משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
טוב כל מי שפה בפורום משחק RYL www.ryl.net אני רוצה לעשות פגישה של כל השחקנים הישראלים סתם בישביל להכיר ולעשות חבורה ולילחם בישביל הכיף הפגישה תיהיה בעיר הפירטים בגינה של הבית של מיכאל (מנהיג הפירטים) תרשמו פה בת'רד את הפרטים של השחקן שלהם: 1.מין(בני אדם\אורקים) 2.רמה 3.שם ----- אני יתחיל: בני אדם 38 Leonid
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' שבועות התקנתי את המשחק NFS:UG, אבל רק לאחרונה התחלתי לשחק בו באינטנסיביות. וגיליתי בעיה מאוד מעצבנת... ראיתי את המשחק אצל חבר, ויש הבדל גדול בין איך שהמשחק עובד אצלי לאיך שהוא עובד אצלו. קודם כל, רואים קצת מטושטש בתפריטים שלפני המירוץ. רואים מטושטש את הסמלים של המכוניות (איפה שמבצעים טרייד-אין) וכד'. נוסף על כך, חסרים הרבה פרטים. כמו מהירות הנסיעה (קמ"ש), איזה מקום אני נמצא וכד'. כלומר יש את השעונים והכל, אבל איפה שיש את המספרים המדויקים שמפרטים על מהירות הנסיעה וכיו"ב, יש ריבוע בצבע משתנה. ממש מעצבן... ובדקתי באפשרויות, אין שום אפשרות להפעיל את זה. ומה שמצחיק פה הוא שלי יש ATI Radeon 9600 Pro 128MB ולחבר שלי יש GeForce 4 MX440 (עלוב לכל הדעות...). …
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התקנתי את 3 הדיסקים ואחרי שאתחלתי את המחשב ולחצתי על האייקון קפץ חלון שאמר להכניס את הCD הנכון. ניסיתי את שלושתם (אפילו שהשלישי רשום כדיסק המשחק) אבל אותו דבר כל הזמן. מה עשיתי לא טוב? נ.ב- התקנתי גם את הדיירקט X גרסה 9.0 ואת הגרסה המלאה למשחק (1.5 GB). תעזרו לי, אני כבר מת לשחק!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חברה במילה אחת משחק סוס! חבל על הזמן! יש לו אווירה ממש מפחידה וגם המשחק מאוד "מבוגר" התכנים שלו ממש טובים ורציניים. משחק אימה מאוד מומלץ. רק דבר אחד ביאס אותי במשחק - האוייבים שהם נראים די דבילים והם לא כאלה חכמים אבל למי איכפת! אתה משחק מישהו שרצח (ככה האשימו אותו בבית מישפט) את אישתו והילדים ואתה נכנס לכלא שמור כאשר משהו קורה ואתה מוצא את עצמך במרחץ דמים מטורף! יש בו הרבה אלמנטים של סרט אימה כמו שמישהו פיתאום מקבל חרב לראש בפיתאומיות ויש כזה צליל מצמרר. באמצע המשחק יש לו כל מני פלאשבקים על העבר וכל הזמן מישהו לוחש לך באוזן. אקיצר עברתי את השלב הראשון ובינתיים הוא נראה מאוד מבטיח! מומלץ לכל אוהבי אלמנט האימה ובכלל לכל אלה שאוהבים לקלל את המחשב שלהם לעיתים תכופות...
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות לי קובץ שמירה שלו אחרי שהוא עבר את השלב black friday או מצידי את כל השלבים..? אני לא מסוגל לשחק בשלב הספציפי הזה יש לי בעיות גרפיות כל המסך שחור והבנתי שזה ככה רק בשלב הזה..אני רוצה לדלג עליו להתקדם אז אני רוצה משחק שמור של מישהו שעבר אותו
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
הי אני וחבר התקנו את המשחק כל אחד בביתו ואנו כבר כמה שבועות מנסים להתמודד אחד מול השני האם תבוא הישועה ?? דרך אגב אני זמין גם באי סי קיו 271839150
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל את call of duty 2 ואת elder scrols 4 בויסטה. גם לא את farcry. ניסיתי לחפש patch באתרי המשחקים ולא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
משחק ההרפתקאות האפיזודי החדש מבית Square Enix מצליח להוכיח לנו שאין צורך בנשקים ואויבים בכדי ליצור חוויה שתישאר אתכם גם אחרי שתסיימו לשחק לכתבה: http://hwzone.co.il/ביקורת-משחק-life-is-strange-הוא-הרפתקה-הזויה-אשר-תכ/
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חשבתי להביא XBOX360 מסין במקום PS3 כי אנלא יודע אם אני ימצא שם רציתי לדעת כמה הוא אמור לעלולת בגרסת הפרימיום עם כל האביזרים ו20 ג'יגה והאם יש בארץ משחקים של הקונסולה הזאת? ואיך המבחר כמו בPS? או שיש רק צרובים?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.elderscrolls.com/news/press_101706.htm אחרי האכזבה מG3, נראה לי שהגיע הזמן לחזור לOblivion ולהכין דמות חדשה להרחבה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי דום 3 מקור שקיבלתי אתמול אני משחק והכול אחרי כמה זמן שאני משחקים לפעמים זה 5 דקות לפעמים זה 15 לפעמים זה חצי שעה זה רושם שגיאה דווח לווינדוס איך אני מסדר את זה? יש לזה הידכון?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למשחקים ישנים, באיזור שנת 2000-2002. אשמח למשחקי פעולה/אקשן, יריות, ספורט/מירוצים, וכד' המלצות יתקבלו בברכה
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.cheatcc.com/pc/chaser.html לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עשיתי 3 מרוצים נגד הבוס אחרון, אחרי זה יש מסלול כזה בדריף בהרים שמה בכביש שעפים וזה, אז קיצר אני לא מצליח לעבור את זה. איזו מכונית הכי טובה לזה? אני עם הלמבורגיני עם כל השיפורים.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום וברכה. קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד לחברת INFOGRAMS על שהוציאה את המשחק המעולה הזה - היטמן 3. דבר שני, כיצד מתבצעת השמירה? האם זה נשמר אוטומטית אחרי כל שלב? הרי במהלך השלב אין אפשרות לשמור, או שאני טועה? תודה
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אנשים, כרגע על החשבון שלי יש את המשחק + CHINA RISING. מה אני צריך כדי לפתוח הכל? יש את הפרימיום (משחק + 5 הרחבות) ב 20 יורו... כדאי לקנות הכל? העיניין גם שאני לא רוצה להתחיל מלבל 1. יש דרך לקנות רק את ההרחבות במחיר זול יותר?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חברה תשמעו אתמול הורדתי דיסק של משחק בקובץ iso מקובץ בווינראר כאשר פתחתי אותו היה בו את כל הקבצים שנמצאים בתוך הדיסק אבל לא היה בו את קובץ הצריבה.אנירציתי לפתוח את הדיסק עם אלכוהול 120 אחוז. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להיכנס לשרת לא רישמי של המשחק אז הוא כותב לי 'MILES Only'. מישהו יודע למה? אני יכול להכנס רק לשרתים רישמיים של המפה הראשונה עם הלייזר הזה. תעזרו בבקשה. עידכון: שמעו, נכנסתי לאזור של הבקרת הורים, ושם באמת מסומן MILES Only, וכשאני מנסה לשנות את זה ומכניס את הסיסמה הנכונה שלי פעמיים, זה אומר שהסיסמה לא תאמה. מישהו נתקל בבעיה כזאת כבר?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך לעזוב את החבל ולרוץ על הקיר כמו בדקה 1:07 http://www.youtube.com/watch?v=kOLFj...eature=related אני עברתי את המלכה הראשונה ואז מבקשים ממני לקפוץ על מין מתקן כזה ונפתח דלת עכשיו אומרים לי לקפוץ על החבל אני קופץ אני עכשיו מנסה לעזוב אותו ניסיתי באמת כול דבר והוא לא עוזב ושאני סתם מנסה לקפוץ כדי להגיע לדלת זה יוצא לי אז הינה זה הקטע ב1.07 דקות בדקה ו7 שניות תגידו לי בבקשה איך לעבור תחלק הזה תודה מראש מתן
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני צריך איזה שמירה של סוף המשחק סתם בשביל להעביר את הזמן. אז מי שיתן גבר >
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק RAINBOWSIX VEGAS2 במשחק עצמו לא עובד העכבר אבל הכפתורים עובדים רק הסתקלות לא עובדת ובאיפה שבוחרים את הכול העכבר עובד וגם באוינדוס רק לא במשחק העעכבר לא זז ובבוקר הכול עבד טוב מישהו יכול לעזור בבעיה זו אם זה לא קשור לפה אז תעבירו אותו לפורום המתאים תודה לעוזרים אחרי 5 עכברים הכול חזר לעבוד :-[ ???
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שאני עושה את האימונים במשחק יש לי כמו פלאשים כאלה. האדמה נהית לשניה שחורה וחוזרת להיות רגילה. פליקים מעצבנים אם מישהו יודע לסדר את זה אז שיעזור בבקשה. אל תבקשו מפרט כי מילאתי את המפרט שיש מצד ימין. הדריברים של הכרטיס מסך:41.09 תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-