משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
ההלצה של חברת Sega מתחילת החודש מסתיימת בהשקה חגיגית של משחק הפעולה המשובח בפלטפורמת ה-Steam לכתבה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
היי,שבת שלום היום ראיתי שיש את המשחק הזה MERCENARIES 2.הבנתי שהמשחק הוא משחק פעולה,והוא מגוף שלישי... שווה להוריד את המשחק?יש לו עלילה מסויימת או שסתם הולכים ויש פיצוצים ומפוצצים דברים? המשחק קיבל ביקורות טובות באתרי הביקורות השונים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת cd ללימוד אנגלית משנות ה90. היו כמה דיסקים של המשחק הזה ובכל דיסק בסוף החלק של התירגול היה משחק שבו צריך היה למצוא איזשהו חפץ בעיר דוברת אנגלית. למשל דיסק אחד היה בלונדון, שני באדינבורו שלישי במיאמי וכו'. רק אגיד שזה לא גורדי ולא כרמן סן דייגו. האם למישהו יש מושג במה מדובר? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מבקש המלצות למשחקי אסטרטגיה מודרנית ומפלצות כמו וורקראפט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את המשחק הזה? שיחק? יש לי כמה שאלות: 1.האם יש דרך במשחק להפריד את החיילים? או הדרך היחידה שאני מכיר לשלוח את החיילים למקום מסויים הוא להסתכל עליו. האם יש שיטה אחרת? 2. האם ניתן לתת לחחילים פקודה כמו "זרקו רימון" או משהו בסגנון? 3. האם ניתן לאבזר את החיילים בנקודות האיבזור? 4. איפה ניתן לקרוא קצת על הנשקים? (מה טוב, מה טוב יותר).
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
גם יניב קרול הטרול AKA YGRIND\ENTRODUCE עשה מלא שטויות קילל ופתח סתם משתמשים. באן בבקשה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני משחק בשרתים בחו"ל בפינג שנע באיזור ה-100 ובשרת של warzone בסביבות ה-30. הבעיה היא שכל כמה דקות הפינג קופץ ל-600 -700 וחוזר למטה אחרי כמה שניות. הבעיה היא שאם הפינג לא חוזר מהר למטה ה-ADMIN זורק אותי מהשרת וזה במילים עדינות מצב מסריח יש לי חיבור של בזק (ADSL) אם זה קשור למשהו. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המבאסת הזאת. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני קצת לא שייך לכאן אלא עוזר לילד נכה שזה כל מה שיש לו לעשות המשחק מגיע עם קונסולה עם הרבה מתגים וידיות ועבד אצלו עד היום על וינדוס XP עכשיו יש לו מחשב חדש עם ווינדוס 7 לא יודע איזו גרסא 32 או 64 הביאו לי לנסות להפעיל את זה ולי יש 7 64 והמשחק עולה ולא מקבל פקודות מהקונסולה כמובן שהרצתי אותו בתאימות לXP וגם ל98 ושום דבר לא עוזר באתר של מיקרוסופט כתוב שהמשחק פשוט לא נתמך ב7 מה האופציות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני לקראת הסוף ונקעתי בבלוק 7: כשכולם הולכים אני לא יודע מה לעשות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
יש לי מיני HP כזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6691&CatCode=315 איזה משחקים אפשר להריץ? תמליצו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
בחלקים שונים של המשחק, המשחק נתקע ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והאופציה היחידה היא CTRL+ALT+DEL , האם למישהו קרה משהו דומה או מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
שלום רב האם חייבים להתקין פאטצ' 1.1 לפני התקנת 1.2 או שאפשר להתקין ישירות את 1.2 ? איך אני בכלל אמור להתקין אותם אם יש לי חלונות 7 64 bit ? האם יצאו פאטצ'ים שמתאימים ל- 64 bit ? תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש דבר כזה? איך אפשר לאפשר את זה? שני אנשים באותו מקלדת.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
חברה!!! יש לי בעיה...כשאני מנסה להיכנס למשחק הוא נכנס לי למסך השחור של ההתחלה(זה שיש לפני הלוגואים של החברות...)ואז פשוט נתקע ואני יכול לצאת רק ע"י הטסק מנג'ר(הוא מופיע שם כלא מגיב...),חשוב לציין שאותה בעיה הייתה לי גם בסינגל פלייר...התקנת פאצ'ים לא עוזרת...וגם לא מחיקה והתקנה מחדש של המשחק(ניסיתי גם למחוק את הדואל-קור אופטימייזר שהורדתי מהאתר של amd...גם זה לא עזר...)... אני נואש...מה לעשות? עריכה: תקשיבו...מצאתי דרך להפעיל את זה...יש אפשרות עוד לפני שאני נכנס למשחק לשנות את הרצולוציה ולבטל כמה דברים(זה כמו לאנצ'ר כזה שנמצא ליד הקובץ הפעלה של המשחק...)והמשחק פועל רק כשאני מבטל את הסאונד לגמרי...אבל זה ממש מעצבן לשחק בלי סאונד...יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הקונסולה החדשה של סוני חצתה רף מכירות של 9 מיליון יחידות - ואנשי החברה מאמינים כי עם התייצבות באספקה יצליחו לשבור שיא מכירות שנתי בן יותר משני עשורים בתחילת 2023לכתבה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי את המשחק NBA LIVE 2007 ויש לי בעיה קטנה... כשאני מסיים משחק ואני לוחץ על quit כדי לחזור לדף העונה שלי, המחשב פותח דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. יש לי WinXP 64 אם זה משנה משהו מה אני צריך לעשות? אני חושב שאני צריך איזה פאצ' או משהו כזה אבל אני לא יודע איזה אחד ואיפה למצוא. כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהחלה וזה לא עזר, גם את התיקיית שמירות מחקתי אחרי שהסרתי תודה לעוזרים!!! אם צריך תמונה של הדו"ח שגיאות תגידו ואני יוסיף ה ICQ שלי : 417340961
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי WARCRAFT 3 מותרן ועדיין לא סיימתי אותו.... ויש לי גם את חבילת ההרחבה לא מותקנת... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יתקין את החבילת הרחבה זה ישנה משהו מהמחק הרגיל? מה היא מוסיפה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ואיי אני מת שיצא המשחק הראשון היה מזה נוסטלגיה...השני היה גרוע? האם ID מתכוונים להוציא משחק שלישי עם בגרפיקה כמו של DOOM3?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שבאתרים יש אופציה לרכוש משחקים במחירים מאוד נמוכים בהשוואה לחנויות בארץ. אני מחפש אתר בו ניתן לרכוש משחקים און ליין, ולאחר התשלום להוריד מיידית את המשחק. איני מעוניין באתר בו המשחק נשלח אלי בדואר. מישהו מכיר אתר כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-