משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו שמות של משחקים של טרקטורונים / אופנועים / מירוצים ועוד כל מיני דברים דומים אשמח אם תעזרו לי בתודה ---------------------- שי בן יהודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה עברתי מPS4 ל PC ואני רוצה להמשיך במחשב מהמקום שבו הפסקתי בPS4, אשמח אם תעזרו לי למצוא שמירה מהרגע בו *אזהרת ספויילר * *טרוור מגלה את החבר המשותף בקבר * בינתיים הצלחתי למצוא רק שמירות של 100% סטורי מוד. בתודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שמירה ככה בתחילת העיר השלישית בערך תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה שמירה לשלב Operation: Last Hope אני אודה מאוד מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
-
בוקר! לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב.. ולצערי עשיתי שטות קטנה ולא גיביתי את השמירות של בנסיך הפרסי.. (הם בתוך תיקייה נסתרת ב-Documents and Settings.. לא מצאו חור אחר!?) בכל מקרה אני כבר סיימתי את המשחק, אפילו עם 2 הסופים.. אבל אח שלי היה עוד באמצע והוא קצת התבעס.. הוא בקרב נגד הקיסרית (איך שלא קוראים לה.. דקהלה או משהו כזה.. זאתי עם האדום). אם אני לא טועה זה הקרב שאחריו שוברים את כס המלכות ומאחוריו יש פורטל.. קיצור אם יש למישהו שמירה משם זה ממש יעזור לי.. אפילו מלפני, לא אכפת לי להתקדם קצת.. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
צריך savegames של השלבים השונים במשחק soldiers of anarchy לא מצאתי בעזרת google
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אנשים יקרים של פורום זה, אנא אני זקוק לפחות לשמירה אחת מכל אחד המשחקים הבאים: CNC3,STALKER, UNIVERSE AT WAR, FEAR ,WORLD IN CONFLICT, ועוד משחקים שיש לכם שיצאו ב2007. חשוב, במידה וזה אפשרי שהאיזור שיופיע אחרי השמירה יוכל להראות בוודאות אם יש AA או אין AA ואיזור מוצלל, דהיינו איזור שיש בו הרבה צל מאוביקטים מסוימים, איזור למקום כזה יכול לכלול למשל גדר+מספר אנשים נלחמים זה בזה. הסיבה לשמירות זה מסע ומתן עם ATI במטרה לפתור את בעיות הAA שאנשים מתלוננים עליהם, כל אחד יכול להביא לי תשמירות שלו ללא תלות במחשב ובכרטיס מסך שברשותו, תוכלו גם ליצור כמובן קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש איזה משחק שמהדהד לי ככה חלש בזיכרון שאני מת לדעת איך קוראים לו עכשו אני לא זוכר אם שיחקתי בו בפליסטיישן או במחשב וזה הולך ככה: אתה משחק בדמות ילד עם כובע וכלב (לא סגור על הכלב) יש לך רובה שהוא מין שואב כזה שבעזרתו אתה שואב\מחסל מפלצות שחורות כאלה דומות לצללים או שהן צללים וזהו אתה מטייל ככה בשלבים בהרים וביערות ומציל תעולם מהצללים האלו איכשהו הזכיר לי קצת את oddworld נ.ב יש עוד משחק ששיחקתי בו בפלייסטישן נראה לי קוראים לו omania או משהו כזה אתה משחק נינגה מיסתורי כזה שקופץ על גגות וזורק תכוכבים האלה זה בערך מה שאני זוכר תודה מראש!!!!!
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
למה אין שרתים מהירים? יש שרתים ישראלים? הפינגים שלי מעל 100 בכול השרתים בעולם וממש קשה לשחק ככה במשחק
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מעוניין בתוכנה שתיתן תמיכה בסרבר קולי כדי לאפשר לשחקני רשת גם אפשרות לקשר קולי אחד עם השני חשוב שלא תיקח רוחב פס גבוה כדי שלא יעלו פינגים מה אתם אומרים ב SKYPE יש אפשרות לועידה מרובת משתתפים והאם יהיא תרוץ ברקע כאשר יש משחק ?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. למי שלא מכיר GameHack היא תוכנה המאפשרת לשנות ערכים במשחקים (כסף לדוגמא). אני מחפש תוכנה דומה שיכולה לרוץ בvista .
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
בתודה מראש... אני מחפש תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות [cache[ האפשרות היחידה שלי היא לעבוד קשה ולחפש בין הקבצים ולהפוך אותם אנחנו כבר ב2008 ואני מאמין שיש בידכם לעזור לי תודה אמיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן וסאלן בפרץ של נוסטלגיה הורדתי היום את c&c gdi95 שנמצא באינטרנט בחינם באתר החברה. בעיקרון המשחק מותאם לwin95 שהוא אם אני לא תועה 16\32 bit. אני משתמש בwin7 64 bit. וגם שינוי בהגדרות הcompatibility לכל ווינדוס אחר לא עזר... thx
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני חפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים חוץ מ THE ALL SEEING EYE. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
Fraps מעולה, אבל הקבצים שהיא מייצרת ענקיים וזה די בעייתי להקליט בה את האודיו של המשחק ובנוסף מיקרופון. אני מחפש תוכנה שתתן לי להקליט את המיקרופון לצ'אנל נפרד מהאודיו של המשחק. יצא לי לנסות את Dxtory, שהיא בדיוק מה שאני מחפש, אבל לא משנה איזה קודק ניסיתי להקליט איתו, או שמהשחק מקרטע, או שהוידאו אחרי זה מקרטע (חשבתי שאולי בגלל שזה קובץ uncompressed המחשב מתקשה לנגן אותו, אבל גם אחרי קידוד והמרה הוידאו מקרטע) יש עוד תוכנות בסגנון ששווה לנסות? תודה. **אופס טעות בפורום, רציתי לפרסם בפורום תוכנה, אבל זה גם מתאים פה... אם יותר מתאים לתוכנה אשמח אם תוכלו להעביר
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הכוונה היא לא ליכולות שלהם אלא לזה שאם הם רוצים ללכת לשירותים וכאלה מישהו מכיר אם אני לא טועה היה לי את זה לפני כמה זמן זה היה תמונה בם TAXICAB משהוו אבל השם קובץ היה אחר מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש איזה WALLPAPER שיהיה כתוב בו FEAR ALMA AGAIN וייראו תמונה של הילדה. אני רוצה לעשות מזה משהו מצחיק לאיזה מישהי שאני מכיר שקוראים לה עלמה לא הצלחתי למצוא כזה בשום מקום, מישהו יודע במקרה איפה יש?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יעזור לי אני רוצה לדעת איך עושים 619 וכל מיני תרגילים יפים במשחק איתו וגם אני מחפש איך עושים תרגילים יפים עם ג'ון סיינה מי שיכול לעזור אני אשמח תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני קצת מכור לז'אנר הזה אני מבקש המלצות למשחקים - עדיף כאלו מקוונים (מבוססי פלאש ושאר ירקות)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו שניים מעל גיל 20 מחפשים בין 2-4 חבר'ה לsquad בbattelfield BC 2 רצוי אחרי צבא (אין לנו בעיה עם ילדים אבל....) עם חיבור לסקייפ ע"מ שיהיה קשר בערוץ פתוח.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ובכן הגעתי למסקנה שאין כמעט שרתים נורמליים אז החלטתי לנסות לאסוף קבוצת אנשים רציניים שרוצים לתרום ולהצטרף כצוות הנהלה(אדמינים) וכמו כן להשתתף בעלויות החזקת השרת המטרה לקנות שרת יציב איכותי ומהיר, השרת יהיה ממוקם באירופה באחת המדינות עם הפינג המהיר ושירות איכותי, למי שבקיע בנושא - אשמח שישתף מידע רלוונטי * רק לאנשים שבאמת אוהבים את המשחק ולא סובלים צ'יטרים וגליצ'רים * גודל השרת יהיה בהתאם לכמות האנשים שישתתפו בהוצאות (עלויות), היעד הוא שכל אחד ישלם כ25ש"ח לחודש ובתשלום מראש למספר חודשים(מדובר על 100-200ש"ח לבנאדם שיועבר לחשבון פייפאל או דרך הדואר, העלות הסופית תוחלט בסוף לאחר שאראה כמה אנשים מוכנים להשתתף וכו') נשתדל לרכוש בגודל של לפחות 40 סלוטים - (היעד בין 48 ל64) …
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, שמי יובל ואני מנהל מולטי גיימינג גדול בישראל. לאחרונה התחלנו להתרחב למשחקים נוספים ואנחנו מעוניינים להקים קבוצה גם ב- LoL . שימו לב יש כמה קריטריונים: 1)קבוצה קיימת בלבד שרצה לפחות 3 חודשים ביחד. 2)הצלחות מוכחות 3)אנשים עם ראש טוב שמחפשים לשחק בכיף ולא לעשות בעיות 4)קבוצות שמתכננות לשחק לפחות בשנה הקרובה מי שחושב שהוא מתאים מוזמן ליצור איתי קשר בצורות הבאות: 1)הודעה פרטית פה (פחות מומלץ) 2)כניסה למירק שלנו #PwR-Gaming ב- quakenet תודה יובל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני וחבר מחפשים מישהו שלישי לקו-אופים. אחד שלא יהיה צוציק שלא סיים בית ספר, מבין צחוקים, מנוסה ככל האפשר בגיימינג ובעל כמה שיותר זמן פנוי. כרגע מה שמעניין אותנו זה ריינבו סיקס, הרימסטר שיוצר למודרן וורפייר, כל הקטע עם סטאר סיטיזן ועוד כל מיני שטויות. יש אנשים כאלה בכלל???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-