משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
המיזם המפורסם מציע לכם שמונה משחקים שקיבלו ביקורות אוהדות באופן גורף ומובהק במיוחד ב-Steam - במחיר כולל של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה יש אפשרות לשחק red faction 2 באינטרנט יש אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
בשלב 4 שיש את הלטאות האלה אני קופץ על עמוד כזה שיש עליו לטאה, ואחרי זה לעמוד הבא עם עוד שתי לטאות ואיך ממשיכים משם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.gamepur.com/news/12603-battlefield-4-tons-little-known-tips-and-tricks-players-should-use.html http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065218161358535/ רשימה נחמדה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל מי ששיחק בדמו של UT2K3 נהנה מתנועות ראליסטיות פשוט אמיתיות של הדמויות והנשקיםת, נפילה על המדרגות למשל או טיל שגורם לכם להתעופף באוויר או ליפול באיזה בור גורם את חביית ההריגה ב UT ליותר ויותר מהנה! פשוט הדבר הזה מדהים המנוע הפיזי של המשחק (KARMA) שמחשב את כל תנועה עד לפרטים הכי קטנים זה פשוט מדליק אחד היתרונות היותר גדולים של המשחק! אני פשוט לא יכול להתעלם מהפלא הזה אז הייתי צריך לפתוח עליו דיון, ואני מציע שתעלו תמונות שמראות את הקארמה בפעולה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה..הורדתי טריינר לניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואחרי ששמתי את הקוד לכסף אז אני מנסה לשמור וזה לא שומר..כל פעם שאני נכנסת למשחק מופיע עוד פעם המקום שהייתי בו כבר ועברתי את המרוצים ...בקיצור זה לא שומר! למה???
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש למישהו במקרה שמץ של מושג מעין אני יכול להשיג את הקופסה המקורית של GTA 3? דקה 2:44 בסרטון הבא: תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז אני בקווסט של הסקרייבר בגיהנום השמיני, והוא מראה לי תמונה של עץ, ואחריה תמונה של אבא מחזיק ילד, כשהתמונה מתמקדת על הילד... לאיזה מהעמודים אני צריך ללכת??
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
טכנולוגיית ה-Asynchronous Spacewarp הופכת לחלק מובנה בתוך תוכנת משקפי המציאות המדומה, ותאפשר להפעיל אותם גם עם מחשבים הרבה יותר צנועים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשחק ברשת GTA 2......... יש לי מודם אלקטל שפרצתי והפכתי ל PRO..... אז כדי לשחק ברשת GTA 2 אני צריך לדעת את הפורט שאני צריך לפתוח........ ואת זה אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
הי אני תקוע באחת בחידה עם הסוללות במערה(בDRAGEST). אחרי שהנפח נתן לי סוללה תקינה וסמתי אותה במקום אני לא מצליח להפעיל את המכונה שם (לא כ"כ הצלחתי להבין את הלוגיקה של החידה הזו) אשמח לשמוע הסברים...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
בואו להתעדכן בתאריכי יציאה של משחקים ותוכנות בערוץ החדש של ISONEWS במירק!! שרת irc.צונזר.net ערוץ Isonews# אני שם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש מעבד פנום 2 965 5850 כרטיס מסך לוח גיגבייט GA-770TA UD3 בכל מקרה כשאני מנסה לשחק בבטלפילד החדש כאילו העכבר לא מצליח להגיע להגדרות וכו הוא פועל אבל אי אפשר להתמקד על האפשריות ולהתחיל את המשחק. אותו דבר מתרחש במשחק קרייסיס הראשון עם העכבר שאני מסמן נגיד ללחץ על להתחיל משחק ואין תגובה.עידכנתי את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך.. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
Supreme ruler 2010 משחק האסטרטגיה !!! שלום לכולם לאחר העידכון של המשחק כל היחידות והמבנים מופעים לי כקוביות לבנות ניסיתי להתקין מחדש את המשחק ולאחר העידכון זה שוב קורה וניסיתי גם עידכונים של דרייברים אבל כלום לא עוזר נתקלתי בעוד מקרים כאלה לאנשים אחרים מישהו אולי מכיר את המשחק ויכול לעזור לי?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מי משחק ? החברה האלה מייצרים DLCים שכל אחד יותר טוב מאחר. DLC בסגנון D&D חחח....מצחיק איך הם עשו שאתה מרגיש דמות במשחק D&D. גם הייצורים חדשים מפות חדשות הכל חדש.... תענוג ! וקשה..... בצילום חבר "אידיוט" לבל 61 הצטרף אלי, אני לא קלטתי עד שנתקלתי בORC.... והוא 61 ואני 56....וזה ממש ממש לא כוחות.... העפתי את החבר מהמשחק לכל הרוחות....
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיים משחק AND 1 כזה סטריטבול לPC???? אני מדבר על משו שדומה לאחד של הPS2 (הVOL3) עם גרפיקה טובה ולא ישן כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף השגתי את זה ועכשיו הוא מבקש serial בבקשה עם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה ממש גדול פליז גוד פליז גוד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com שבודק אם המחשב שלך מספיק חזק למשחק מסוים אז שאני שם משחקים כבדים כמו bf2142 אז זה מראה לי שזה לא יוכל להריץ לי אותו על ההגדרות הכי גבוהות מכיוון שמהירותצ המעבד שלי לא מספיקה.... מפרט בצד...
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע לכם בתחילת חודש מארס ועד תחילת חודש אפריל, התנהל בקהילה שלנו טורניר 3 על 3 בין קבוצות נבחרות על פרסים ידועים מראש שלושה הארד דיסקים של WD BLACK 1 TB. הקבוצות שניהלו את הקרב נתנו קרבות מעניינים, ומתוכם הכנסנו את חלק מהצילומים הנבחרים, כידוע לכם הצילומים הם מהספקטייטור של המשחק ולכן היו לנו אפשרויות מרובות למבטים ופיכך גם תוכלו לראות כמה כיוונונים ושינויי מצלמה לא רגילים. נשמח תמיד לתת לכם גיבוי באמצעות סרטון למשחקים שתנהלו בשרתים שלנו, הפרסים הם בחסות חברת ההארד דיסקים האמריקאית WD. מתוך משחק קבוצת - Noob Killerz Vs RaZThEKinG צפיה מהנה:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קבוצת מפתחי משחקי אינדי יצרה אוסף של 300 משחקים שהוכנו בזמן קצר/משחקים לא גמורים והם נותנים אותם בחינם כניראה שלא תיראו באוסף הזה משחקים מרמה של LIMBO, SMB ומשחקי אינדי אחרים שהגיעו ל STEAM בשנים האחרונות אבל זה בחינם אז למה לא להוריד ;D http://kotaku.com/5851316/more-than-300-tiny-indie-games-in-one-free-pirate-kart-bundle http://www.piratekart.com/
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
יש לי בעייה בגרפיקה של המשחקת לא רואים את האדמה והשמיים ושאר האובייקטים (אנשים וכו') חצי שקופים ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות בתפריט הגרפיקה אבל כלום לא עוזר!!! הכרטיס מסך שלי asus v6800 (ישן, אבל עובד....) והדרייברים 30.82 של nvidia לפני זה היה לי את היותר ישנים ה 21.81 , המומלצים לכרטיסים ישנים וגם אז זה לא עבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
עם משהוא רוצה לשחק אז שיצור איתי קשר באיציק 158860650 נ.ב בזמן האחרון אני מנסה ליבנות מפה..... הצלחתי להבין איך פועל בונה המפות... בניתי מפה מיסכנה... אבל הייתי רוצה מאוד לשפר אותה... רק באסה שיש כמה דברים שאני לא מבין בבונה מפות של המשחק... עם מישהוא יודע אז אפשר להיעזר בו???? ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-