משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
חברת Valve אישרה את השמועות אודות משחק חדש בסדרה המיתולוגית שלה שיתמקד בדמותה של אליקס ואנס - וייחשף בתוך מספר ימים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף השתחררו תמונות למשחק המצופה הזה שלא ידעתי איף הוא ייראה בכלל, נראה די טוב!!!
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש למה לחכות אני אוהב את המשחקים של החברה הזאת (לא EA אלה בליזארד) http://www.gamespot.com/news/6185882.html שמועות על KOTOR III http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26213172&sid=6185996&action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.escapistmagazine.com/news/view/91844-Valve-Replies-To-Fake-Order-Form-For-TF2-Items בקצרה, לקוח שלח ל VALVE קופון לרכישת נשק למשחק TF2 שפורסם בתור פרסומת/בדיחה. הוא היה בטוח שהוא הצליח לעבד על VALVE אך שם החליטו לא להישאר פרייארים ושלחו לו תגובה משעשעת יותר. כנסו וקיראו. ד"א - כנראה בגלל זה הם עדיין לא שיחררו עדיין את Half-Life 2: Episode 3 - הם עסוקים מידיי בבדיחות
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בואו נארגן משהו. מי רוצה?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
כלומר נעשה משחק של עד 4 שחקנים אם כן נערוך היום את המשחק ב 8 בערב תשאירו הודעה אם משהו מוכן
-
אז מי רוצה לארגן נגדי משחק כזה ממש עכשיו נישלח אחד לשני את הכתובות ונשחק באים?
-
כי נמאס לי מהמחשב הלוזר הזה (רמה Very Hard) לנצח אותם כל הזמן 6-0. מישהו בא משחק? ;D
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
מפה ממש ממש ממש ממש גרועה, מה אתם חושבים? לדעתי צריך להעיף אותה.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מי רוצה לשחק פיפא אונליין דרך האיי פי אבל מומלץ שהוא יהיה תותח כי אני לא מרחם ...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם יהיה הרבה ישראלים שייקנו את Battlefield 2142, אם אתה בעצמך קונה אז תגיד פשוט כן... אם אתם לא יודעים מתי יייצא BF2142 אז אני ייגיד לכם: ב-10/10/2006 בארה"ב, בישראל זה יגיע לקראת סוף חודש אוקטובר. לכל החובבנים של כל סדרת באטלפילד אז הנה האייסיקיו או המסנג'ר שלי: 279188637/ kfirlion15@walla.com, אני רוצה לשחק עם ישראלים בסרברים, כי אני מתכוון גם לקנות. תודה על תשומת הלב
-
- 62 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש שרתים שיהיו עם הפינג הכי נמוך האפשרי. בדרך כלל הייתי משחק על שרתים בגרמניה, אבל מעדיף להימנע מפינגים של 70+. אז קראתי שהכבל התת-ימי הסטנדרטי (ולא הבלעדי של בזק בינלאומי) מחובר דרך מערכת שנקראת MedNautilus באופן הבא: * ישראל אל קפריסין (Cyprus) - הכי קרוב שיש. * ישראל אל איטליה, סיציליה - הכי רחוק. * ישראל אל יוון, כרתים - מרחק בינוני. * דרך כרתים יש כבל שהולך לטורקיה, איסטנבול. עשיתי פינג לשרתים בקפריסין, שאמורים להיות עם הפינג הכי נמוך האפשרי בגלל שקפריסין הכי קרובה לישראל במונחי הכבל התת-ימי. אבל אני מקבל פינגים די גבוהים, כמו: * השרת 212.237.8.76 נותן פינג 93.5ms. * השרת 212.237.8.76 נותן פינג 83ms. * השרת 217.61.1…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מבצע בדיקה של הדיסק ולא מוצא אותו גם לא מצאתי קראק למשחק אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני יודע את העלילה *למי שלא הבין אותה אז זה יכול לעזור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151169.0 אבל לא הבנתי מי זה השמן הג'ינג'י המעצבן הזה שתמיד דפק אותי ובשלב 9 ככה הרגו אותו...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
פעם היה משחק אסטרטגי שהיה אפשר לבנות חנות מפעלים לסחו בבורסה וכו' משחק כלכלי כזה. אני ממש לא זוכר את שמו... מי שהוא אולי מקיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מי זכה או יזכה אבל מה שאני יודע הוא ש-Half-Life 2 זכה למשחק השנה של 2004 ו-Battlefield 2 זכה למשחק השנה של 2005.... אז אם אתם יודעים תגידו לי....
-
- 50 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]על מי אתם מהמרים? מי יהיה המשחק הטוב ביותר של השנה?[/glow] ההימור שלי : ללא ספק DRIV3R, כמה שדום 3 יפה והעלילה של HL2 תהיה טובה אני מעדיף משחקים שפשוט כיף לשחק בהם. מי שיראה את הטרילר למשחק יבין כמה כיף זה יכל להיות, מודל נזק מ-ד-ו-י-ק למכוניות, גרפיקה טובה מאוד, פיזיקה טובה עוד יותר, מכוניות שרירים אמריקאיות ורובים, מי צריך יותר מזה... : זה הימור די מסוכן אם מתחשבים במשחק הקודם בסדרה. מה אתם חושבים?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה מי שיודע איך להפעיל את הmultiplayer ב GTA SA אני מנסה תמיד אבל לא מצליח אולי אתם יודעים איפה להוריד כאילו אני כבר הורדתי אני שאול עם אולי יש לכם איזה מהשו אחר :nixweiss: מחכה לתשובה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום . תמיד חלמתי שהיה משחק כזה של הקבוצות באירופה ואינה עכשיו עשו פאאצ'ץ רק מה הבעיה שאני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יודע איפה מורידים פאצ'ץ ליורוליג? ל- nba live 2005 :smile1 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חוץ מM3, קררה ג'יטי, RX8, מוסטנג GT
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מזה משחקים שכתוב שם משחקים ב- RIP לא יודע מזה ?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-