משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הפיפא 2007 ובסיום ההתקנה הייתה הודעה על הירשמות לאיזה שירות כלשהו אז אני לא נרשמתי. עכשיו אני רוצה לשחק במשחקי ONLINE אבל אני לא מצליח כי רשום שאני צריך להרשם לחשבון של EA SPORTS. איך עושים את זה ואיך אני יוכל סוף סוף לשחק ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום אני משחק ברשת עם אח שלי ב C&C Generals Zero:Hour ואני כל פעם בוחר שלב עם ים והכל ואין לי אפשרות לבנות ספינות או משהו דומה... האם זה הגיוני שבמשחקי ה Genrals אין ספינות...? הרי בכניסה של Zero:Hour רואה סוג של Destoyer |: תודה מראש,עידן.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם-לפני כ 3 שנים בערך שיחקתי במשחק כזה שעוברים בהיסטוריה מ 1881 לשנים אחרות...זה היה משחק כזה פעולה מגוף 3 אם אני לא טועה.והיה שלב די בהתחלה שהייתי בתוך יער כזה...אני חושב שהמשחק התחיל באות W. יש למישהו מושג מה השם של המשחק? תודההה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ma aaevdel bein unreal engine 3.0 build 3706 le unreal engine 3.0 build 4604
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
סקר:מי יקח בסוף PS3 אוWIIאו XBOX 360?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים בראוטר 1. האם אפשר לשחק בשניהם בו זמנית על אותו חשבון? 2. אם לא האם אפשר לשחק בו זמנית משני חשבונות שונים?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אך אפשר לעבור את השלב אני עוצר את התנועה מזמן מלא אמבולנסים וגוררם לפינוי??? ויש אפשרות לעצור את התנועה שמתווספת כל הזמן??
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני כותב הודעה זו בשם של חבר שלי הוא לא צ'יטר ומעולם לא קיבל באן משום סרבר (אולי קיק פה ושם אבל זהו) הוא לא שיחק המון זמן וכשבא לשחק ......(תמונה) ככה זה כבר יותר מחודש (חשבנו אולי לחכות קצת ..בעיה זמנית או משהו ...) יש למישהו מושג איך ניפתרים מזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
יצא לאקסבוקס ולפלייטישן.. מישהו יודע אם גם יצא גירסא למחשב?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מצאתי יומן שמכיל (ומתעדכן) לגבי כל האירועים החמים בסצינה, מקווה שתשתמשו בו. הדבר הכי מיוחד בו, זה שהוא מספק לנו את הזמנים לפי ה time zone שלנו (משנים ~+2), לא צריך לחשב כמה זמן זה בדיוק. http://www.esportcalendar.com/ תהנו, וסתם בשביל הדיון בעד מי תיהיו ב IPL5 ולמה?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מן האתר ואני לא יודע איך לשחק בזה מישהו בבקשה יכול להסביר איך משחקים ???
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את המשחק בכמה חלקים כאשר חילצתי את אחד מהם (שכולם ביחד) קיבלתי קובץ iso אותו ניסתי לפתוח בדימון טולס אך כאשר ניסתי להכניס אותו לכונן הוירטואלי... המחשב ביצע ריסטארט לאחר הריסטארט המשחק נקלט בכונן הוירטואלי אך כל פעם שאני לוחץ עליו כדי לקבל את מסך ההתקנה המחשב מבצע רר תודה לעוזרים חשוב-זה לא קרה לי אם משחק קודם שהורדתי
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
Cuphead, המשחק שיכניס אתכם לסרט מצוייר של דיסני מתחילת המאה הקודמת, יוצע במקביל בשלוש פלטפורמות PC שונות מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי 4 שרתים שונים מביסייטס, שבכולם אחרי מעל חודש נהיו לאגים ודרופים עד לרמה שאי אפשר לשחק. אני מחפש חברת שרתים חדשה, חשוב שהם יספקו גם ונטרילו אני מעוניין בשרת נעול עם 100 טיקרייט. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
נתקעתי עזרה דחוף!!!! איך עוברים את הסוסים המעצבנים האלה יש תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי אני רוצה להוריד באימיול אבל אני לא יודע בדיוק איזה אני מדבר על המשחק SOLDIERS OF FORTUNE 2 אני ממש מחפש תמשחק ומי שיכול להביא לי תהורדה הכי מהירה וקראק וכל מה שצריך הוא תותח תודה לכל העוזר
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהמשחק הזה קצת ישן אבל יש לי בעיה מוזרה. המשחק הזה היה מותקן אצלי בעבר ושיחקתי בו שעות לא מבוטלות, היום שוב התקנתי אותו מחדש וניסיתי לשחק אך הוא נותן לי שגיאה לא ברורה עם הפעלת המשחק(צירפתי תמונה) ההבדל היחידי בין אז להיום שהחלפתי לכרטיס מסך Geforce 9800 gt יש למשהו מושג למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תוכנית ה-PlayStation Hits שמציעה מחירים מומלצים מוזלים לכותרים פופולריים מתרחבת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
http://gamesfirst.com/?id=1286
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים תרשו לי להציג בפניכם את הפורום החדש על המשחק BLACK&WHITE, בפורום תוכלו להתעדכן, לקבל תמיכה, סתם לדבר, ולהתרשם מהמשחק, אז הנה הקישור ומאוד מומלץ להירשם ולהצטרף לקהילה הזאת שרק תלך ותקדל עם הזמן: לפורום
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
באמצע המשחק במשימה המשחק יוצא לווינדוס.איך אני מדלג על המשימה(משימה שישית בקמפיין),האם יש קוד שעוזר דרך המסך הראשי(כי הוא לא נכנס בכלל למשימה)?ועוד שאלה,איך אני משיג קובץ קראק ל-battlefield road to rome?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את המשחק, וניסיתי לשחק בו למשל איזו שעה או שתיים, זה נראה משחק עם הרבה פוטנציאל אבל מאוד קשה להיכנס אליו ויש הרבה מאוד דברים שלא ברורים לי. הרבה בהרבה מהמשימות לא ברור בכלל איך אפשר לעשות אותם. לדוגמה - במשימה השניה אני צריך לעשות Space Jump אבל הוא אומר לי שאין לי מספיק אנרגיה בשביל זה, אז ניסיתי לקנות כמה Energy Cells אבל אז הוא אומר לי שאני לא יכול לקנות אותם מסיבה שהיא לא כל כך ברורה לי. אז בקיצור, אם למישהו יש איזה מדריך (לא Walkthrough) שיכול להסביר בערך על הבסיס (מסחר, תיקונים, Targeting נורמלי וכו...) אני מאוד אשמח כי אני רוצה באמת לנצל את הפוטנציאל של המשחק הזה קצת תודה!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך שמים לטוני הוק 3 וי-סינק לעזאזל? המשחק נחתך לגמרי כאשר עושם איזה תנועה חדה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-