עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBoy,

מישהו שמע פעם על זה? או ניסה את הדמו? Redneck Kentucky and the Next Generation Chickens - נשמע לי אחלה משחק http://www.gamespot.com/pc/action/redneckkentuckyandthenextgenerationchickens/index.html

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מתנה את המשחק HL2, ואיתו כמובן גם CS:S. ביום חמישי, לאחר קניית המחשב החדש, התקנתי והרצתי את המשחקים, והכל עבד כשורה. היום, כאשר ניסיתי להיכנס לשרת במשחק CS:S, הוא הודיע לי כי "Your steam acoount has expired" , וביקש ממני להכניס סיסמה לחשבון שלי. ניסיתי כל מיני סיסמאות שעלו בדעתי שנתתי, ולא הצליח. מדוע הוא מבקש ממני להכניס סיסמה פתאום? מאיפה אני יכול לדעת את הסיסמא (שליחה באימייל או משהו כזה)? תודה רבה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. שלום שלום! יש לי את המשחק PES 3 וזה עושה לי בעיה. כשאני זז במגרש (או בתפריט) זה זז כאילו מעצמו לפעמים. אני זז ימינה וזה קולט כאילו אני זז למקום אחר במגרש, ובעצם אני לא נוגע במקלדת!! למישהו יש מושג מה הבעיה? או מישהו יודע איך לפתור אותה? תודה!!!

4. Started by nirko,

שלום יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 5950 ULTRA גיגה זכרון DDR 400 AMD 2500 BARTON יש מצב שזה לא מספיק למשחק??? המשחק יוצא לווינדוס איך שתפריט הראשי עולה..... יש קראק והכל.... יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק?? אודה לכם על העזרה...

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by doker,

קניתי היום גיימפד XBOX360 ואני יכול לשחק במשחק אבל לא לשלוט על התפריטים דרך אגב אי אפשר לשלוט עליהם גם מהמקלדת אבל זה ממש מבאס לשחק ככה שכשאני צריך להיכנס לתפריט אני צריך לגשת למחשב מישהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. כנסו ל- www.1st.tipo.co.il ותראו למטה את התיבה ps3 vs.xbox 360 ושם התמונה הראשונה של הבוקס ותעבירו את הסמן ואז זה יהיה התמונה של הפס3

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by Mpro,

אני מכניס את השם משתמש שלי והכל כמו שצריך ואני כל הזמן מקבל הודעות שגיאה לעוד מישהו יש בעיות עם זה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  8. Started by coorva,

לאחר ההתקנה כשהמישחק מתחיל רואים היטב אבל לא שומעים לחלוטין את הדמויות שמדברות אלי. רואים את הכתוביות ואני שומע היטב את עצמי יורה בנשק ורעשים של הסביבה, אבל כשיש קיטעי קישור או דמויות שמדברות איני שומע אותם לחלוטין אלא רק את רעשי הרקע. יש לי כרטיס קול די פשוט של CREATIVE SOUNDBLASTER PCI ובהגדרות של הסאונד מבוטלים לי אוטומטית ה- HW MIXING וה- EAX אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by October,

שלום חברים ברשותי רדיאון 5850 על ההגדרות המקימליות של המשחק הכל עובד מושלם וחלק.. הבעיה היחדיה היא הצל.. הצל נראה באיכות ירודה ומקפץ ולא יציב.. יש ממש לפעמים הבהובים של הצל על הדמויות.. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני די מתחיל להתבאס על זה שרכשתי את הכרטיס הזה כי לחבר שלי עם גי פורס אין את זה..

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  10. תוכנה או משהו... תודה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by Cable,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=512103&sid=127 אם בא לכם קצת נוסטלגיה... תהנו!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by Cupid Me,

חברים מה ההבדל בין רמות הקושי הנ"ל? יש יותר שלבים/עולמות ב-epic ביחס ל-normal? תודה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  13. הקיצר נתקעתי במשימה שבאים אליך מלא מפלצות שקופות ואחר כך יש מסטר גדול בצבע אדום (נופלים מטאורים אדומים מהשמיים ) ואין לי נשק זה משימה בין האחרונות אז בבקשה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by dingo,

התקנתי את המשחק אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מבצע בדיקה של הדיסק ולא מוצא אותו גם לא מצאתי קראק למשחק אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ברשותי רשת ביתית בת שני מחשבים. יש לי פיפא 2006 מותקן על שני המחשבים. כאשר אני בא לשחק בפיפא ברשת, זה כותב לי trying to establish ... במשך בערך חצי דקה ואז זה רושם connection failed. מה אני צריך לעשות? אולי אני בכלל לא מנסה נכון? אפשר הסבר על איך לשחק ברשת? ויש ברשותי ראוטר, האם יש צורך בפתיחת פורטים מיוחדים למען משחק ברשת? תודה רבה לכולם, אבי.

16. Started by angel_pilot,

בחודשים הקרובים מתחיל צוות פיתוח בניהולי לפתח מוד ישראלי לCOD4 שיכלול בתוכו מפות למולטי של אזורי קרב בישראל בניהם ירושלים תל אביב ועוד! במוד תשולב ערכת סקינים של צה"ל, מפות, נשק צה"לי ועוד!. יתכן וישוחררו אף מספר שלבים לסינגל פלייר, אך איני מבטיח כלום. דרושים אנשים שיודעים mapping, מתכנתים ומעצבים מוכשרים! כל המעוניין לעזור שיפנה אלי בפרטי או במסן: yoni92@hotmail.co.il בברכה, יוני.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by 2130TOMER,

תקשיבו קניתי הגה חדש והכול (של לוג'יטק משהוא טוב ) אני מחבר אותו כול מישחק הוא עובד רק שאני מדליק את הטסט דרייבר נאדה שום דבר לא עובד אולי צריך לשנות שם בהגדרות ? תודה לעוזרים :'(

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by tamirushb,

נמאס לי כל הזמן שכל המשחקים עם ממשק מוכן לקונסולת ואין לי אפשרות להנות מכל המשחק כי יש מקשים שמיועדים לג'ויסטיקים של הפלייסטישן וכו'.. אז אני רוצה ג'ויסטיק טוב .. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו לא יקר וטוב?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  19. שלום שלום המשחק נתקע באמצע ורושם את ההודעה הבאה: a problam has been detected and windows has been shut dowbn to prevent damage to ur comp if this is the first time you've seen this stop error screen restart your comp. if this screen appears again follow these steps: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is indentified in the stop msg disable the driver or check with the menufacturer for driver updates try changing video adapter. check with your hardware vendor for any bios updates. disable bios memory options such has caching to remove or disable components restart your comp press f8 to select advanced options and then select safe mode technical info…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. Started by מאפיונר,

אני ב83 אחוז ואין לי שום מרוץ עשיתי את כולם כול המרוצים מקום ראשון וכול הטרמפיסטים פרפקט ואין לי שום דבר לעשות מה עושים?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. ערכתי קבצי LUA במשחק HAWX ואני רוצה לפרסם פה מדריך , מה שיתן למשתמשים EXP פי כמה וכמה ( דוגמא לעלות לרמה 40 תוך 3 משימות ) רציתי לדעת אם זה חוקי , כי בעיקרון זה לא ווארז או משהו זה פשוט עריכה של הקובץ DATA1.PAK

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by dada665,

שלום זה מונטג' ישן שרציתי לפרסם פה. תנו לייק אם אהבתם. :)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by daniel0089,

הי, יש לי כבר את המשחקים TDU,GTR2,LFS,GRID,DIRT. איזה עוד משחקים מומלצים להגה G25? קראתי קצת על הRACE07 הזה, הוא טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. התקנתי את המשחק פתחתי אותו והתחלתי משחק חדש...היה את הסירטון המקדים והכל....ואז שהוא נגמר ואני צריך להתחיל לזוז ולשחק אני לא יכול לזוז!!! ניסיתי עם כל הלחצנים במקלדת ובעכבר והמשחק לא מגיב... מישהו יודע מה לעשות ? אולי זה משהו באפשרויות?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  25. Started by tphss,

אני בCHAPTER 6 ואחד מהQUESTS זה להציל איזה מישהי, עכשיו מצאתי אותה אבל אני לא יכול לקחת אותה איתי כי זה אומר לי PARTY IS FULL... כאילו אין מקום לעוד מישהו לקחת איתי, איך אני מעיף אחד שיש לי?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים