משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי RAVEN SOFT (ידועה ממשחקים כמו Q4 , SOF , MARVEL ULTIMATE ועוד הרבה משחקים טובים) עובדת על משחק חדש מסידרת Wolfenstein של ID. כתוב שב 2005 הם הודיעו על הגירסה ל XBOX, אנחנו ב 2007 ועד היום לא ראיתי שום מידע על המשחק חוץ מזה שהוא יצא גם למחשב.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני לא מעוניין לשחק ברשת גם ככה גרוע בטירוף אז איך אפשר לשחק נגד מצב BOTS
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכוון לשם של המשחק שמופיע בסרטון אחרי assasion creed
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני בשלב כזה שאתה מתחיל אותו ואתה לא יכול לדרוך על האדמה בגלל שהיא חמה מאוד,ואחרי זה יש לך קטע קצת מעצבן עם,הכוח הזה של ההליקופטר! אחרי זה יש קטע עם 2 מפלצות שאסור להתקרב אליהם כי אומרים שהם בלתי מנוצחים... אני חושב שהשלב נקרא משהו עם deserts . נ.ב אני בסה"כ משחק במשחק 6 שעות בערך.. ונראה לי שלא נשאר לי הרבה כדי לסיים אותו!! המשחק ה-2 היה הרבה הרבה יותר ארוך מאשר זה! חבל שהם עשו אותו כ"כ קצר...
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כי השוערים קצת מפריעים לי...הם טיפה חלשים...
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק ואני חייב לשחק עוד... מישחק ענק משהו של פעם שהולכים עם חרב בגוף ראשון כזה עם גרפיקה טובה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
משהו לא הכי תותחי בעולם, אין לי מחשב כזה טוב, אבל משהו בסגנון diablo או neverwinter nights
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
במזמן האחרון משעמם לי רצח!!! (מה עוד חדש ???) ואני מחפש איזהשהוא משחק בסגנון של HALO מישהו יכול לתת לי המלצה?(לא לינקים רק המלצה..) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בכעוד מס ימים מקבל את ה8800GTS שלי...ואני כבר הורד....אאא... השגתי את המשחקים: Made Man, BF2,splinter cell ,prey, BF2142, war on teror, ועוד כמה חמודים...אז בקיצר אני רוצה להוסיף אסטרתגיה לרשימה...ואם יש עוד משחקים שאתם ממליצים פשוט תרשמו!! וכמה שיותר יותר טוב!! **אה ובלי שום משחקי תפקידים או בסגנון עתיק כמו DARK MESIH או might an magic וכל מה שיש אני פשוט לא אוהד של משחקים כאלה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
USAF כבר גמרתי, IAF כבר צובר אבק וגמרתי אותו מזמן ומאז כאילו שכבר לא יוצאים סימולטורים... אם למישהו יש המלצה על סימולטור טיסה קרבי חדש... יכול להיות גם משהו לא מודרני (מלחמות העולם...) אבל שיהיה טוב, אני יודע ש JANES כבר לא מוציאים משחקים יותר וזה ממש עצוב, אבל אם בכל זאת נתקלתם במשהו ששווה טיסה אתם מוזמנים להגיד לי. חשוב שיהיה ריאליסטי מאוד ולא משהו בשקל... טוב אז זה בערך הכל... ;D תודה רבה רבה לכל מי שעוזר. :cwm12: :cwm16: :charming:
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
ניסיתי וניסיתי דרך המולטיפלייר ולא הצלחתי! האם מישהו שמכיר את הבעיה יכול להדריך אותי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ואיך אני יודע איזה דרייבר הכי מתאים לי למשחקים התקנתי וויסטה לא מזמן והיא התקינה לי את הדרייבר שיש בה בשביל הכרטיס שלי 7600GT אני צריך לשים דרייבר חדש ? אגב ביושוק למשל עובד לי טוב בלי לשים דרייבר חדש תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני וכמה חברים שלי רוצים לשחק את זה אבל לא יודעים איך. כאשר אנחנו נכנסים לנטוורק יש לנו שם 4 אפשרויות: 1.Internet TCP/IP Connection For Direct Play 2. IPX Connection for direct play 3. modem connection for direct play 4. serial connection for direct play אנחנו הורדנו את המשחק חוקית מהאתר של רוקסטאר קלסיקס. מישהו יכול לעזור לי אולי, ולהגיד מה אנחנו צריכים לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
הוא מבקש ממני סיסמא כשאני מתחבר לסרבר,מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני משחק בהמון משחקי רשת. אבל רק באחד מהם (סליחה, 2) אף פעם לא הבנתי למה אני מפסיד כללל כך המון נגד שחקנים אחרים. למה אני מתחיל לירות במישהו שהוא עם הגב אלי, ו80% מהסיכוי שהוא יספיק להסתובב ולהרוג אותי, כשאני מוציא עליו מחסנית שלמה. ואז, כששידרגתי את הכרטיס מסך במחשב שלי, פתאום הכדורים שלי התחילו לפגוע בשחקנים אחרים. פתאום אני מנצח לרוב בהיתקלויות עם שחקנים מהקבוצה השניה. מישהו יכול להסביר לי למה מנוע המשחק הזה כל כך שונה ממשחקי רשת אחרים? אני משחק במשחקי רשת כבר קרוב לעשרים שנה. אבל אף פעם לא הרגשתי שעל מנת לנצח, סליחה, שיהיה לי איזשהו סיכוי מול היריבים שלי במולטיפלייר, אני צריך להשקיע אלפי שקלים על כרטיס מסך, מדי שנה.
-
את הפקודה אני יודע r_hdrrendering 7\ אמרו משהו שצריך לכבות או להדליק את הפילטרים AA לא הבנתי מה לעשות ובקשר לפאצ' איזה גירסה להתקין הרגע התקנתי far_cry_v1.3 או שלהתקין ת'הכי חדש ? far_cry_v1.33
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תכלס המשחק יחיד לא ממש מעניין אותי - אבל אני רוצה לשחק ברשת ולא רוצה להיות מוגבל במפות וכאלו... http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-CD-Key-for-Origin.html האם הכל כלול ? אפשר לקנות ולהיות רגוע ?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הוא ? איזה סוג הוא? לאיזה משחקים הוא דומה? קצת על העלילה וכו'... תודה רבה....
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות לי טובה קטנה ולעבור לי את המשימה המצעבנת של הטיסה!!!! אני יעלה את הSAVE ניסיתי מליון פעם אין לי עצבים לזה שמרתי בשדה תעופה שיהיה קרוב פשוט לעבור את המשימות של הטיסה ולשמור זה הכל תודה מראש למי שיעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש משחק ל- PS2 ואני לא יודע אם יש אותו במחשב כי אני מאוד רוצה אותו... קוראים לו: Ratchet And Clank... מישהו יכול לעזור ?!??!?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-