משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מתי הוא יוצא? נראה משחק ממש טוב... נראה שווה לקנות אותו למרות שהדמו ממש קצרצר
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
זה אולי משהו כמו GTA? http://www.gamespot.com/pc/action/driver3/screenindex.html
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
זה משחק חדש של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/games/impossiblecreatures/ מישהו יודע מה זה המשחק הזה? ומה הם דרישות המערכת שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדו', האם יהיו כמה סוגים של מכוניות? כי המסרטונים נראה שיש רק את הF1.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול להביא לו חשבול של קונדישן זירו או אחד שש הרגיל וגימיילים זה מה שיש לי.. לא מצרתי מקום אחר לפרסם את זה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש כל מיני מודים ל oblivion ו morrowind אני נתקל הרבה במונח הזה ואין לי מושג מה זה אומר לכל הרוחות.... אנא עזרתכם... (לדוגמה: Less Generic NPCs for Vivec - Redoran Compound. Each NPC (33 total) has been given their own unique ... ) תודה
-
- 3 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
זה מירוצים ? מה בדיוק המטרה פה ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1 איך אני משיג אותו וכמה זה עולה 2 איך הגרפיקה? איך אני מתחבר לשרתים (אף פעם לא שיחקתי ברשת - איך זה אגב??) 3 אם אפשר תמונות אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי לא הבנתי בדיוק מה זה משחקים המוניים ברשת, ואיך משחקים אותם.. WOW נראה לי משחק ממש טוב ואני שוקל לקנות אותו, אבל קודם אני צריך לדעת מה בדיוק עושים שם ואיך המשחקיות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי סקריפט של קאונטר סטרייק סורס שכותב cover me reloading כל פעם שטוענים...עכשיו איך אני מתקין אותו? אםאני לא טועה צריך לעות "העתק הדבק" לאיזשהוא קובץ של הגדרות או שצריך לשמור את הפקודות האלה כקובץ בnotepad...מישהו יכול לעזור לי בבקשה? הינה הסקריפט alias +reloadScript "+reload; coverme; say_team Reloading, cover me" alias reloadOFF "" alias teamChat "bind r reloadOFF; messagemode2" alias pubChat "bind r reloadOFF; messagemode" alias +enter "+attack" alias -enter "-attack; bind r +reloadScript" bind "r" "+reloadScript" bind "Enter" "+enter" bind "u" "teamChat" bind "y" pubChat" ועוד משהו מישהו יודע איפה אני יכול למצוא, או יכול להביא לי סקריפט שכל פעם ש…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום רב ! לפני יומיים בערך ראיתי שאפשר להוריד את ה משחק Titanfall להורדה בחינם ולשחק ברשת. האמת היא שהתרשמתי מאוד לטובה מהמשחק הוא חמוד זורם וכיפי . אודיו טוב ונראה סביר בהחלט ! החלטתי שאני רוצה לרכוש את המשחק אבל לא הבנתי מה ההבדל בין כל הגרסאות ... לפי ORIGINE ניתן לקנות את המשחק ב- 29 USD . לפי STEAM יש שם משהו שנקרא " TITANFALL -THE FINNAL HOURSE שעולה רק 2 $ . ומצד שלישי אני רואה שיש עוד כל מיני תמחורים למשחק: https://www.origin.com/en-us/store/buy/the-final-hours-of-titanfall/pc-download/base-game/standard-edition - תסתכלו הכי למטה יש 4 סוגים שונים של המשחק. ******* עריכה קלילה הבנתי שהגירסא הזו של ה- 2 $ היא לראות את הסצינות משהו כמו …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה פשוט לנסות אותו לפני שאני מחליטה לקנות או לא. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לאבי לי קישור של מישחקים יפים כמו שרק 2 וזה אני צריך אתרר של מישחקים תודהמראש.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
וגם אני רוצה לדעת איך אני עושה את המשימה עם ריידר הזה שאחרי שעשיתי משימה עם מכונית משוריינת כזאת והלכנו לבית שיש בו מישה ישן ואסור להרעיש יותר מידי ואז לקחתי משם את התחמושת ושסיימתי את המשימה הכנסתי את המשאית למוסך כזה ואז אמרו לי שאני יכול לשדוד בתים בלילה וגם אם אני רוצה לעשות משימה עם ריידר בקשר לשוד כלשהו עם המכונית הזאת איך אני עושה את כל הדברים האלה בבקשה עזרה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה, ממש בא לי לשחק! אתם לא יודעים כמה!! :'( :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני לא מוצא שרת טוב להורדת הDEMO של פוסטל, כולם מורידים לי על 12... החיבור שלי מסוגל להוריד על 93. תוכלו להמליץ לי על שרת טוב להורדת המשחק??? :jump: :AR15: :AR15:
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בקשה אחים שלי בחיית תהיו גברים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי את ה Patch החדש של C&C:GENERALS? (1.6).
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
צריך את המישחק הזה דחוף כדאי לשחק ברשת זה היה החלום שלי ! תודה רבה מי שיעזור אין אליכם אתם 10
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
התקנתי את ה-Splinter Cell {מקורי } ויש לי בעיה כמו שהיה כאן לכמה אנשים שרואים כמו משבצות לבנות גדולות וכל מקום שיש אור יש בעיות גרפיקה. בקיצר מישהו יכול להביא לי את התיקון למשחק? תודה מראש, מתן {מקורי }
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי ציטים למשחק הזה לגרסה האירופאית וגם להסביר איך מפעילים אותם?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך שמירה למשחק כשהיא עדיין בשלבים של שנות ה70 עי עשיתי פורמט ולא גיביתי את השמירות ואין לי כוח להתחיל מחדש אז עם יש למישו שמירה כשהוא עדיין בשנות ה70 אז שיביא לי בבקשה... תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אם אפשר לשלוח לאימייל avinoam@gmail.com תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-