עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אז ככה התקנתי את המשחק והכל הלך פיקס כל הפאצ'ים אחרי זה אני לוחץ אל PLAY נכנס למשחק הלחצן של היד לא זז העכבר עצמו עובד הכל פיקס אבל במשחק הוא לא זז. אני צריך עזרה עם מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה יש לי ווינדוס 7 עם זה משנה משו!? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. Started by davokado,

שלום לכולם! אני משתמש ב-win 7 64bit וכאשר אני נכנס למשחק זה מראה לי הודעה שהמשחק לא תומך ב 64 bit. זאת ההודעה: ומייד כשאני לוחץ אישור עולה עוד הודעה: בבקשה עזרה!!!! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  3. Started by Blue Cheese,

שלום לחברי הפורום, יש לי שאלה בנוגע למשחק,האם צריך את המשחק הראשון שיהיה מותקן על המחשב על מנת לשחק ב RED TIDE?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

מתי יוצא FIFA 2011? אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Zipi-2,

שלום רב, לצערי הרב הלכו לו כל השמירות בפאר קריי 2 והייתי דיי רחוק במשחק. לכן במקום לחזור על הכל חשבתי שיהיה פשוט יותר אולי לקוות שלמישהו יש שמירה של המשחק באזור שבו הייתי או קצת לפניו. משימת העלילה האחרונה שעשיתי היא כבר במפה השנייה של המשחק (act 2) וזה היה בדיוק אחרי המשימה שבה אני עוזר לבחור האסייתי על הbarge שלו (משימה ראשונה היא אני מלווה אותו עם הספינה אל תוך העיר , לאחר מכאן בורח מהעיר ואז הוא מתקשר אלי ומספר לי שיורים עליו והוא צריך עזרה) אז זהו , אם למישהו יש שמירה באזור או מעט לפני אפילו אני מאוד אשמח אם הוא יועיל בטוב ליבו לשתף P:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by haimrespect,

קצת על שרתינו אמיו דיווין שרת קשה מאתגר שמכליל בתוכו אתגר,חווית משחק באיכות הגבוהה בישראל,השרת מאוחסן ,אין נפילות,לאגים,באגים,ציטרים יש לנו אנטי האק יחודי חזק ביותר !,מצלמת 3D בקליינט. חדש לנו שירותי SMS עוד מידע באתר פרטי השרת : עונה:1 אקספי:500X דרופ:70% חנויות:מאתגרות בחנויות חפצי קווסט וכל הסקילים לכל הדמויות בלבד! מקס סטאט:32767 שילוב יהלומים : 95% לכולם ספוטים מאתגרים ביותר ! קאסטל סייג':בקרוב יקבע יום קבוע ! רשימת שרתים: שרת 1 (קאסטל סייג') שרת 2 (PVP) *צונזר* סריקה צוות: EvOoloziA-בעל השרת Oron-עוזר בעלים

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  7. Started by deathil93,

שלום, התקנתי את ההרחבה ל-GTA שניקראת EPISODES FROM LIBERTY CITY. הבעיה היא שאחרי כמה משימות, אני מגיע למשימה שניקראת NO.3 ב-BALLAD OF GAY TONY, שמסך הטעינה בה נתקע ולא טוען את משחק. ניסיתי לשים פאטצ'ים, להתקין דרייברים, להתקין מחדש את המשחק אבל שום דבר לא עוזר. גם פניתי לתמיכה טכנית של ROCKSTAR אבל עדיין לא החזירו לי תשובה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BaR151,

יש לי splinter cell conviction פרוץ (אם אסור לשאול על פרוץ אז בבקשה רק תנעלו) ואני לא יכול להתחבר לFRIEND כל הזמן הוא עושה לי שאי אפשר לשחק כרגע ולנסות שוב מאוחר יותר.. מישהו יודע איך לסדר את זה? אין אני משתגע כבר אני מת לשחק בזה עם חברים.. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. Started by rani,

יש משחק מסויים שראיתי אותו בזמן של האיפון הראשון שיש פצצות שנדלקות וצריך ללחוץ על פצצה אחר פצצה לפני שהיא מתפוצצת אני מחפש ךהוריד את המשחק הזה רק אני צריך את שמו. אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. טוב, אז אחרי 3 שנים בצבא ללא הרבה זמן לשחק (ובלי חומרה מתאימה להריץ את זה) השתחררתי וגם הזמנתי מחשב חדש, ועכשיו אני מעוניין בהמלצות למשחקים טובים שיצאו ב-3 שנים (פלוס-מינוס) האחרונות. אין העדפה לז'אנר מסויים כזה או אחר, אני מוכן לשחק בערך בהכל, מלבד משחקי מירוצים שמשעממים אותי למוות... בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  11. Started by nirzx,

שהייתי קטן הייתי משחק במשחק עם חבר. זה היה משחק ל2 או ליחיד, משחק דו מימדי. היינו זורקים נבוטים או עצמות על מפלצות או דינוזאורים. היינו יכולים לטעון את המכה הרבה זמן על ידי לחיצה ממושכת כדי ליצור מכה חזקה. אם מישהו בצורה מופלאה מזהה את המשחק מהפרטים הדלים והלא מובנים שרשמתי כאן אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. Started by Eli100,

שלום, קניתי את המשחק מאיזה אתר בחול (אני וחבר) הורדתי אותו דרך EADM התקנתי עידכנתי וכל מה שצריך כמובן גם את punk buster עכשיו יש לי בעיות בחיבור... אני נכנס למשחק רושם שם סיסמא נכנס וזה מגיע עד לאיפה שהרשימה של הסרברים ושאני לוחץ "serch" הוא טוען מלא זמן בלי להפסיק שאני עושה cancel ואז שוב serch זה ממשיך כמו מיקודם או שהוא רושם לי "failed to connect to ea online" מה שמוזר פה זה שבלילה תמיד אני מצליח להתחבר (בסביבות 00:00) וגם בבוקר לפעמים - ובצהריים כבר 3 ימים אני לא מצליח יש לי ראוטר חבר שלי נכנס למשתמש שלי ואצלו זה לא כככה בזק חוסמים פורטים?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Started by r1plet,

הסדרה איבדה את הפופולריות מזמן, והמשחקים התחילו לצאת רק יותר ויותר גרועים עם כל משחק חדש מאז TONY HAWKS UNDERGROUND 2, אבל אני בטוח שלפחות חלק קטן מכם פה שיחקו לפחות במשחק TONY HAWK אחד, בPC או בקונסולה, לפחות בסינגל פלייר. מדובר באחד ממשחקים ממש לא רבים, שהקהילה פיתחה והביאה לביצועים שמפתחי המשחק בחיים לא היו מצפים לראות ממנוע המשחק ומה שהפיזיקה שלו מאפשרת. אני מאמין שזה אחד ממשחקים בודדים שאינם FPS אך פיתחו (בזמנו, עכשיו כבר כל הERA נגמרה) תחרותיות וטורנירים גדולים ורציניים, וקהילה עם אופי מיוחד וייחודי משלה. אני אפשר לומר שחקן VETERAN של THPS, משחק כבר משהו כמו 5 שנים ואמנם זה היה נורא נדיר, אבל היו שחקנים ישראלים בודדים במשחק, כשרובם המכריע היו שחקנים לא רעים בכלל. …

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. שלום אנשים, מישהו יודע אם יש איפשהו בחיפה קנית SC2 מרוכזת בחצות בליל ההשקה?? ראיתי בכל מיני פורמים שיש ביקוש רב גם בחיפה ולדעתי אין סיבה שלא נפתח קבוצת מכירה גם בחיפה\קריות. אשמח לדעת אם כבר קיים רעיון כזה, אם יש ביקוש לרעיון? ואם מישהו מכיר חנויות משחקים שאפשר לפנות אליהן? חשבתי על באג סניף קריון, השאלה אם יש משהו יותר טוב? אשמח לעזרה בנושא, נ.ב לי אישית פחות חשוב לי המחיר שנשיג, יותר חשוב שנשיג את זה ולא נצטרך להגיע לתל אביב.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  15. Started by alon p,

הורדתי את הדמו של המשחק ומאוד התלהבתי, שיחקתי דיי הרבה זמן אבל לא הבנתי איך אני אמור להגיע לדברים המגניבים באמת - כבישת טירות, מבצרים, גביית מיסים, מלחמות בין ממלכות, דברים כאלה. אז, איך מגיעים לזה? ובעצם איך מתקדמים במשחק? ודבר שני, מה שונה הדמו מהמשחק המלא? כי בדמו יש המון אפשרויות ולא נראה שיש הגבלות בכלל. תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. Started by DAVIDKI19,

כדי לשחק עם אחי.... משחקי ספורט פעולה אולי משהו מעניין עוד יש ועוד שאלה אפשר איכשהו לחבר 2 מקלדות כדי שנוכל לשחק שתינו במקלדות....???

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. Started by amirx19,

ראיתי בסטיקי שהוא אמור לצאת בנובמבר.מצד שני אתמול ב20 לחודש היה אמור לצאת WORLD לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה? שני משחקים ביחד?בחצי שנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  18. Started by blackorder,

אני צריך הצעות למשחקים אחד מול השני ברשת הביתית שיתאימו למחשבים ישנים (פנטיום 4)

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  19. Started by iyehuda,

המשחק הזה : http://www.shockwave.com/gamelanding/redlinerumble3.jsp המשחק עולה אך המקשים לא מגיבים יש לי עוד מחשב עם XP ושם הכל בסדר אולי זה בגלל ה WIN7 בפורום תוכנה הביאו לי את האתר הזה http://www.filehippo.com/download_shockwave/download/e5f5e57c495b22f260e48effba767571/ כדי לשדרג את ה הSHOCKWAVE PLAYER ועדיין זה לא פתר את הבעיה יש אפשרות לפתור את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס למשחק או שזה נכנס ועושה מסך שחור וגם ניסיתי להחליף קראק וזה לא עבד הגירסה של המשחק היא 1.14.11.007002 עכשיו הורדתי קובץ עם כל מיני קראקים עכשיו רציתי לדעת איזה מהקבצים האלה מתאים לגירסה שלי מבין הקבצים האלה איזה הכי מתאים לגירסה שלי ? בתודה מראש רזיאל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  21. Started by amiramduby,

לפני שבוע רכשתי את המשחק The Settlers 7 מקורי (בדוק!) ;D בהפעלת המשחק הוא לא הצליח להוריד את הפאצ'ים ובטח שלא להפעיל את המשחק. :-\ הורדתי והתקנתי את הפאצ' האחרון ידנית, אך עדיין לא עבד המשחק. התברר לי שצריך לפתוח את הפורטים במודם, התקנתי כתובת IP סטטית ופתחתי את הפורטים כמו שנאמר לי במדריך ההוראות של המודם וגם בכמה וכמה פורומים התברר שפתחתי אותם כמו שצריך, אבל המשחק עדיין לא עובד כיביתי את החומת אש, גם של הווינדוס וגם של ESET Smart Security, בדקתי שאותם פורטים מתאימים למשחק ועדיין ללא יוצלח, אותה הודעה חוזרת על עצמה שוב ושוב: צריך חיבור לאינטרנט, התוכנה לא מצליחה לקבל מידע מהשרתים של Ubisoft בלה בלה בלה :'( התקנתי תוכנה שבודקת אם אותם פורטים שלכאורה פתחתי מגיעים למ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. חוץ מ- MAFIA 2,שאולי עוד צפוי להיות משחק השנה,איזה עוד משחקים טובים יגיעו למדפים של החנויות עד סוף השנה? וכן,בלי להזכיר את Medal Of Honor החדש,גם אם המשחק היה בחינם לא הייתי משחק בו.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  23. Started by nadaviz,

לכל מי שצריך לשחרר קיטור

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  24. Started by avivperets,

BattelField Bad Company יעבוד אצלי? טוב אז ככה אני רוצה לדעת עם זה יעלה אצלי?? המערכת שלי: Machine name: ENRIKO Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.100216-1514) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7383 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Page File: 817MB used, 3126MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unico…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  25. Started by kokimoki,

שלום , רכשתי הגה+ דוושת של חברת LOGITECH בבדיקה בלוח הבקרה הבקר של ההגה והדוושות עובד והכל בסדר , אם אני נכנס לכל משחק מכוניות לדוגמא NEED FOR SPEED ההגה עובד ומזיז את הרכב אבל הדוושות אף פעם לא מגיבות . מה בדיוק צריך לעשות כדי שההגה וגם הדוושות יעבדו כמו שצריך מישהו יודע במקרה ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים