דרך isobuster בתוכו יש קובץ בשם track 01 הקיצור התקנתי את הקובץ לתיקיה והשם של הקובץ track01.tao איזה תוכנה פותחת קבצי TAO?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by blacknight21,

מעוניין במידע מהיכן ניתן לרכוש את המשחק Descent2 האגדי. ramburda@gmail.com תודה

24. Started by Coca Cola,

מכירים את המשחק? זה FPS בסגנון פיינטבול, אחלה משחק, נשקים נחמדים, יש למישהו שרוצה לשחק?

• 9 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים