עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי אני לא מצליח להתחבר ל MULTI של COD BLACK OPS אומר שהשרתים לא זמינים מישהו יודע אם יש בעיה כללית בדקתי ב NOD32 FIREWALL זה פתוח אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  2. היי אנשים, שיחקתי כבר בעבר ב GTA 4 ואני בטוח שהוא עבד טוב בהרבה. התקנתי את המשחק שוב היום, והמשחק נתקע כל שתי שניות, בין לבין ה FPS גם נמוך אבל לא ברמה של 3-4, אלה יותר 10-15. אבל התקיעות כל שתי שניות הופכות את המשחק לבלתי שחיק לחלוטין. ניסיתי להוריד את כל ההגדות למינימום.. כיביתי את הצל לגמרי, וכל שאר המדדים על 0-5 גג מתוך 100 (!!) רזולוציה ניסית בטבעית של המסך (1920-1080 נראה לי..) ומשם התחלתי לרדת עד לרמות הכי נמוכות. שום דבר לא עזר. אני עם E8400 3ghz 4gb memory HD4870 OC from factory הטמפרטורות שלי בסדר גמור. מה לא בסדר...? המחשב לא באמת כזה חלש בשביל שאפילו בהגדרות הכי מינימליות הוא לא יצליח להריץ את המשחק. מה גם שחברים אחרים שלי, עם מעבד חלש יותר + כרטיס מסך חלש י…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Vidati,

שלום אנשים, חבר טוב שלי בנה משחק שמבוסס על דפדפן המשחק הוא סוג של המשך רוחני ל"גינדיס" שהיה יחסית פופולארי לפני מספר שנים. Zloof הוא לא עוד אחד מהמשחקים רגילים שאתם מכירים. בzloof אתה רוכש אזור אמיתי - על המפת העולם של גוגל - ובונה את העיר שלך. המשחק מפתח את המחשבה והוא בעל ממשק גרפי יחודי. אז בוא עכשיו בנה את העיר שלך והתחל לפתח את עוצמתך הכלכלית, הצבאית והפוליטית. רק כך תוכל לשלוט בעולם! המשחק בחינם ללא הורדות. www.zloof.co.il אני מקווה שאני לא עובר על שום חוק, רק עוזר לחבר לקבל קצת יחס ולצבור קהילה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. כבר סיימתי בעבר את DS2 אבל מחקתי את הגיבור והכל אז איך אני מתחילה לשחק ישר מ Broken world ? אני יודעת שיש איזו תוכנה\ציט שמעלה את הרמות של הגיבור או משהו כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  5. לפני שבוע וקצת רכשתי באטלפילד 3, ולפני יומיים את הפרמיום. אני יודע שזה ישמע כמו שאלה של אידיוט, אבל אני מעדיף לשאול מאשר לאכול חרא. בBFBC2 כשהוספים תוספת/יכולת לנשק, יש אפשרות בחירה של השדרוג בתפריט בחירת נשקים. אבל בבאטלפילד 3 אחרי שאני פותח יכולות חדשות לנשק, אני לא רואה אותם ולא יודע איפה אפשר לבחור אותם. צירפתי תמונה מהbattlelog של השידרוגים לM249 בשביל הדוגמה. הבעיה שאני רואה את הנשק בדיוק כמו שקיבלתי אותו ברגע הראשון בלי שום שיפצור ושיפור בדיוק/ירי. חיפשתי בכל התפריטים ובמשחק ואני לא ידע מה לעשות. זה באג? מצטער על הבורות, אבל זה משגע אותי כי אני נשחט על ימין ועל שמאל שאיזה NOOB ברמה 4 עם כוונת (ואני יודע שיש כאלה שקונים את כל השידרוגים, ואני לא אחד מאלה) פו…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. Started by --Shadow--,

Looking good...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yoel83,

שלום לכולם, אחרי ההתקנה של max payne 3 , מנסה להכנס למשחק, בזמן העלאה עולה לי הודעה שצריך לעדכן , מבצע עדכון , מיד אחרי עולה לי מסך שחור , מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שיש לי את כל דרישות החומרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. היי! אני וחבר טוב מארגנים אירוע של צפייה בלייב בתחרות הDota 2 international בבר בתל אביב. יש מלא אירועים כאלה בחו"ל וחשבנו שיהיה גם נחמד שיהיו כמה בארץ. פרטים נוספים לגבי האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/events/398464970190334/ זה יהיה אירוע גדול ובמידה והוא יצליח כנראה שנעשה אירועים דומים גם בהמשך. מקווה לראות אתכם שם

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. Started by jungle-man,

ניתן להוריד בחינם מSTEAM (לא יודע אם אני מחדש למישהו), ניתן לשחק ללא דמי מנוי חודשי, בכל אופן נראה כמו חיקוי עלוב לWOW מכל אספקט. התאכזבתי - לא מומלץ.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  10. Started by SuffiX,

מישהוא מוכן ליתרום לי guest pass בבקשה לפני שאני קונה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. Started by Mpro,

אני מכניס את השם משתמש שלי והכל כמו שצריך ואני כל הזמן מקבל הודעות שגיאה לעוד מישהו יש בעיות עם זה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. שני מחשבים בבית שאתה פותח NETWORK אתה רואה את השם של המחשב השני מחפש איזה משחק שידע לעבוד עם LAN או משהו שידע לזהות את שני המחשבים לא מצאתי משחק כזה עד עכשיו פשוט כל המשחקים עובדים דרך מולטפלייר שרץ דרך האינטרנט ודברים כאלו ולא רואים יותר דברים מסוג LAN אם מישהו יכול למצוא משהו יהיה נחמד כל סוג של משחק ממשחקי נהיגה והלאה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Yossiel,

הי, הרגע מצאתי את המשחק Beyond Divinity באחת המגירות הישנות שלי, ורציתי לדעת האם זה עדיין משחק שאוכל להנות ממנו? והאם מישהו שיחק במשחק וממליץ?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. Started by Spacecowboy,

The publisher has tonight announced Ultima Forever, a cross-platform, free-to-play RPG that's being developed by BioWare and which will be published under EA's Play 4 Free label, the same place you find games like Battlefield Heroes. אפשר גם להרשם לבטא - http://ultimaforever.com/

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by yossi555555,

שאלה אם אני מפרמט את המחשב ומתקין וינדוס מחדש הSAVEGAME שלי בMULTIPLAYER נשמר לצורך הענין אני ברמה 78 חשוב שזה לא ימחק תודה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  16. http://www.games.co.il/article6790.html

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. Started by B.D.B,

18. Started by עידןאופיר,

יש הגבלה על כמות משתמשים של סטים מאותו מחשב?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  19. Started by arel508,

תגידו אין מד לכל רובה שמראה כמה damage יש לו, range ,accuracy ואלה.. ואיך אני יודע גם מתי נתפתח לי כל רובה שאין לי אותו עכשיו?

20. NVIDIA GeForce 9300M GS core 2 duo T6570 2.1 תודה

21. Started by alons126,

שלום לכולם! התקנתי את Darksiders 2 של skidrow כדי לראות איך הוא.. המשחק פועל מעולה רק שאין לי קול בסצנות מעבר או בחלק מתפריטי המשחק, רק בקטעים שאני משחק את המשחק יש רק את הקולות של האפקטים במשחק..לא דיבור ולא מוזיקה הרצתי את המשחק על מחשב מיושן שיש אצלי בבית ולא הייתה לו שום בעיה עם הקולות אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. התקנתי את המשחק מחדש התקנתי את הדרייברים לכרטיס קול מחדש עדכנתי את הדרייברים הורדתי התקנה אחרת אפילו כי חשבתי ששלי פגומה ועדיין אותה הבעיה הורדתי עדכון של skidrow כדי לראות אם זה מסדר את הבעיה אבל שום דבר מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  22. Started by k22,

יש לי את השחק דיאבלו 3 ואני משחק גם במחשב שלי וגם במחשב אחר אתמול הוא כבר לא נתן לי להיכנס במחשב הוא הביא לי את זה ומאז אני לא יכול לשחק הוא מפנה אותי לאתר של ביזארד אבל אני לא זוכר את השם שלי והאימיל ולא זוכר את השם משפחה מה אפשר לעשות בשביל לשחק

23. Started by kobi_sion,

אני משתמש חדש ב BF3 איך מחפשים שרתי משחק ? כרגע אני משתמש בחיפוש דרך הדפדפן האם יש דרך אחרת ? (כמו לדוגמא ב BF 2 דרך המשחק עצמו)

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  24. Started by asafyy,

אם כן שלחו הודעה בבקשה בפרטי.

25. לי יש את המשחק, מי שרוצה את הקופון לקנות את המשחק מוזמן לבקש, הקופון יעבוד רק עד ה30 לחודש אז אם אתם רוצים אותו תמהרו להגיד לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים