משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בסגנון כמה שיותר אמיתי זה יכול להיות גם משחק ניהול בסגנון sincity תודה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הורדתי מלא מפות לHL:DEATHMATCH השאלה היא איך אני מכניס אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי פוסט בנושא שלא זכה לתגובה לפני חודש אז אני ירשה לעצמי להצטרף בבעיה דומה אך לא לגמרי. אני משתמש ב כרטיס מסך 6200 128BIT, כאשר אני משתמש בו ללא כל שינויים (stock) המשחק פועל מצוין (כמובן בהתאם לרמת הכרטיס) אבל כאשר אני פותח אותו לש 8 צינורות (אם או בלי OCלא משנה) הוא עובר לעבוד ברנדור של DX7, עכשיו אני רוצה לציין שאין לי בעיה באף משחק אחר כאשר אני על 8 צינורות ולמרות שמחשב שלי מאפן (P4 1.6 512 RDRAM) הוא מקבל בסביבות ה 2500 ב 3dmark2005 , כך שאני לא רואה שיש בעיה ב פתיחת צינורות או ב OC. למישהו יש רעיון למה COD2 עובר ל DX7 ב 8 צינורות ואילו ב 4 צינורות הוא מזהה DX9?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היה אמור להשתחרר כבר ב1 לאפריל מה נסגר<?למישהו יש מידע בעניין?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אם מישהו כאן לא שמע, אז ככה: יש את המשחק הנ"ל, משחק חינמי, אשר אמור להתחרות ב-Everquest של Sony. אני הרגע חזרתי ממשחק - לאאאגגגייייים עצבניים. ברגע שאני מסיים לכתוב את ההודעה הנ"ל המשחק נמחק כלאחר כבוד אם מישהו עדיין רוצה לנסות על בשרו http://www.planeshift.it
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום וברכה, פעם רשמו את זה בפורום ושכחתי, זה מיועד לכאלה שהכרטיס מסך שלהם לא מסוגל לסחוב את ההגדרות של האנטי הלייסינג במשחק.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המשחק הוא משחק אונליין למי שלא יודע. לשם שינוי זה משחק שאני ממש נהנה לשחק בו. דומה מאד ל-LINEAGE 2, רק עם גרפיקה טיפה יותר משופרת. יש לי כמה שאלות: כדי לשדרג את הנשק ולגרום לו לזהור אני צריך 2 משאבים: XEON ירוק ו-XEON-אדום. את הירוק אני יכול להשיג ע"י פירוק חפצים שאני מוצא. האם יש איזה אתר שמראה אילו מפלצות נותנות את האדום? בנוסף, יש עוד רכיב שקשור לקסאון שנקרא: COMPOUND XEON. כשניסיתי לקנות אותו מופיעה לי הודעה: U DONT HAVE ENOUGH BATTLE EXPERIENCE (הוא דורש 30). איך אני פותר את הבעיה הזאת? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אחד המשחקים הטובים בתחום האסטרטגיה וחלל . יש את המשחק הראשון שהוא גם טוב אבל השני עוד לא יודע .(מוריד ) רציתי לדעת אם יש אנשים שמשחקים במשחק או מכירים אותו . נא לתת חוות דעת תודה .
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי שאני רוצה להתחיל לשחק מעט, אני עובד על המחשב הביתי שלי וראיתי שיש מספר תוכנות / פלטפורמות להורדת משחקים כמו STEAM האם יש פלטפורמה מומלצת חוץ מ STEAM? אשמח לדעת גם למה בחרתם בתוכנה אחרת האם יש הבדלים המחירים של משחקים שונים בפלטפורמות השונות? ומה הכי כדאי מבחינה כלכלית? תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
-
זה המחשב שלי: לוח אם- GA-8N-SLI זכרונות- 512*2 של533 mhz מעבד- dualcore intel pentium D 940, 3200 mhz (16x200) presler כרטיס מסך- 7900gt לאחר הoc שעשיתי core*550 memory*890 כונן קשיח- SATA2 160GB 7200RPM לא ראפטור מה אני יכול לשפר כדי שזה יפעיל את crysis על הגדרות Mid ?
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת במשחק הזה - כאשר פותחים את המשחק, עוברים הסרטים, ואז רואים את המסך הראשי, ופתאום מתרסק. שמתי לב שאם אני פותח את המשחק, ומיד יוצא לחלונות (לוחץ במקלדת על החלון בלי לתת למשחק לקרוס) ופותח שוב את וולברין כדי שירוצו פעמיים במקביל רק אז אני יכול לשחק, מה עושים? חיפשתי תיקון לבעיה והוא לא קיים. (דרך אגב, עוד לא הצלחתי לעבור את ACT II איפה שאסור שיראו אותי אחרת השלב נגמר, ואני לא שולט על כל המהלכים של וולברין, בגלל שהמטומטם שכתב את המדריך לשחקן כתב את המהלכים עם הכפתורים של ברירת המחדל, ואני שיניתי את הכפתורים כי הם כפתורים לא נוחים, אז אני לא יודע לעשות טריקים) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום איך אני משחק ברשת פרו איבולשן הורדתי את התוכנה ואני לא מבין בא אני מנסה להיתחבר לא עובד!!! יש למישהו איזו שהיא דרך בתודה אלעד.. איסקיו 204427533
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קוראים לו IRC.CO.IL DEMO מה האיי פי תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום שיחקתי במשחק counter strike source אמרתי שלום אף אחד לא ענה לי אולי הם בוטים כי הם לא עונים ? קשה לדעת אם מדובר באדם או במחשב שמשחק
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני מריץ את כל המפות והכל בסדר וטוב אבל אני לא יכול לשחק ב octane זה פשוט יותר מידי תקוע מביחינת fps. מישהו יכול לעזור אולי? עצות?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. שינוי רזולוציה ורמת פירוט 2. לאחר שהמשחק מגיע ל45 דקות המשחק ממשיך ללא הגבלת זמן 3. (!) תוספת של הנבחרות שEA הסתירו מהדמו והן: צרפת איטליה ספרד ברזיל יפן קוריאה גודל הקובץ: פחות ממגה. http://www.mytempdir.com/588094 תהנו
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חברת Hyperkin השיגה את אישורן של נינטנדו ומיקרוסופט, ועומדת להחזיר צמד מוצרי גיימינג עתיקים אל השוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש CDKEY או משתמש לSTEAM שלא צריך ? כי אני צריך אחד שכזה תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://www.elderscrolls.com/news/press_101706.htm אחרי האכזבה מG3, נראה לי שהגיע הזמן לחזור לOblivion ולהכין דמות חדשה להרחבה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
אני יודע שמה שאני רושם לא קשור למשחק אבל אני לא יודע איפה לרשום ובגלל שאני מנשא לפתוח משחק רשמתי את זה כאן אני הורדתי משחק למחשב בטורנט ונשלחתי לאתר http://www.btnetworks.org/password בשביל למצוא סיסה אבל הוא רושם לי שיש לי dmca ואני לא מבין אך לפתוח את הקובץ סגרתי את חומת המגן שלי ואין לי אנטי ורוס מה עוד יכול לחסום אותי לגישה לקובץ תודה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שמירה אוטומטית מ"ס 42 (CHECKPOINT) אני צריך ליסגור מפסק של חשמל כלשהו ואני לא מוצא אותו! תעזרו לי בבקשה נואשות!!!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
עשיתי 3 מרוצים נגד הבוס אחרון, אחרי זה יש מסלול כזה בדריף בהרים שמה בכביש שעפים וזה, אז קיצר אני לא מצליח לעבור את זה. איזו מכונית הכי טובה לזה? אני עם הלמבורגיני עם כל השיפורים.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראיתי שהמשחק שיצא ל PC נמכר ב 2 סוגי די וי די.... אחד של 5 ומשהו גיגה ואחד של 7 גיגה בערלך מה ההבדל.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-