משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו ניסה את הדמו הזה? הורדתי אותו מהאתר של Nvidia אבל שאני מפעיל אותו כאילו הכרטיס מסך שלי לא תומך בו...מטושטש מושלג כזה....ויש לי GF4 TI-4600 אני משתמש ב Detonator 41.09 ב readme כתוב שהמשחק תומך בדרייברים האלו,ניסיתי להוריד רזולוציה ל 1024x768 עדיין לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a1-%d7%a9%d7%9c-telltale-games-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש משחק מסויים שראיתי אותו בזמן של האיפון הראשון שיש פצצות שנדלקות וצריך ללחוץ על פצצה אחר פצצה לפני שהיא מתפוצצת אני מחפש ךהוריד את המשחק הזה רק אני צריך את שמו. אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני בשלב של מן מרכז מחקר ענקקק. היו מלא שבויים (40 בערך), חיסלתי כבר את כל הטרוריסטים והשבויים בסדר וחסר לי משימה אחת: secure the briefcase. מה אני אמור לעשות??? חיפשתי שעתיים איזשהו תיק ואין שום דבר שאני יכול לעשות איתו משהו. מישהו יודע איך לעזור?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
אני בבעיה התקנתי את השטות הזאת ואני רוצה חזרה את כול השמירות שהיו לי.... ואם לא אז יש מתנדבים שיציעו לי שמירות?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את הכתובת של אתר המנג'ר הישראלי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים בבקשה זה משחק ישן ואני בטוח שלרובכם יש אותו שוכב איפשהו במגירת הדיסקים, קניתי אותו מקורי מחבר שאני לא בקשר איתו והוא הביא לי את הסידיקי על פתק, וזה רושם לי הודעת שגיאה שאני מנסה להכנס למשחק. אני בטוח שאחוז האנשים שיש להם את המשחק ועוד ישחקו בו הוא נמוך, חוצמזה מי שכן משחק בטח משחק את ההרחבה, אני צריך את המס' לדיאבלו 2 רגיל, ככה שזה לא יפריע לו. בבקשה תעזרו לי ומנהל הפורום, זה לא ווארז, מצידי לצלם תמונה של העטיפה של הדיסק עם הדיסק ולכתוב מה כתוב מאחורה, יש לי את המקורי.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני ראיתי בגיימר שהמשחק היה אמור לצאת שנה שעברה למישהו יש מושג מה קורה איתו?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
מי שמכיר, בעבר היה לWIN XP את Gearhead Garage האגדי: http://www.gearheadgarage.com/ ואחריו הגיע משהו שמתקרב יותר לדבר האמיתי, המבוסס על תכנית טלויזיה בדיסקברי, Monster Garage: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_mgSetfeLcw#t=168s ויש עוד שלל משחקים ששמים דגש על חווית הנסיעה ופחות על הבניה והתיקון במוסך... בכל אופן, אם למשהו יש הצעה טובה - אני אשמח לשמוע כי גוגל הפנה לי את גבו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תגובות שליליות מבחינות האלפא? קצב מכירות מוקדמות מאכזב? בעיות בפיתוח? הפרק החדש בסדרה של EA Games שיחזיר אותנו לימי מלחמת העולם השנייה יגיע רק בסוף חודש נובמבר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי לפני שבועיים בערך, אחלה של משחק כייפי ומעביר את הזמן. הגרפיקה בכללי לא מאכזבת אך יש הרבה מה לשפר במידה ויהיה המשך למשחק. אני נהניתי מהמשחק זרם בכיף ואהבתי את התפקידים המשימות והמטרות שנתנו לשחקן . לא הצלחתי להבין (וגם לא התאמצתי יותר מידי) למה אי אפשר לשחק במשחק כשיש פילטרים בדרייבר של הכרטיס מסך (ATI ) אז שיחקתי בלי פילטרים בדרייבר, אבל הכל על מקס במשחק. ממליץ עליו בחום למי שמעוניין לשחק בעוד אחד ממשחקי ה- FPS (אם אפשר להגדיר אותו ככה, אולי פעולה יהיה נכון להגיד עליו).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק MAFIA דרך הביטורנט,פתחתי את המשחק דרך דמון טולס,התקנתי,והכל היה בסדר-עד הרגע האחרון. למזלי,שום קובץ לא היה חסר בהתקנה,והיא עברה בהצלחה,אבל כאשר אני מנסה לפתוח את המשחק,הוא מבקש דיסק.הפעלתי את הCD הוירטואלי שנמצא בדמון טולס,אבל זה לא עזר-הוא עדיין מבקש דיסק.כמה חברים נתנו לי NO CD למשחק,אבל בכל אחד מה NO CD, מופיעה אותה הבעיה,הוא טוען שהקובץ "LS3DF.DLL" חסר. תצלום מסך: http://www.silvup.net/images/0b0c2lwp1ynaxzh.jpg תודה לכל התומכים!!!!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
כמובן שכשמנסים להתחבר לחדר זה מוריד את השלב אוטומטי אבל זה איטי לאללה ולפעמים נתקע למישהו יש אתר?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
קניתי את היום את Dawn of War II ואת ההרחבה מסטים. אז אני מחפש אנשים לשחק איתם ולדבר בסקייפ וכדומה. יהיה אחלה. D=
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קבלו סרטון מצחיק על הדמויות המוכרות לנו ממשחקי Nintendo: http://www.dailymotion.com/us/featured/video/x4z48q_nintendo-oldschool-revolution_shortfilms
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ככה אני מתכנן לקנות או מחשב חדש או את הקונסולה עכשיו עלות הקונסולה +ציפ יוצא לי 1700 שקלל גג 2000 שקל מחשב חדש יוצא לי בעלות של 5700 שקל +מסך אבל מחשב פצצה יעני ההתלבטות שלי זה מה לקנותתתתתת1@#!@#? אם אני קונה את הבוקס אני מתכנן לחבר לו את ה- xfps הזה שמחבר מקלדת ועכבר ולחבר אותו למסך מחשב 22 אינץ ולשחק בו כמו שאני משחק במחשב אבל הקטע שאני לא יצטרך לשדרג כל פעם וסיפור וגם יוצא לי יותר זול ממחשב מצד שני יש את המחשב מה להחליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני משתגע כבר... אני מדבר על איכויות הגראפיקה של הxbox לעומת המחשב האם זה שווה???? כי מעצבן אתה משקיע במחשב הון תועפות היום וכעבור שנה זה כבר גרוטאה אז אני אומר בוא נשקיע חצי מזה בקונסולה ונהפוך אותה למחשב משחקים כזה ונחיה באושר ו…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
בFIFA MANAGERרשום שאין לי מספיק זיכרון בSWAP FILE ובגלל זה הוא לא נפתח.. מישהו יודע איך לפתור את זה?? דחוףףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
כדי לשחק ב-CS:S אני צריך לקנות CZ? ואם יש לי HALF-LIFE2 אני יוכל גם לשחק ב-CS:S?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/demos/callofduty/CodUO_SP_Demo.zip לא יודע אם נתנו את זה כבר אבל הינה לכם לינקים להורדה של הדמו של המשחק החדש ההמשך של קול אוף דיוטי אני מוריד עכשיו
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי, בד"כ אני נוטה לפתור את הבעיות שלי לבד ולשבור את הראש, אך הפעם אני באמת אובד עצות. מדובר במשחק ישן (עוד מהתקופה של windows 98 אם אני לא טועה) שנקרא Hype- the time quest. משחק פעולה ממש חמוד וילדותי. התחשק לי להתקין אותו שוב ולשחק בו, אבל לא משנה מה ניסיתי, המשחק פשוט לא יפעל! יש לי מערכת הפעלה Windows 7. ההתקנה עוברת, המשחק מתחיל להטען ופשוט נתקע באמצע פס הטעינה. ניסיתי להשתמש ב virtual pc והתקנתי windows 98 דרכו... לא עוזר- שם אני צריך למצוא דרייברים מיוחדים שמתאימים לכרטיס המסך וגם ישנים ותואמים את windows 98 וזה סיפור בלתי אפשרי כמעט. ניסיתי Dosbox- גם לא עובד דרכו. ניסיתי לשנות את ההגדרות של directX דרך הפקודה dxdiag- אבל אי אפשר לשנות את זה מסיבה לא בר…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
רשימת השרתים המעודכנת! אז מה קורה קהילת באטלפילד? ברוכים הבאים לאשכול הרשמי של שרתי המשחק שלנו ! שרתים בעלי אחסון הכי טוב שאפשר למצוא ואתם מוזמנים תמיד לבוא לשחק איתנו HWzone | CQB | Chain Link Only | Dragon's Teeth | 2000Tickets HWzone | Club Server | Administrated | PBBans HWzone | TDM Canals | PBBans | No explosives/Crane/Shotguns HWzone | Club Server | Administrated | PBBans טים ספיק: לכניסת השרת לחץ על האייפי - ts.hwzone.co.il כל הצעה לשיפור תתקבל בברכה, בעיקר במפות ובמודים, אם מישהו יודע מה הכי פופולרי מוזמן לכתוב כאן ונבחן שינוי. מיותר לציין שכל דבר שאתם צריכים צוות המנהלים עומד לרשותכם הכל בשבילכם אז תמשיכו לשחק י…
-
- 1 תגובה
- 12.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק מקורי עם סידיקי מקורי! התחלתי להתקין את המשחק ובאמצע ההתקנה הופיעה לי ההודעה הבאה: בכול מקרה כשכבר לא יכלתי לעשות כלום, יצאתי מההתקנה עם ההודעה שההתקנה לא הושלמה, אך הסמל של STEAM ו CSS בכול זאת הופיע לי בדסקטופ. כמובן סטים פעל ועידכן- אבל כשנכנסתי לתיקייה של STEAM APPS ראיתי שמלא תיקיות חסרות. רק רציתי לשים את כול המפות שהיו לי בתיקיית המפות לפני שפירמטתי את המחשב (פירמטתי ואז ניסיתי להתקין). ז"א- הייתה לי תיקיית מפות - גיביתי אותה- פירמטתי- ניסיתי להתקין- הודעת שגיאה באמצע ההתקנה- מלא תיקיות חסרות- לא יכול לשים את המפות. בבקשה- עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
תראו את הסימולטור הזה: http://www.gametrailers.com/player/44458.html איך מתאים לי לשחק עליו משחקי גוף ראשון, כמו "FAR CRY 2".
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-