משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין את הסנדק והוא כל הזמן אומר לי שאני צריך את הדיירקט X 9.0C שכבר התקנתי איזה שלוש פעמים והוא עדין אומר לי שזה לא מותקן.. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ולא מצליח - בקטע של איפה שאני בוחר איפה להתקין אותו הוא אומר לי ש"התיקיה לא יכולה להכיל את ההתקנה על כל תקיה וכל מקום הוא עושה לי את זה. מה אני עושה?? אני מת לשחק את זה כבר.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
כשכבר היינו משוכנעים כי חיסולה הסופי הוא בלתי נמנע, הגיע הרענון שגרם לכדור השלג להתחיל בגלגולו - וכעת נראה כי סדרת משחקי Age of Empires עושה קאמבק, ובענק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
היתתי רוצה לדון בציון שניתן ל DM אני מאמין שעברתי בערך 90% משמשחק עכשיו והתרשמתי ממנו לטובה. על המחשב שלי הוא עובד חלק לגמרי בגרפיקה בינונית + אפילו ש העלעות מעט ארוכות.. הסביבות מגוונות ולעומת מה ש גייםספוט רשמו העלילה די מעניינת. השדה בראש של הדמות די מציקה לפעמים כאשר היא מציינת דברים ברורים ו לדמות מעט חסרה אישיות עצמאית. הסביבות רבות ומגוונות אך הבוסים קלים בצורה משפילה. אך באופן כללי זה משחק פעולה נהדר וגדוש. אף פעם לא נמאס לצלות גובלינים ולבעוט אורים מן החומות. במשחק יש הרגשה של חוסר ליטוש. אך הוא מתעלה על משחקים רבים ואני מצפה בקוצר רוח להמשך שמי יתן יהיה נטול באגים ועם תמיכה מעט יותר צמודה של סופר מקצועי :\ 8.9
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום כמה שרתים יש במשחק ? וכמה מיהם ישראלים כי הלגים הורגים אם יש תודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אווקיי יש לי את המשחק(ניד פור ספיד מ.ס ) 1)מזה פילטרים? 2)אני רוצה לדעת אם כל הפילטרים והאפקטים עובדים כי שמעתי שצריך לשנות כל מיני דברים בהגדרות... הרזולוצית מסך שלי היא: 1280על768פיקסלים. הכרטיס מסך שלי הוא: radeon 9600 se 128mb אני רוצה כמובן שיראו את המשחק הכי טוב שאפשר(בלי לשנות יותר מידי רזולוציה). אם אתם רוצים עוד פרטים על המחשב רק תבקשו. תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
עם משהוא רוצה לשחק אז שיצור איתי קשר באיציק 158860650 נ.ב בזמן האחרון אני מנסה ליבנות מפה..... הצלחתי להבין איך פועל בונה המפות... בניתי מפה מיסכנה... אבל הייתי רוצה מאוד לשפר אותה... רק באסה שיש כמה דברים שאני לא מבין בבונה מפות של המשחק... עם מישהוא יודע אז אפשר להיעזר בו???? ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מקווה שאהבתם תנו בלייק ובסאב :) :xyxthumbs: :xyxthumbs: קומנטרי רביעי לערוץ בנושא-חשיבות השפה הערבית בישראל
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש דרך לשנות את המקשים במשחק? חיפשתי בתפריטים ולא מצאתי כלום. כל גרסה אותו סיפור: EA מתסבכים את הפונקציונאליות של המשחק
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5259 :o הצלחה שלא ציפית לה ככה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מוריד את ה 10 יום ניסיון, ראיתי שמוכרים Cd-key ממש בזול, אני מחפש משהו זול אמין ל Europe,תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.mission-in-snowdriftland.com/ המישחק דומה למאריו הישנים ומאוד כיף אני חושב שהם הוציאו אותו למטרות פירסום בכל מיקרה תנסו ותיראו דרך אגב עובד אם השועל מצוין
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות משחק פורום, כל אחד משחק x תורות מעלה את השמירה שלו ושולח להבא בתור, מעלה תמונות ומידע על מה שהוא עשה בתור. מי מעוניין?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
איזה משחק אם בכלל של טוני הוקס יצא למחשב[אני מתכוון לדור הבא של הסדרה,אחרי אמריקן ווייסטלנד למי שלא הבין]? אני יודע שלPS2/3 ול360 יצא PROJECT8 שכנראה ימשיך בסגנון של הסדרה אחרי UNDERGROUND1[משחק ראשי זה לבנות לעצמך מוניטין ולהשיג תרגילים וכסף..ויש את ה"קלאסי" כסוג משחק שני..]ולקונסולות של נינטנדו יהיה את Downhill Jam.. אמריקן ווייסטלנד יצא באיחור למחשב,אלה יצאו בכלל למחשב? הם מאותם מפתחים? בכל מקרה נראה לי שאני אעדיף את DOWNHILL JAM.. יותר ארקיידי ולא מנסה להיות מציאותי מדי כמו שניסו במשחקים האחרונים..
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הורדתי משחק ישן מאוד שעובד על DOS. שם המשחק OFFROAD. אינני מצליח להפעילו ב XP כולל מחלון DOS. מתקבלת הודעה: game.exe is not a valid Win32 application האם אפשר לעשות משהו? האם קיימת מעטפת שבאמצעותה אוכל לשחק במשחק הזה?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום רב שמתי לב שיש כ- 3 טלאים למישחק הזה. למיטב הבנתי, לשחקן יחיד אין צורך בכל הטלאים. האם מישהו יכול להגיד לי איזה מבין הטלאים אני צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להסביר לי על המכשיר xbox???
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
כותרי מירוצים, אסטרטגיה, פלטפורמה וסימולציה ממתינים לכם יחדיו במחיר כולל של פחות מ-40 שקלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st/]http://mygoldstar.ios.st/[/ftp] כנסו לאתר הזה יש שם משחקים תכנסו לשם ויש שם משחק שבנה משחק מאוד יפהה חוץ מזה יש באתר מדריכים למחשב תוכנות וכ"ו..כנסו ותראו.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני יודע שמה שאני רושם לא קשור למשחק אבל אני לא יודע איפה לרשום ובגלל שאני מנשא לפתוח משחק רשמתי את זה כאן אני הורדתי משחק למחשב בטורנט ונשלחתי לאתר http://www.btnetworks.org/password בשביל למצוא סיסה אבל הוא רושם לי שיש לי dmca ואני לא מבין אך לפתוח את הקובץ סגרתי את חומת המגן שלי ואין לי אנטי ורוס מה עוד יכול לחסום אותי לגישה לקובץ תודה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-