עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by elhanan ozery,

יש לי בעיה עם המשחק שהוא כותב לי script hook v critical error מה אני יכול לעשות כדי שזה יסתדר והמשחק יעבוד

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  2. הפרק החדש בסדרה המפורסמת של יוביסופט נחשף רשמית - ועשוי להיות ברוטאלי יותר מכל מה שהכרנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zoloboy,

לעזאזל יש אפשרות left right steering אני לא מצליח לזוז שמאלה איך מכוונים את הדבר הזה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. לא מזמן חזרתי עם שלושת המשחק המקורי (אני לא יודע אם אני הראשון פה) של המשחק. למי שלא יודע, באג מוכרים אותו ב-240 שקל (!!!) אבל קניתי עותק שמישהו כנראה החזיר בגלל שלא עבד לו עם ה VOODOO שלו והם מכרו לי אותו ב170 במקום... (למי שחושב שזאת הייתי טעות כל הדברים בפנים והדיסקים לא שרוטים, בדקתי לפני שקניתי) בזמן שאני כותב את ההודעה אני מתקין את המשחק אז אין לי התרשמות ראשונית אבל מה שמגיע עם הקופסא כבר לא כל כך רגיל למשחק מחשב ;D קודם כל היא לא קופסת DVD כמו שאר המשחקים החדשים, אלא קופסא קצת יותר גדולה מקרטון (לא בגודל של המשחקים הישנים יותר) יש בה מפה של עולם (מבד) שלושה דיסקים, ספר הוראות עם הרבה מאוד מידע על המשחק (218 עמודים) וספרון קטן עם כל CURSORS של העכבר ש…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by nnfyrbsnss,

קניתי Counter Strike : Source מקורי (מניו יורק) ויש איתו בעיה, כשאני נכנס לסטים בMy games יש את הCSS אבל הוא על Downloading ב 43% ואין מהירות הורדה, ככה זה תקוע כבר הרבה זמן ואני לא יודע מה לעשות. המפרט שמימין מערכת הפעלה Windwows Vista X64 תודה לעוזרים.

6. Started by JAMOOS GADOL,

אתם יכולים להביא לי בבקשה שמות של משחקי טניס רצוי חדשים עם גרפיקה טובה ומשחק פשוט ומהנה? נ.ב יש לי את virtua tennis וסיימתי אותו כבר..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Nakion,

שלום שלכולם יש ברשותי את המשחק GTA SAN ANDREAS האם הוא יפעל במחשב שמריץ וינדוס 7 ?? (64 סיביות - לא יודע אם זה קשור לעניין אבל שתדעו) .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הוא נחשב עד היום לסימולטור הכי טוב, זה מתאים לגו'יסטיק של EAGLE TALON . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by blbb,

1080p

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by psychuil,

משהו טוב לשחק בו בLAN עם חברה שלי (על PC). נהינינו מאד מGears of War, ומחפשים משהו להמשיך איתו. אם לא נמצא כלום, כנראה שנקנה את TF2

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

היי רציתי להיכנס בשעה האחרונה כמה פעמים לסטים והוא כותב לי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט אבל שיחקתי מייד אחרי זה בבאטלפילד ברשת האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה בשעות האחרונות?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by BlackTalon,

היום התחלתי לשחק בזה ובאימונים הכל הולך חלק וטוב אבל אחר כך במשחק כשאני הולך על קיר למשל אני לוחץ שמאלה 3 שניות ועוזב הוא ממשיך ללכת ומפסיק רק אחרי איזה 5 שניות לפעמים יותר!!! אחר כך באמצע ההליכה אני לוחץ קפיצה אחרי 4 שניות ככה הוא נזכר לקפוץ... קיצר הוא מגיב נורא באיטיות לכל דבר... למה זה ככה?? זה קרה לעוד מישהו?? אולי זה בגלל שהמשחק כבד למחשב??

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by IG,

משחק ברוסית, וזה לא טעות... אמור להיות משחק נחמד+. אם מישהו שיחק, אני מעוניין לשמוע את דעתכם http://sanitars.games.1c.ru/?action=describe

14. Started by coorva,

מנסה להשיג את המשחק ולא מוצא. אשמח לקבל עזרה. ( מתכוון ל- MANHUNT הראשון שיצא בשנת 2004 ) תודה

15. שלום.. יש לי COD4 ורציתי לשחק עם חבר שלי באינטרנט. הוא נכנס לשרת מסויים ואמר לי להיכנס, אני מנסה ואז זה אומר לי את זה: "The server is for low ping players only". ובדקתי ויש לי שם בערך 300 פינג. עכשיו מה הבעיה, שכל הסרברים שלי ככה! זה מ-200 עד ל-450!!! ואצל חבר שלי זה בערך 125, והוא משחק חלק... וגם ב-BF2 זה מעצבן כי אני יכול ללכת ולירות על מישהו שנה פתאום הוא הורג אותי בירייה, ואני בודק ויש לו 15 פינג... יש לציין שאני בנטוויז'ן עם תשתית בזק. גם לכם יש את הפינגים האלה? א רק אלה מנטוויז'ן? תודה על התשובות...

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by amit181208,

התקנתי את המשחק ואין לי סאונד ,מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. פלטפורמת הגיימינג הכי גדולה בשוק ה-PC מספקת לנו קצת נתונים על מה שהעסיק מיליוני שחקנים בכל רחבי העולם בשנה הקשוחה שזה עתה הסתיימה להלכתבה

18. Started by Impreza,

זה מעצבן שיש את המתחרים באדום כזה ולא את המכונית האמיתית, זה אמור להיות ככה? ב 05 זה גם ככה?

19. Started by zombie,

אני מחפש משו שירגיש כמה שיותר אמיתי יש לי הגה logitech g25 אז אני מחפש משו שירגיש ממש כמו לינהוג יש לי test drive unlimited האם כשמשחקים על HARDCORE MODE זה מציאותי? ויש לי LFS S2 אבל גראפיקה לא משו יש לי colin mcrea dirt התחושה נחשבת למציאותית? איזה משחקי מכוניות אתם ממליצים?(רק לא nfs)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המשחק החדש מבית יוצרי Dark Souls מצליח להתעלות גם על הציפיות הגדולות ביותר ממנו, כך נדמהלכתבה

21. בוקר טוב, יש לי כמה מחשבים, ושימושו העקרי של אחד מהם הוא משחקים. (אני זו שמשחקת אצלינו בבית ואשמח לחוות דעת מחברים מנוסים). אני חסידה של מע"הפ X32 ועליהם אני מעדיפה להתקין משחקים. במהלך הזמן האחרון שמתי לב שמשחקים חדשים ממליצים על יותר מ2GB של RAM וחשבתי לעצמי שאולי הגיע הזמן לעבור למע"הפ X64. - זכור לי מהעבר הלא רחוק (4-3-5 שנים) שתמיד היו משחקים שהראו בעיות עם מע"הפ מבוססות X64. זו אחת הסיבות בגללן מעולם לא התקנתי על המחשב הנ"ל מע"הפ X64. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש מבוסס I5K. הכותר האחרון ששיחקתי בו היה BF3, שבמהלכו חוויתי המון בעיות (קריסות, גימגומים, תקיעות). אני יודעת שמשתמשים בכל רחבי הגלובוס חוו את אותו הדבר אם בגלל הדרייברים או אם בגלל חומרה ממומהרת או כל סיבה אחר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sagi_10,

אהלן אחים שלי.. צחפש משחק ששיחקתי פעם...המטרה היתה לקנו סמים ואז ללכת למקומות אחרים ולמכור ביוקר... מכירים? יודעים איך קוראים לשמחק? תעזרו לי!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by קלוקיי,

שלום, אין לי במשחק את הרזולוציה המקסימלית למסך שלי, שהיא - 1680 על 1050. איך ניתן לסדר זאת .. תודה.

24. Started by AVI.S.T,

סיימתי דום 3 היום ולא הבנתי תעלילה כל כך אז מי שיש לו תמשחק והבין שיסביר לי בבקשה אה וראיתי שיש חבילת הרחבה אז למי שיש שיסביר לי גם את העלילה שלה כי אני לא אולך ליקנות אותה תודה

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם! אני רוצה להתקין את הפיפא 2005 וה-cd key משום מה לא טוב,אז אם למישהו יש את ה-cd keY שירשום לי אותו פה. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.