משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13733
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מבצע הקיץ הטרי של החנות המקוונת הפופולרית GOG מציע קונספט מעניין, כשכל רכישה באשר היא תזכה אתכם גם במשחק החלל Rebel Galaxy ללא עלות נוספת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
הסדרה איבדה את הפופולריות מזמן, והמשחקים התחילו לצאת רק יותר ויותר גרועים עם כל משחק חדש מאז TONY HAWKS UNDERGROUND 2, אבל אני בטוח שלפחות חלק קטן מכם פה שיחקו לפחות במשחק TONY HAWK אחד, בPC או בקונסולה, לפחות בסינגל פלייר. מדובר באחד ממשחקים ממש לא רבים, שהקהילה פיתחה והביאה לביצועים שמפתחי המשחק בחיים לא היו מצפים לראות ממנוע המשחק ומה שהפיזיקה שלו מאפשרת. אני מאמין שזה אחד ממשחקים בודדים שאינם FPS אך פיתחו (בזמנו, עכשיו כבר כל הERA נגמרה) תחרותיות וטורנירים גדולים ורציניים, וקהילה עם אופי מיוחד וייחודי משלה. אני אפשר לומר שחקן VETERAN של THPS, משחק כבר משהו כמו 5 שנים ואמנם זה היה נורא נדיר, אבל היו שחקנים ישראלים בודדים במשחק, כשרובם המכריע היו שחקנים לא רעים בכלל. …
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
למי שיש או שיכול להעביר לי בכל דרך שלא תיהיה את המשחק הנ"ל, אני אודה לו מאד מאד מאד מאד מאד אבל מאד מאד המשחק הזה מומלץ בחום!!! הסיפוק שניתן לי ממנו הוא על גבול המיני!! בבקשה אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש נדב תמם
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן , פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני יותר מאשמח שתכנסו ותראו את התוכן שאני מעלה. פרגנו בסאב ולייק <3 תודה רבה לכולם! <3
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אחרי שהגדרתי אותה כבר.. אפשר לשנות אותה?.. כי עשיתי אותו די דפוק אני חושב.. =\
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי את ה Patch החדש של C&C:GENERALS? (1.6).
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
והאם יש דרך כל שהיא להתקין אותו על WIN 2000 ????
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז יש לי בעיה עם המשחק! אני מתחיל להפעיל אותו ובסרטונים יש סאונד בשניה שהוא מגיע למניו אין יותר סאונד וגם במשחק אין . למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הבעיה נמצאה ב2 המשחקים (CS:S ו DOD:S ) מצורפות תמונות על הבעיה 1. 2. ידוע לי שהבעיה היא בVAC והמערכת טוענת שהשתמשתי בCheats אבל אף פעם לא שיחקתי עם צ'יטים למי אני יכול לפנות בקשר לזה ? חיפשתי אי מייל באתר ובFAQ והיה רשום שלגבי הנושא לא תנתן תמיכה באי מייל בתודה מראש לכל העוזרים אלירן
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי משחק שנקרא sonic R זה משחק מקורי ולא מועתק. ניסיתי לעשות התקנה על המחשב (פנטיום 4 2.4 דיסק 40Gb שמתוכם 15 פנויים אבל אני מקבל מיד בתחילת ההתקנה הודעת שגיאה שאין מספיק מקום כי התוכנה צורכת 90 Mb (כאמור יש 15G( פנויים. ניסיתי להחליף את כונן הסידי אבל הבעיה נשארת. יש פתרון למישהו?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה נשמע? יש אפשרות להפעיל משחקים ישנים על WINXP PRO ? ניסיתי להפעיל GTA (הראשון) והוא לא עלה הוא הציג לי את ההודעה הזאת: ניסיתי להפעיל אותו גם בתוכנת DOS שנתנו בטופיק של המשחקי נוסטלגיה וזה לא עבד. אח"כ ניסיתי להפעיל אותו בWIN בתוך campatibility שיניתי ל win95 וסימנתי את כל ה V ים, כלום אותה הודעת שגיעה ניסיתי גם להתקין RA1 וגם בו יש לי את אותה בעיה... יש בכלל אפשרות להפעיל את המשחקים האלה בווינדוס XP? ואם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, איזה חלק במחשב הפנק-באסטר בודק? יש לי hardware ban מלפני שנתיים שלא רוצה להיעלם ... תודה לעוזרים, דור
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
HI ALL The game installed fine and start up is fine but after the life guard on the beach Scene the game exits with "CDCOPY" error messege. anyone had this problems and was able to fix it ? Tnx
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן אנשים, רציתי לדעת כמה דברים לגבי רכישה מהחנות הזאת של EA : http://eastore.ea.com/store/ea/en_US/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.718200/productID.106443900 אני בדיוק עומד להכניס את פרטי האשראי שלי ובדיוק נזכרתי שיש ב WOW את הקטע הזה של סרברים ארופאים וסרברים של ארה"ב גם כאן יש את זה? איך אני יודע איזו גירסא אני קונה\מוריד כאן? של USA או של EUROPE ? אם אני מוריד ומסיבה כלשהי המשחק נחמק, תיהיה לי אפשרות להוריד אותו מספר לא מוגבל של פעמים מהאתר של EA אחרי הקנייה הראשונית? לגבי המשחק עצמו, הוא מוכן? ניתן כבר להתחיל לשחק או שהוא אמור לצאת רק בשבועות הקרובים? אני עוד אחד מפליטי WOW שהתאכזב נואשות מ AOC (אחרי בזבזוז של שעות קריאת חומר על המשחק) תודה! עריכה : מצאתי כאן השו…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקנתי את הפיפא 2007 ובסיום ההתקנה הייתה הודעה על הירשמות לאיזה שירות כלשהו אז אני לא נרשמתי. עכשיו אני רוצה לשחק במשחקי ONLINE אבל אני לא מצליח כי רשום שאני צריך להרשם לחשבון של EA SPORTS. איך עושים את זה ואיך אני יוכל סוף סוף לשחק ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק (מקורי) ובזמן המשחק יש מן מריחות כאלו בתמונה והדמויות מתעוותות,התקנתי את הפאצ' הכי חדש והדרייברים החדשים אבל ללא הועיל... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם קיימים אנשים שהתקינו את המשחק וניתקלו בשגיאה כלשהיא?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
וגם כשאני מפעיל אותו הוא רוצה לעשות לי עידכון ומוריד איזה קובץ גדול לגירסה 1.4 נדמה לי,האם להוריד או שזה מיותר ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הקונסולה הסלונית של סוני אמורה להימכר כמו לחמניות חמות במסגרת המבצע הנוכחי באמאזון גרמניה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם-לפני כ 3 שנים בערך שיחקתי במשחק כזה שעוברים בהיסטוריה מ 1881 לשנים אחרות...זה היה משחק כזה פעולה מגוף 3 אם אני לא טועה.והיה שלב די בהתחלה שהייתי בתוך יער כזה...אני חושב שהמשחק התחיל באות W. יש למישהו מושג מה השם של המשחק? תודההה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה עצבים הוא מקרטע לי שאני שמה על מקסימום כולל רזולוציה 1600X900 הוא מקרטע כשאני מפעליה את vertical sink אני מפעילה אותו כי כש vertical sink לא עובד אז המשחק זז כזה עם ריצודים. זה המחשב שלי: e6600 8800640 4 giga ram
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
what is better to buy new pc with conore or xbox 360 with normal tv
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-