עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by id3232,

שלום! 1)רציתי לדעת כיצד אני עושה עוד מקומות ב"טבלת" כוחות שיש כי יש לי רק 2 מקומות. בקיצר אז איך מוסיפים עוד מקומות לכוחות חדשים ככה שאני לא יצטרך להחליף ביניהם. 2)ועוד סקר קטנטן:איזה 2 כוחות לדעתכם הכי יעילים?? תודה!!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  2. אז מישהו בכלל חיכה לזה? ידע שזה יצא? אני האמת קצת חיכיתי לזה ולפי הביקורות זאתי הרחבה נחמדה כזאתי, היום קיבלתי אותה ועברתי את שלושת המשימות הראשונות נחמד מאוד היה האמת המשימה השנייה הייתה הכי ארוכה נראה כאילו זה סוף, בכל זאת בדיון הזה אני רוצה לרכז את כל השאלות שלכם, הצעות שלכם, ביקורת שלכם על ההרחבה של המשחק. סקירה ראשונית של המשחק http://www.gamespot.com/pc/strategy/battleformiddleearth2witchking/review.html http://pc.ign.com/objects/844/844907.html

3. Started by yuraxp,

ערב צח, לפני קצת פחות משנה,היה משחק עם כדור שצריך להוביל אותו למקום מסוים,וזאת על ידי בניית המסלול ממוטות ברזל,בד,לוחות ברזל,אפשר היה שם להגדיר מתיחות וזה התמקד בפיסיקה של הכדור,מי זוכר על מה אני מדבר אשמח לדעת מה שמו של המשחק.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by NOSTREDAMUS,

שלום, לאחר התקנת המשחק הנ"ל נתקעתי בבעיית סאונד חמורה במשחק :'( שומעים כמו קצרים חשמליים בעת המשחק יש לי כרטיס קול SB LIVE! וכעת אני על WIN XP איך אוכל לפתור את הבעייה ? תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by tepez,

אני משחק בCOD באינטרנט ומשום מה הקצב רענון (של המסך) הוא 60MHZ במקום 85. מישהו יודע איך אני מעלה את זה?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by miky,

חברה תשמעו אתמול הורדתי דיסק של משחק בקובץ iso מקובץ בווינראר כאשר פתחתי אותו היה בו את כל הקבצים שנמצאים בתוך הדיסק אבל לא היה בו את קובץ הצריבה.אנירציתי לפתוח את הדיסק עם אלכוהול 120 אחוז. איך עושים את זה?

7. התקנתי את המסך הזה אבל הוא לא נותן לי להיכנס הוא רושם לי שגיאה כזאת : מה עושים? תודה מראש לעוזרים:] [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  8. Started by Shadowman,

יש לי את המשחק אבל.. אין מולטיפלייר!! זו הגירסה שלי דפוקה או שהמשחק לא מכיל???

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by yayala@IBezint,

אני חייב דחוף HALF-LIFE בשביל להפעיל את ה CS ברשת!!

10. Started by roee3,

סיימתי להתקין את המשחק והוא מבקש ממני קוד מה אני אמור לרשום לו שם או מה אני אמור לעשות כדי להעלות את המשחק

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by dark_zero,

הוספתי שרת באתי לשחק והמשחק מוציא לי את זה: http://img157.imageshack.us/img157/604/10an2.jpg אנשים תעזרו

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by A-L-o-n,

שלום... hd4850 יכול להריץ את קרייסיס על הביצועים הכי גבוהים? אה ועוד שאלה זה משנה באיזה מסך אתה משתמש? נגיד 22 אינץ' ועוד???

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

בדמו, אני נוסע כל הזמן רק עם הטויוטה ו פ'גו ולנציה, ראיתי שאנשים פה שיחקו בדמו וזכו בעוד מכוניות איך? תודה-גיל.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by baruch,

אני כבר לא יכול לחכות להם. תודה לכל מי שעונה

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by koko0,

אני זוכר ששיחקתי בזה או במשהו מאוד מאוד דומה במחשב...ואני לא חושב שזה היה אימולטור. יש דבר כזה? ואם כבר, יש משחקים קטנים ממלצים להעביר תזמן? [ליטל פייטר ואימולטור לפוקימון ומעלה...]

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני ניכנס לקאלי זה רושם לי את הדבר הבאה: (בראשי) Server failed to confirm command: motd2 ואז אחרי מיספר דקות מופיע השגיאה הבאה בחלון:cannot get a response from the tracker. (ועוד שטויות) זה התחיל ליפני כשעה כשיצאתי לאכול ואז שוב ניכנסתי. תודה לכל העוזר.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by HuGeMouTh,

דיון מרוכז ל E3 http://hwzone.co.il/community/threads/526404-E3-2013-%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 לצפיה ישירה (עוד כ 40 דקות): http://new.livestream.com/callofduty/codghosts

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  18. Started by JohnClark,

היי לא מזמן התקנתי עוד פעם את Yuri's Revenge על המחשב שלי )Athlon 64 3000+( והטעינות מאד ארוכות.. זה לא ממש מפריע לי סתם ככה, הקטע הוא שאני מתקין גם על המחשב השני שלי שהוא פחות טוב ושם הטעינות מהירות, ובגלל ההפרשים אני לא יכול לשחק ברשת... כשאני מנסה לשחק המחשב הפחות טוב מסיים את הטעינה הרבה לפני ומתחיל את המשחק ללא השחקן השני לא נראה לי שיש לי וירוסים המחשב פועל בסדר סך הכל... מה יכול לגרום לבעיה כזו ניסיתי לסגור את כל התוכנות האחרות על המחשב בדקתי ספייוור ומחקתי הכל אין לי אנטיוירוס אבל אין לי בעיות אחרות במחשב אז אין לי מושג מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום! אני מנסה להפעיל את המשחק 18 wheels of steel. המשחק אינו תומך במערכת הפעלה שיש לי. רציתי לדעת אם בכול זאת יש דרך להפעיל אותו מבלי להשתמש במערכת הפעלה אחרת. תודה.

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  20. סליחה שכתבתי את כל התוכן בכותרת (אני צריך עזרה מהר ) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by darkdude,

כרציתי להתקין את המשחק, לחצתי על INSTALL, נפתח חלון דוס לשניה ואז הוא נסגר וההתקנה לא החלה. למישהו זה כבר קרה והוא יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  22. Started by yuraxp,

TOTAL OVERDOSE במילה אחת הוא עוד חיקוי של GTA אתה גונב מכוניות עושה משימות. תאמת ברגעים הראשונים ניתן להתאכזב מהגרפיקה שלו, אין לה שום אפקטים מיוחדים הטקסטורות לא ממש מפורטות,אבל גם GTA לא מלכת היופי,לעומת זאת המשחק רץ מאוד חלק ודי מכפר על הגרפיקה,הבינונית. גם כאן יש מספר אזורים בערים,אומנם העיר הרבה יותר קטנה מזאתי של GTA אבל יש לכך גם כמה יתרונות, לא צריך לנסוע הרבה כדי לקבל משימות,למעשה ב עזרת כפתור ניתן ישר לעשות את המשימה לכן כשמתים מספר פעמים לא צריך להתעצבן על שעוד פעם צריך לנסוע למקום מסוים ולקחת את המשימה-אני אהבתי. לגבי הסאונד המשחק הוא באוירה מקסיקנית מוסיקה דיבור כול מזכירים את זה. אולם יש חוסר תיאום מסוים לגבי הדיבור לגבי מה שבאמת נעשה,כלומר כלומר שמועים…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by Atom,

החלטתי לנסות בפעם הראשונה PES אבל לאחר שנות הפיפא שלי אני לא מצליח להתרגל למקשים ולא ממש הבנתי איך לסדר אותם. איך אפשר לשנות את המקשים לדמוי פיפא כלומר: S - מסירה (להחליף שחקן) D - בעיטה (תיקול) A - הקשתה - תיקול (גליץ') E - ספרינט W - מסירה עם פור. תודה רבה תמונה להמחשה - http://img168.imageshack.us/my.php?image=pes09.png

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  24. מרוץ מכוניות מכות מחקים כמו מריו וכל משחק אחר קטן שיעביר את הזמן

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by XDude,

שלום כולם! יש לי בעיה קטנה בsan andras ואני חושב היא קשורה לבאג במשחק... כשמשחקים העכבר אמור להראות את העולם שמזיזים אותו ואצלי הוא פשוט נתקע יענו לא זז ואי אפשר לראות את העולם וקשה לשחק ככה... לפעמים הוא חוזר לעצמו...( אז לא נראה לי שזה דרייבר) יש לי MX500 ולא התקנתי דרייבר אני עם זה של הווינדוס... מה אתם אומרים? באג במשחק או דרייברים? (אני ממש לא רוצה להתקין דרייברים כי איך שהעכבר מוגדר לי הוא טוב בדיוק לCS אז אולי יש פתרון אחר? מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים