משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אם יש משהו חדש עם גפיקה טובה אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
לא ראיתי בשום מקום מי אישר הגעה ומי לא, תגיבו ותגיעו נ.ב. הכי חשוב, אם יש מישהו שמגיע מירושלים שידבר איתי באוטובוסים צריך לצאת 3 שעות לפני הזמן בשביל להגיע
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אופק, אנא המליצו לי על משחקים למחשב, כי אני מתכנן לקנות כמה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני פותח את הת'רד הזה כדי שככל אחד יוכל להמליץ על משחק ל Xbox360. מעניין אותי לקבל חוות דעת על enchanted arms מי ששיחק המשחק הראשון Lost planet תמונה מתוך המשחק משחק מרהיב בסגנון יפני, מזכיר מאוד את devil may cry בסגנון ובבוסים הענקיים גרפיקה מדהימה עם סרטי קישור בין משימה למשימה. בתמונה אפשר לראות את זווית הצפיה במשחק (שניתנת לשינוי). החידושים במשחק זה הרובוטים שאפשר להכנס ולהשתמש בהם, יש מספר סוגים עם יכולות שונות. שליטה מתוך רובוט יש עלילה יפה, אבל מה שבאת מושך את העין המשחק זו הגרפיקה , יש אומרים שהיא יותר יפה מב GOW (לא שיחקתי עדיין) מה שמשך אותי למשחק זו היתה הגרפיקה, כבר בהתחלה נכנסים ל"הלם" מכמות ההשקעה בגרפיקה משחקיות וסיפור זה משהו שאי אפשר לתאר…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
הורדתי את הPATCH 1.00_1.07_1.08 וכשאני מנסה להתקין אותו הוא רושם לי אתזה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחסל 3 זה משחק יפה שיחקתי בו אתמול וגם צבי הנינגה משחק קטלני כמו הזמנים של פעם תקנו גם אתם תמשחקים האלה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה ארצ 512 ram ddr וכרטיס מסך ati radeon 9600xt 256 mb http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/16712.offfffffffffffffffffffffff.jpg
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה הורדתי את מקס פין 2 אבל הוא לא נותן לי לשחק ניסתי עם הSTYEEM ומה לא זקוק לרעיונות... וצריך קצת ציטים לשר הטבעות הקרב על ארץ תיכונה למי שיש יבורך.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שכבר טחנתי את המשחק ואני מנצח בTOP PLAYER אני רוצה להתשעשע אז יש למישהו אולי איזה טריינר טוב או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב מסוים הנה התמונות מישהו יכול לעזור לי? איך הורגים את המפלצות האלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1132138191/Granny_Gamer whoa! אם היא רק היתה צעירה יותר ב50 שנה...
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים את המשחק bf2c התחלתי לשחק במולטי שלו ואחרי 10 דקות קרס לי המחשב הופיע לי מסך כחול וקרס המחשב יש פיתרון לזה ?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לילה טוב. תערוכת VGA 2008 מתקרבת, הולך להיות מטורף! לפרטים המלאים בעניין התערוכה: http://www.spike.com/blog/world-premieres/70766 שתפו את הגולשים בדעותיכם ובציפיותיכם מהתערוכה. אני אישית נורא מחכה לשמוע (ולראות!) פרטים נוספים בנוגע לפרק החדש בסדרת GTA IV (בלעדי ל-360)
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הפתרון המעשי ביותר לחוויית מציאות מדומה איכותית שבה אין כבלים שמגבילים אתכם הופך למעשי קצת יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק marvel Ultimate Alliance רואים מסך שחור שמפעילים ורואים רק סמן של עכבר בצבע הכחול של המסך ושומעים את המוזיקה אבל את המשחק עצמו לא רואים. קרה למישהו ? יש פתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
למשהו יש?? שיחקתי בשח-מט שיש בויסטה אפשר להפעיל אותו בXP? אם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3575524,00.html כתבה נחמדה, הלוואי ויהיה עתיד לתעשיית המשחקים הישראלית...
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקעתי בשלב שאני אמור למצוא את האורוות בוילה של מריו, אני פשוט לא מוצא את האורוות. אז בינתיים הבאתי את הנוצות לחדר של מריה וכעת סימן הקריאה של המשימה ממוקם מחוץ לחומה (כנראה המקום שאני אמור להגיע אליו עם הסוס). קראתי איפשהו שהאורוות נמצאות מחוץ לשער הראשי של הוילה אבל לא מצאתי שם כלום רצתי מסביב לוילה איזה מאה פעם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן, הסיפור שלי הוא פחות או יותר קלישאה...מכור ל CS שפרש עקב המעבר ל 1.6 החלטתי לנסות לחזור...או לפחות להתנסות עם הגירסא הזאתי, אבל הסתבכתי לגמרי... יש כל כך הרבה גירסאות שאפילו אין לי כח לחשוב על זה... אז הורדתי רק את מה שצריך קובץ SteamInstall_CS.exe בגודל 379 מגה, ניסיתי להירשם עם ה CD-Key הטוב והפרוץ שלי (אל תכעסו עלי הא??)וכמובן שלא הלך... אז השלמתי עם העובדה שאצטרך לקנות את המשחק...אבל פה הסתבכתי עוד יותר... מה לקנות? יש שמועות ש Valve עדכנו את הסטים שיעבוד רק עם קודים של 2004 ומעלה או משו שכזה...האם זה נכון? האם CD-Key של ההאלף-לייף הטוב והישן (הכוונה לגירסה הזאתי) יעבוד? אם כן איפה בארץ עדיין מוכרים את המשחק הישן הזה? ואם לא, אז מה כן לקנות??? אני מעוניין לשחק ב …
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/46694942032235ae.jpg הנה תמונה ... ומה זה AGEIA? זה הדרייבר הכי חדש 7.4 שיש לי ...
-
- 13 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חשבתי שהיום הזה לעולם לא יגיע. Supreme Commander, משחק המתוכנן ע"י כריס טיילור, שעבד בזמנו ב-Cavedog Entertainment, בית היוצר של משחק האסטרטגיה המעולה Total Anninhiltion, מיועד להיות היורש הרוחני של אותו משחק מהפכני. נקווה שיצא בקרוב. ל-Q&A ועוד תמונות - קישור
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה משחק אסטרטגיה, יחסית ישן, אני מעריך שהוא מסביבות שנת 98, אולי 97. מדובר במשחק שבני אדם נלחמים בחייזרים, החייזרים נראים כמו חייזרים, אתם יודעים...עם העיניים הענקיות והכל...לא מדובר במשחק "מלחמת העולמות" אלא במשחק אחר, אבל את השם שלו שחכתי :-( מודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי לימצו משחק יפה כמון תחזירו לי תגובה בבקשה נוווווווווווווווווווווווווווווו צחק לא לקחת ברצינות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-