עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by taz-man,

אנשים אני חייב עזרה!!! התקנתי פיפא 2006 והוא לא עולה לי הוא רושם לי את ההודעה הזאת please insert the correct cd-rom, select ok and restart application ולמה רשום אישור אחרי שלוחצים אישור הוא יוצא מהמשחק..

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. חשבתי לעצמי אולי נצליח ליצור קבוצה ,ונשחק ביחד כל אחד בתפקיד שהוא טוב בו ונוכל ככה ליצבור יותר ניקודות

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by AdiR^SiNaI,

מה אומרים על הביבי שלי ? http://img472.imageshack.us/img472/5476/red2oz.jpg

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Rhx,

יש פה מישהו שמשחק Carom3D?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by timac,

טוב החלטתי לפתוח פה טורניר אן בי אי 2006 מקווה שיהיו משתתפים!! אז ככה הליגה תיהיה בנויה מ16 שחקנים 2 בתים כל בית 8 קבוצות ו4 עולות לפליאוף שישוחק הטוב מ5. כל אחד שירשום קבוצה,אי סי קיו,מסנג'ר,שם,אם הוא יכול לארח או לא. כל רבע ישוחק 5 דקות על רמה סופרסטאר.. יאללה אני יתחיל: פילדלפיה 224606 amitbachr@walla.co.il עמית יכול לארח אין רשת יאללה כולם להירשם רק רציניים וכאלה שיש להם תמשחק..

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by dingo,

התקנתי את המשחק אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מבצע בדיקה של הדיסק ולא מוצא אותו גם לא מצאתי קראק למשחק אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. לקוח מ-IGN THQ has allegedly acquired the rights to publish videogame based on the HBO mafia TV series, The Sopranos. In a report released Thursday, Banc of America analyst Gary Cooper said THQ will publish the game, expected in the first half of 2006. http://xbox.ign.com/articles/613/613720p1.html אפשר קצת פרטים עליו (אם יש בכלל)

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by x-pac,

פתחתי את המשחק (אחרי ההתקנה) אם anti blaxx וזה הראה לי את הודעה הזאת A required security module can not be activated. This program cannot be executed מה לעשות? , אם אני עובר על החוקים או משהו סליחה...

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by Works4me,

די נמאס לשחק בחו"ל עם כל הפינג הגבוה הזה .....אני כנראה יורה בדמות של מישהו שנמצא כבר מאחורי הגב שלי ודוקר אותי עם סכין ( כולם כמו סופרמן שם ) תשובה זריזה יאללה חברה בואו נרים פה משהו !!! הגולש ...

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש - AMD3000, כרטיס מסך X800GTO וזיכרון 1G -> מזל טוב->תודה 8) עכשיו אני בבעיה - איזה מערכת הפעלה להתקין עליו - XP32 PRO SP2 או XP64 מה עדיף למשחקים ? MAT

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

קבלו: http://www.wowguru.com/forums/showthread.php?t=9257 תמיד פחדתי שבליזז ישתמשו במנוע של WOW לדיאבלו 3 כוס אמק! למה להרוס משחק מעולה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by DeadByDawn,

אם כן...אנא התפקדו בבקשה. תודה מראש

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. הבעיה היא שברגע שאני מפעיל זה יוצא אקראתי בפורום על ביטול חסימת הרענון אבל אין לי שום תוכנה... יש משהו שאפשר לעשות?!?

14. Started by alextomin,

שלום לכולם הבאתי לכם פרטים חדשים על המשחק Need For Speed:Most Wanted!!! (על הדמו) קודם כל דרישות המערכת של הדמו(מינימאליות): OS - Windows XP/2000 Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz Memory - 256MB RAM Hard Drive - 1.0 GB CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) Video Card - 32MB (NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported.) Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online - Broadband; 2-4 Players פרטים על הדמו!!:רק 3 מכוניות: Mustang משופר Cayman S לא משופר ומשופר. להמתחרים יהיו המכוניות: IS300, GTO, Golf GTI…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אין בשום מקום... מישו אולי יודע איפה אפשר להשיג? או מה הקוד?

16. Started by AVI.S.T,

הכתבה מאתר gamer קרדיט קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, מבטיח ביצועים יוצאי דופן בקונסולה החדשה לאחר שכבר הכריז בעבר כי 'הפלייסטיישן 2 תציע לשחקנים עולם וירטואלי חי ואמיתי בדיוק כמו המטריקס' וכי 'בעתיד נצטרך להשקיע יותר שעות עבודה כדי לשחק במשחקים האהובים עלינו', חוזר לכותרות קן קוטראגי, נשיא חטיבת הבידור הממוחשב של סוני, באוסף חדש של הצהרות מוזרות לא פחות. במסגרת נאומו בכנס הבינלאומי לציוד דיגיטאלי בטוקיו, טען קוטראגי כי הפלייסטיישן 3 תריץ משחקים במהירות מסחחרת של 120fps (תמונות בשנייה), עד פי שש מהנהוג בדור הקונסולות הנוכחי. יש רק בעיה קטנה אפילו מסכי הטלוויזיה החדשים והיקרים ביותר אינם תומכים בקצב שכזה... אך קן מצהיר כי סוני מתכוננת כבר עכשיו לעתיד. הגיו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tigerex,

פה תכלו לפרסם כל מיני תמונות שלכם ממשחקים חדשים שאתם משחקים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש משחק ישן RPG שבו עשית קווסטים וגייסת אנשים לחבורה שלך אני לא זוכר עוד אבל אשמח לקבל כמה שמות (עם תמונה זה יהייה מצויין) ואולי יתמזל מזלי תודה מראש

19. Started by mardona,

שלום רב, אני משחק במשחק fifa 2005 אם חברי ברשת ושמתי לב שכדי לתקשר איתם אני לא יכול ללחוץ על הכפתור host כלומר להיות הזה ששולט אלה רק ללחות על conect (להתחבר) הדבר משפיע הרבה מפני שיש לי חבר שיש לו אותה בעיה ואני לא יכול לשחק נגדו... יכול להיות בגלל שיש לי ראוטר? אגב יש לנו אותה גרסה בדיוק של fifa 2005 !!! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. אורח Si-Nom

סיימתי את השלב האחרון ולחצתי על המגילה בצבע זהב,זה עושה טעינה מראה לי סרט ש AZTEC אחד מיתפלל לאלוהים פיתאום נופל מטאור וכול המסך ניהיה לבן,אחרי כמה שניות יש טעינה וCREDITS אני מבטל את זה וזה טוען את השלב הרביעי! מה עושים? זה אמור ליפתוח לי את ה SANDBOX.... עזרה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by liav12,

או שיש בו סינגל פלייר גם?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by STRENGTH,

טוב אז זה כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת. חשבתי שזה יעבור אבל אני רואה שזה לא.. אז ככה שאני הורג מפלצת לוקח לה איזה 3 שניות למות,ושאני לוקח כסף לוקח איזה 4 שניות עד שהוא לוקח אותו יש עיקוב רציני אני לא יכול לקחת מהר דברים. וגם לפעמים המשחק יוצא לי בגלל שהכל נתקע לי וכל המפלצות קופאות. יש דרך לתקן את הבעיה הזאת??? ניסיתי הכל

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by trz_tz,

אני רוצה לשחק עם חבר אבל אני לא מבין תעניין אם האי פיי וגם כול הקטע לארח או ההפך מישהו יכול לעזור בבקשה??? אני ישמח מאד

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הפינגים עכשיו פשוט בילתי ניסבלים המינימום שאני מצליח להוציא כשכלום דלוק,ואני אומר כלום! אני משיג 180 פינג בלחץ! זה בילתי ניסבל עם אני מצליח להרוג 3 במישחק אחד אני שמח! מה עושים? אני מחובר לזהב!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים