עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חושב שהיה אולי שלב ברכבת או אולי שלב שקשור להחלקה עם קרח תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המשחק הראשון יצר לפני הרבה זמן ועוד אז אמרו שיוציאו המשך, אבל מעז אני לא שומע כלום על ההמשך. מישהו אולי יודע לגבי ההמשך? אני ממש מחכה לו

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. מישהו יודע איך אוכל להעביר את המוסיקה של VICE CITY ל SANANDREAS ? )VROCK(

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  4. מישהו יודע איך אני בודק את ה FPS ב AGE OF EMPIRES 3? יש לי טיפה לא LAGS כש אני זז אם העכבר לצדדים.... הכל על MAX ה גרפיקה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. זה בשלב אחרי העכבשים במסך שיש בריכות שמעלות את החיים למלא וגם את הקסמים..

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  6. אני וחבר רוצים להתערב מי ינצח אבל אני לא יודע איך אפשר לשחק שניים אז בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. שלום לכולם מישהו יודע איך בודקים איזה ציפ יש לי בקונסולה ?PS2 יש לי משחקים שלא עולים לי אולי בגלל שזה שייך לציפ אחר ?? איך אני בודק ? והאם יש אפשרות אחרת להפוך את הדיסק לסוג הציפ שיש לי או להמיר אותו בכידי שיקרא את תוכן הדיסק תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. ראיתי באיזה שרת שעשו את זה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני יודע שזה דרך setting אבל אני לא יודע איך שיהיה מקש בעיטה , מסירה, ועוד... (משהו התבלגן לי שם ) עם אתם יכולים לשלוח לי את הרישה המסודרת של המקשים זה יעזור לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. מישהו יודע שלב אחרי שלב איך להתקין את UnrealTournament2003 על לינוקס? ההפצה של היא Mandrake גרסה 9.0, הכי חדשה. אני צריך שמישהו יגיד לי שלב אחרי שלב, יש לי את שלושת הדיסקים. או שלמישהו יש קישור למדריך גם יהיה טוב, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. מישהו יודע איך לכוון שם מקשים? ומה הם המקשים האורגינליים?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. על 60 hz וזה ממממש הורס את העיינים ועוד שאני מתרכז מאוד במשחק..אז מישהו יודע אם יש איזו פקודה בקונוסול? או אם אין אז איך קוראים לתוכנה שמכריחה את המשחקים לעבוד בhertz מסויים? תודה רבה זה חשוב

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. אני הורדתי את המשחק הזה: Yugioh Virtual Desktop http://www.xerocreative.com/index.php?goto=yvd⊂=downloads אבל אני לא מצליח לשחק בו, מישהו אוליי מכיר את המשחק ויודע איך משחקים בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  14. Started by Torn,

המשחק עצמו נראה נהדר, והמשחקיות שלו נורא מעניינת ומרתקת. אבל הוא יותר מדי מסובך, איך אני יכול לנהל את הכספים שלי כמו שצריך? הכוונה להעלות את הארנונה לתושבים? כי מה שקורה שאני כל הזמן נמצא במינוס, ואני צריך לקחת הלוואות.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  15. המשחק בגרמנית או משהו איך משנים ? יש לי multilanguage

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  16. שלום כולם אמרו לי שבקונטאר סטרייק כדאי להוריד את ה אקסלראישון accelirtion מצטער אם אני לא רושם את זה נכון מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. שאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. של הכסף?? תודה רבה מראש לעוזרים

19. לחצתי רגיל רק על המקש ~ ואז עלה לי החלון הקלדתי צ'יטים שמצאתי כמו god_mode_count=1 , give_all_weapons=1,give_all_ammo=1, ואף אחד מהם לא עבד מישהו יודע למה ואם כן שיסביר לי בצורה מלאה איך להפעיל צ'טים במשחק

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מתכוו לShivening Isles יש לי אותה התקנתי אבל איך אני מגיע לשם תודה

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by ezx,

הגעתי לשלב ליקראת הסוף אני צריך להיכנס לחדר של הקיסרית והדלת הראשית נעולה מישהו יודע איך ניכנסים מצורפת תמונה תודה למי שיעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  22. הי לכולם ראיתי review לטאבלט, וב-review הבן אדם שיחק שם לכמה רגעים במשחק. הנה צילום מסך מהסרטון: מישהו מזהה את המשחק הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים