עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ravid,

היי לכל פורום משחקים, השגתי את המשחק היום ואני פשוט חולה עליו! סיימתי כבר המון ממנו... במקרה קיבלתי שלשום את הכרטיס קול אויג'י 2 וכשאני משחק במשחק הזה כל צליל מופיע ב delay גדול של קצת יותר מחצי שניה. ניסייתי לבטל את ה hardware במשחק וזה לא שינה כלום אז מה עושים??? לתשומת ליבכם-אני עם cat 4.3 העדכונים האחרונים של creative... תודה רבה לכולם!.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  2. כותרי מירוצים, אסטרטגיה, פלטפורמה וסימולציה ממתינים לכם יחדיו במחיר כולל של פחות מ-40 שקלים לכתבה

3. Started by alexrta,

אני לא מצליח להפעיל את המשחק!!! כשאני מפעיל אותו הוא עולה ואז יש מסך לבן והמחשב ניתקע!! בבקשה תעזר!! אני משתמש בדרייברים 41.09 תודה מראש לכל העוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by nesber,

מה זה בדיוק, והאם אני צריך לקנות ג'ויסטיק מיוחד לזה? אם כן, האם יש ג'ויסטיק נפרד לכל גירסה(...2004, 2005)? היכן אני קונה את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה , אוקי השגתי את המשחק - FLAT OUT זה לא משנה עכשיו איך השגתי מה מו ומי .. אני רוצה לשחק ולהנות ... קיצור ...אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל אותו , כיוונתי אותו על 1024/768*16 ועם 2 AF ועם 85 מגהרץ לקצב רענון מסך וזהו..קיצר אני מפעיל ת'משחק הכל עולה יפה ..ובדיוק שאני בא לשחק לא עוברות 2 שניות ובום עושה המחשב עושה ריסט..נסיתי הכללל...אם זה האוורקלוק ואם זה ההגדרות במשחק עצמו ואם זה לא יודע מה אני עומד עכשיו על 2400 מגהרץ OC אני משתגע ממנו לא יודע מה לעשות ... קיצור למי שיש רעיון \ עצה ..תתקבל בברכה ..תודה רבה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by T-Flash,

שלום נתקעתי בפרק השלישי במשימה הרביעית שצריך להגן על הליצן הזה. אני מגיע לשלב שכבר הרגתי את כולם ונכנסתי למוסך, הליצן עולה על המכונית ו... זהו, מה לעשות עכשיו? תודה

7. היי יש 2 משחקים שאני הכי רוצה שיהיו לי, מה שרשום בכותרת. רק מה, שמשום מה המחשב שלי מסיבה לא מובנת פשוט לא מתקין אותם ובשלב מסויים של ההתקנה מוצא בעיה אחרת במחשב\ בדיסק. חשבתי שזה בעיה של וירוס שדורשת פירמוט. פירמטתי. על הדרך התקנתי מנהנט שדווקא הותקן ופועל אחלה. היום קיבלתי עוד פעם את 2 המשחקים המדוברים, והופ! same shit אני ממש לא יודע מה לעשות, לא משנה מה אני עושה הוא מוצא איזשהי שגיאה כשאצל חברים שלי 2 המשחקים עולים ומותקנים בלי בעיות, רק אצלי שתי האלה לא מסכימים לפעול. מה הבעיה? :-\ אולי זאת בעית חומרה במחשב? או משהו אחר? ??? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by TimoTy,

זהו

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by fuck off,

אחרי שהתקנתי את המשחק ונכנסתי אליו בתפריט הכל לבן. אפשר לפתוח ת'קונסול ולכתוב בו. לפני שעולה התפריט אפשר לראות המסך וטעינה והכל. יש למישהו רעיונות? ד"א זה רק אחר שמתקינים את הפאצ'ים. וגם ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.מסך. הכי חשוב, תודה מראש! :]

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  10. שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ב' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  11. אני נמצאת בשלב Planetarium. כשאני מגיעה לסוף שרואים בסרטון ששמתי פה אז הוא אומר לי שזה נעול ושאני צריכה special object. סרקתי את כל השלב ואני לא מוצאת את ה special object. http://www.youtube.com/watch?v=3s0w_TRTgAg&eurl=http://www.iopanel.net/forum/thread15990.html

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  12. שלום יש לי את המשחק the punisher וכשאני מכניס את הדיסק הראשון הוא מעלה את התפריט הראשי אבל כאשר אני לוחץ על התחלת משחק הוא אומר לי להכניס את דיסק מספר 1. אני ברגעים אלה מנסה להתקין את המשחק מחדש אבל אם זה לא יעבוד חשבתי על לשים no cd crack. מישהו יכול להביא לי אתרים/את הקראק עצמו כדי שסוף סוף אני יוכל להנות מהמשחק? או שהבעיה מוכרת וצאיך לעשות עם זה משהו אולי? תודה מראש. אודה להנהלה אם לא תמחק/תנעל את הנושא עקב הבעיה(גם כאשר אני מכניס את הדיסק המשחק לא עולה)

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by ~BaRaK~,

F1 ONLINE הוא משחק מרוצי פורמולה 1 ברשת שפועל על הדפדפן שלכם, מסדרת F1 של codemasters. ההבדל העיקרי בין המשחק הזה לאחרים בסדרה זה שכאן אנחנו ניגע גם בצד הניהולי של הקבוצה שלנו. למשל בתור התחלה נתבקש לבחור את שם, סמל, צבעי הקבוצה, המכונית והקסדה. אחרי כל מרוץ תקבלו כסף ו-XP שאיתם תוכלו לקנות שיפורים למכונית. הדרך הטובה לקבל כסף היא להשלים יעדים שתקבלו לכל מרוץ. לקבוצה יהיה בסיס, HQ, שנוכל לפתח עם הזמן. כשיהיה לנו יותר כסף נוכל לבנות מבנים חדשים שיעזרו לנו בשיפור המכונית ובפיתוח של חלקים חדשים וטובים יותר. כמובן שאנחנו נחליט איזה חלקים יכללו בסופו של דבר במכונית. לכל שיפור שנעשה יהיה גם זמן הכנה שבסופו, אותו חלק יכלל במכונית. להרשמה: https://www.f1onlinethegame.com/

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by DS,

לפיפא 06. אם זה לא חוקי לפרסם אז סורי ותמחקו

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  15. שלום , יש לי E8400[CORE 2 DUO 3.0X2 4GB RAM DDR2 GAIL ZOTAC GEFORSE GTX 260 ]גירסא השניה מסך 19" 2\1 טרה עם מהירות של 32MB אני לא מבין למה הגיטיאי מקרטע על הגדרות של היי בטקסטורה {ולא שמתי את שאר המדדים כמו הוי דיסטנס עד הסוף אלא פחות מהאמצע} ועל הגדרות של מידיום בהכל זה עובד סבבה חשוב לצין שהורדתי את הפאצ' לגיטיאי וגם את העידכון לכרטיס מסך מישהו יודע למה חלק אמרו לי שזה בגלל שאין לי קוואד והכי המליצו לי על ה E8400 עכשיו אני מזה מבואס אם זה ככה כי זה מחשב חדש והיעוץ אם זה רק גיטיאי ככה אפשר להתעלם אבל אם עכשיו זה יהיה כל המשחקים לשנה הקרובה ההיתם ממליצים לשנות לקוואד ?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by shoshimn,

מחפשת גיטר הירו למחשב. אין לי PS ואין לי WI יש מוצר כזה? איפה ניתן לרכוש? אפילו יד שניה... תודה שושי

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. בערך... אין לו גרפיקה ממש יפה אבל הוא רץ בסדר והמחשב שלי עובר את כל הדרישות המומלצות שלהם שמה.... ובכל זאת הוא טוען מלא זמן!!! QUICK LOAD לוקח איזה כמעט דקה ולעיתים יותר.... אין לי מושג למה הוא טוען כלכך הרבה אבל זה לא ככה בתוך המשחק רק עד שהוא טוען את השמירה... זה ממש הורס את כל המשחק..... חוץ מזה הוא בסדר... (ראיתי משחקים עם גרפיקה יפה פי כמה וטוענים בשניה)... BUENA VISTA [החברה שעשתה את המשחק] צריכים ללמוד עוד קצת לפני שהם מוציאים משחק כזה ועל זה הם עוד רוצים שאנשים ישלמו 300 שקל [קצת בהגזמה אבל משהו כזה] טוב שצרבתי את זה על דיסק רב פעמי ולא על רגיל (לקחתי מחבר שלי) בקיצור אני הייתי נותן לו מ1 עד 10: 4 ... בעיקר בגלל שאין כמעט שום דבר שמכפה [COVER אני לא…

18. Started by רן.ט,

מישהו יודע מתי זה אמור לצאת??

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by ofeky1,

למשהו יש?? שיחקתי בשח-מט שיש בויסטה אפשר להפעיל אותו בXP? אם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה!!

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  20. המסך שלי נכבה כאשר אני נכנס למשחק שמתי על רזולוציה של 1600X1200 והמסך שלי לא יכול להציג אותו ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק המסך נכבה ואני לא רוצה כלום . השאלה שלי איך אני יכול לשנות את הגדרות של המשחק מבלי שאני אצטרך להיכנס למשחק או לפחות להחזיר להגדרות ברירת המחדל של המשחק ניסיתי להתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר בבקשה תעזרו לי ....

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by nore0,

בשלב הזה לא הבנתי מה לעשות איך אני הורג את המפלצת הענקית כל פעם אני הורג את כל הרוחות ואז אני מקבל את הראייה המיוחדת

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

http://www.gamershell.com/news/17934.html POP2 http://www.gamershell.com/news/17932.html SONIC

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

ציון סופי של 7.7 בgamespot http://www.gamespot.com/pc/adventure/sammaxep1/review.html מוזר מאוד שיש ביקורת למשחק כאשר הוא יוצא רק ב1/11.

24. Started by First Squad,

משעמם לי ואין לי במה לשחק... :cwm10:

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by arnoNz,

יש לי battlefield 2 עכשיו נתתי את הכונן DVD שלי לאחותי כי היא צריכה אותו ואין לי איך לשחק במשחק אין איזה שהו שיטה להפעיל את המשחק בלי הדיסק זה מציק אני מת לשחק !!!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.