עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by must_fake,

תגידו אחים שלי במשחק הזה איך שאני נכנס למשחק הזה יש לי מסך שחור ולא עולה המשחק ב Pro Evolution Soccer 3 היה את אותו דבר אבל אמרו למחוק איזה קובץ וזה מסדר את זה.... אולי תוכלו להגיד לי (מי שיודע) מה לעשות אולי צריך למחוק גם פה איזה קובץ....? אם כן אז מה? תודה מראש השאלה מדוברת על Pro Evolution Soccer 4 למי שלא הבין....

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by Jeka90,

מה אני אמור לעשות במשימה הזאת? אני טס מעל הסכר ולא קורה כלום וגם במשלוש הצהוב אין שום נקודת נחיתה! מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by gadidi,

שלום. אז ככה יש לי רשת בבית(קטנה של 2 מחשבים)ואני רוצה לשים עליה את המשחק counter strike steam על מחשב אחד יש לי את המשחק ועל המחשב השני עדיין אין. אני צריך לדעת מה לעשות אם זה... אם להתקין גם על השני? איך אני משחק עם זה? יש לי רק חשבון סטים אחד והאם אני צריך 2?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. אז מישהו בכלל חיכה לזה? ידע שזה יצא? אני האמת קצת חיכיתי לזה ולפי הביקורות זאתי הרחבה נחמדה כזאתי, היום קיבלתי אותה ועברתי את שלושת המשימות הראשונות נחמד מאוד היה האמת המשימה השנייה הייתה הכי ארוכה נראה כאילו זה סוף, בכל זאת בדיון הזה אני רוצה לרכז את כל השאלות שלכם, הצעות שלכם, ביקורת שלכם על ההרחבה של המשחק. סקירה ראשונית של המשחק http://www.gamespot.com/pc/strategy/battleformiddleearth2witchking/review.html http://pc.ign.com/objects/844/844907.html

5. אני מתקין ופתאום קופצת ההודעה הזאת שצירפתי בתמונה הורדתי ממייקרוסופט את הDIRECT 9C של ינואר 07 יש לי XP 64 BIT אגב ולא עובד, עשיתי ריסט לא עובד... אני תקוע [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  6. מחר בין השעות 12:00 - 18:00 יפורסם Beta Key למשחק המפורסם Battlefield Heroes! הבטא-קיא יפורסם בפורום הרשמי של האתר: http://www.BFHeroes.co.il אחד המתמשים פה קיבל מתנה ממני בטא-קיא אחד והוא נהנה מאוד מהמשחק. *זהו אינו אתר מתחרה, זהו סה"כ פורום על משחק ולא פורום מחשבים כמו שלכם. מצטער אם עברתי על אחד החוקים. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by blackbimer,

יש לציין שהכרטיס הוא sis 315 עם 128 מגה. או קיי לאחר שהתקנתי את המשחק המקורי דרך אגב אני לוחץ כדי להפעיל וצצה לי הודה "פולסקרין נוט פאונד" מישהו יודע או יש לו מושג מזה השטות הזאת..? כן אי יודע הכרטיס לא משהו (מישהו שמע עליו בכלל?!) אבל בכל זאת אני משחק בו משחקים כמו מקס פיין ,אי גי איי, אפילו פאר קריי עולה איכשהו אז מה הסיבה שמישחק שהוא בערך ברמה של מקס פיין לא עולה? מקס פיין רץ מדהים אצלי ולא ידוע לי שמטריקס הרבה יותר משכוכלל ממנו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by mr hankey,

אני עובד ברשת וכשאני מנסה ליצור משחק ip הוא לא מצליח להתחבר אני יודע שצריכים להגדיר את הפורטים בראוטר אבל אני לא יודע אותם אם משהו יודע את הפורטים שיעזור זה דחוף...

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by avi2014,

הגעתי ל100% ועדיין לא נפתחו לי כל הדברים כמו דלתות שעולות מה אני צריך לעשות (עשיתי מירוצים כבר נגד 1000 מכוניות)

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן, אחרי שכבר טחנתי את המשחק ואני מנצח בTOP PLAYER אני רוצה להתשעשע אז יש למישהו אולי איזה טריינר טוב או משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  11. שלום לכולם, קראתי שבDX10 המשחקים מסתמכים יותר על הכרטיס מסך ופחות על המעבד. זה נכון? ואם כן, יש לי כרטיס מסך 3850 HD ומעבד p.4 3.00 ghz, כדאי לי לעבור לDX10? תודה לעוזרים! אלון

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by Atom,

החלטתי לנסות בפעם הראשונה PES אבל לאחר שנות הפיפא שלי אני לא מצליח להתרגל למקשים ולא ממש הבנתי איך לסדר אותם. איך אפשר לשנות את המקשים לדמוי פיפא כלומר: S - מסירה (להחליף שחקן) D - בעיטה (תיקול) A - הקשתה - תיקול (גליץ') E - ספרינט W - מסירה עם פור. תודה רבה תמונה להמחשה - http://img168.imageshack.us/my.php?image=pes09.png

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5259 :o הצלחה שלא ציפית לה ככה.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  14. Started by רן.ט,

מישהו יודע מתי זה אמור לצאת??

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. מה אתם חושבים עליו? מה סוגו? מה עושים שם? וכו' וכו' וכו'

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by arnoNz,

יש לי battlefield 2 עכשיו נתתי את הכונן DVD שלי לאחותי כי היא צריכה אותו ואין לי איך לשחק במשחק אין איזה שהו שיטה להפעיל את המשחק בלי הדיסק זה מציק אני מת לשחק !!!

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by liiight,

אני מחפש איזה WALLPAPER שיהיה כתוב בו FEAR ALMA AGAIN וייראו תמונה של הילדה. אני רוצה לעשות מזה משהו מצחיק לאיזה מישהי שאני מכיר שקוראים לה עלמה לא הצלחתי למצוא כזה בשום מקום, מישהו יודע במקרה איפה יש?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  18. לא מצליח להפעיל את call of duty 2 ואת elder scrols 4 בויסטה. גם לא את farcry. ניסיתי לחפש patch באתרי המשחקים ולא מצאתי.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by tamirushb,

נמאס לי כל הזמן שכל המשחקים עם ממשק מוכן לקונסולת ואין לי אפשרות להנות מכל המשחק כי יש מקשים שמיועדים לג'ויסטיקים של הפלייסטישן וכו'.. אז אני רוצה ג'ויסטיק טוב .. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו לא יקר וטוב?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  20. הוא נחשב עד היום לסימולטור הכי טוב, זה מתאים לגו'יסטיק של EAGLE TALON . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by Shay154,

כאשר אני משחק ב BF3 לא משנה על כמה אני משחק אחריי כמה זמן שאני משחק (אמצע משחק ) יש לי תקיעות . אני אפילו הולך למנהל משימות ומגדיר עדיפות לגבוה מפרט: I7-2600 GTX 660 TI 4RAM WINDOWS 7 64 BITS לוח אם : H67A-USB3-B3

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  22. ערכתי קבצי LUA במשחק HAWX ואני רוצה לפרסם פה מדריך , מה שיתן למשתמשים EXP פי כמה וכמה ( דוגמא לעלות לרמה 40 תוך 3 משימות ) רציתי לדעת אם זה חוקי , כי בעיקרון זה לא ווארז או משהו זה פשוט עריכה של הקובץ DATA1.PAK

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by *NightMare,

אני רוצה להתחיל לשחק בבאטלנט לוחץ האפשרות שלו והוא כותב לי... "BATTLE.NET IS UNABLE TO PROPERLY INDENTIFY YOUR APPLICATION VIRSION" ואז הוא כותב לי את האתר... מה עלי לעשות? יש איזה פאצ' שאני צריך להוריד?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  24. למכירה 11 משחקים ב-650 שקל והם: *צונזר* - נא לגשת לטרייד-זון מי שמעוניין שישלח אימייל ל- habernir@walla.co.il וחברה לא נפלתי על הראש פשוט אני טס לחו'ל והכל מקורי עם קופסא ועם חוברות ואני חוזר זה לא עבודה בעיניים !!!כל המשחקים מקוריים עם אריזתם המקורית ואני מהקריות

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  25. כשמנסים להפעיל את המשחק הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת שהדרייור חייב לתמוך ב OPEN GL 1.3 ומעלה, כמובן שהדרייור תומך אבל כנראה המשחק לא מזהה. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.