עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by cb,

שלום, מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי בדיוק כמה פרקים יש ל Tales Of Monkey Island ואת השמות שלהם?(כל פרק ואת השם שלו) ניסיתי לחפש בגוגל ולא הצלחתי בדיוק.. זה יעזור לי ממש. תודה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  2. יש לי שני מחשבים מחוברים בראוטר 1. האם אפשר לשחק בשניהם בו זמנית על אותו חשבון? 2. אם לא האם אפשר לשחק בו זמנית משני חשבונות שונים?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by pc student,

חברה מישהוא מכיר משחק זה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by Night,

"גיליתי" את הגובליני אש האלה, ויש איזה קטע שהרצפה בוערת ורק הם יכולים לעבור שם, אני לא מוצא מה לסובב בשביל שזה יתכבה... זה היה איפה ש"גילו" על כפתור הQ, שמאפשר לקבוע POSITION לקבוצת גובלינים. יש למישהו מושג?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by davidcohen,

שלום, אני רוצה לשחק בVICE CITY ברשת ואני הורדתי את התוכנה MTA 0.5 והתקנתי. אבל שאני רוצה לפתוח אותה היא לא נפתחת וניהיה לי חלון שגיאה בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה או שתביאו לי MTA 0.4 תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. Started by shefi,

http://dx.ampednews.com/images/news/5065/changelog.jpg

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  7. Started by KOBRA CHOPER,

what is better to buy new pc with conore or xbox 360 with normal tv

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by NeptuneMB,

התקנתי את המשחק CIV4, אני משתמש בתוכנת אלכוהול 120% כדי להפעיל את המשחק, והוא כל פעם נותן לי הודעה ש"נא הכנס את כונן הDVD שלך..". לפעמים עובד ולפעמים לא,...איך פותרים את הבעייה?! :-\ המשחק נקנה, וקראתי גם את הFAQ באתר שלהם, וזה לא עזר לי..

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by dani007,

ראית שהוא דורש מעבד 4 ליבות? וזה לא היה באתר הרשמי... זה נכון בכלל? אם זה נכון אז מה זה אומר אם יש לי 2 ליבות מה ההבדלים בהרצה שלהם? את המשחק במקום שמישהו יריץ אם אותם דרישות כמו שלי רק עם 4 ליבות היו הבדלי תוצאות של ממש? ולי יש E8500 HD 4870 4RAM תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. היי, אם לקצר - חיפשתי תוכנה שתאפשר לי לדבר עם חבר שלי בזמן משחק רשת אבל כל תוכנה (סקייפ, מסנג'ר וכו') שמאפשרת את זה פתאום מאיטה לי משמעותית את משחק הרשת. זה לא עניין של זכרון או כרטיס גרפי - גם משחקים ישנים מקרטעים ברשת בגלל זה (baldurs gate למשל), אני יכול להפעיל עם משחק הרשת 4 תוכנות רציניות במקביל וזה ילך יופי אבל דוקא תוכנות הדיבור מקלקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by ag43,

קניתי LOGITECH RUMBLE II CORDLESS ובינתיים אני מנסה אותו על POP3. רציתי לדעת האם עדיף להשתמש בבקר השמאלי הרגיל או ב"כובע" השמאלי? וסתם המלצות לשימוש מהנה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by xTak,

הקומנטרי השני שלנו והראשון שלי אישית יצא!! אם אהבתם תנו לייק וסאבסקרייב, זה יעזור לנו המון D; Ri5e xTak| קומנטרי #1 קלאנים במחשב ובקונסולות

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by icebreak,

CALL OF DUTY וההרחבה היו לדעתי המשחקי יריות הכי טובים בתקופה האחרונה. COD2 יפותח ע"י אותה חברה של הראשון, שכמובן מבטיחה הרבה עדכונים... המשחק צפוי לצאת עוד השנה. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83080 כמו כן, הוכרז HALF-LIFE2: AFTERMATH ההרחבה למשחק המצליח HALF-LIFE 2 , ההרחבה תהיה פיתוח פנימי של VALVE (בניגוד להרחבות של הראשון), וצפויה לצאת בקיץ. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=58579

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  14. ***ספויילר*** (למי שלא סיים, לא שיש כאלה) אני עכשיו במשימה של השוד, סיימתי את כל החלקים ונשאר לי רק הקטע עם החברה וה-key card. התחלתי לצאת עם המילי הזאת, אבל הייתה לי את החברה הראשונה מ-los santos (שאיתה ד"א לא יצאתי אפילו לא פעם אחת) וכשאני מסיים את הפגישה במסעדה לדוגמה, החברה מ-los santos כל הזמן נתקלת בי, מדברת עם מילי ומבריחה אותה (כתוב לי בהערות לברוח לה, ניסיתי לפחות עשרה פעמים וזה בלתי אפשרי). אז אחרי חשיבה קצרה, נסעתי ל-los santos, יצאתי עם השחורה (אני חושב שקוראים לה דניס, נו לא משנה...) והרגתי אותה. עכשיו הכל טוב ויפה ואפשר לצאת עם מילי כמו בנאדם. עכשיו הקטע שאין לי כוח לשטויות האלה. (בפגישה האחרונה לקחתי אותה לדיסקו, והריקוד לא יצא לי טוב). עכשיו לשאלות: …

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by eladbu,

יש לי אפשרות לקנות את ה xbox 360 במחיר של 3000 שח כולל הכל האם זה כדאי והאם יש מספיק משחקים או שקיים ציפ לקונסולה?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  16. למי שיש או שיכול להעביר לי בכל דרך שלא תיהיה את המשחק הנ"ל, אני אודה לו מאד מאד מאד מאד מאד אבל מאד מאד המשחק הזה מומלץ בחום!!! הסיפוק שניתן לי ממנו הוא על גבול המיני!! בבקשה אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש נדב תמם

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by shauli,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, ג'יגה זיכרון ומעבד אטלון 3000 939. כאשני מעלה את המשחק, הגרפיקה נראית ממש מוזר. הצבעים דהוים כאלה והכל 'מרובע' כזה...זה בטוח לא מה שאמור להיות.... יש איזה פתרון?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  18. http://www.businessweek.com/innovate/content/jun2006/id20060622_036076.htm?chan=tc?campaign_id=rss_tech

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול להביא לי את ה Patch החדש של C&C:GENERALS? (1.6).

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, רק היום התחילה לי הבעיה, הבעיה היא שאני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות בקונסול (באנגלית) אלה רק בגדולות, כאילו השפה לא מתחלפת במשחק, אבל ברגע שאני יוצא,הכל עובד קשור בוינדווס. מה אני יכול לעשות?, זה ממש דחוף!,אני לא יכול לעשות דברים אם אני לא יכול לכתוב באותיות קטנות במשחק.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by yuraxp,

ערב צח, לפני קצת פחות משנה,היה משחק עם כדור שצריך להוביל אותו למקום מסוים,וזאת על ידי בניית המסלול ממוטות ברזל,בד,לוחות ברזל,אפשר היה שם להגדיר מתיחות וזה התמקד בפיסיקה של הכדור,מי זוכר על מה אני מדבר אשמח לדעת מה שמו של המשחק.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by yot,

שלום, כשאני מנסה להיכנס לשרת לא רישמי של המשחק אז הוא כותב לי 'MILES Only'. מישהו יודע למה? אני יכול להכנס רק לשרתים רישמיים של המפה הראשונה עם הלייזר הזה. תעזרו בבקשה. עידכון: שמעו, נכנסתי לאזור של הבקרת הורים, ושם באמת מסומן MILES Only, וכשאני מנסה לשנות את זה ומכניס את הסיסמה הנכונה שלי פעמיים, זה אומר שהסיסמה לא תאמה. מישהו נתקל בבעיה כזאת כבר?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Blackend,

אז יש לי בעיה עם המשחק! אני מתחיל להפעיל אותו ובסרטונים יש סאונד בשניה שהוא מגיע למניו אין יותר סאונד וגם במשחק אין . למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by liorgadidi,

שלומלום. אני מחפש דרייבר למשחקי פלייסטישן 1 כדי שאני יוכל להפעים אותם על המחשב. מישהו יודע מאיפה להוריד?מה להוריד?פרטים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by yotam360,

כשהוא יצא בנובמבר כמה הוא בערך יעלה???

• 4 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.