משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
המשחק Anthem, שמיועד להוות בסיס למותג חדש לגמרי, לא יושק השנה - למרות ההצהרות המקוריות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו להכיר את אחד מהרעיונות המקוריים ביותר למשחק שבהם נתקלנו בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
בסוף שלב 9 מניף סראנו לעבר מקס סכין, מופיע סימון ללחוץ על RMB ואח"כ LMB, כמה שאני מנסה תמיד מקס נהרג. ניסיתי להוריד ברזולוציה וזה לא עוזר. ראיתי שבאתרים באנגלית מעלים את הבעיה הזאת, אבל האנגלית שלי גרועה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפשע מושק בחנות ה-GOG כשנה וחצי אחרי שהחל להימכר לראשונה, במסגרת צעד שעשוי לקבל גיבוי גם מיוצרים אחרים בעתיד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Valve הצהירה כי לא זנחה את תחום פיתוח המשחקים - ומאותתת לנו על כך עם רכישה של סטודיו אינדי צעיר ושאפתני לכתבה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
במסגרת שגיאה תמימה או שאולי לא-כל-כך, רשת וולמארט בקנדה סיפקה לנו מידע על כמה כותרים בולטים ומסקרנים שעשויים לנחות על מדפי החנויות השנה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינים לרכוש משחקים דיגיטליים חדשים לאוסף שלכם? יתכן שיהיה חכם להמתין עד ל-21 ביוני לפני שתבחרו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
משחקי S.T.A.L.K.E.R יזכו סוף כל סוף ליורש אמיתי ורשמי מבית היוצרים המקוריים - אי שם בתחילת העשור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
סוכן העל ריקו רודריגז עומד לחזור למשימת הפיכה צבאית נוספת, כך נראה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק החדש בסדרה המפוארת יקח אותנו אל יוון העתיקה, ואל הלוחמים הנודעים ביותר בעולם העתיק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שנים של דשדוש, בענקית הטכנולוגיה מקווים להחזיר לעצמם מעמד של מעצמת גיימינג עם רכישה של חמש מפתחות משחקים צעירות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
סרטון המשחקיות הטרי של The Last of Us: Part 2 מספק אקשן מהמם - וגם רומנטיקה מפתיעה שהפכה לאחד מנושאי השיחה המרכזיים ברשת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
גם מודעות עצמית זה חשוב: צפו בקדימון המצחיק והנהדר ל-Skyrim: Very Special Edition לכתבה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
הסטודיו היפני FromSoftware הפך לאחד מהשמות המבוקשים ביותר בשוק הגיימינג - ונראה כי סוני ו-Activision הם אלו שיהנו משירותיו בזמן הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
הפרק החדש בסדרה הייחודית והמוזרה של סגה עשוי להיות המוצלח ביותר עד היום - וכזה שבכל מקרה ממש לא כדאי לכם לפספס לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כותר המירוצים הגדול של שנת 2018 אמור להכיל מבחר עשיר במיוחד, אשר נחשף מוקדם מהצפוי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 2 followers
-
-
המשחק עדיין חי ובגדול יש טורנירים עם שחקנים מקצוענים אפילו עוד מתקופת הזהב של המשחק. יש קהילה מפותחת מאוד ויצא גם פאץ חדש למשחק בגלל העקשנות של הקהילה לשמור את המשחק הגדול הזה חי. מי יודע איזה הפתעות עוד מחכות לנו! בתקווה WC3 REMASTERED OR WARCRAFT 4!!! אז פתחתי קבוצה שנקראת WC3 Israel ב Discord למי שלא מכיר זה דבר חם מאוד היום. זה הלינק אפשר להוריד את התוכנה למחשב מבלי צורך להיכנס לדפדפן. דיברתי עם Grubby אחד הענקים של המשחק אגב Moon עדיין משחק ברמה מקצוענית האויב הכי גדול שלו. ואמר לי שהיו כמה שחקנים ישראלים לא רעים בכלל אז יאללה בואו ניתן בראש ותצטרפו לקבוצה. יש ב Discord קבוצה שנקראת WC3 Gym https://discorda…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
חברת בליזארד מפתיחה לחשוף לנו כמה יצירות חדשות מתוך היקום העלילתי של סדרת דיאבלו - ואחד מהם יביא את המשחק לדרכים בקונסולת ה-Switch לכתבה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו לרכוש משחקים מדליקים במחירים מוזלים - וגם לקבל את גרסת הבסיס של For Honor מבית יוביסופט ללא עלות כלל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה זמינה ברשת - והעלות היא כמו תמיד כזו שפשוט לא תוכלו לסרב לה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
תגובות שליליות מבחינות האלפא? קצב מכירות מוקדמות מאכזב? בעיות בפיתוח? הפרק החדש בסדרה של EA Games שיחזיר אותנו לימי מלחמת העולם השנייה יגיע רק בסוף חודש נובמבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נכנסתי לאתר הבא https://hwzone.co.il/main-games/חדש-שחקו-ב-counter-strike-global-offensive-חינם/ והחלטתי לרכוש את המשחק Counter Strike: Global Offensive עכשיו לאחר ביצןע ההעסקה מופיעה לי ההודעות הבאות: מה זה אומר ההודעות האלה ואיך אני מקבל ומתקין את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעת הפעלה עולה לי ההודעה הבאהׁׁ(ראו תמונה) מה גם ששילמתי על המשחק הזה בחנות של ORIGIN יכול להיות שהמחשב לא מתאים גרפית להפעלת המשחק?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-