עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם סוף שבוע נעים. אני צריך למלא את המחשב הבא במשחקים שהם לאו דוקא חדשים אבל שהיו טובים וירוצו חלק. P4 3Gh GF5700 1G Mem אני הצלחתי להיזכר לדוגמא בניד פור ספיד של אותה תקופה hot presuit וגם בנסיך הפרסי 3D. עשו טובה תרשמו לי בבקשה את כל המשחקים היפים ביותר שיעבדו חלק על המחשב הזה.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by User_Name,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת במשחק הזה - כאשר פותחים את המשחק, עוברים הסרטים, ואז רואים את המסך הראשי, ופתאום מתרסק. שמתי לב שאם אני פותח את המשחק, ומיד יוצא לחלונות (לוחץ במקלדת על החלון בלי לתת למשחק לקרוס) ופותח שוב את וולברין כדי שירוצו פעמיים במקביל רק אז אני יכול לשחק, מה עושים? חיפשתי תיקון לבעיה והוא לא קיים. (דרך אגב, עוד לא הצלחתי לעבור את ACT II איפה שאסור שיראו אותי אחרת השלב נגמר, ואני לא שולט על כל המהלכים של וולברין, בגלל שהמטומטם שכתב את המדריך לשחקן כתב את המהלכים עם הכפתורים של ברירת המחדל, ואני שיניתי את הכפתורים כי הם כפתורים לא נוחים, אז אני לא יודע לעשות טריקים) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  3. Started by idofr,

אנשים היייייייייי אז ככה אני כבר כמה חודשים (לא הרבה משחק חדש בדוגרי) משחק NFS על מחשב יחסית ישן אבל הוא מריץ אותו ועכשיו יש לי מחשב חדש (סתכלו במפרט ממש שווה) ואמרו לי שיש כול מיני אפקטים מיוחדים שאפשר לעשות במשחק (מבחינה גרפית) כול מיני מריחות ועוד משהו אז מזה העוד משהו הזה ואיך עושים את המריחות יותר רציניות (התחלתי מחדש אז זה יכול להיות בגלל שהמכונית לא זזה אני לא יודע) בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by evy,

התקנתי את fear ,הכל טוב ויפה,רק שסאונד של דיבור לא נשמע.האנשים במשחק מדברים,אבל לא שומעים אותם.. אולי לעוד מישהו קרה אותו מקרה? ואם כן,איך סידרתם את זה?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by redti,

שלום, היום התקנתי את המשחק :gladiator sword of vengence ואני רוצה לציין שזה משחק עם גרפיקה מאוד יפה! אבל השליטה שם ממש על הפנים, וגם אי אפשר להגדיר אותה מחדש...... ניסיתי להגדיר את השליטה מחדש ועכשיו הוא לא יכול לזוז לא משנה איזה כפתור אני לוחץ! למישהו יש את המשחק הזה ואולי יכול לעזור לי? מה דעתכם על המשחק (אם יש לכם אותו כמובן)? מה עושים אחרי שרואים את הסרטון שהוא מדבר עם שתי ילדים אחד עם מסיכה של פרצוץ עצובו השני פרצוף שמח! אני מתחיל לרוץ במן שדה כזה ואני צריך למצוא דברים מסויימים מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by Lirux,

איך אפשר לעבור את הקטע שאתה סנייפר ועוד סנייפר איתך וצריך להגיע לנקודת החילוץ ויש פשוט איזה צבא שלם שיורה עליך מכל הכיוונים + כלבים! איך עוברים את זה אני כבר השתגעתי!

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  7. מישהו פה יכול להסביר לי על המכשיר xbox???

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  8. Started by Omerole,

היה לי עד עכשיו גירסא פרוצה שצרבו לי.. אז קניתי את המחשק אתמול ואין לי קונסול בHL2 וCS:S ...מישהו יודע למה..?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by alexrta,

אני לא מצליח להפעיל את המשחק!!! כשאני מפעיל אותו הוא עולה ואז יש מסך לבן והמחשב ניתקע!! בבקשה תעזר!! אני משתמש בדרייברים 41.09 תודה מראש לכל העוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  10. http://www.elderscrolls.com/news/press_101706.htm אחרי האכזבה מG3, נראה לי שהגיע הזמן לחזור לOblivion ולהכין דמות חדשה להרחבה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  11. פשוט תקראו את כל מה שרשמתי םשוט חבל לי לרשום הכל מהתחלה@! קישור http://www.freak.org.il/forum/viewtopic.php?t=733

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by benhaklai,

הייתי שמח לדעת אם מישהו מכיר משחק , שיצא או שייצא בקרוב, בפורמט דומה לזה של Zero Hour אשר יכול להוות יורש ראוי?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by toniviner,

היי, היום, כמו בכל יום עברתי אל האתר GAMESPOT.COM ובטאב של PC בCOMMING SOON רשום שSC2 יוצא ב 3/12/08!!!!!!!!!!!!!!!! באתר של BLIZZARD לא רשום כלום וגם בFAQ עדיין רשום שזה מוקדם מידי לתת הערכה לתאריך יציאת המשחק. לאחר שנכנסתי לפרטים בGAMESPOT רשום כך: Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Platform: PC Release Date: TBA (US) Release Region: North America Distribution: Retail Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Platform: PC Release Date: TBA 2008 (EU) Release Region: Europe Distribution: Retail Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Platform: PC Release Date: TBA 2008 (AU) Release Region: Australia Distribution: Retail שזה אומ…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. זה המפרט שלי: amd athlon 3000 OC@2200 MHZ 7600GT @ 640GPU @ 770MEMORY 1.5GB ram 400MHZ creative Audigy 2ZS 250 GB MAXTOR אני משחק בהגדרות הכי גבוהות ל-XP חוץ משיידר על מדיום, רזולוציה 800-600, עובד חלק לחלוטין לא משנה איזה סצנה. (חלק בשביל המחשב שלי זה 25=40FPS יציב) כמו שאתם מבינים אני לא גיימר כבר ומשחק לפעמים, ככה שFSP בשמיים זה לא מה שמפריע לי. אחרי חצי שעה של משחק, מתחילים להיות תקיעות לא נורמליות. הFSP יורד ל-2~3, ועולה חזרה. מידי כמה שניות יש תקיעה של 5 שניות או יותר. מפריע ביותר . רק מתי שאני יוצא מהמשחק ומפעיל מחדש את המחשב הבעייה נפתרת לעוד חצי שעה של משחק. אם אני רק יוצא מהמשחק בלי להפעיל מחדש, הבעייה נפתרת ל10 דקות בערך. אני משחק כשכל הדברים סגורים, כולל הexpl…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. אני זוכר שהיה איזה מוד שבעזרתו היה אפשר להכין סרטים עם המנוע הגרפי של המשחק HALFLIFE2 .....למישהו יש לינק או שיש לו את הקבצים לזה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. Started by האיש הירוק,

אני צריך GTA 4 בבקשההה....

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  17. התקנתי את המשחק RollerCoaster Tycoon והמשחק עובד בסדר, אבל אני לא מצליח לטעון משחק שמור, וכשאני מנסה אני "נזרק" מהמשחק. אני עובד עם WIN XP PRO. כשניסיתי להתקין את המשחק אצל חבר עם WIN 98 לא הייתה שום בעיה עם המשחק והיה אפשר לטעון את המשחק השמור. ניסיתי לחפש פיתרון באתר של המשחק אבל לא מצאתי. ניסיתי להוריד PATCH מהאתר שלהם למשחק שאמור לעדכן את המשחק, אבל שניסיתי להתקין אותו נאמר לי שהגירסה שלי מעודכנת. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  18. Started by ~BaRaK~,

F1 ONLINE הוא משחק מרוצי פורמולה 1 ברשת שפועל על הדפדפן שלכם, מסדרת F1 של codemasters. ההבדל העיקרי בין המשחק הזה לאחרים בסדרה זה שכאן אנחנו ניגע גם בצד הניהולי של הקבוצה שלנו. למשל בתור התחלה נתבקש לבחור את שם, סמל, צבעי הקבוצה, המכונית והקסדה. אחרי כל מרוץ תקבלו כסף ו-XP שאיתם תוכלו לקנות שיפורים למכונית. הדרך הטובה לקבל כסף היא להשלים יעדים שתקבלו לכל מרוץ. לקבוצה יהיה בסיס, HQ, שנוכל לפתח עם הזמן. כשיהיה לנו יותר כסף נוכל לבנות מבנים חדשים שיעזרו לנו בשיפור המכונית ובפיתוח של חלקים חדשים וטובים יותר. כמובן שאנחנו נחליט איזה חלקים יכללו בסופו של דבר במכונית. לכל שיפור שנעשה יהיה גם זמן הכנה שבסופו, אותו חלק יכלל במכונית. להרשמה: https://www.f1onlinethegame.com/

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by deathreaper123,

הורדתי היום למחשב דרך טורנט את סימס 2, והתקנתי אותו, נכנסתי אליו ושיחקתי במשך זמן מה בלי בעיות בכלל. אני חושב שאני צריך לציין שיש לי מחשב נייד של LOVENO G530 עם מערכת הפעלה ויסטה שעונה על כל הדרישות, אפילו המומלצות למשחק. עכשיו יצאתי מהמשחק ולאחר כמה שעות החלטתי לשחק בו שוב, אבל הפעם במקום לפתוח לי את המשחק, הוא פותח את המיני חלון הזה שרשום בו סימס 2 הלוגו והכל.. אבל במקום להדליק את המשחק הלאה הוא רושם י בחלון שגיאה: Unspecified error === מה לעשות? === אני רוצה לציין שמאז שסגרתי את המשחק הורדתי והתקנתי יוטורנט, אם זה משפיע על משהו, אבל הוא לא דולק, וגם ששניסיתי להוסיף לתיקיה של הSOUND בתוך התיקייה של המשחק->סיסטם כמה שירים משלי בתקווה שהם יופעלו במהלך המשחק וניסיתי לה…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. טוב תעשו בדיוק את מה שאני כותב פה וזה יעבוד לכם בדוק לי זה עובד והיתה לי את אותה בעיה . קודם כל תתקינו את המשחק ותעתיקו את הקראק מהדיסק של המשחק, אחרי זה תורידו את הקראק הזה, העלתי לכם אותו בהורדה ישירה צונזר הוא שוקל כמו הקראק שיש בדיסק של המשחק אבל הוא קראק מתקן פשוט תעתיקו אותו על הקראק שיש לכם בתוך התיקיה של המשחק ואז תקישו קוד בתחילת המשחק ממה שיש ביוצר סריאלים (לא לשכוח להקיש את הקוד בלי המקש "-" זה חשוב , תקישו את הקוד רצוף!!!) ואחרי זה הוא ירשום לכם הודעה שהקוד שלכם בלבד ולא לגלות לאף אחד אותו, תלחצו אוקי ותשחקו במשחק ). *דרך אגב לא משנה אם אתם מחוברים לאינטרנט או לא, אבל במידה והמשחק מנג'ס לכם על כניסה לאינטרנט אז תחסמו.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by Rage17,

Jחחחחחחחחחח שאלה דפוקה מאוד אבל אני עמוס בחפצים ואני לא מצליח להעיף חפצים .. איך אני מוריד אותם ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by iftah1,

מה אני עושה שוולצ'ר מפיל דברים? אני מנסה לירות על הדברים קורים אבל אני לא מספיק והם נופלים. שמישהו יעזור לי!! בקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

23. Started by ofer_mat,

יש למישהו את Empire Earth: The Art of Conquest שווה לקנות?? יש לי את הראשון מקורי אך ההרחבה? תנו פרטים מה חדש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by STRENGTH,

אני תקוע בקטע הזה שאני נלחם בכלבים האלה עם המוט ברזל הזה והם הורגים אותי מה לעשות איך מרפאים? והגעת אחרי זה לתולעת ענקית ויש לידה שתי כלבים הרגתי אותם.. מה לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  25. שאני בא להפעיל את המשחק Blazing Angels Squadrons of WWII זה אומר לי שגיאה שהיישום x3daudio1_0.dll לא נמצא שאלתי היא האם למישהו יש את הקובץ או יודע מה אפשר לעשות בשביל שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים