משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
בשלב הזה לא הבנתי מה לעשות איך אני הורג את המפלצת הענקית כל פעם אני הורג את כל הרוחות ואז אני מקבל את הראייה המיוחדת
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תיגדו אתם מכירים את הטומב רידר הראשון לסוני 2 אז נתקעתי בשלב אחרי הבנין עם הגז המדמיע שיש כבל חשמל ארוך שצריך לעבור ויש מסוק משטרה שכול הזמן תופס אותי מישהו יודע איך עוברים????
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי איזה 10 משחקים צרובים שלקחתי מחברים שלי והם פועלים ממש טוב, וכשאני מנסה לצרוב אחד מהם או משחק שהורדתי (The Warriors), הפלייסטיישן לא מזהה אותם. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום!!! אם מישהו משחק במשחק Sniper Elite אולי אתם יכולים להביא לי שמירה שלכם. כי שלי לא עובדת פתאום....מוזר. הייתי במשימה משהו...AGENT E-MAIL: lizard666@hotmail.co.il
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
מכל הזמנים. אני שואל מכל הזמנים כי בהרבה מקרים ראיתי אנשים שנורא אוהבים משחק כלשהו ישן למרות שהגרפיקה מעט פחות סקסית אך פרמטרים אחרים עושים אותו עדיין כיף לשחק (משתנה יותר/נועז יותר/מצחיק יותר/וואטאבר). אנא היו עמי עדינים - לא שיחקתי משחק מחשב משהו כמו 3 שנים וקניתי את המומו רק בגלל שהיה בדיל מיוחד במינו ב-Black Friday ;-) אם אפשר לשמוע בקצרה למה אתם בוחרים את אותם שני משחקים אודה לכם. לגבי דרישות חומרה - לא תהיה בעייה כי בקרוב מאוד אני משדרג כנראה ל-AMD A64 X2 4400 עם 2 גיגה זיכרון, שיואץ כ-10%. תנקס
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אווקיי יש לי את המשחק(ניד פור ספיד מ.ס ) 1)מזה פילטרים? 2)אני רוצה לדעת אם כל הפילטרים והאפקטים עובדים כי שמעתי שצריך לשנות כל מיני דברים בהגדרות... הרזולוצית מסך שלי היא: 1280על768פיקסלים. הכרטיס מסך שלי הוא: radeon 9600 se 128mb אני רוצה כמובן שיראו את המשחק הכי טוב שאפשר(בלי לשנות יותר מידי רזולוציה). אם אתם רוצים עוד פרטים על המחשב רק תבקשו. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כאמור, מכרתי WORLD OF WARCRAFT DWARF PRIEST 60 "משוכלל" בEBAY ב1722 שקל, הבחור שמכרתי לו WOW שלח לי בדואר SC: CT בחינם בגלל שהייתי נחמד והוא קיבל אותו עם הנייד שלו של ALIENWARE. סתם שאלתי אותו בפוקס אם יש לו, אמרתי מה יש להפסיד.... פתאום הוא אומר לי שיש לו ואין לו מה לעשות בו כי הוא לא אוהב את הג'אנר הזה וזה עוד ארוז ויושב אצלו במדף כמה חודשים, אז הוא שלח, והגיע לי שלשום, פשוט משחק הירואי ! סיימתי את הראשון, ההרחבה והשני, כל הסדרה פשוט מדהימה ! כמה חיכיתי למשחק הזה שניייייייייים, אני ממליץ לכולם לקנות אותו ולהנות ממנו ברשת, איזה כיף זה, יש 2 מצבי רשת, אחד זה שאתה ועוד מישהו מהעולם עושים MISSIONS מול המחשב ועוזרים אחד לשני לדוגמא לטפס עם חבלים (אחד תופס למעלה השני מטפס וכ…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש דרך לעשות לכל אחד מגרסאות הקאונטר סטים משלו ?? מן "מולטי סטים ACCOUNTS" כזה ? כי תודו שזה דיי מעצבן כל פעם להעביר מ אקואנט של סורס ......לזרו .....חזרה ל סורס .....ל 1.6 .....סורס ....וכו, יש דרך ליצור לכל סוג משחק סטים משלו ככה שלא צריך להחליף כל שניה בין 3 אקאוונטים ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
זו בעיה מוכרת או שזה רק אני עם נטוויז'ן האלה ? אצל חבר הוא מחובר בADSL ואצלו אני תמיד רואה 140-200 מקס ברוב השרתים .....אז מה אני מפספס פה ? זה כבר מגיע למצב שאני לא יכול לשחק בכלל ... מכל שרת מעיפים אותי ישר על פינג גבוה או שזה כבר מתנתק אוטומטי ( CONNECTION LOST ) עזרה מישהו ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התקנתי ACT OF WAR החדש שיחקתי הרבה וזה והיו לי בעיות במהלך המשחק מכייוון המתמונה הבהבה ואמרו לי שזה לא בריא אז סתם נכנסתי לאתר הבית והורדתי את הפא'ץ החדש אחרי שהתקנתי אני לוחץ על הקיצור דרך וקופץ לי שגיאה: Wrong disc Inserted please insert CD\DVD Act Of War........ אבל הדיסק בכונן? מה עליי לעשות
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
איזה תרגילים אני יכול לעשות בפיפ"א החדשה יש לי אותה ואני לא יודע איך עושים תרגילים תאמרו לי איך אני גם עושה אותם עם איזה כפתור? וגם איך אני עושה עונה עם איזה קבוצה ? אני מתכוון עונה רגילה,ליגת אלופות,גביע מדינה וכו' תסבירו איך אפשר לעשות כל אחד מהם אם אפשר תודה..
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 3 שאלות: 1. מי מכאן משחק במשחקי WEB (כגון ARMY COMMANDER ) ואם כן מה שמו והאם המשחק מומלץ? 2. מה סגנון המשחק? 2. שאלה למנהל - האם ניתן לפרסם כאן לינק למשחק חדש שהתחלתי לשחק בו? (לא ראיתי איזכור לכך בתקנון אך יכול להיות שטעיתי) תודה מראש על התשובות
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום 1. מישהוא אולי יודע מתי הולך לצאת Update 1.2 של המשחק ?? 2. זה רק לי או שגם לכמה אנשים פה המשחק קורס ל WINDOWS ??? תודה מראש , תומס.
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בעיה עם המשחק: העכבר זז לי לאט בטירוף כשאני מנסה להזיז את המצלמה. ניסיתי לשחק קצת עם האפשרויות אבל לא עוזר. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חחחחח מחלקת הפרסום של מיקרוסופט הם פשוט שרוטים. http://www.gametrailers.com/player.php?id=8568&type=wmv לינק לגירסאת WMV [עובד בWINDOWS MEDIA PLAYER] http://www.gametrailers.com/player.php?id=8568&type=mov לינק לגירסאת MOV [עובד בQUICK TIME PLAYER] הפרסומת נפסלה לשידור בארה"ב בגלל שיש בה תכנים "אלימים" [אמריקאים טפשים] הסיום חזק.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, נכון ב-steam יש update news ב-pop up שקופץ. אבל אם נגיד לא היית כמה ימים או שעות על המחשב, אתה תפספס חדשות ויהיה פופ אפ רק של החדשה החדשה ביותר. אז באתר של steam בקטגוריית news, אולי יש חלק מהחדשה אבל אין את כולה במלואה (למשל עכשיו לפני כמה דקות קפצה לי חדשה שבה יש שתי תמונות חדשות מ-sin episodes והיא לא מופיעה באתר). news ב-steam : http://www.steampowered.com/index.php?area=news הערה: לרוב ב- half-life 2.net איזה כתב כותב בקצרה את החדשה שהייתה ב-pop up ונותן לינק שבה החדשה נפתחת בחלון חדש. http://www.halflife2.net/ (בדיוק עכשיו עדכנו שם על החדשה עם התמונות והוא נתן לינק בסוף לחדשה : http://steampowered.com/Steam/Marketing/December2.2005/?l=english). איך מגיעים לח…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר מדוייק איך אני מפעיל את הנסיך הפרסי החדש בבקשה? רשום בקובץ ה - nfo ככה: Remove all IDE drives and Play מה זאת אומרת תעזרו לי בבקשה שבוע טוב שיהיה לכם!!!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ballerium.com ראיתי שהמשחק פתוח ל betatesters לכל מי שרוצה, יש לכם רשמים מהמשחק? מישהו משחק בזה ? כמו מה זה (אני יודע שזה חדשני/מקורי, אבל בכל זאת)...
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
חבר שלי הוריד את הגירסא של הדיסקים וצרב לי אותם עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה דיסק מספר 1 נמצא בכונן אני לוחץ להפעיל את המשחק הוא אומר לי שאני צריך להכניס סידי 1 מה עושים? כל הזמן מדברים על הדיאמונד טוולס אבל אני לא משתמש איתה כי יש לי את המשחק על דיסקים מה עושיייים?
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המשחק מקורי ולא משו שהורדתי באינטרנט קודם כל חיפשתי כבר בפורום משו שיוכל לעזור ולא מצאתי אז ככה יש לי מחשב p4 2.8 Geil 512MB 400DDR X2 R9600 128M והתמונה מעצבנת דברים נעלמים וחוזרים וזה ממש מעצבן מה לעשות? אם תרצו אני יביא תמונות פשוט המחשב עבר פורמאט לפני שבועיים - 3 ולא התקנתי עוד פעם...
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חיפשתי בgamer וגם בgamespot אבל לא בדיוק הצלחתי למצוא משחק בסיגנון של "יחידות מובחרות כמו SWAT" היה משחק כזה לפני שנה-שנתיים לא זוכר את השם אבל הוא היה ממש מדליק של איזה 6-5 חברי יחידה שהיו עושים משימות בכול מיני מקומות לונדון,בנקים וכו'... אוף אם רק הייתי נזכר בשם של המשחק בקיצור אני מחפש משחק חדש עם הסיגנון הזה אבל לא שחקן בודד אלא 4-5 או יותר חברים בכל משימה ושאפשר לעבור ולשחק כל אחד.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את זה על המפרט שלי (בצד) ואחרי שאני מכניס סריאל הוא נותן שגיאה כזו ... לא משנה שיש לי SP2 שכבר בא איתו הDIRECTX 9C הורדתי התקנתי וזה אומר שיש לי ... מה עושים ? אצל אחי עובד .... ויש לו מחשב יותר ישן ...
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קובעים הגדרות וידיאו בדבר הזה? פ'סדר. מצאתי
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-