משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת. יש משחקים כמו CS שיש אפשרות אבל משחקים כמו NFS או כמו GTA - אין בהם אפשרות כזאת. חיפשתי בגוגל כבר כמה זמן את התשובה ומצאתי שיעזור אם מוסיפים -w או משהו כזה לשם של הקובץ של המשחק אבל לא עבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
what is better to buy new pc with conore or xbox 360 with normal tv
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הורדתי משחק מאוד ישן מלפני 10 שנים בערך (למשחק קוראים psycho למי שסקרן) כשאני מנסה להתקין את המשחק , אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת שאומרת שהמשחק יכול לרוץ רק על דוס (תקנו אותי אם אני טועה)... מה הבעייה? ומה עלי לעשות כדי לפתור בעייה זו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מצאתי יומן שמכיל (ומתעדכן) לגבי כל האירועים החמים בסצינה, מקווה שתשתמשו בו. הדבר הכי מיוחד בו, זה שהוא מספק לנו את הזמנים לפי ה time zone שלנו (משנים ~+2), לא צריך לחשב כמה זמן זה בדיוק. http://www.esportcalendar.com/ תהנו, וסתם בשביל הדיון בעד מי תיהיו ב IPL5 ולמה?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה, כבלים תשתית ,הוט. ספק: בזק בינלאומי לפני זה היה לי בזק הכל גם תשתית וגם ספק , עכשיו רק החלפתי לכבלים זה התחיל לעשות לי פינגים גבוהים שבין 200-1000 עכשיו אמרו לעשות משהו עם הכרטיס קול ועשיתי את זה ,אבל מה זה מסריח שומעים מאוד מגעיל תמשחק! אין דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בשלב מסויים בcrysis - השלב שלאחר שמחלצים את האישה והאיש שאיתי אומר לי שהוא ישמור עליה ואני יחסל את הטנקים. התחלתי ללכת וראיתי טנק אז יריתי על האדם שיורה עליי ממנו והטנק ממשיך לנסוע לבד ולירות עליי ! איך אני אמור לסיים את זה? אני לא מצליח להכנס אליו! תודה!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ראית שהוא דורש מעבד 4 ליבות? וזה לא היה באתר הרשמי... זה נכון בכלל? אם זה נכון אז מה זה אומר אם יש לי 2 ליבות מה ההבדלים בהרצה שלהם? את המשחק במקום שמישהו יריץ אם אותם דרישות כמו שלי רק עם 4 ליבות היו הבדלי תוצאות של ממש? ולי יש E8500 HD 4870 4RAM תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
SOF2 --- RULEZ :bash: שלום לכולם ניסיתי להפעיל את unreal 2 וקיבלתי הודעת שגיאה עצבנית כל פעם כמה פעמים שהתקנתי מחדש וסידרתי והחלפתי דרייברים לכרטיס (leadtek 440 mx) שום דבר לא עזר אני מפעיל xp pro ואשמח אם תעזרו שמתי קישור להודעת שגיאה! tnxAssertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImpor…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, אם לקצר - חיפשתי תוכנה שתאפשר לי לדבר עם חבר שלי בזמן משחק רשת אבל כל תוכנה (סקייפ, מסנג'ר וכו') שמאפשרת את זה פתאום מאיטה לי משמעותית את משחק הרשת. זה לא עניין של זכרון או כרטיס גרפי - גם משחקים ישנים מקרטעים ברשת בגלל זה (baldurs gate למשל), אני יכול להפעיל עם משחק הרשת 4 תוכנות רציניות במקביל וזה ילך יופי אבל דוקא תוכנות הדיבור מקלקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי LOGITECH RUMBLE II CORDLESS ובינתיים אני מנסה אותו על POP3. רציתי לדעת האם עדיף להשתמש בבקר השמאלי הרגיל או ב"כובע" השמאלי? וסתם המלצות לשימוש מהנה.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
CALL OF DUTY וההרחבה היו לדעתי המשחקי יריות הכי טובים בתקופה האחרונה. COD2 יפותח ע"י אותה חברה של הראשון, שכמובן מבטיחה הרבה עדכונים... המשחק צפוי לצאת עוד השנה. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83080 כמו כן, הוכרז HALF-LIFE2: AFTERMATH ההרחבה למשחק המצליח HALF-LIFE 2 , ההרחבה תהיה פיתוח פנימי של VALVE (בניגוד להרחבות של הראשון), וצפויה לצאת בקיץ. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=58579
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
***ספויילר*** (למי שלא סיים, לא שיש כאלה) אני עכשיו במשימה של השוד, סיימתי את כל החלקים ונשאר לי רק הקטע עם החברה וה-key card. התחלתי לצאת עם המילי הזאת, אבל הייתה לי את החברה הראשונה מ-los santos (שאיתה ד"א לא יצאתי אפילו לא פעם אחת) וכשאני מסיים את הפגישה במסעדה לדוגמה, החברה מ-los santos כל הזמן נתקלת בי, מדברת עם מילי ומבריחה אותה (כתוב לי בהערות לברוח לה, ניסיתי לפחות עשרה פעמים וזה בלתי אפשרי). אז אחרי חשיבה קצרה, נסעתי ל-los santos, יצאתי עם השחורה (אני חושב שקוראים לה דניס, נו לא משנה...) והרגתי אותה. עכשיו הכל טוב ויפה ואפשר לצאת עם מילי כמו בנאדם. עכשיו הקטע שאין לי כוח לשטויות האלה. (בפגישה האחרונה לקחתי אותה לדיסקו, והריקוד לא יצא לי טוב). עכשיו לשאלות: …
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
Cuphead, המשחק שיכניס אתכם לסרט מצוייר של דיסני מתחילת המאה הקודמת, יוצע במקביל בשלוש פלטפורמות PC שונות מאוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להתקין את Riddick (גירסת דיסקים) ובדיסק הרביעי עלתה הודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG לחצתי לא וזה יצא מההתקנה ניסיתי להתקין מחדש ובדיסק הרביעי עוד פעם עלתה ההודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG הפעם לחצתי כן וההודעה הזאת עלתה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המשחק WARROCK אבל הוא לא נמכר בארץ. מה אתם מציעים לי לעשות? יש איזה חברה שיכולה להזמין אותו?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-interplay-%d7%91%d7%a9%d7%a7/
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, ג'יגה זיכרון ומעבד אטלון 3000 939. כאשני מעלה את המשחק, הגרפיקה נראית ממש מוזר. הצבעים דהוים כאלה והכל 'מרובע' כזה...זה בטוח לא מה שאמור להיות.... יש איזה פתרון?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תוכנית ה-PlayStation Hits שמציעה מחירים מומלצים מוזלים לכותרים פופולריים מתרחבת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט : E6600 ASUS P5K DELUXE ASUS 8800GTX 3G RAM VISTA 64BIT כשאני מפעיל את המשחק אני רואה בקטן את האייקון של המשחק ואז נהיה מסף שחור ולא קורה כלום ושאני מסתכל ב-TASK MANAGER אני רואה שרשום ליד השם של המשחק NOT RESPONDING.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום נתקעתי בפרק השלישי במשימה הרביעית שצריך להגן על הליצן הזה. אני מגיע לשלב שכבר הרגתי את כולם ונכנסתי למוסך, הליצן עולה על המכונית ו... זהו, מה לעשות עכשיו? תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני לא איש של משחקים לכן תסלחו לי על הבורות. ביקרתי באופיס דיפו ורכשתי את שני המשחקים יחד ב-100 שקלים (50 לאחד). לגבי הפרו אבולושן אני יחסית מכיר את ה-2009 שאחים שלי משחקים בפלייסטיישן. אך איני מכיר את הקומנדוס 3. הרצתי חיפוש בפורום והבנתי שהוא יצ א ב-2003 שזה די מזמן אשמח לשמוע רשמים על המשחק והאם משתלם להשאיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, רק היום התחילה לי הבעיה, הבעיה היא שאני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות בקונסול (באנגלית) אלה רק בגדולות, כאילו השפה לא מתחלפת במשחק, אבל ברגע שאני יוצא,הכל עובד קשור בוינדווס. מה אני יכול לעשות?, זה ממש דחוף!,אני לא יכול לעשות דברים אם אני לא יכול לכתוב באותיות קטנות במשחק.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הבעיה העיקרית: בשלב מסוים במחשק, המשחק יוצא ואני מקבל הודעת שגיאה שהתוכן שלה הוא - "Exception: Access Violation". בעיות קודמות: כמעט כל הבעיות המוכרות של המשחק הישן הזה, בעיות עם אפקטים של וידיאו וסאונד- שנפתרו הודות ל"פאטצ'" לא רשמי שהורדתי מ(ארכיון) הפורום של אטארי - המפיצה של המשחק. מה ניסיתי כבר: CPUKiller, 3D Acceleration. פתרונות שכבר ניסיתי: להתקין Win98 על המחשב הכי "מבוגר" שאני מחזיק בבית (וגם אז הייתי צריך להתקין תיקון לא-רשמי של ה NDIS), וזה לא עבד. הנסיון העכשווי הוא התקנה של WinXP SP2. אותה תוצאה. הפתרונות שאני מחפש: פאטצ' למשחק, אם מישהו מצא. פתרון-קסם בסגנון 'תתקין WinXP בלי שום חבילת שירות'. אני לא אוכל להגיב במשך החג, אז כבר עכשיו - חג שמח
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עד אתמול המשחק עבד,היום ניסיתי להפעיל אותו הוא טוען את סרט הפתיחה ואז מגיעה לי הודעה על המסך : "sync is out of range" זה קשור למסך ,שזה בדרך כלל שהוא לא מקבל שידור למישהו יש פיתרון לבעיה ? מערכת הפעלה- winxp pro direct x 8.1
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רואה ברשת כל הזמן משחקים בגרסת RIP ממה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה) שמשחק ריפ שוקל פחות ממשחק רגיל. איך אני הופך בעצמי משחק לגרסת RIP?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-