עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shablull,

יש לי בעיה מוזרה עם המשחק , הוא עולה חלק וכ 5 דקות אחרי שהוא פועל הוא זז לאט מאוד , ניסיתי להוריד רמת רזולוציה ולשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר זה לא בעיית חומרה כי משחק כבד יותר COH עובד על אותו מחשב בצורה תקינה האם יש למישהו רעיון למה ?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by Shay154,

כאשר אני משחק ב BF3 לא משנה על כמה אני משחק אחריי כמה זמן שאני משחק (אמצע משחק ) יש לי תקיעות . אני אפילו הולך למנהל משימות ומגדיר עדיפות לגבוה מפרט: I7-2600 GTX 660 TI 4RAM WINDOWS 7 64 BITS לוח אם : H67A-USB3-B3

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by Pease Brother,

יש לי שאלה כמה שרתים יש במשחק BATTLEFIELD2 אם יש?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. Started by gal_il50,

אני בשלב שאני מפוצץ איזה ספינה ואז אני צריך להגיע לחלק הקידמי שלה ובא הליקופטר אבל כל אני לא מצליח לפוצץ אותו עם הבזוקה או שאולי צריך לעשות משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  5. שלום, היום התחלתי לשחק במשחק ועברתי כמה שלבים. הגעתי לשלב של הרכבת ובו נתקעתי... לאחר שאני מנטרל את נעילת הדלתות ומכבה את האורות, אני אמור להתלות על צידה של הרכבת ולהמשיך להתלות עד הדלת... לאחר שאני מוצא את הבנאדם שאיתו אני אמור לדבר, אני מדבר איתו אבל אז צריך לצותת לו לטלפון עם המחשב והמיקרופון לייזר (Laser Mic) ובשלב הזה אני נתקע... אין לי מושג איך לעשות את זה! כל פעם הם אומרים שהוא ניתק והם לא שמעו כלום ושאני נכשלתי במשימה.. איך עוברים את הקטע הזה? איך מצותתים לו לטלפון? בתודה מראש ושבת שלום ניר

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by toniviner,

היי, היום, כמו בכל יום עברתי אל האתר GAMESPOT.COM ובטאב של PC בCOMMING SOON רשום שSC2 יוצא ב 3/12/08!!!!!!!!!!!!!!!! באתר של BLIZZARD לא רשום כלום וגם בFAQ עדיין רשום שזה מוקדם מידי לתת הערכה לתאריך יציאת המשחק. לאחר שנכנסתי לפרטים בGAMESPOT רשום כך: Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Platform: PC Release Date: TBA (US) Release Region: North America Distribution: Retail Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Platform: PC Release Date: TBA 2008 (EU) Release Region: Europe Distribution: Retail Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Platform: PC Release Date: TBA 2008 (AU) Release Region: Australia Distribution: Retail שזה אומ…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  7. צפו בהדגמת הקונספט עבור ההמשך שלא התממש למשחק האימה-הישרדות הייחודי מבית יוצרי Max Payne לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c-alan-wake-2-%d7%a9%d7%9c%d7%a2%d7%95/

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by 47,

התקנתי את הדמו של המשחק ואז כשאני מדליק אותו הוא עושה לי מה שקורה כששמים רפרש יותר מדי גבוה ממה שהמסך מאפשר. ניסיתי להוריד את הREFRESH RATE ולשנות רזולוציות אבל כלום לא עזר!

9. Started by avi2014,

הגעתי ל100% ועדיין לא נפתחו לי כל הדברים כמו דלתות שעולות מה אני צריך לעשות (עשיתי מירוצים כבר נגד 1000 מכוניות)

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by EagleX2,

שלום עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... ומאז אני לא יכול לשחק יותר

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לאח שלי FX5200 , והמשחק מזהה את הכרטיס שלו כDirectX 8.0 , ומה שזה מונע , הוא לא מפעיל PS2 , וזה הבדל ענקי בין הרדאון שלי שהוא מזהה את DX9 ובין הFX , אז באתי לשאול אותכם , מה אפשר לעשות כדי שהוא יזהה DX9(כי זה ברור שיש תמיכה מלאה בDX9..)

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

שני מודים חדשים בפיתוח ונמצאים לקראת סיום.נראים מצויין.אני בהחלט מחכה להם 1-Misery mod http://www.moddb.com/mods/stalker-misery 2-Smarter 0.45 http://www.moddb.com/mods/smrter-pripyat

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by demonshlomo,

יש לי WARCRAFT 3 מותרן ועדיין לא סיימתי אותו.... ויש לי גם את חבילת ההרחבה לא מותקנת... השאלה שלי היא כזאת: אם אני יתקין את החבילת הרחבה זה ישנה משהו מהמחק הרגיל? מה היא מוסיפה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  14. בדומה למבצעים של Valve בתוכנת סטים, EA גם היא מקיימת מבצעים לציון השנה החדשה עם משחקים כמו Battlefield 3 ו-4, FiFA 15, The Sims 4 ועוד הרבה משחקים במחירים מגוחכים לכתבה: http://hwzone.co.il/ea-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%91-origin-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%93-50-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%94/

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. מרוץ מכוניות מכות מחקים כמו מריו וכל משחק אחר קטן שיעביר את הזמן

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by rikus,

http://www.giantbomb.com/quick-look-cargo-the-quest-for-gravity/17-4065/ אחד המשחקים היותר הזויים וגאוניים שראיתי..פשוט גאוני לבעוט בתינוקות מבוגרים..

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by abcdd,

מישהו יכול לתת לי שמות של מודים איכותיים ל-Half life 2? תודה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by elif744,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על איזה שהוא משחק ל - PS2 כבר הרבה זמן לא קניתי משחק חדש אני רוצה משחק בסגנון אלף לייף סאן אנדראס ואולי גם סנובורד ( SSX3 ) תודה מראש אלי.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by Greg#,

מה המצב חבר'ה, טוב אין צורך להציג את עצמי, כולכם מכירים אותי.. כולכם יודעים שאני ממקימי הקהילה, ומישהו שבאמת רוצה לתרום ולהרים את קהילת הקוד בארץ. אני לא פורש, אני פשוט ממש מדלל בפעילות שלי, כי מה לעשות כך החיים כיום. אני מתחבר בכל יום לטימספיק ושמח לעזור לכולכם ואוהב את כולכם. אבל יצא ככה שבכלל הייתי אמור להתגייס כבר ב22.7, ודחו לי את הגיוס ל18.11, ככה שעכשיו אני במרתון להספיק, להרוויח כסף, להתאמן, לצאת, לחגוג, ועוד . והטימספיק והקהילה איכשהו נדחקים לצד. אבל בכל זאת הקהילה תמיד חשובה לי וגם בזמן שאני לא מחובר אני חושב על כל מיני דברים שקשורים לקהילה, וכולם יודעים שתמיד אפשר לפנות אליי ולדבר איתי גם אם אני AFK, תשאירו הודעה אני חוזר לכולם. (אם זה עניין חשוב ולא סתם דבר טי…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  20. יודע שהמשחק קצת ישן...מלפני שנתיים /שלוש..אבל בכל זאת : אני לדעתי באחד המסכים האחרונים > שניקרא CHACKPOINT פיצצתי ספינה פיתאום מגיע מסוק יש לי משגר טילים > פוגע בו פעם או פעמיים והוא מסרב להתפוצץ מה אני מפספס כאן ? למה כזה קשה להוריד את המסוק הזה ? THX

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by AMIT_MEG,

התקנתי את המשחק ושאני בא לשחק אני רואה את הכול חווץ מי החילים והטנקים ויש לי כרטיס מסך ראדון 9000 ומה אתם אומרים nfs carbon יעלה לי במחשב יש לי פנטיום 4 2.4g 1 גיגה זיכרון וירטואלי

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  22. אחרי ששיחקתי ברשת עם אחי כעבור איזה שעתיים שניסיתי להפעיל בנטוורק הוא אומר לי את זה fetching server list מיישו מכיר את זה או יודע מה זה אומר.? מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by avivlevy,

בשלב הראשון אחרי המקום הזה שיש חדר מלא פחיות עם חומר דליק אז יש מקום עם מים ומלא צינורות מה אני עושה שם (תחף אני שם תמונה"( ????

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by idofr,

אנשים היייייייייי אז ככה אני כבר כמה חודשים (לא הרבה משחק חדש בדוגרי) משחק NFS על מחשב יחסית ישן אבל הוא מריץ אותו ועכשיו יש לי מחשב חדש (סתכלו במפרט ממש שווה) ואמרו לי שיש כול מיני אפקטים מיוחדים שאפשר לעשות במשחק (מבחינה גרפית) כול מיני מריחות ועוד משהו אז מזה העוד משהו הזה ואיך עושים את המריחות יותר רציניות (התחלתי מחדש אז זה יכול להיות בגלל שהמכונית לא זזה אני לא יודע) בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים