משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אהלן! רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר מסודר שמסדר את כל המשחקים שיצאו ל Playstation 2 ול PsOne ומאפשר לראות איזה מהמשחקים יצא גם ל PC כנ"ל גם אתרים שממיינים משחקים לשאר הקונסולות (שוב - בהבדלה בין אלו שיצאו גם ל PC ואילו שלא).
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
-
מחפש קראק למשחק: soldier of fortune Gold edition אם אפשר אז גם סי די קי אבל אני צריך יותר את הקראק תודה לכולכם StorM FighteR :-* :-* :-* :bash:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש קראק למשחק דיאבלו 2 כי אני לא מוצא תדיסק של המשחק.... ואני לא מוצא
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מחפש שותף שישחק לא מי יודע מה רציני רק לחוות את התחרותיות נכון גם אני לא אוהב להפסיד אבל העיקר ההישתתפות (מה הבעיה גם בלנצח) מחכה בטים ספיק לבקשות או כאן.... ZaBaRi
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני אחד ממנהלי פורטל המשחקים GAME-POSTION שעומד לעלות לרשת. לאתר יהיה דומיין בינלאומי, שרת, עיצוב, תיכנות וכל מה שאתר מצליח צריך. עם אתה חושב שאתה כותב יותר טוב מכל אחד אחר, בלי שגיאות כתיב, יצירתי, מקורי ובעל חשיבה מוזמן ליצור עימי קשר בדרכים הבאות: מסנג'ר: volikmoshe@012.net.il אימייל: talvolik@walla.co.il *אנו מחפשים עוד שותף לניהול (יתרון למישהו שיכול להשקיע כסף- לא חובה! ) יום טוב, טל.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכולם יודעים סופ"ש זה הBlack Firday. כרגע יש מבצע בBug של המשחק השני ב80%. Mop עולה שם 200 שקל. ז"א אם אשיג שותף זה יעלה לכל אחד 120 ש"ח. אם יש מישהו שמועניין, נא ליצור קשר TemaniH@gmail.com שימו שההצעה הזאת רלוונטית רק עד ה2.12.12. כמובן שאם יש משהו זול יותר, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
מחפש שותפים טובים ל- COD AW ולמשחקים ב-XBOX ONE בכלל : Gamertag: llGhostKillerll
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה , אני משחק הרבה זמן ותמיד רציתי לשחק עם SQUAD שכולנו מחוברים לסקייפ או כל דבר אחר ( חברים שלי לא משחקים :\ ) אם מישהו בא לו להרביץ משחק טקטי מעניין ולא סתם בשר תותחים , תגיבו ועדיף צלצלו 0502908600 נ.ב מעל גיל 18 . אני בן 25
-
- 19 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן, אני משחק כבר כמה חודשים, לצערי בצבא כולם חננות () ואני לא מוצא חברים ישראלים לMULTIPLAYER בbattlefield 3. זה הפרופיל שלי, אני קצת בעומס אבל מי שמעונין בסופ"שים בעיקר - שידבר איתי שם. http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ChuckieAllMighty/
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
כן אני חולה משחקי סימולטור של מטוסים ברשת . שותפים למשחקי F/A-18 ו- falcon 4 יתקבלו בברכה...
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שותף\ים לשלבי קו-אופ [וגם באופן כללי למשחק] עד שהבאתי אוזניות של Razer זה יהיה עלבום לא להשתמש בהם סתם, ברצינות אני מחפש, יש מישהו בעניין?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה אחד שיכול לשחק ברשת כאילו DIRECT IP ואז לעשות משחק ביחד כאילו משימות וכל זה יש כאלה כאן שיש להם קצת זמן ולשחק איתי? אני אשמח מאד
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לשחק בTES online לפיכך אשמח לדעת האם יש פה אנשים המשחקים במשחק הזה ואולי נצא לקווסט נחמד הID שלי זה yoelthegreat ובסטים Y.S.B
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש שחקנים שמשחקים בGUILD WAR ברמה של 6 ומעלה אשר משחקים ב תקופה שלאחר המלחמה. למעוניינים צרו קשר באי סי קיו:227-651-622
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
אם מישהו מעוניין לשחק במשחק הזה דרך הרשת(בחיבור ישיר)אז שישאיר כאן הודעה/ישלח לי הודעה לפרטים. מומלץ להתקין את הROSTER המעודכן מפה: http://download.nba-live.com/pafiledb.php?action=file&id=1207
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המשחק עדיין חי ובגדול יש טורנירים עם שחקנים מקצוענים אפילו עוד מתקופת הזהב של המשחק. יש קהילה מפותחת מאוד ויצא גם פאץ חדש למשחק בגלל העקשנות של הקהילה לשמור את המשחק הגדול הזה חי. מי יודע איזה הפתעות עוד מחכות לנו! בתקווה WC3 REMASTERED OR WARCRAFT 4!!! אז פתחתי קבוצה שנקראת WC3 Israel ב Discord למי שלא מכיר זה דבר חם מאוד היום. זה הלינק אפשר להוריד את התוכנה למחשב מבלי צורך להיכנס לדפדפן. דיברתי עם Grubby אחד הענקים של המשחק אגב Moon עדיין משחק ברמה מקצוענית האויב הכי גדול שלו. ואמר לי שהיו כמה שחקנים ישראלים לא רעים בכלל אז יאללה בואו ניתן בראש ותצטרפו לקבוצה. יש ב Discord קבוצה שנקראת WC3 Gym https://discorda…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום רב לכל הקהילה. אני מחפש שחקנים מישראל. שמשחקים את המשחק HL2 ברשת.. מי רוצה לשחק מוזמן ליצור איתי קשר. אני מקווה שזה המקום המתאים לפרסום מודעה זו.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-