משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
היי במסגרת ההמלצות על משחקים(לאו דווקה בסטיקי) יש מקום למשחק online ! farcry למי ששיחק במשחק הרגיל יודע שזה משחק מעולה! יש online למשחק-מי אוהב את המשחק זה המקום בתור גיימר מכור(בצורה קשה לכל סוג של משחק) אני ממליץ בחום יש פוסט שמסביר פחות או יותר פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161173.0 ויש פורום במיוחד: http://www.satla-zone.net//vb/forumdisplay.php?f=182 דרושים גיימרים אמיתיים למשחק חזק!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, מצאתי ב GG מספר סימולטורים ישנים וטובים במחירים מגוחכים של 2-3$ (גם אם הם מעט ישנים), זולים מ STEAM - Fleet command Rowan's Battle of BritainWings Over Europe: Cold War Gone Hotיש שם כמובן סימולטורים מודרנים יותר, ומוזרים יותר ( Mining and Tunneling Simulator) כמו כן יש שם מבצע 4 במחיר 3 על כל האתר.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אין לי כל כך במה לשחק כרגע וגם, אני רוצה לראות איך המשחק יעבוד עים הכרטיס המסך החדש.!! תודה לכול מי שיכול לעזור לי בקשר לקוד.!!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה באנרייל 3 הוא ניתקע לי אחרי כמה זמן של משחק ואז אי אפשר לשחק יותר חייבים לעשות ריסטרט כאילו המחשב קופא יש למישהו מושג למזה ויש לי יחסית מחשב בסדר ולא שאני משחק ברשת משחק סתם את המשחק motherboard : gigabyte GA-965P-DS3 revision 3.3 CPU : CORE 2 DUO E6320 1.86 Ghz memory : 2x512 800Mhz CL5 TWISTER TWINMOS + HEATSINK graphic card : ATI SAPPHIRE PCI-E X1650XT 256M GDDR3 D.DVI 128bit
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה עושים אחרי שמצילים את Dekerd Cain מ Tristan ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
משחק שווה משימה לפני אחרונה Ming Must Die! יש דלת כזאותי סגורה על ידי מחסום עץ שצריך להזיז מופיעה שמה גם סימן של הזזה כמו פתיחת דלת אבל הדלת בלאט לא זזה מה עושים?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן סיימתי את הCHRONICLES OF RIDDICK, ואני חייב לומר שהמשחק היה מעולה, יותר טוב מהמון משחקים שיצאו בשנה האחרונה. מתוכנן למשחק הזה המשך? היות ומדובר על החלק הראשון של הסרט... תודה!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' שבועות התקנתי את המשחק NFS:UG, אבל רק לאחרונה התחלתי לשחק בו באינטנסיביות. וגיליתי בעיה מאוד מעצבנת... ראיתי את המשחק אצל חבר, ויש הבדל גדול בין איך שהמשחק עובד אצלי לאיך שהוא עובד אצלו. קודם כל, רואים קצת מטושטש בתפריטים שלפני המירוץ. רואים מטושטש את הסמלים של המכוניות (איפה שמבצעים טרייד-אין) וכד'. נוסף על כך, חסרים הרבה פרטים. כמו מהירות הנסיעה (קמ"ש), איזה מקום אני נמצא וכד'. כלומר יש את השעונים והכל, אבל איפה שיש את המספרים המדויקים שמפרטים על מהירות הנסיעה וכיו"ב, יש ריבוע בצבע משתנה. ממש מעצבן... ובדקתי באפשרויות, אין שום אפשרות להפעיל את זה. ומה שמצחיק פה הוא שלי יש ATI Radeon 9600 Pro 128MB ולחבר שלי יש GeForce 4 MX440 (עלוב לכל הדעות...). …
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אוקיי..קודם כל זה הדמו. קודם כל שיחקתי משחק Skirmish הכל הלך חלק ניצחתי הכל סבבה. לאחר מכן הלכתי למשימות (התחלתי במשימה הראשונה)והמשימה ממש ממש ארוכה וכשהתחלתי אותה הכל הלך חלק והכל זז טוב וזה.לאחר בערך 3-5 שעות של משחק הזמני טעינה נדפקו לא כולם רק זה שאתה מעביר את התור ליריב (במקרה זה הוא צבע אדום)ולוקח לזה בערך דקה שלמה להעביר תתור של המחשב שלפני זה לקח לו בערך 2-3 שניות.כיביתי את המחשב ושהיום שיחקתי זה עדייך המשיך-אבל זה מאותה שמירה. אם למישהו יש מושג ממה זה קורה שיעזור בבקשה :]
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6152388.html וזה לא דבר חדש אלה מגמה שנימשכת הרבה זמן גם בארצות הברית הDS מוכר יותר מישחקים אבל לא בהפרש כזה גדול (באירופה אני לא יודע כי כימאת לא מקבלים נתונים) עריכה-הנתונים האחרונים מארצות הברית- http://www.gamespot.com/news/6152360.html הנתונים האחרונים מאירופה או יותר נכון אנגליה- http://www.gamespot.com/news/6152336.html
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
ניתקעתי בשלב הזה שאני ניכס לבניין בוער לעזור לאנשים ואז אומרים לי שזה מלכודת,אחרי שאני רואה את הפסל אני מנסה להזיז אותו לדלת אבל הוא נתקע לי בחצי,ניסיתי לסובב אותו הכול אבל לא מצליח לי,מישהו יכול לעזור? חיפשתי מדריך בגוגל בל לא מצאתי!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ב100 שקל מGENESIS אין לו גרפיקה ממש יפה אבל הוא רץ בסדר והמחשב שלי עובר את כל הדרישות המומלצות שלהם שמה.... ובכל זאת הוא טוען מלא זמן!!! QUICK LOAD לוקח איזה כמעט דקה ולעיתים יותר.... אין לי מושג למה הוא טוען כלכך הרבה אבל זה לא ככה בתוך המשחק רק עד שהוא טוען את השמירה... זה ממש הורס את כל המשחק..... חוץ מזה הוא בסדר... (ראיתי משחקים עם גרפיקה יפה פי כמה וטוענים בשניה)... BUENA VISTA [החברה שעשתה את המשחק] צריכים ללמוד עוד קצת לפני שהם מוציאים משחק כזה ועל זה הם עוד רוצים שאנשים ישלמו 300 שקל [קצת בהגזמה אבל משהו כזה] (אני השגתי במאה) בקיצור אני הייתי נותן לו מ1 עד 10: 4 ... בעיקר בגלל שאין כמעט שום דבר שמכפה [COVER אני לא יודע איך בדיוק כותבים את זה בעב…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל את call of duty 2 ואת elder scrols 4 בויסטה. גם לא את farcry. ניסיתי לחפש patch באתרי המשחקים ולא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
נכון במשחק warcraft3 - Frozen Throne יש את האפשרות לבחור לשחק בטרולים? ואז זה רק מסימות ללכת להרוג ויש קסמים שבמשך הזמן מתווספים ויש עוד יצורים שעוזרים לך... איזה משחק יש בסגנון הזה בלי לבנות רק ללכת להרוג ושיש מסימות ושיצורים חדשים באים ועוזרים לך ושאפשר גם לשלוט בהם? את silverfall לא אהבתי כי הוא ממש משעמם ושיטחי. אני מכירה את spellforce אבל שם צריך לבנות אז גם לא אהבתי. את the witcher לא אהבתי כי הוא קוואסט מידיי. מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה, אני מריץ את כל המפות והכל בסדר וטוב אבל אני לא יכול לשחק ב octane זה פשוט יותר מידי תקוע מביחינת fps. מישהו יכול לעזור אולי? עצות?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. שינוי רזולוציה ורמת פירוט 2. לאחר שהמשחק מגיע ל45 דקות המשחק ממשיך ללא הגבלת זמן 3. (!) תוספת של הנבחרות שEA הסתירו מהדמו והן: צרפת איטליה ספרד ברזיל יפן קוריאה גודל הקובץ: פחות ממגה. http://www.mytempdir.com/588094 תהנו
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אחרי שעברתח את השלב הראשון והלא קשה במיוחד ואני בוחר בדמות מסוימת שאני רוצה לשחק איתה בשלב אחר, אני מצליח לשחק רק עם סם....מעצבן מאוד... לאחר קריאה של מדריך למשחק התברר שזה קורה לעוד אנשים...מה הבעה לעזעאזל? יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום. אני קונה אתה המשחק ב30 שקל מילד אחד בשביל אחותי. המשחק שאני קונה מקורי אז אני יכול להוריד את התוספות או שצריך לקנות אותם ? ואיך זה הולך אני צריך להתקין את התוספות לפי הסדר או שאפשר לא לפי הסדר ? כי אחותי רוצה את התוספת של החיות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן , פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני יותר מאשמח שתכנסו ותראו את התוכן שאני מעלה. פרגנו בסאב ולייק <3 תודה רבה לכולם! <3
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התחלתי ת'משחק עכשיו... הגעתי לשלב כזה שאני צריך לפרוץ תכספת .. הצלחתי ואז עליתי לסולם כזה למעלה ואני לא יודע מה לעשות זה אומר לי לעלות לגג.. איזה גג?? איפה הוא נמצא תודה לעוזרים נ.ב המשחק טוב?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אפשר לסדר שבסרבר יהיה [move] KILLCAM OFF KillCam OFF kill cam off!!! KillCam OFF[/move]פשוט אני חושב שהמשחק בסרבר יהיה[glow=green,2,300] יותר כיף ופחות מעצבן[/glow] .....
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
בViDoc האחרון של Too Human, המפחתים דיברו על סרט דוקומנטארי ואפילו הכניסו חלקים ממנו לViDoc שלהם. הסרט שמדבר על מציאת "גוף מכאני" בן כמה עשרות אלפי שנים עניין אותי יותר מהמשק. חיפשתי במשך כמה שעות את הסרט הדוקומאנטארי המלא ברחבי הרשת. בהתחלה לא היה שום דבר אבל אז התחילו לצוץ כל מיני אתרים כמו האתר של הNFC - Norwegian Film Committee שכמובן כמו הארגון שהגיאולוגים טוענים שהם שייכים אליו(GOWB) לא קיים. אבל מה שכן מעניין זאת ההשקעה הרבה שMS השקיעה בשביל לגרום לזה להראות אמין, הכוללת פרסום של הNFC מספר עיתונים בנורווגיה וברחבי אירופה. והדפלות של ביקורות על הסרט הזה "לעמודים ישנים" בפרומים ואתרים ברחבי העולם. הסרט עצמו הופק באיכות מדהימה, ובאמת נראה על פני השטח כמו סרט תעוד…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס למשחק וה-Steam עולה אני רושם לו את הסיסמה והכל ועולה הודעה שיש כבר את האי מייל שלי ואת הסיסמה פעם היה לי את הדמו אני לא זוכר מה הסיסמה שרשמתי שם מה אני עושה ??? ועוד שאלה בקשר למשחק Half-Life 2: Different Important Updates מה זה אומר עדכונים מה צריך לעדכן ??? הרצתי את המשחק iron storm היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים המשחק מקורי אני לא מבין מה הבעיה משחקים חדשים עובדים אצלי חלק (DOOM 3 וכו') אולי צריך איזה Patch ???
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להפעיל את המשחק 18 wheels of steel. המשחק אינו תומך במערכת הפעלה שיש לי. רציתי לדעת אם בכול זאת יש דרך להפעיל אותו מבלי להשתמש במערכת הפעלה אחרת. תודה.
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-