עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לפני שבוע וקצת רכשתי באטלפילד 3, ולפני יומיים את הפרמיום. אני יודע שזה ישמע כמו שאלה של אידיוט, אבל אני מעדיף לשאול מאשר לאכול חרא. בBFBC2 כשהוספים תוספת/יכולת לנשק, יש אפשרות בחירה של השדרוג בתפריט בחירת נשקים. אבל בבאטלפילד 3 אחרי שאני פותח יכולות חדשות לנשק, אני לא רואה אותם ולא יודע איפה אפשר לבחור אותם. צירפתי תמונה מהbattlelog של השידרוגים לM249 בשביל הדוגמה. הבעיה שאני רואה את הנשק בדיוק כמו שקיבלתי אותו ברגע הראשון בלי שום שיפצור ושיפור בדיוק/ירי. חיפשתי בכל התפריטים ובמשחק ואני לא ידע מה לעשות. זה באג? מצטער על הבורות, אבל זה משגע אותי כי אני נשחט על ימין ועל שמאל שאיזה NOOB ברמה 4 עם כוונת (ואני יודע שיש כאלה שקונים את כל השידרוגים, ואני לא אחד מאלה) פו…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. איך אני משנה את הריסוס צבע הזה במשחק לתמונות שאני בוחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. Started by r.b.y24,

היי יש לי הגה די ישן G25 ומחשב חזק מחפש משחק מכוניות שאוכל להשתמש בהגה אפשר מציאותי ומציאותי פחות תודה

4. המשחק הפופולרי ביותר בהיסטוריית שירות המשחקים למחשבים האישיים מסרב לעצור, ומצעיד אותנו אל שיא מדהים של שימוש לכתבה

5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך ציטים ל Dope Wars 2.2 תודה

6. Started by asafgolan,

צרו איתי קשר בICQ במספר 166109258.

7. שלום אז ככה בעיה ראשונה היא שקנתי לחבר מתנה פיפ'א עכשיו הוא היתחיל להתקין וב35% זה אמר לו שחסר איזה תמונה או משהו!! מה אני עושה?!?! עכשיו בעיה שנייה זה שיש לי חברים שיש להם פיפ'א ואני רוצה לשחק ברשת ולא יודע איך.. איך עושים זאת??

8. Started by evman007,

יש 2 קבצים של bin ושתיים של קיו בפעם הראשונה פתחתי את הבין הראשון ועשיתי setup והוא ביקש את הדיסק השני ב50 אחוז התקנה. אז בפעם השנייה פתחתי את שתיי קבצי הבין לאותה תיקייה ואז הוא ביקש את הדיסק השני ב98 אחוז! איך עושים את זה לפי הסדר?

9. Started by sgt_flippy,

מה אתם יכולים להמליץ למשחקי מחשב בזאנר המירוצים והאסטרטגיה כרטיס גרפי radoen 1950x pro בכבוד רב

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by Vlad3,

שיחקתי TMM ובאמצע קרס כבל ראשי של חשמל וחצי מהעיר הייתה חשוכה עכשיו אני חוזר לשחק אני רואה שקיבלתי leave % ואני לא יכול לשחק יותר TMM הסברתי להם את הנושא בצורה יפה ורשמית והם בכל זאת שמים זין וטוענים שלא אכפת להם אם זה אשמתי או אשמת חבר החשמל מה אני עושה? נימאס לי כבר לשחק פאבליק

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  11. שלום לכולם, כמידי שבוע אנחנו משחקים במסגרת הקלאן ליג האירופאי, מחר בשעה 20:00 אנחנו משחקים נגד קבוצה אוסטרית, המשחק הזה חשוב מאוד שכן אנחנו נמצאים חזק מאוד בתמונת העלייה לליגה מספר 2 וניצחון יכול לקדם אותנו מאוד, השידור יהיה בכתובת http://www.twitch.tv/jabotepwr בשעה 20:00 בדיוק, כולכם מוזמנים! יובל.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  12. איזה מישחק יותר יפה maplestory vs mu מיצטער שפתחתי עוד סקר פשוט זה נושא מעניין מאוד אותי!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. Started by mathan,

התקנתי והפעלית את act of war direct action וכשנכנסתי למשחק הוא לא היה על מסך מלא... חשבתי שזה יעבור לו, אבל גם במזמן משחק, הוא לא על מסך מלא, ובהגדרות לא מצאתי כלום בקשר לגודל של המסך כמו שכתוב לי בחתימה, יש לי 6200 משודרג, וזה עובד חלק בהגדרות הגבוהות, אבל אני לא בטוח שזה שינה את ההגדרות, למרות שאמרתי לו-כי הוא לא על מסך מלא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? או שאולי הכרטיס שלי לא מספיק? כי הבנתי שזה משחק כבד.. או שבכלל המשחק הזה מוזר..והוא אמור לעבוד לא במסך מלא.. תודה מראש לעונים!

14. Started by aviel3634,

לפי שאני יפרסם את הסרטון אני רוצה לאמר משהו בנוגע לסדרה: בכל שבוע בימי שלישי אני יפרסם פרק של "Epic Moment" בסרטון עצמו יופיעו 1-2 קטעי וידאו עם הריגות יפות אתם יודעים שנמחקו לי כל הקטעים אז בשבילכם אני שיחקתי הרבה זמן מזמני כדי להשיג לכם את שתי הקטעים האפיקים האלו עוד משהו תרשמו לי בתגובות ביוטיוב אם ההריגות הם היו Skill \ Luck מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים טוב אני מקווה שתאהבו את הסדרה הזאתי ואם אהבתם אתם מוזמנים להרשם לערוץ לעוד סרטונים בוקר טוב

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  15. Started by trz_tz,

אני רוצה לשחק עם חבר אבל אני לא מבין תעניין אם האי פיי וגם כול הקטע לארח או ההפך מישהו יכול לעזור בבקשה??? אני ישמח מאד

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  16. Started by icebreak,

http://www.thatcloudgame.com/game.htm ? אם כן איך זה..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. שלום השאלה בכותרת, זה ויכוח עם חבר. נודה לכם אם תוכלו להוכיח מי צודק. תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. Started by Avishee,

3 שבועות עברו ופרק לא היה. אין לי תירוץ מיוחד - עצלנות? השמנה? מניאקיות? קצת מכל אחד. אבל בקרוב אני הולך לפצות אתכם! אז נתחיל בהתחלה - OpFp Charmander evovled הוא משחק שהתחלתי לבקר אחרי הפרק האחרון שלי על ראליזם, סתם בשביל להוכיח נקודה. איך להוכיח אותה? פףףף, למה אתם שואלים שאלות קשות... לביקורת המלאה - http://www.avishee.com/ בקרוב מאוד - Modern Warfare 2

19. אני בנטויז'ן, חבילת 12/1MB, והאינטרנט שלי ממש איטי כרגע... לא יודע מה זה, זה מוזר לאללה. מה גם שב- BF2 אני כמעט ולא מצליח להתחבר ל- EA ACCOUNT שלי בתוך המשחק, וכשאני מצליח זה מראה שאני כאילו יצרתי שחקן חדש, כאילו Private, ורק אחרי שאני מתחבר לשרת זה מסתדר - זה עוד בקטנה, הבעיה האמיתית היא הלאגים, וניתוק מהשרת אחרי כמה דקות, עם הודעת Lost Connection... מישהו מזדהה איתי? אני שחקן דיי חדש גם, דברים כאלה זה דבר שבשגרה עם המשחק הזה? בעיות התחברות ל- EA וכאלה?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. Started by Zippo,

אוקי, דוד שלי קנה לי את המשחקים זו טייקון 2 ורולר קוסטר טייקון 3, בכל מקרה, יש לי בהם לאגים תמיד אחרי שאנ ימחתיל להתקדם קצת במשחק, וזה בגלל שעבדו עלי וקניתי ג'י פורס 5200, רציתי לשאול שאלה שקשורה ללאגים, ושאלה שקשורה לזו טייקון 2...: אם אני משדרג את הכרטיס מסך לג'י פורס 5700 256 מגה יהיהו לי לאגים במשחקים האלה? ולזו טייקון, אני משחק במשחק שאני מחתיל עם אין סוף כסף (אנלימיטד), קיצר יש חיות במשחק כרגיל, אבל אין הרבה, רציתי שלאול אם אפשר לגלות חיות, או שבאמת יש איזה רק 20 חיות?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  21. Started by aGGy,

מי מכם שעדיין לא ראה, עלתה כתבה שמסקרת את ההיסטוריה והפעילות של קלאן PwR בדף הראשי של האתר. תראו תמיכה והרבה תגובות, וכמובן לייק בדף הפייסבוק שלהם! לינק

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  22. Started by nirzx,

שהייתי קטן הייתי משחק במשחק עם חבר. זה היה משחק ל2 או ליחיד, משחק דו מימדי. היינו זורקים נבוטים או עצמות על מפלצות או דינוזאורים. היינו יכולים לטעון את המכה הרבה זמן על ידי לחיצה ממושכת כדי ליצור מכה חזקה. אם מישהו בצורה מופלאה מזהה את המשחק מהפרטים הדלים והלא מובנים שרשמתי כאן אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. כותרים עדכניים בסדרות Resident Evil, Devil May Cry ו-Street Fighter ממתינים לכם בעלות של כמה דולרים בודדים לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקיה-של-capcom-בחבילת-ה-humble-bundle-העדכנית/

24. Started by pc student,

חברה משם מה בכל פעם שאני משחק המשחק נתקע ומופיע מסך כחול ריק והמחשב עושה ריסט. אני לא קולט מה קורה ואני זקוק לעזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  25. Started by Itay Nissim,

INVESTMENT FOR WASTELAND 3 מה דעתם על השקעה בפיתוח המשחק? מישהו יכול לעשות סדר: סדר גודל של השקעה? ממתי המשקיע יראה רווחים?ואם כן כמה האם תושבי מדינת ישראל יכולים להשקיע,ואם כן מה שיעור המס על הרווחים האם ההשקעה נראית לכם כדאית? אני אישית מעריץ נלהב של הסידרה https://www.fig.co/campaigns/wasteland-3/invest/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.