עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Dror Arasheven,

מאיפה מומלץ לרכוש . ומשהו יודע מה אני מקבל בגרסת apex ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by דודים דודים,

קניתי לפני חצי שעה את Homefront: The Revolution דרך האתר הגיע לי קבלה במייל שגבו את התשלום אבל לא קיבלתי שום סיריאל לסטים נכנסתי לקישור בקבלה הזו וזה רושם לי : " You have not made any previous downloadable orders! "

3. אחרי חמש שנות עבודה, אחד מהמודים המושקעים והמקיפים ביותר עבור The Elder Scrolls 5 זמין להורדה ללא עלות לכל דורש לכתבה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. רוצים לחזור בזמן 100 שנים ולחוות את המלחמה הגדולה ביותר שידע העולם עד אז מכמה זוויות שונות? בסוף החודש זה קורה לכתבה

5. הכותר הייחודי ReCore מקבל דרישות מערכת רשמיות וסרטון משחקיות ארוך, לרגל ההשקה בשבוע הבא למחשבים האישיים ולקונסולות ה-Xbox One לכתבה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. פלטפורמת המציאות המדומה של סוני תכלול דיסק פיזי שמזכיר לנו נשכחות משנות התשעים העליזות לכתבה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. בחברת EA Games מתכוננים במרץ להשקתו של Battlefield 1 הגדול לכתבה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. סדרת האימה תנסה להיוולד מחדש בקרוב, ותדרוש מכם חומרה סבירה יחסית בכדי להנות (או לסבול) מכך לכתבה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. היי. לא עברתי אפילו חצי שלב בבאטל פילד 2 באד קומפני, למרות שניסיתי המון פעמים. כשהגעתי לשני ויאטנמים שעומדים על קשר קטן ממש בתחילת השלב הראשון, וכשאני חמוש רק בסכין, הם תמיד ירו בי לפני שהצלחתי להתקרב אליהם. איך אתם עברתם את הקטע הזה??? אציין ששיחקתי במשחק הזה מזמן וזה, המשחק הראשון והאחרון שיהיה לי. סתם מעניין אותי למה לא הצחתי לעבור את השלב...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. גם משחק הפעולה בעולם פתוח מתקרב להשקה הרשמית שלו בצעדי ענק, ומנסה לוודא כי אתם לא שוכחים על קיומו לכתבה

11. פלטפורמת ה-VR של סוני מתקרבת במהירות להשקה הגדולה שלה לכתבה

12. הי חברים! נראה לי שתהנו מהסרטון החדש שהכנתי. אחרי ה-286 מהפעם הקודמת, נראה לי שאתם נהנים מקצת חומרה רטרו!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. הכותר החדש של יוצרי Max Payne כבר לא בלעדי לחנות המשחקים של מיקרוסופט ולחלונות 10, ומקבל את אהדת הגיימרים לכתבה

14. האם אי פעם חלמתם לקפץ בין משאיות דוהרות בדרך אל המטרה שלכם? גם אם לא, Clustertruck עשוי לשנות את דעתכם לכתבה

15. Started by Itay Nissim,

INVESTMENT FOR WASTELAND 3 מה דעתם על השקעה בפיתוח המשחק? מישהו יכול לעשות סדר: סדר גודל של השקעה? ממתי המשקיע יראה רווחים?ואם כן כמה האם תושבי מדינת ישראל יכולים להשקיע,ואם כן מה שיעור המס על הרווחים האם ההשקעה נראית לכם כדאית? אני אישית מעריץ נלהב של הסידרה https://www.fig.co/campaigns/wasteland-3/invest/

16. אחרי הקאמבק הגדול והמוצלח של קודמו, משחק התפקידים Wasteland 3 מצליח לאסוף כמעט שלושה מיליון דולר ברשת בתוך שלושה ימים לכתבה

17. אורח דואל בוט
    Started by אורח דואל בוט,

האם יש הבדל בין משחקים מsteam שמריצים על לינוקס או חלונות? יש איזו סיבה להפעיל מחשב בדואל בוט דוקא על אחד מהם כדי לשחק?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  18. Started by iamapowerfulwerewolf,

מה אני צריך לקנות בשביל לשחק ב rise of the tomb raider 20 year celebration? יש לי את המשחק ב Steam. אני צריך לקנות את הseason pass?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אחת מסדרות הפעולה האהודות והמטורפות ביותר בסביבה תנסה לזרוח במציאות מדומה על גבי ה-Oculus Rift וה-HTC Vive, החל ממחר לכתבה

20. טכנולוגיית ה-Asynchronous Spacewarp הופכת לחלק מובנה בתוך תוכנת משקפי המציאות המדומה, ותאפשר להפעיל אותם גם עם מחשבים הרבה יותר צנועים לכתבה

21. Started by r.b.y24,

היי יש לי הגה די ישן G25 ומחשב חזק מחפש משחק מכוניות שאוכל להשתמש בהגה אפשר מציאותי ומציאותי פחות תודה

22. וידאו רשמי חדש ל-Prey מצליח להרשים את הגולשים, ולהשכיח במעט את החזון 'המקורי' מתחילת העשור לכתבה

23. החנות המקוונת עורכת מכירה בהנחה לכותרים אשר התמודדו על פרסי טקס ה-Game Awards המקוון הלילה לכתבה

24. Started by RD Gaming,

אהלן חברים, התחלתי ערוץ והעלתי סרטונים של גיימפליי מבאטלפילד 1. הערוץ יכלול הסברים ומדריכים קצרים על הסינגלפלייר, מולטיפלייר וכל מיני טיפים יעילים. אשמח אם תיכנסו לראות, תתרשמו ותחוו את דעתכם, כמובן שבעתיד הקרוב יהיו עוד סרטונים רבים. קישור להרשמה לערוץ:https://www.youtube.com/channel/UCHPQ9nz4NTTy9Irg3PhwtTQ?sub_confirmation=1 לינק לסרטון הראשון: תהנו!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. בואו להכיר עוד יצירות דיגיטליות מרשימות שקשה מאוד להאמין כי אדם אחד בודד הוא זה שהפך אותן מחלום למציאות לכתבה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים