משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
הבחירה ביידכם , או שאתם רוצים שכל ליימר' פה יפתח ויהיה בלאגן ובסוף יזרקו פה מלא אנשים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחלה משחק, באמת, אחלה דבר. יש לי כמה דברים שאני לא כל כך אוהב לעומת הקודם, אבל עדיין - משחק משובח. ובכל זאת... המשחק הזה פשוט מפגר! המפרט שלי הוא כלהלן: AMD +3000 512 GeiL DDR 400Mhz Radeon 9800p 128mb עוד משהו חשוב יש? אני מדליק תמשחק - בא לשחק, בסבבה... אבל יש לי פאקינג 10FPS!! יש לי ה-כ-ל על low חוץ מהים והאנטיאנלייסינג שהם על high. המחשב שלי אמור להריץ את זה סבבה על הגרפיקה הכי טובה - והוא מריץ את זה על גרפיקה נמוכה עם 10FPS!! עם כל הכבוד לעולמות הענקיים של המשחק הזה, HL2 רץ לי על 90-100FPS, וCSS רץ על 70-80... (בCSS ההגדרות יותר גבוהות) ואל תגידו לי שההשוואה לא נכונה, כי גם B&W2 הוא תומך ATI... יש לי דרייבר של 5.9, יחסית חדש. מה רע? סעמק. >< אשמח אם תעזרו ל…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני בוכה מאושר..המישחק הגיע כל כך הרבה זמן חיכינו לו! יאלה! תמונות\שיאים וכו!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא שמתי לב ממש אבל נראה לי שהורדתי את גרסת ה DVD של המשחק,התקנתי את המשחק ניסיתי להפעיל אותו עם הקראק וזה לא פועל,כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאני צריך להכניס את המשחק לכונן ה DVD. *התקנתי את המשחק עם DEAMON TOOLS והמשחק בכונן הוירטואלי אבל זה עדיין לא עובד-עדיין הוא רושם שצריך להכניס את המשחק לכונן... אולי צריך לצרוב את המשחק? למרות שאני לא יכול כי הצורב שלי דפוק.. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס הזה http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX יריץ לי משחקים כמו GTA SAN ADRESS HALF LIFE 2 COUNTER SORUCE FAR CRY FEAR. הכרטיס הוא 256 ביט אם לא ראיתם. את המשחקים אני מתכוון להריץ ברזולוציה של 1024 על 768 על HIGH בלי פילטרים וכלום אז בחזרה לשאלה האם הכרטיס יריץ טוב את המשחקים. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני עוד מאט מסיים להוריד NFS:MW מהאימיול וכתוב שזה המלא ולפני כמה דקות גיליתי שהוא יוצא מחר אז רציתי לשאול האם יש סיכויי שזה אמיתי או שזה בטוח איזשהו מניאק ששינה את השם של קובץ אחר?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1132138191/Granny_Gamer whoa! אם היא רק היתה צעירה יותר ב50 שנה...
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=2561&rtn=main-topten
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק רשת Halo: CE הואמשחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המטרה שלי לראות האם נתקלתי בשחקן ברשת וגם לראות בכללי כמה טובים השחקנים מישראל. אז אם אתה משחק בהאלו ברשת (אפילו אם זה פעם ב...) אז רשום את שם הפרופיל איתו אתה משחק, ואם אתה רוצה אז רשום את שמך הפרטי. ורשום מה הרמה שלך במשחק (לדעתך) ומהו הנשחק האהוב אלייך. ואם תוכל, רשום שמות פרופילים של שחקנים ברשת שלדעתך חזקים במשחק (אם השחקן לא מישראל אז רשום שהוא מחו"ל...). וכדי להתחיל, שמי הוא קובי ושם הפרופיל שלי בהאלו הוא Hunter. והנשק האהוב עליי הוא ה-Pistol (האקדח). והשקנים שהם הכי חזקים לדעתי הם: Alon TDCyUrD@d T…
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אצלי על המחשב מותקן פיפא 2002 באנגלית, וברשותי המשחק המלא המקורי בעברית אלו קבצים צריך להעתיק כדי שיהיו תפריטים בעברית וגם שדרן בעברית ?! (אני לא מעוניין בהסרה והתקנה מחדש)
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
וואי אני מאושר חחחח ;D הנה הכתבה http://www.gamespot.com/ps2/driving/needforspeedmostwanted/review.html את הציון ידעתי שיהיה באזור הזה כבר הבנתי לפי הדמו
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה זה אומר אם המשחק עובד בMENU לאט ושאני מתחיל לשחק זה עובד מהר(גם הסירטונים עובדים לאט)
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך ת'קוד האתקנה של פיפה 2006 אני צריך דחוף תודה מראש ספי.....
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים amd 500 mhz tnt riva2 32mb 128mb ram pentium2 300 mhz 128mb ram gforce2 mx איזה גרסא של פיפה +\- כל אחד יכול להריץ???
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש אתר כזה...בעיקרון אני מתעניין במרוצים... אני לא מחפש TOP 10 או משהו בסגנון... אני מחפש רשימה איכותית... גם של כל המשחקים זה יהיה טוב..
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כן אנשים המישחק שוחרר לא מיזמן אשמח לקבל תגובות \ ביקורות על המישחק. כמה תמונות: דרישות מערכת לביצועים מקסימלים: * מערכת הפעלה חלונות 2000/XP * מעבד פנטיום במהירות 2 גיגה הרץ ומעלה * זיכרון פנימי 512 מגה * מקום פנוי בדיסק הקשיח 6 גיגה בייט פנויים * כרטיס מסך מסדרת GeForce FX5700 או Radeon 9500 ומעלה * כרטיס קול תואם DirectX
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
בתור אחד שמשחק רקfps (ולא מת על משחקים אחרים) ראיתי בזמן האחרון המלא מתלהבים מ wow עכשיו לא הבנתי משהו ... זה אשכרה משחק עם שטחים אין סופיים בלי סוף שרק מגלים דברים חדשים כל הזמן?? זה כמו עולם אמיתי עם פוליטיקה ושלטון וצבא ודברים כאלה? אם אני קונה תמשחק עכשיו ליפני שיוצאת הרחבה או כמעט שנה אחרי שהוא יצא יש טעם לשחק ?? משחקנים שכן משחקים התשלום החודשי 60 שקל לחודש שווה את זה ? (לא כולל התשלום על המשחק עצמו) הא ואני לא רוצה למות בגלל ששיחקתי במשחק יותר מידי...
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש למישהו את המשחק הזה..? איך הפעלתם אותו יש לו STARforce יש לכם קראק משו .. תביאו...
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
-
-
אוקי כולם לא מזמן השאלתי לחבר שלי את האקונט שלי ועכשיו הוא החזיר לי אותו הקטע הוא שהוא שינה איימיל וססיממא עכשיו האימיל שלו היה של hotmail והוא נסגר וההססימא הוא שכח עכשיו יש לי תשם משתמש של האקונט ות2 סידייקם שבו מה אפשר לעשות ? על מנת להחזיר תאקונט ?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי בעיה המשחק עולה אני רואה 3 מסכים ראשונים של מי שעשה את המשחק... ואז מסך שחור והמשחק תקוע... מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לסדר את זה? תודה מראש לכל מי שינסה לעזור...
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation) » is not supported. Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ). Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements. Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements. זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להעלות את המשחק. בדקתי ודרישות המינימום למשחק דורשות מינימום כרטיס מסך Gforce 3 ולי יש 4... עד כמה שאני הבנתי כול הבעיות קשורות לכרטיס מסך שלי ש"לא תומך" במשחק יש למשהו מוסג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-