עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by asili,

כלומר נעשה משחק של עד 4 שחקנים אם כן נערוך היום את המשחק ב 8 בערב תשאירו הודעה אם משהו מוכן

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DEMON HUNTER,

אז מי רוצה לארגן נגדי משחק כזה ממש עכשיו נישלח אחד לשני את הכתובות ונשחק באים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by DXT,

כי נמאס לי מהמחשב הלוזר הזה (רמה Very Hard) לנצח אותם כל הזמן 6-0. מישהו בא משחק? ;D

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  4. מפה ממש ממש ממש ממש גרועה, מה אתם חושבים? לדעתי צריך להעיף אותה.

• 18 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by tigerex,

(מבחינת היכולת של המחשב)

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  6. מי רוצה לשחק פיפא אונליין דרך האיי פי אבל מומלץ שהוא יהיה תותח כי אני לא מרחם ...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  7. השאלה בכותרת. נא ציינו מי

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה לדעת אם יהיה הרבה ישראלים שייקנו את Battlefield 2142, אם אתה בעצמך קונה אז תגיד פשוט כן... אם אתם לא יודעים מתי יייצא BF2142 אז אני ייגיד לכם: ב-10/10/2006 בארה"ב, בישראל זה יגיע לקראת סוף חודש אוקטובר. לכל החובבנים של כל סדרת באטלפילד אז הנה האייסיקיו או המסנג'ר שלי: 279188637/ kfirlion15@walla.com, אני רוצה לשחק עם ישראלים בסרברים, כי אני מתכוון גם לקנות. תודה על תשומת הלב

• 62 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by oren_c,

אני מחפש שרתים שיהיו עם הפינג הכי נמוך האפשרי. בדרך כלל הייתי משחק על שרתים בגרמניה, אבל מעדיף להימנע מפינגים של 70+. אז קראתי שהכבל התת-ימי הסטנדרטי (ולא הבלעדי של בזק בינלאומי) מחובר דרך מערכת שנקראת MedNautilus באופן הבא: * ישראל אל קפריסין (Cyprus) - הכי קרוב שיש. * ישראל אל איטליה, סיציליה - הכי רחוק. * ישראל אל יוון, כרתים - מרחק בינוני. * דרך כרתים יש כבל שהולך לטורקיה, איסטנבול. עשיתי פינג לשרתים בקפריסין, שאמורים להיות עם הפינג הכי נמוך האפשרי בגלל שקפריסין הכי קרובה לישראל במונחי הכבל התת-ימי. אבל אני מקבל פינגים די גבוהים, כמו: * השרת 212.237.8.76 נותן פינג 93.5ms. * השרת 212.237.8.76 נותן פינג 83ms. * השרת 217.61.1…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by dingo,

התקנתי את המשחק אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מבצע בדיקה של הדיסק ולא מוצא אותו גם לא מצאתי קראק למשחק אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by *Roe.S,

אני יודע את העלילה *למי שלא הבין אותה אז זה יכול לעזור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151169.0 אבל לא הבנתי מי זה השמן הג'ינג'י המעצבן הזה שתמיד דפק אותי ובשלב 9 ככה הרגו אותו...

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by shus2000,

פעם היה משחק אסטרטגי שהיה אפשר לבנות חנות מפעלים לסחו בבורסה וכו' משחק כלכלי כזה. אני ממש לא זוכר את שמו... מי שהוא אולי מקיר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by CrossFire,

אני לא יודע מי זכה או יזכה אבל מה שאני יודע הוא ש-Half-Life 2 זכה למשחק השנה של 2004 ו-Battlefield 2 זכה למשחק השנה של 2005.... אז אם אתם יודעים תגידו לי....

• 50 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. [glow=red,2,300]על מי אתם מהמרים? מי יהיה המשחק הטוב ביותר של השנה?[/glow] ההימור שלי : ללא ספק DRIV3R, כמה שדום 3 יפה והעלילה של HL2 תהיה טובה אני מעדיף משחקים שפשוט כיף לשחק בהם. מי שיראה את הטרילר למשחק יבין כמה כיף זה יכל להיות, מודל נזק מ-ד-ו-י-ק למכוניות, גרפיקה טובה מאוד, פיזיקה טובה עוד יותר, מכוניות שרירים אמריקאיות ורובים, מי צריך יותר מזה... : זה הימור די מסוכן אם מתחשבים במשחק הקודם בסדרה. מה אתם חושבים?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. תעזרו לי בבקשה מי שיודע איך להפעיל את הmultiplayer ב GTA SA אני מנסה תמיד אבל לא מצליח אולי אתם יודעים איפה להוריד כאילו אני כבר הורדתי אני שאול עם אולי יש לכם איזה מהשו אחר :nixweiss: מחכה לתשובה !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  16. שלום . תמיד חלמתי שהיה משחק כזה של הקבוצות באירופה ואינה עכשיו עשו פאאצ'ץ רק מה הבעיה שאני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יודע איפה מורידים פאצ'ץ ליורוליג? ל- nba live 2005 :smile1 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. חוץ מM3, קררה ג'יטי, RX8, מוסטנג GT

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yarl,

שלום מזה משחקים שכתוב שם משחקים ב- RIP לא יודע מזה ?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  19. מהסוג של באטל פרונט ומשחקי אסטרטגיה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. http://www.microsoft.com/windowsmobile/products/pocketpc/about/2003/jawbreaker.mspx פה הוא בשביל ה-pocket pc ואני צריך אותו בשביל המחשב.... לחבר שלי יש אותו בפוקט והתמכרתי אליו.... בבבבבבקשה... עזרו לי.......... ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by ccc,

הגעתי לקטע שאני צריך להכין להלנה רומנסקי את הקוקטייל שלה שעוזר לה לשיר, כדי שהיא תוכל לבוא איתי חזרה לרומן ולשיר בשבילו כדי שאני אקח חזרה את הידיים של אוסקר. עכשיו, יש לי את הדבש, לימון, בקבוק וודקה, כוס, וכל מה שצריך שם.. אבל אין לי מושג איך להכין את הקוקטייל הזה, יש רק מעין דף כזה שאומר שתו X זה משקה מסויים ותו Y זה משקה אחר... אני לא מחפש תשובה, אם אפשר רק להגיד לי אם הכל נמצא בדף הזה ורק צריך לחשוב, או שאני צריך לדבר עם מישהו (ג'ורג' לפי מה שהבנתי) כדי לדעת את המתכון ... תודה ! שוב, בלי תשובות בינתיים חחח

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by fano,

אז עוד כחודש וחצי יוצא המשחק החדש Call Of Duty Ghosts מכיוון שלא זכור לי מצב כל כך קשה בקהילה ששחקנים כבר לא נכנסים לTS ולא משחקים COD אלא משחקים במשחקים אחרים(בכל שנה זה קרה אבל לא ברמה כזאת...) ואני אחד מהם שלא יהיו פה אי הבנות אני רוצה לדעת בערך כמה אנשים בקהילה יקנו את המשחק וכך גם לדעת כמה אנשים בערך יגיעו ללאן שיערך כחודש לאחר תחילת המשחק וגם למצב הכללי שיהיה פה. אל תכתבו תגובות אחרות בדיון חוץ משמכם והnick שלכם(תודה) אז יאללה להתחיל לרשום שמות חמודים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shmel,

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

לא ראיתי בשום מקום מי אישר הגעה ומי לא, תגיבו ותגיעו נ.ב. הכי חשוב, אם יש מישהו שמגיע מירושלים שידבר איתי באוטובוסים צריך לצאת 3 שעות לפני הזמן בשביל להגיע

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  25. Started by constantine,

מי האיתה לוקח ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים