משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
אני סטודנט לפסיכולוגיה ומריץ מחקר בנושא שינה ומשחקי מחשב/וידאו. אשמח אם תוכלו לענות על השאלון המצורף. תודה! https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5mYuIn4kNzFFPFz
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד קטן עם ATOM 450 ו2GB זיכרון (gigabook) ואני מנסה להתקין FIFA98 ואני מקבל הודעה שזה כניראה בעיה של הסינכרון לWIN איך אפשר לפתור אתזה ? אני מעלה תמונה של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
ראיתי שאין דיון כזה אז פתחתי בגדול אני כבר כמה שעות בתוך המישחק והוא מזכיר מאוד את ביושוק הסביבות אומנם קצת פתוחות יותר אבל הסיגנון מאוד מזכיר מה שמעצבן אותי זה שאין מיגוון באויבים במישחק בכל מיקרה אתם מוזמנים לדבר פה על המישחק -מישחק נחמד בסך הכל לדעתי
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
Wildman Video Update #1: Prototype Gameplay and Q&A
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש איזשהם משחקי FPS מה-3 שנים האחרונות שירוצו בצורה טובה על אינטל HD 3000 ? וסתם ליידע כללי, HD 4000 הרבה יותר טוב למשחקים מ-3000 ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
כנסו לפייסבוק של NVIDIA . http://www.facebook.com/#!/NVIDIAGeForce תורידו למחשב את התוכנה של ORIGIN. ואחרי זה מורידים את המשחק דרך התוכנה .
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
איזה משחקים שהולכים להיות משחקים טובים ומצופים הולכים לצאת בחודש-חודשיים הקרובים?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
סופה של תקופה, אחרי 14 שנה http://www.gamespy.com/ למיטב הבנתי פשוט מאחדים אותם לגמרי עם IGN כי זה לא משתלם להחזיק שני אתרי גיימינג. הגיוני, אך עדיין עצוב לי, בחמש שנים הראשונהות הייתי מתעדכן ישירות למייל על הגיימינג רק מהם וצוחק מההומור האדיר של "פארגו". כשהוא פרש כבר הייתי מתעדכן הרבה פחות. היום כבר זה בעיקר דרך GT.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שיחקתי בגרסה הפיראטית לפני שהחלטתי לקנות את המשחק. הכל עבד חלק על הגדרות הכי גבוהות (למעט Anti-Aliasing שהייתי צריך להוריד רמה אחת מתחת). קניתי את המשחק והורדתי אותו בOrigin. אני נכנס למשחק רשת, וחשכו עיני. המשחק עובד - על - הפנים. הייתי צריך להוריד כמה דברים על medium-high כדי שיעבוד טוב, וגם זה לא חלק. טוב אמרתי, אולי זה רק המולטיפלייר (לכו תדעו). התחלתי משחק single player מחדש. גם משהו לא בסדר. יש איזורים (כל חדר שני בשלב הראשון) שהFPS פשוט יורד בצורה מאוד מורגשת. מה-שלא-קרה בגרסה הפיראטית. מזל שלי שאיכשהו הגעתי לזה שAmazon (מאיפה שקניתי את הKEY למשחק) עשו לי refund. ויוצא שלא שילמתי אגורה על החרא הזה. אני אישית הולך למחוק את הגרסה החוקית מהמחשב ולחזור לשחק בגרסה הפירא…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני מסתכל על המחיר של ה tf300 לדוגמא ולא מצליח להבין אין הוא עולה 800 ובעל מסך של 10 מול הנקסס שבע או המיני אייפד החדש שעולים 1300 ומעלה ? האם הבטריה בגדלי השבע אינץ טובה יותר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני דיי חדש במשחק זה וגם בכל מה שקשור ל מולטיפלייר. רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הקרבות? האם נשקים שאני מצליח לפתוח ב co-op אוכל להשתמש בהם במולטיפלייר?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
היי, התחלתי לשחק במשחק ויש לי 2 נקודות בתפריט של ה skill-ים. יש שם skill-ים עם מנעול, כאלו שכבר יש לי וכאלה שהם בלי מנעול אבל כשאני רוצה לקחת אותם אני לא יכול ... מה הם ? צריך אולי עוד נקודות בשבילם ? ואם כן, איך אני רואה כמה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
emu online בורח מקצוות מסך של הנייד ברוזולוציה של 1280x1024 - האם אפשר לסדר זאת? תודה רבה רבה לעוזרים! חלונות 7 תודה .
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת דיסני סגרה את כל הפעילות של חברת לוקאס-ארט.כל הפרוייקטים בוטלו,וכל העובדים 'הלכו הבייתה'.המשחקים שתוכננו לצאת השנה(כמו Star Wars 1313) בוטלו. http://kotaku.com/disney-shuts-down-lucasarts-468473749?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק דיאבלו 3 ויש בפנים 2 כרטיסי אורח שאפשר להרשם איתם, אני מעוניין למכור אותם בהנחה משמעותית! ניתן ליצור קשר איתי במייל yanivanstra@yahoo.com לכל הפרטים. מי שירצה אוכל גם לשלוח לו תמונה של הכרטיס המקורי... בלי הסיסמא כמובן ;D צריך להוריד את המשחק באתר של בליזרד וכשצריך להרשם משתמשים בסיסמא שבכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
Enjoy my latest montage of hits and game play with the tank , public and competitive
-
היי אנשים קניתי את המשחק לפני חצי שנה, שיחקתי מעט.. לא זוכר את הפרטים בכלל.. עשיתי אחזור סיסמה.. לא עוזר, רושם שיש בעיה. (הוא מבקש שלושה דברים : אימייל, סריאל ושם של אחת הדמויות) אימייל - כמעט בטוח שזה אותו אחד שהשתמשתי, סריאל - יש כאן מולי, שם של אחת הדמויות... ממש לא זוכר. בכל מקרה, שלחתי מייל ל SUPPORT, הם בדקו שזה אכן אני ושלחו לי מייל חזרה שהם יצרו לי Support account לא רשמו מה לעשות איתו.. לאן ללכת עכשיו.. שום דבר.. אני קצת תקוע, למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
אם כן באיזה שרת אתם משחקים ומה השם של הדמות? יש סיבה למה אני לא מצליח למצוא את האתר של ה cash shop?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשלב הזה אני ועוד מסוק אמורים לחסל מחבלים וכל פעם מורידים אותי מחדש ויש לי סימון מטרה על בית מסויים מי שסיים את השלב שיעזור!!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם היום היה לי משעמם וחיפשתי הרבה נושאים טובים לקומנטרי אבל בסוף החלטתי סתם לאלטר חחח מקווה שתאהבו (: http://www.youtube.com/watch?v=6fw2ElbUOEo Mahno_Gaming
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
מספר דברים מצחיקים ומוזרים בהם נתקלתי בזמן ששיחקתי ב Metro: Last Light תהנו!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
המשחק עובד מצויין אחרי ש חזרתי למקורות והתקנתי XP. סיימתי את המשחק שוב ומאוד כיף לי לשחק בו נגד צבאות. עכשיו אני זוכר שבעבר היה לו עוד פיצ'ר שאתה יכול לפרוץ אותו ולשחק בלי הגבלה של כסף,מישהו יכול לעזור לי בזה אולי? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
- 1 follower
-