עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שאלה בנושא.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  2. ניסיתי ב YAHOO וריק שם..??

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  3. אני מחפש משחק של מטוסי או מסוקי קרב....שיהיה משחק טוב וגרפיקה מעולה....תודה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by TAsraf,

שלום לכם אני מחפש משחקי אופנועים ,לא חייב מרוצים אני מעדיף שתהיה עיר שיהיה אפשר להסתובב בה עם האופנוע למרות שגם תחרויות זה בסדר.. שיחקתי כבר בMotoGP 07 ובTest Drive Unlimited אין עוד משחקים טובים בדור שלנו ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by AVL,

אני מחפש בנרות משחק מכות טוב למחשב או מרוץ מכוניות או בעצם כל מה שאפשר לשחק בו ב2 במחשב כל מה שאני מוצא זה משחקי מכות ישנים ורקובים :-\ מישהו מכיר ויכול להמליץ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. תודה לכל העוניםםםם...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. אבל שהם יהיו בלי תשלום חודשי אם אפשר, אלה רק את ה200-250 שקל הראשונים וזהו?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by ETB,

????

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tania131,

מישהו פה מכיר את המשחק GOTCHA? תספרו לי עליו איך הגרפיקה והאם זה משחק יפה בכלל...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אין לי עצבים לסיים את המשחק אני סתם נהנה לשחק פה ושם אבל אין לי הרבה מכוניות מן הסתם. אני לא מוצא בשומקום צ'יטים לגרסת ה- PC וכאן אני מבקש את עזרתכם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  11. היי חבר'ה, התחיל לשעמם לי אז החלטתי שאני רוצה להוריד קווסטים ישנים (שהם הכי יפים), למישהו יש רעיונות לכמה קווסטים לתת לי (ישנים)? אבל יפים

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by tgen,

מאז "בונוס" הישן והטוב לא ראיתי אף משחק שבץ נא למחשב בעברית מישהו מכיר משחק כזה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מתחרפן מפינגים של 400~500 וזה פוגע בהנאה מהמשחק. מעבר לעובדה ששרתים מסוימים (בעיקר אוסטרליים) מעיפים את כל מי שיש לו פינג מעל 200 ... (הם אפילו כותבים את זה בכניסה למשחק - כשהמשחק עולה) אנא עזרתכם. HF

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by ryu,

מישהו? זה לא ממש ווארז נכון? :-\

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by liav12,

ויודע אם יש לו תוספות או משהו?? כי המשחק ממש חמוד עם גרפיקה ממש חמודה!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by צפיד,

היי אנשים, פעם כל כך אהבתי את המשחק הזה,אני זוכר שהייתי משחק מול חברים דרך המסנג'ר- משחק מגניב לגמרי, היה גם אפשרות לשחק דרך ה ZONE אני לא בטוח שבכלל מישהו משחק שם,היה מעצבן אותי אז לראות את כל החבר'ה שהשתמשו בצ'יטים במשחקי און ליין. בכל אופן משחק מגניב לגמרי . הייתי רוצה לשאול כמה שאלות ברשותכם: אני לא מצליח להתקין אותו על WINDOWS XP MEDIA CENETER 2005 האם אתם מכירים פתרון לכך?2 אם יש איזה משחק מטוסים דומה היום?(רק גרפיקה טובה)שאתם יכולים להמליץ עליו?אני לא מתכוון לסימוטלטור משעמם שאתה מטיס 6 שעות מטוס אלא יותר לקרבות משימות הצלה וכ'.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  17. משום מה הוא נותן הודעת שגיאה לאחר התקנה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. אם כן, אנא אמרו לי אם יש שיפור בפינגים עם אירופה או ארה"ב במשחקים לעומת קודם - אם יש שחקני CS - אז זה מה שמעניין אותי - תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by ביז'ו המוס,

מישהו מהפורום בא? אני כנראה הייה שם

20. Started by p-o-i,

מישהו פה ממליץ על HALO 1,2,3???...כי לפי הטרילרים שלהם הסיפור בן זונה....וראיתי גם גיימ פליי וניראה חזק...מה אתם אומרים???

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  21. מקורי כמובן שמור היטב כולל החוברות או מה שלא מקבלים איתו (אתם יכולים להבין שלא פתחתי אותו הרבה) בקושי שיחקו בו. אין לי דרישות ספציפיות לגבי המשחק שאני יחליף אותו תמורתו - תגידו, יראה מעניין, ניקח. או לחילפין למכור אותו למרות שהאופציה הראשונה עדיפה מבחינתי.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. Started by sagimonza,

מישהו מעוניין ב world of warcraft?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by RedHat_Lover,

אני ורוקפורד מחפשים שחקנים לNeed For Speed - Porsche Unleashed-מישהו מעוניין? צרכים לפחות 5. נ.ב החיבור לא משנה, לי יש למשל k28 ואין לאגים. וצרכים שהמשחק יהיה מותקן במחשב.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אהלן ! יש כאן מישהו שמעוניין לשחק ולהתקדם ביחד? בעיקר בשעות הערב (עבודה...) התחלתי לשחק לפני כמה ימים, רמה 15 אם אני לא טועה ב Act 2 (ממש בהתחלה) יש לי גם שרת Team Speak 3 שלי אז יהיה הרבה יותר כיף ונוח גם לדבר תוך כדי. למעוניינים אפשר ליצור קשר כאן או פשוט להוסיף אותי: SarSha#2767

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים