עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. טוב קודם כל אני יגיד כמה מילים על החברות נינטנדו למרות שהרבה בארץ לא יודעים היא חברה שתרמה הרבה מאוד לתעשית הקונסולות גם בחומרה וגם במישחקים בין היתר היא פיתחה ת+ ותידית אנלוגית שיש בכל ידית היום ולמעשה הידית שיש בPS זה שילוב של הידית של הסופר נינטנדו והנינטנדו 64 נינטנדו גם נחשבת מפתחת המישחקים הטובה בעולם בהרבה אתרים ומגזינים הבעיה הגדולה של נינטנדו זה תמיכה יחסית קטנה של חברות צג שלישי חוץ מיזה השיווק שלהם גרוע סוני סוני מקבילה מיבחינה מסוימת לחברת טבע היא יודעת לקחת פיתוחים של אחרים לשנות אותם קצת ולימכור אותם הרבה יותר טוב לסוני יש תמיכה עצומה של חברות צד שלישי ושיווק מצוין ליפעמים יש להם רעיונות מקורים אבל הרבה פחות מינינטנדו חוץ מיזה לסוני יש תמיכה רישמית בארץ ולנ…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by LIOR42,

היגעתי לשלב שבוא אני ועוד אחד נכנסים לבנק לאחר מיכן הוא יוצא ואני לא יודע איך להמשיך מישם?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by GanJaval,

התחלתי לשחק COD 2 ברשת ויש לי בעיות פינגים הפינגים שלי נעים בין 100-200 וזה מעצבן אני לא יכול לזוז האימיול לא פועל לי ושום תוכנה לא פועלת לי ברקע רק טימספיק וזהו בבקשה תעזרו למה אני רוצה להתחיל לשחק קוד 2 ובגלל הפינגים אני לא יכול עזרה פליז אם אתם צריכים עוד פרטים רק תישאלו

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by yotam360,

יש לי תקציב של 2300 ש"ח. ואני רוצה לקנות את ה-PSP עצמו עם נרתיק כרטיס זכרון 1G איפה הכי שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by blanco,

שלום לכולם קניתי מכשיר ps2 עם ציפ ורציתי לדעת איך אני צורב משחקים גם כאלה שאני מוריד וגם מדייסק קיים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. אני מחפש משחקים שיהיו בסגנון של AGE OF EMPIRES ?(אנשים עובדים, צוברים כסף,עצים וכו'..) ואיתם ניתן לבנות צבא ועיר. אבל מה שאני מחפש זה אותו עיקרון אבל בעת המודרנית, ושאוכל לבנות צבא מודרני-->מטוסים, טנקים,תותחים וכו' ובמקביל עיר. ואוכל להילחם נגד צבאות אחרים. קיים משחק כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  7. אז ככה, הגעתי למאסטר הזה הענק עם החרב... הבנתי את הטריק שיש שתי דברים לעלות עליהם שבעזרתם מגיעים לו לגובה העיניים... כשאני עולה עד הסוף יש את הספידקיל - אני לוחץ והנסיך קופץ, החרב נהיית כחולה ואני לוחץ על לחצן העכבר השמאלי ותוקף. אחרי זה הענק תופס אותי ביד וזורק אותי! אני לא מצליח לעשות יותר מזה כלום!!! משני הכיוונים אני פוגע בו בנסיון הראשון, אבל אחרי זה הוא מעיף אותי ואני לא מגיע לו לעיניים... אני כבר שעה וחצי על זה... מה עושים?!??! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by Coca Cola,

אתם מעוניינים לשחק יחד TEAM? IP: 80.179.153.17:16567 השרת של אמגיימרס, נשחק בסקואד עבודת צוות, מה אתם אומרים? הוא יתמלה בשעה 9 עם השחקנים של גיימר ונראה להן מאיפה משתין הדג?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by AVI.S.T,

אני צריך SAVE של Call of Duty 2 (עד הקטע עם הצבא האמריקאי או שמי שעבר את הכל אז שיביא בבקשה) אני צריך לא כי אני הגתי לצבא הברטי ובאיזה משימה זה ניתקע לי רצח אז אני צריך SAVE בבקשה. דרך אגב : המשחק די קצר אבל המלטי פלייר נירה לי שווה אני עוד לא ניכנסתי שאני יסיים תמשחק.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by jeyjey,

בתחרות הטבעות איך עושים שהשחקן יזרוק לקרש ואז ימשיך את זה להטבעה?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  11. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי את המשחק NBA LIVE 2006 ויש דבר מוזר שקורה לי שאני משחק במשחק בדקה האחרונה של רבע המשחק מתחיל לקרטע באופן שאי אפשר לשחק בכלל הוא ממש זז לאט ויש לציין שכל המשחק עובד טוב אבל רק בדקה האחרונה הוא זז לאט ניסיתי לשנות הגדרות ורזולציה ושום דבר לא עוזר לי יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by ofer_mat,

משהו יודע איפה קונים אותו בארץ? האם הוא שווה קניה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DXter,

אני מחפש קוד שיביא לי כסף או נגיד את כל המכוניות שאני אמכור את כולן כל פעם מחדש להשיג כסף חחח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yotam360,

אני עומד לקנות את הקונסולה הניידת PSP. האם אני יכול לצרוב שירים על דיסק UMD וה-PSP יקרא את השירים?

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by [NOS],

יש לי AMD 64 3000 6800GT 1 ג'יגה זיכרון ושאני שם את הכל על המקסימום המשחק לא זז טוב. מה עושים? זה צריך ליהיות ככה?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by bumpd,

יש לי טישטוש מוזר במשחק אני לא חושב שזה צריך להיות ככה...הוספתי תמונה יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by Idan-h,

הצלחתי לעשות 4.4 מיליון בונטי במרדף אחד (לפני בלאקליסט 1, סיימתי את הקריירה היום). כמה הצלחתם לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by Axel Foley,

כאשר אני מנסה להכנס להגדרות שליטה בתוך המשחק (ג'ויסטיק/מקלדת) אני מקבל הודעת שגיאה והמשחק נסגר. הבעיה לא נפתרה גם אחרי התקנה מחדש של המשחק. תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. לפני כמה שנים שיחקתי במחשב של דוד של יאת המשחק הזה היו כמה מפות (לא היה מגוון גדול של מכוניות ומפות בכלל שהמשחק ישן) והיית בוחר מכוניות קרב ונשקים בהתחלה ואז היית צריך לשרוד את הקרב בין המכוניות. אם מישהו מכיר סגנון משחק כזה לא משנה אם זה מה שאני מתכוון אליו או לא מוזמן לכתוב כאן

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by omerha,

בעוד יום שיגרתי של קאונטר היה לי בעיית חיבור לשרתים ת אחרי שניסיתי הכול מחקתי את הקאש של המשחק מהספריה וזה הסתדר . אבל התחיל להופיע בצד של המשחק את קצב ה FPS ואת הפינג אות התקשורת אינטרנט ואני לא מצליח להעיף את זה . איך אני מעיף את השטות הזאת? אודה לעוזרים ...

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by yotam360,

איזה משחק פעולה או מירוצים כדאי לקנות ל-PSP???

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Coca Cola,

אתמול עליתי לדרגת First Private Class אני יודע שכאשר עולים רמה אז יש אפשרות לפתיחת נשק חדש.. איך עושים זאת? המשחק הוא BF2.. תודה מראש. ודרך אגב, מה זה הETA הזה בחתימה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by parker8,

הטלאי כולל: הרכבי קבוצות מדויקים וריאלים לקבוצות ליגת העל. מעודכנים ליום יציאת הטלאי. נבחרת ישראל, על שלל האלמנטים הנלווים. 4 קבוצות מהליגה הלאומית {עירוני קרית-שמונה, הפועל עכו, הפועל חיפה והפועל באר-שבע} לראשונה בטלאי ליגה בעולם ל-FIFA06: בסיום העונה 2 קבוצות תרדנה מליגת העל ו-2 תעלנה מהליגה הלאומית תלבושות בית, חוץ ושוער איכותיות לכל 17 הקבוצות תלבושת שלישית למכבי חיפה [93/94], מכבי ת'א [תלבושת המשבצות], הפועל ת'א [התלבושת מעונת גביע אופ'א] ובית'ר י-ם [96/97] מיניקיטס בית וחוץ לכל 17 הקבוצות ספונסרים חדשים במצב קריירה ארבע תלבושות שופטים ישראליות דגלים אותנטים לכל 17 הקבוצות סמל הליגה וסמלי הקבוצות במסכי המשחק והבחירה שישה כדורים: דיאדורה, פומה, רוטיירו , קאפה [2 סוגי…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by roc,

שלום,אני חושב שיש לי בעייה או אם יש את זה לכולם,כשאני משחק BF2 כמעט תמיד מופיעים לי דברים שחורים,זה ממש מעצבן,יכול להיות שזה הרסיסים של פיצוץ או משהו? כי זה מופיע פעם באיזה 10-20 דקות ושאלתי מישהו מחו"ל אם זה קורה לו והוא אמר כן אבל לא הספקתי לדבר איתו הרבה והוא יוצא,אז אני שואל פה אם זה קרה לעוד אנשים כי אני לא רוצה לחשוב שזה ארטיפקטים :-[ , לא שיחקתי הרבה זמן משחקים חוץ מזה אבל למשל ב3DMARK זה לא קורה לי.

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  25. P4 2GHZ NORTHWOOD 478 256*4 GF6600DP 400\500 GIGABYTE 128MB\128BIT

• 4 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים