משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת. יש משחקים כמו CS שיש אפשרות אבל משחקים כמו NFS או כמו GTA - אין בהם אפשרות כזאת. חיפשתי בגוגל כבר כמה זמן את התשובה ומצאתי שיעזור אם מוסיפים -w או משהו כזה לשם של הקובץ של המשחק אבל לא עבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
גם אתם קיבלתם את זה באימייל? מתכוונים לשחק? איך הפינג שלכם? המשחק חלק? אני מחקתי עוד מזמן, אני אבדוק אותו יותר מאוחר.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
http://www.americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=80446&forum=15&124 עובד או לא? ???
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי חברים, נתקעתי באיזה שלב עם כספת, אני יודע איך לפרוץ אותה אבל משום מה המקשים שאמורים להזיז את החוגה לא מגיבים, אמורים להזיז את החוגה ימינה או שמאלה ואז לשחק עם זה עד שפותחים.. אבל הם לא מגיבים, ובמשחק עצמו כמובן הם מגיבים, אני מצרף תמונה שתבינו למה אני מתכוון [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_halo_2.shtml#Halo%202%20WINXP%20LOADER%20v0.2 מה אמרתי לכם שיצליחו?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-minecraft-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-telltale-games/
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
גיבור של "Blood Assassin וגיבור של "Fist of Stone כאילו כשאני בוחרת לוחם שיצטרף אלי חדש מה אני צריכה לשים לו כדי שהוא ישתמש ב Blood Assassin או ב" Fist of Stone"? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מישהו יכול להצביע לי מהו כיום סימולטור הטיסה הקרבית המתקדם ביותר כיום בשוק המשחקי מחשב? (מבחינה גרפית, משחקיות אורך חיים וכו') אני מבין שהתחום הזה לא מפותח כל כך בשוק המשחקים אבל אולי בכל זאת... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מישהוא מכיר את המשחק? אני לא מבין מה הוא עד כדי כך כבד שאני לא מצליח להרץ אותו בצורה נורמלתי אפילו על הגדרות הכי נמוכות? ומשחקים כמו GRID אני מריץ בלי בעיה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
אני יודע שקיימת פקודה שמקישים ב CONSOLE של המשחק שמראה את הקצב פריימים... מישהו יודע מה הפקודה ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
וואלב החליטו ליהיות שוב נדיבים והפילו עלי עוד ערמה של הזמנות לדוטה 2 אז... יש מישהו שעוד לא קיבל הזמנה?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום,הורדתי את CRYSIS 3 וניסיתי להכנס למשחק, ותוך כדי שזה טוען את הכניסה למפה זה פותח לי ERROR: [PlayerProfiles] CGameContext"::StartGame: No users logged in שלא עשיתי פרופיל,כלומר לא פתחתי פרופיל לשחקן שלי או משו כזה. . ....עכשיו אני מנסה לעשות פרופיל ופעם אחרי פעם זה אומר לי ש השם שהזנתי בפרופיל לא טוב.. ו שמתי 1000000 שמות לפרופילים.. אני לא יכול להתחיל לשחק. .. אשמח אם מישהו יעזור לי בדחיפות
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי את המשחק, וניסיתי לשחק בו למשל איזו שעה או שתיים, זה נראה משחק עם הרבה פוטנציאל אבל מאוד קשה להיכנס אליו ויש הרבה מאוד דברים שלא ברורים לי. הרבה בהרבה מהמשימות לא ברור בכלל איך אפשר לעשות אותם. לדוגמה - במשימה השניה אני צריך לעשות Space Jump אבל הוא אומר לי שאין לי מספיק אנרגיה בשביל זה, אז ניסיתי לקנות כמה Energy Cells אבל אז הוא אומר לי שאני לא יכול לקנות אותם מסיבה שהיא לא כל כך ברורה לי. אז בקיצור, אם למישהו יש איזה מדריך (לא Walkthrough) שיכול להסביר בערך על הבסיס (מסחר, תיקונים, Targeting נורמלי וכו...) אני מאוד אשמח כי אני רוצה באמת לנצל את הפוטנציאל של המשחק הזה קצת תודה!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קודם כל לא מצאתי לינק לאשכול רישמי של משחק בעוגן וגם לא מופיע בחיפוש אז מנהלים אל תציקו!! יש לי בעיה עם הרזולוציה הכי גבוהה בהגדרות המשחק זה נותן לי רק עד 1280X1024 והמסך שלי יכול 1600X1000 המשחק מעודכן בפאץ גרסה 1.2A הכי חדש והדרייברים של הכ.מסך שלי מעודכנים. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
התקנתי את המסך הזה אבל הוא לא נותן לי להיכנס הוא רושם לי שגיאה כזאת : מה עושים? תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מחפש משחקיי מכות למחשב. רציתי לדעת בנוסף על משחקים שיש גם באקס בוקס ופלייסטיישן וגם בגרסאות למחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-stalker-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה:"יש לי BF2 ה DEMO ואני משחק בדרך כלל בשרתים אם פינג נמוך 70-100 אבל אחרי כמה דקות או שניות הפינג פשוט קופץ ל- 180-203 כיביתי את כל התוכנות אפילו את ה ANTU VIRUS הכל רק את הנחוץ השארתי יכול להיות ש זה בגלל ש המערכת שלי חלשה יחסית אח ויש לי 012 נת ו L2TP :'(
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכם , אני לא יודע איזה קורדינציה צריך במשחק הזה . אבל נראה לי שצריך קורדינציה של נמר או טייגר .. לא יודע אני תקוע בשלב שהרוח פרצה לבית שלי ומתחילים לעוף לי מלא דברים בבית ואני צריך להתחמק כל הזמן . אני אישית ישבתי על זה כ 5 שעות רצוף ולא הצלחתי ... אולי לא לקחתי מספיק רמזים . אין לי מושג . השיא שלי זה היה להגיע לדלת ולקירות שמתחילים ליפול אלי . אחרי זה לא עברתי את זה . מישהו בכלל סיים את המשחק הזה ??? בתודה עדי
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני בונה כרגע מחשב לפי המפרט הבא: מעבד AMD 4200 DUAL CORE, זכרון 1G DDR2 800 כרטיס מסך GFORCE 8400GS 256MB לוח בסיסי, דיסק קשיח SATA2 אני רוצה למצוא מחשקים שיכולים לרוץ על מפרט שכזה, בעיקר בתחום האסטרטגיה והספורט (כדורגל ומכוניות) אשמח לקבל רשימה ממי שמכיר משחקים שרצים על מפרט מסוג זה, אני פשוט לא מתמצא במשחקים שקיימים בשוק (אלא אם מדובר ב-COD4, CRYSYS ודומיהם) המחשב אגב משמש את הבן של השכן שלי לצורכי משחקים (ועקב בעיית תקציב זה הכרטיס מסך הכי חזק שיכולתי לשים), המחשב יעבוד עם מסך CRT 17. אני מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי שאלה שממש מטרידה את ראשי בימים האחרונים. האם יתכן כי NFS MW החדש תומך גם ב HDR? האפקט שאתם יוצאים מהמנהרה זהה פחות או יותר לאפקט שאתם מטפסים במעלי המדרגות ב HL2:LOST COAST... בנוסף, יש עצמים שבוהקים באור השמש (בניינים, זכוכיות וכו'). בגרסת PS2 אגב שיצא לי גם לשחק בה, יש את האפקט ביציאה מהמנהרה, אבל הארת בניינים וגופים אחרים לא מתקיימת...
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני אוהב משחקי אסטרטגיה מהסגנון שרשום בכותרת, האם אתם מכירים כאלה? אפילו ישנים??
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני משיג את את המשחק הזה ?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי משחק שנקרא sonic R זה משחק מקורי ולא מועתק. ניסיתי לעשות התקנה על המחשב (פנטיום 4 2.4 דיסק 40Gb שמתוכם 15 פנויים אבל אני מקבל מיד בתחילת ההתקנה הודעת שגיאה שאין מספיק מקום כי התוכנה צורכת 90 Mb (כאמור יש 15G( פנויים. ניסיתי להחליף את כונן הסידי אבל הבעיה נשארת. יש פתרון למישהו?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-