עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

טוב למי שלא מכיר Lumines יצא בהתחלה לPSP ונחשב לאחד מהמשחקים הטובים לקונסולה בעיקרון זה משחק פאזלים שדי דומה לטטריס בכל מיקרה בגלל היתלהבות ברשת מהמשחק הייתי פשוט חייב לנסות את גירסת הPS2 שיצא לא מזמן http://www.gamespot.com/ps2/puzzle/luminesplus/index.html טוב לא מצאתי ווידיאו של המשחק לPS2 אז קבלו תווידיאו מה360- http://www.youtube.com/watch?v=ArONJVq16ME בכל מיקרה אני די מאוכזב מהמשחק ציפיתי למשהו כמו Tetris Attack אחד ממישחקי הפאזלים הטובים בכל הזמנים ובמקום קיבלתי משחק חביב ולא יותר לפחות זות דעתי

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. אין לי במה לשחק עכשיו אז התקנתי כמה משחקים ישנים כמו IGI אבל אי אפשר כמעט ולשק אם 30 fps בדקתי בtitan quest וזה מוציא בלי בעיות 40 על גרפיקה גבוה אז אני יודע שזה לא בעית חומרה ולא תוכנה אז השאלה שלי היא איך אפשר לבטל את הגבלת ה fps במשחק.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. בת'רד של "סרטון של המשחקיות של CRYSIS באיכות גבוהה" התעמתו בנושא המשחק של השנה חחח עכשיו רציתי באמת להעלות את השאלה בפורום... איזה משחק לדעתכם יהיה המשחק הכי טוב מכל הבחינות... ולא משחקים רק לPC או PS3 או XBOX360 אני מדבר כל משחק כלשהוא.... לדעתי ללא שום צל של ספק המשחק הכי טוב של השנה יהיה CRYSIS.... לא בחרתי את GTAIV כי זה לPS3 ואני שונא GTA בקונסולות.... (כי לרוב אין מקלדות ועכברים... הרוב משחקים עם ג'ויסטיק, וגם כי הגרפיקה לא מקסימלית) אבל לדעתי GTA IV בהחלט הוא יהיה "ה" משחק של 2008... יאללה נוו תנו מה נראה לכם!.... **עריכה: קבלו לינק... איזה משחק נראה לי הנאה לשחק בו... שחבל על הזמן ממזמן - http://stage6.divx.com/user/sjiske/video/1118790/Crysis-flythrough

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by huhxd,

למישהו יש מושג האם המשחק הזה בוטל? או שזה עדיין לא בטוח? יצא טריילר והמשחק נראה פשוט ענקקק יהיה ממש חבל אם הוא יבוטל/בוטל http://www.gametrailers.com/player/43996.html אני חייב לציין שאני לא אוהב סימולטור טיסה וכד' אבל אם המשחק הזה יצא אין סיכוי שאני לא אתן לו צ'אנס.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by aeonf,

שלום חברים תהיתי אם תוכלו לעזור לקשיש כמוני למצוא כמה משחקים טובים לשחק בהם. סוגי המשחקים שאני אוהב זה FPS, משחקים כמו DIABLO, ואסטרטגיה (?) כמו WARCRAFT, C&C וגם משחקים כמו HEROES. אשמח מאד להמלצות למשחקים חדשים. הכ. מסך שלי הוא 4870 אז אין בעיה שלא יסחוב משהו. תודה רבה מראש לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by kostik,

הוא כותב לי Unhandled Exception משהו כזה ולמטה מספרים שמעתי שיש משהו שמתקן את זה ויש לי וינדוס XP ולפי אחד האשכולות ראיתי משהו שמתקן את זה אבל זה לוינדוס 98!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by regevk.80,

שלום חברים , אני צריך עזרה , רכשתי את Call of Duty®: Modern Warfare® II החדש. הייתי צריך לפרמט את המחשב , התקנתי בחזרה את המשחקים האחרים שיש לי בסדרה COD. משום מה שאני נכנס לחנות רושם לי שיש לי אותו ב LIBRARY אבל אני לא מוצא את LIBRARY. אצטרף תמונה , מקווה שמישהו מכיר את התופעה הזו , התמיכה שלהם לא כ"כ עזרה עם הפתרונות שהביאו לי.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. הציפייה בשיאה: משקפי המציאות המדומה יהיו זמינים לרכישה מקדימה כבר מחר, ואז סוף סוף נדע מה מחירם חולמים להצטרף את טרנד המציאות המדומה השולחנית לפני כולם? במידה וכן, היכונו למחר – ב-Oculus הכריזו כי תיפתחמכירה מוקדמת בינלאומית לדגם ה-CV1, המסחרי הראשון, שלמשקפי ה-Oculus Rift המדוברות והמבטיחות. באופן מוזר למדי, בחברה עדיין לא מגלים כמה יעלה הדגם הרשמי הראשון של משקפי המציאות המדומה – ובכך מחזקים פעם נוספת את החשד והחשש שמחיר זה יהיה גבוה במיוחד. אלא אם כן מדובר במהלך מכוון מתוחכם שבסופו תיחשף עלות נמוכה מהצפוי, ותביא עימה באזז חיובי משמעותי עבור הפלטפורמה. זה סוף סוף מגיע כעשר שעות לאחר פתיחה המכירה המוקדמת, אשר טרם ברור איזה מלאי היא תכלול …

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. הכותר החדש בכיכובה של לארה קרופט וגם הפרק החדש בסדרת Call of Duty מצליחים להשאיר רושם חיובי אצל המבקרים, הרבה יותר מכותר המירוצים החדש והמדובר של EA לכתבה: http://hwzone.co.il/הטובים-והמאוכזבים-עונת-ההשקות-ממשיכה/

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  10. Started by redti,

מישהו יכול להעלות לי קובץ שמירה שלו אחרי שהוא עבר את השלב black friday או מצידי את כל השלבים..? אני לא מסוגל לשחק בשלב הספציפי הזה יש לי בעיות גרפיות כל המסך שחור והבנתי שזה ככה רק בשלב הזה..אני רוצה לדלג עליו להתקדם אז אני רוצה משחק שמור של מישהו שעבר אותו

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  11. Started by poltergeits,

הי אני וחבר התקנו את המשחק כל אחד בביתו ואנו כבר כמה שבועות מנסים להתמודד אחד מול השני האם תבוא הישועה ?? דרך אגב אני זמין גם באי סי קיו 271839150

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  12. הכירו את המשחק הבלתי נשכח שמוכיח אחת ולתמיד כי רושם ראשוני עלול להיות מטעה מאוד בימים אלו די קשה למצוא משחקים שמצליחים להשאיר אתכם בפה פעור, וכזה בדיוק הוא Undertale, משחק אינדי מבית היוצר של אדם אחד בלבד – Toby Fox, שאם הייתי צריכה לתאר אותו בשתי מילים בלבד, הן היו "בלתי צפוי". למרות שמהפתיח של המשחק אתם עלולים לקבל את הרושם שמדובר בעוד משחק תפקידים, כזה עם סיפור סתמי, קרבות אקראיים ועליית רמות, תוך חמש דקות תגלו שאין טעם לנסות ולהדביק עליו תויות, הוא פשוט משחק בפני עצמו, שעושה דברים בלתי שגרתיים, ולכן מצליח להפתיע ולשמור על עניין לכל אורכו, ואפילו לאחר שתסיימו אותו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%94%D7%9B%D7%99-%…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by Vladgi,

על המפרט הבא: 9600xt 256 2600 barton 512 ddr 400 epox 8rda3+ ? ??? על גרפקיה של 1724*768

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by Cooler-Master,

מישהוא מכיר את המשחק? אני לא מבין מה הוא עד כדי כך כבד שאני לא מצליח להרץ אותו בצורה נורמלתי אפילו על הגדרות הכי נמוכות? ומשחקים כמו GRID אני מריץ בלי בעיה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  15. Started by guyhhh,

אחרי שאני מקבל את הכדורים שלוחצים עליהם והחרקים באים אלי וכו' קצת אחרי זה אני עולה על צוק שיש עליו שומרים ואחר כך מגיע למין מחנה כזה עם הרבה מגדלי שמירה גבוהים ובשלב מסוים של הלחימה מגיעות שתי רחפות שירות עלי ואני לא מצליח להוריד אותן אני יורה עליהן אבל הן מתחמקות מהפגזים ואחר כך אני חשוף ליריות שלהן ואני אפילו לא מספיק לטעון מחדש את הבזוקה . אני משחק ברמה normal ועד עכשיו הסתדרתי עם המשחק בלי כל כך הרבה מאמצים רק פה אני ממש נתקע. בבקשה עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. כשמנסים להפעיל את המשחק הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת שהדרייור חייב לתמוך ב OPEN GL 1.3 ומעלה, כמובן שהדרייור תומך אבל כנראה המשחק לא מזהה. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  17. ב CHAOS הזה בידיוק אחרי שאני מסיים את השלב הראשון המחשב שלי כולו פשוט ניתקע ובCONTRACT JACK בידיוק אחרי שאני מסיים לראות את הסרטים שבהתחלה ויש את הקטלוג אז המחשב ניתקע יש למישהו פיתרון? או יש מישהו שזה גם קורה לו?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  18. וואלב החליטו ליהיות שוב נדיבים והפילו עלי עוד ערמה של הזמנות לדוטה 2 אז... יש מישהו שעוד לא קיבל הזמנה?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by hike101,

שלום וברכה. קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד לחברת INFOGRAMS על שהוציאה את המשחק המעולה הזה - היטמן 3. דבר שני, כיצד מתבצעת השמירה? האם זה נשמר אוטומטית אחרי כל שלב? הרי במהלך השלב אין אפשרות לשמור, או שאני טועה? תודה

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  20. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=307462 קיצור אנסמבל (החברה שהביאו לנו את אייג' אוף אמפיירס ומפתחים את הספין אוף השני של היילו) הודיעו כי נתננו אור ירוק להתחיל בפיתוח של משחק תפקידים מבוסס וורלד אוף וורקרפט רק...בעולם של היילו

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by 3pac,

אף פעם לא שיחקתי במחשק מהז'נר , ואני רוצה לנסות. אפשר המלצות בבקשה ? שמעת Command & Conquer טוב.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by yellow acid,

בעודי משחק לי לתומי כנוב מתחיל בחבילה החינמית של SC2, עליתי מול שחקן מליגת יהלום, רק מרוב הלחץ הAPM שלי ירד בחצי, אבל זאת לא הנקודה, הוא שיחק נגדי רק עם reapers וקרע אותי (למרות שעצרתי לו גל אחד בהצלחה ואני גאה בזה). הוא אמר לי שאני משודר עכשיו בלייב באיזה ערוץ שלו שנקרא mtv, והמשדר נקרא ashton kutcher. ושצריך לחפש משהו בשם PUNK'd עכשיו עשיתי על זה חיפוש בגוגל ומצאתי כמה מקומות שמזכירים את השם שלו בהקשר לסטארקראפט2, אבל לא מצאתי שום ערוץ שמשדר. אם מישהו מכיר\יכול למצוא\יכול להפנות אותי למקום שבו אפשר למצוא את הערוץ המדובר, אני אודה לו מאד. תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  24. בזמן האחרון שאני משחק במשחקים, המקשים מגיבים באיטיות. בכל משחק שני משחק אם זה DMC הדמו החדש, GRID וMASS EFFECT אני לוחץ על המקשים ואחרי 3 שניות פתאום זה מגיב ואי אפשר לשחק ככה לדוגמה בDMC אז כל שנייה צריך ללחוץ ואז הכל כבר ניהיה בלאגן. אם למישהו יש פתרון שיגיד תודה. (וניסיתי כבר להחליף את המקלדת זה לא עזר)

• 8 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים